2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Meryem Ana otunu sancılar başlayınca yani hastahaneye gitmeden koymuyor muyuz. Bende koyayım mı suya o zaman

o fitil dediğin şey zaten bir çeşit suni sancı değil mi?

o fitil dediğin şey zaten bir çeşit suni sancı değil mi?
Evet bir nevi suni sancı oksitosin yerine prostaglandin hormonu içeriyor rahim ağzını yumuşatıyor açılma sağlıyor hatta bazılarının suyunu getirmiş kendi sancılarını başlatmış. Direkt damardan oksitosin almaktan daha iyimser bir durum gibi geldi bana. Bugün çatı muayenesi olacağım tekrardan eğer derse bebeğin kafası kanalda açılman var o zaman direkt suni sancı isteyebilirim ama kanala girmemiş vs derse şartları çok zorlamayip bir iki gün daha bekleyip sezaryen isteyebilirim.
Önümde üç ihtimal var bebeğin kafası kanala girdiyse açılmam yoksa propess isteyeceğim. Bebeğin kafası kanaldaysa açılmam da varsa suni sancı isteyeceğim. İkisi de yoksa biraz bekleyip sezaryen isteyeceğim

Canım senin tecrübene göre çişle suyu nasıl ayırt edebiliriz?
5 dk içinde 5 kere tuvalete gittim sonra bunun çiş olmadığını anladım bitti sanıp yatağa döndüm tekrardsn tuvaletm geldi sanıp tuvalete gidiyordum meğersem o zaman sızıntı oluyormuş doktora gittiğimde de suyumun azaldığını söyledi alttan kontrol yaptığında tamamen gitti

Kızlar benim bebe 8 günlük oldu ve dün ilk defa gaz sancısı krizi çektik. O kadar çok ağladı ki siz gaz olunca ne yapıyorsunuz? Masaj vs yapmaya çalıştım ama ağlarken hiç bi şey etkili olmadı.

Evet ya bugün 40+0 iz Aylis kuşumdan işaret bekliyorum 10 dk bir karnım taş gibi oluyor kızım asker kızı olacak ya tam dakikasında gelecek galiba
Ben kızıma seni çok bekledim kızım içerde beni iyice sömürdün dicem doğunca. Senin doula bu konuda ne diyor evaa

Ben kızıma seni çok bekledim kızım içerde beni iyice sömürdün dicem doğunca. Senin doula bu konuda ne diyor evaa
Şöyle dedi çatı muayenesinde doktor eğer bebek kanala girmemiş açılman yok bebek çıkamaz vs diye olumsuz konuşursa şartları zorlamayip sezaryene geçeriz dedi. Ama eğer bebek kanala girmiş derse iki gün daha bekleyip propess taktiririz dedi bazı bebekler gününü doldurmadan kanala girmiyormus.

Benim ki kanalda yine de gelmiyor propess bende isticem yarın. Sen bugün mü gideceksin ?

Kızlar benimki mamaya alıştı meme emiyor ama uyuya kalıyor hemen nasıl döndürücem cocuk sarılık oldu diye her ağzını açtığında dayadılar mamayı bazen tek başına kalmak daha mantıklı gerçekten sinirlerim iyice tavan yapmış durumda

Evet ya bugün 40+0 iz Aylis kuşumdan işaret bekliyorum 10 dk bir karnım taş gibi oluyor kızım asker kızı olacak ya tam dakikasında gelecek galiba
1 dkda birse her şey olabilir. Ne kadardır 10 dkda bir sancın oluyor?

Benim bebe de kanala girmemiş hafyaya bir daha kontrol var, durumuna göre çayı muayenesi yaparız dedi doktorum. Benim ki de bekleyecek bence sizinkiler kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…