Geceden beri oluyor şimdi sıklaştı ama dayanilmayacak kadar değil zaten muayeneye gideceğim diye evde oyalaniyorum müzikle. Ya bi de belimden sol ayagima doğru bir sancı saplanıyor1 dkda birse her şey olabilir. Ne kadardır 10 dkda bir sancın oluyor?
Benim bebe de kanala girmemişhafyaya bir daha kontrol var, durumuna göre çayı muayenesi yaparız dedi doktorum. Benim ki de bekleyecek bence sizinkiler kadar
Daha cok sarardı yarin kontrol bakalim bugun alirim belkiBilmiyorumki bugun bizimki de hafif sari swnki
Aynen öyleAgrilar fena ya trwvmatik. Bi bitse de yavrumuza verimli olswk
Canım doğum yaptığım gün sürekli aşağı tarafta bir baskı hissi ve belimde tam ortada bir ağrı vardı ayrılacak gibi sanki sancılarım da vardı gelip giden sabahtan akşama kadar böyle oldu akşam nst de sancılarım sıklaşınca sezeryana alındım geceBugün bebek çok hareketliydi hala öyle bir de altımda ağrı hissediyorum çatım mı genişliyor acaba tam 38+0 dayım doğum yapan anneler doğum yaptığınız gün hiç farklı bişey hissettiniz mi
Benim ilk doğumda suyum gelerek doğuma gitmiştim. Ben de içimde sanki bir balon patlatmış gibi bir hisle birden su geldi 1 bardaktan daha fazla. Anlamamak mümkün değildi öyle olunca ama sızıntı gibi gelenler de oluyor. O sebeple tutamıyorsanız sudur diyorlarCanım senin tecrübene göre çişle suyu nasıl ayırt edebiliriz?
Hm akşamları karnım çok kasılıyor bebek bir yere toplanıyor sanki ama gündüz normal bir şeyim yok bakalım ne zaman gelecek bebiş artık çok yorulmuş hissediyorumCanım doğum yaptığım gün sürekli aşağı tarafta bir baskı hissi ve belimde tam ortada bir ağrı vardı ayrılacak gibi sanki sancılarım da vardı gelip giden sabahtan akşama kadar böyle oldu akşam nst de sancılarım sıklaşınca sezeryana alındım gece
propess dediğin nasıl oluyor, ay cahilliğime verEvet bir nevi suni sancı oksitosin yerine prostaglandin hormonu içeriyor rahim ağzını yumuşatıyor açılma sağlıyor hatta bazılarının suyunu getirmiş kendi sancılarını başlatmış. Direkt damardan oksitosin almaktan daha iyimser bir durum gibi geldi bana. Bugün çatı muayenesi olacağım tekrardan eğer derse bebeğin kafası kanalda açılman var o zaman direkt suni sancı isteyebilirim ama kanala girmemiş vs derse şartları çok zorlamayip bir iki gün daha bekleyip sezaryen isteyebilirim.
