2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Son haftalarda ne zor oluyor öyle. Bebek hareket etti mi ettiyse en son ne zaman etti. Sürekli hareket saya saya onun stresini yaşamaya başladım.

Reactions: 11K
Uyku da tutmuyor hiç, deli gibi uykum var uyuyamıyorum, uyudum diyelim çiş terle derken en az 5 kere uyanıyorum. en rahat sağa dönük uyuyorum korka korka o da, ne zaman sola dönsem bel ağrım başlıyor.

Kızlarcım sancı filan hiç gelmiyor ne olacak böyle ya
12 den beri uyanığım belimde saçma bir ağrı var ama asla sancı gibi değil neyin nesi acaba. Pilates topunun üstünde daire çiziyorum ördek yürüyüşü falan yapıyorum şuan ne nişan var ne sancı ne de su çok mu evham yapıyorum anlamadım ki.
Günüm dolduğu için altta doğumdan bugüne şu kadar gün geçti yazacak panik olmayın doğurmadım

Nstde çıkıyor muydu sancı

Kızlar bu saatte beyin fırtınası yaptım düşündüm karar verdim yarın öğleden sonra son kontrolümüz var çatı muayenesi isteyeceğim eğer rahim agzinda yumuşama açılma vs yoksa propess fitil takmasini isteyeceğim aynı gün. Açılma varsa da ertesi gün suni sancı isteyeceğim. Eğer hiç açılma yoksa propess de işe yaramazsa hiç suniye bulaşmadan sezaryen olayım diyorum. Var mı önerebileceginiz başka bir şey? Alaylı jinekolog olduk yemin ederim.

Yok çıkmıyor ona deliriyorum zaten ağrı belimde karnım da kasılıyor ama nstye girince karnimin kasılması geçiyor evde kasiliyor hastaneye gidiyorum dümdüz grafik
Sancı çıktığında nstde hiç ağrı hissetmedim ben, sadece karnım kasılı haldeydi. Belki muayene saati etkilidir, sallıyorum tabi kafamdan benim akşam 8'den sonra başlıyor kasılmalar, muayenem de genelde o saatlerde oluyor. Bir de adet ağrım nasılsa sabah sancılarım da öyle. Bende bel, karın ve sağ bacak ağrıyor.

Benim gündüz çatı kemiklerim sızlıyor yataktan kalkınca gün içinde az az kasılmalar oluyor karnım sertleşiyor akşamları da kasılmalar artıyor ben genelde sabahları gidiyorum muayeneye. Gece yatarken döndüğüm zaman bile kasılma başlıyor. Ne olacak böyle bilemedkm

İnşallah yarın güzel haberler ile gelirsin, beklemek çok zor stres oluyor insan.

Minik bir ultrason cihazı olsa, sürekli kontrol edebilsek, iyi olduğunu bilsek, ne zaman gelmek istiyorsa gelsin diyeceğim. Dün az hareket edince, çikolata yedim sola yattım hala hareket etmeyince korkup karnımı salladım öyle hareket etti. Beklemek sıkıntı değil ama artık gözünün önünde olsun istiyor insan.

Benim eşim kalp atışını duyabiliyo hareket hissetmeyince ona dinletiyorum kalp atışı var diyo rahatlıyoruz. Doppler bir kocam var

Bende de ilk doğum bakalım. Sağ selamet inşallah

Ayy bende sabaha kadar evde fik fik dolanıyorum. Ufacık bir ağrım oluyor ooo tamam diyorum ama tık yok. Stres de yapmamak lazım sanırım. Benimde günüm bitti

Bende yarım gideceğim o fitilden bende isteyeceğim bakalım ne dicek. Benim karnım o kadar aşağıda ki yürüyemiyorum. Ama sancı yok çıldırmalık bir durum gerçekten konuşuyorum kızımla hadi gel bak kızım ben hazırım her şey hazır diye yok anam. Meryem ana otunu bile koydum suya çiçek gibi açıldı valla

Ben de Meryem ana otunu koyuyorum tabletin yanında Meryem suresini açıyorum öyle dinliyorum. Senin kontrolün kaçtaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…