2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geceden beri oluyor şimdi sıklaştı ama dayanilmayacak kadar değil zaten muayeneye gideceğim diye evde oyalaniyorum müzikle. Ya bi de belimden sol ayagima doğru bir sancı saplanıyor

Bugün bebek çok hareketliydi hala öyle bir de altımda ağrı hissediyorum çatım mı genişliyor acaba tam 38+0 dayım doğum yapan anneler doğum yaptığınız gün hiç farklı bişey hissettiniz mi
Canım doğum yaptığım gün sürekli aşağı tarafta bir baskı hissi ve belimde tam ortada bir ağrı vardı ayrılacak gibi sanki sancılarım da vardı gelip giden sabahtan akşama kadar böyle oldu akşam nst de sancılarım sıklaşınca sezeryana alındım gece

Canım senin tecrübene göre çişle suyu nasıl ayırt edebiliriz?
Benim ilk doğumda suyum gelerek doğuma gitmiştim. Ben de içimde sanki bir balon patlatmış gibi bir hisle birden su geldi 1 bardaktan daha fazla. Anlamamak mümkün değildi öyle olunca ama sızıntı gibi gelenler de oluyor. O sebeple tutamıyorsanız sudur diyorlar

Hm akşamları karnım çok kasılıyor bebek bir yere toplanıyor sanki ama gündüz normal bir şeyim yok bakalım ne zaman gelecek bebiş artık çok yorulmuş hissediyorum

Benim bir odada uyuduğum bile anlaşılmaz hayatımda ilk defa horlamaya başladım eşim gece dürtüyor horluyorsun diye bakalım daha neler yaşayacağız

propess dediğin nasıl oluyor, ay cahilliğime ver ben de bir çözüm arıyorum ya

propess dediğin nasıl oluyor, ay cahilliğime ver ben de bir çözüm arıyorum ya
Propess rahim ağzına yerleştirilen ayakkabı bagcigi gibi bir ilaç canım. Prostaglandin denen rahim ağzını yumuşatmaya yarayan hormonun sentetik hali. Aynı madde meni sıvısının içinde de var o yüzden korunmasız cinsel ilişki öneriyorlar rahim ağzını yumuşatmak için. Bazıları direkt bu ilacla uyarılıp kendi sancısiyla doğum yapmış. Güzel bir uygulama bence

geçen doktorun ya alttan yada el üstü damardan veririz dediği şey o zaman bu, o an anlamamıştım, Cuma günü ben de mi istesem karnım taş gibi artık dayanamıyorum ben

Sen nasılsın canım bebis nasıl doğum iyi geçmiştir umarım gözün aydın sağlıcakla büyutun inşallah
Canim oldukça zor bir ameliyat olmuş . Kanama baslamis hocam bir teknik deneyip durdurmuş cok şükür. Ama epey ugrastiklarini hissettim bebek çıktıktan sonra gerginlik vardi resmen. Yumurtalikta farklı bir dokuyu da fark edip almış hocam patolojiye göndermiş. Dua edin inşallah temiz çıkar. İlk zamanlar oldukça iyiydim. Sonra gaz sancim cok vurdu gece. İlk yürüyüşüm falan çok çok iyi geçti. Bugün de taburcu olduk. Ama simdi bazı şeylerin acısı yeni çıkıyor. Resmen heryerim ağrıyor şuanda. Buna şükür tabi. Bebis cok şükür çok güçlü emiyor hatta doyuramıyoruz. Sarılık olmasın diye mama da verin dediler. O bile yetmiyor ben mama olayına da hakim değilim zaten. Onu da öğreniriz bakalım. Senin nasıl gidiyor canim?

geçen doktorun ya alttan yada el üstü damardan veririz dediği şey o zaman bu, o an anlamamıştım, Cuma günü ben de mi istesem karnım taş gibi artık dayanamıyorum ben
Konuşabilirsin canım direkt suni sancı istemiyorum diyebilirsin. Mümkün olduğunca kendi sancinla doğum yapmak daha konforlu olur.

Kızlar hastane çantasına 8-9 bez koymuştum yetmedi bana. Hastane de sağolsun son derece cimri idi. Alt açma bile vermek istemiyorlar. Fazla fazla koyun benim gibi kalmayın ortada. Müslin işe yarıyor. Yedek battaniyede lazımmış kan falan oluyor.

Benim bir odada uyuduğum bile anlaşılmaz hayatımda ilk defa horlamaya başladım eşim gece dürtüyor horluyorsun diye bakalım daha neler yaşayacağız
Off ben zaten horlardım, şu an aşırı horluyorum hatta kendi horlamama ben uyanıyorum umarım doğumdan sonra düzelir
Ayy kızlarr kasılmalarım 10 dk bir oluyor belimden bacağıma saplanan bir ağrı var bana dua edin nstde çıkacak mı bakalım
Kuzu bence sennki geliyor ben de tam sana yazacaktım ne durumdasın diye. Bu kadar zamandır 10 dkda bir sancın varsa doğumdur bu
Doğum yapmayan arkadaşlarım size tek tavsiyem eşinizle zaman geçirin aynı evde hasretlik çekiyoruz adamla
Şimdi de göbekten olmuyor bacım
Evaa belim sanki ikiye ayrılıyor. Kasıklarım da sancı var ama sürekli var gidip gelmiyor
Kuzu doktoruna bir sorsana, bugün doktorum muayenede "olur da çok dayanılmaz bir ağrın olursa da bize haber ver. İlle doğum sancısı olacak diye bir şey yok, başka bir şeyden de ağrı yaşıyor olabilirsin. Bir kontrol edelim" demişti. Gidip gelmiyorsa bir sormakta fayda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…