Önümde üç ihtimal var bebeğin kafası kanala girdiyse açılmam yoksa propess isteyeceğim. Bebeğin kafası kanaldaysa açılmam da varsa suni sancı isteyeceğim. İkisi de yoksa biraz bekleyip sezaryen isteyeceğim
Propess rahim ağzına yerleştirilen ayakkabı bagcigi gibi bir ilaç canım. Prostaglandin denen rahim ağzını yumuşatmaya yarayan hormonun sentetik hali. Aynı madde meni sıvısının içinde de var o yüzden korunmasız cinsel ilişki öneriyorlar rahim ağzını yumuşatmak için. Bazıları direkt bu ilacla uyarılıp kendi sancısiyla doğum yapmış. Güzel bir uygulama bencepropess dediğin nasıl oluyor, ay cahilliğime verben de bir çözüm arıyorum ya
Benimki geçen hafta geldi ama kızın geleceği yokAh inşallah ya annemler de yoldalar şimdi. Miniş kızım sürpriz yapsa bize
Bahar geldi geçti sen gelmez oldunBenimki geçen hafta geldi ama kızın geleceği yok
geçen doktorun ya alttan yada el üstü damardan veririz dediği şey o zaman bu, o an anlamamıştım, Cuma günü ben de mi istesem karnım taş gibi artık dayanamıyorum benPropess rahim ağzına yerleştirilen ayakkabı bagcigi gibi bir ilaç canım. Prostaglandin denen rahim ağzını yumuşatmaya yarayan hormonun sentetik hali. Aynı madde meni sıvısının içinde de var o yüzden korunmasız cinsel ilişki öneriyorlar rahim ağzını yumuşatmak için. Bazıları direkt bu ilacla uyarılıp kendi sancısiyla doğum yapmış. Güzel bir uygulama bence
Ay hadi inşallahAyy kızlarr kasılmalarım 10 dk bir oluyor belimden bacağıma saplanan bir ağrı var bana dua edinnstde çıkacak mı bakalım
Canim oldukça zor bir ameliyat olmuş . Kanama baslamis hocam bir teknik deneyip durdurmuş cok şükür. Ama epey ugrastiklarini hissettim bebek çıktıktan sonra gerginlik vardi resmen. Yumurtalikta farklı bir dokuyu da fark edip almış hocam patolojiye göndermiş. Dua edin inşallah temiz çıkar. İlk zamanlar oldukça iyiydim. Sonra gaz sancim cok vurdu gece. İlk yürüyüşüm falan çok çok iyi geçti. Bugün de taburcu olduk. Ama simdi bazı şeylerin acısı yeni çıkıyor. Resmen heryerim ağrıyor şuanda. Buna şükür tabi. Bebis cok şükür çok güçlü emiyor hatta doyuramıyoruz. Sarılık olmasın diye mama da verin dediler. O bile yetmiyor ben mama olayına da hakim değilim zaten. Onu da öğreniriz bakalım. Senin nasıl gidiyor canim?Sen nasılsın canım bebis nasıl doğum iyi geçmiştir umarım gözün aydın sağlıcakla büyutun inşallah
Konuşabilirsin canım direkt suni sancı istemiyorum diyebilirsin. Mümkün olduğunca kendi sancinla doğum yapmak daha konforlu olur.geçen doktorun ya alttan yada el üstü damardan veririz dediği şey o zaman bu, o an anlamamıştım, Cuma günü ben de mi istesem karnım taş gibi artık dayanamıyorum ben
Evaa belim sanki ikiye ayrılıyor. Kasıklarım da sancı var ama sürekli var gidip gelmiyorBahar geldi geçti sen gelmez oldunhani kızlar aceleciydi
Off ben zaten horlardım, şu an aşırı horluyorum hatta kendi horlamama ben uyanıyorumBenim bir odada uyuduğum bile anlaşılmaz hayatımda ilk defa horlamaya başladım eşim gece dürtüyor horluyorsun diye bakalım daha neler yaşayacağız
Kuzu bence sennki geliyorAyy kızlarr kasılmalarım 10 dk bir oluyor belimden bacağıma saplanan bir ağrı var bana dua edinnstde çıkacak mı bakalım
Şimdi de göbekten olmuyor bacımDoğum yapmayan arkadaşlarım size tek tavsiyem eşinizle zaman geçirinaynı evde hasretlik çekiyoruz adamla
Kuzu doktoruna bir sorsana, bugün doktorum muayenede "olur da çok dayanılmaz bir ağrın olursa da bize haber ver. İlle doğum sancısı olacak diye bir şey yok, başka bir şeyden de ağrı yaşıyor olabilirsin. Bir kontrol edelim" demişti. Gidip gelmiyorsa bir sormakta fayda olabilir.Evaa belim sanki ikiye ayrılıyor. Kasıklarım da sancı var ama sürekli var gidip gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?