Sarılın o zamanOff ben zaten horlardım, şu an aşırı horluyorum hatta kendi horlamama ben uyanıyorumumarım doğumdan sonra düzelir
Kuzu bence sennki geliyorben de tam sana yazacaktım ne durumdasın diye. Bu kadar zamandır 10 dkda bir sancın varsa doğumdur bu
Şimdi de göbekten olmuyor bacım
Kuzu doktoruna bir sorsana, bugün doktorum muayenede "olur da çok dayanılmaz bir ağrın olursa da bize haber ver. İlle doğum sancısı olacak diye bir şey yok, başka bir şeyden de ağrı yaşıyor olabilirsin. Bir kontrol edelim" demişti. Gidip gelmiyorsa bir sormakta fayda olabilir.
ses ver aklımız sendeAyy kızlarr kasılmalarım 10 dk bir oluyor belimden bacağıma saplanan bir ağrı var bana dua edinnstde çıkacak mı bakalım
Yarın gidicem doktora oma güveniyorum. Biraz squat sıcak su torbası filan yapıcamOff ben zaten horlardım, şu an aşırı horluyorum hatta kendi horlamama ben uyanıyorumumarım doğumdan sonra düzelir
Kuzu bence sennki geliyorben de tam sana yazacaktım ne durumdasın diye. Bu kadar zamandır 10 dkda bir sancın varsa doğumdur bu
Şimdi de göbekten olmuyor bacım
Kuzu doktoruna bir sorsana, bugün doktorum muayenede "olur da çok dayanılmaz bir ağrın olursa da bize haber ver. İlle doğum sancısı olacak diye bir şey yok, başka bir şeyden de ağrı yaşıyor olabilirsin. Bir kontrol edelim" demişti. Gidip gelmiyorsa bir sormakta fayda olabilir.
Merhaba propess nedirŞöyle dedi çatı muayenesinde doktor eğer bebek kanala girmemiş açılman yok bebek çıkamaz vs diye olumsuz konuşursa şartları zorlamayip sezaryene geçeriz dedi. Ama eğer bebek kanala girmiş derse iki gün daha bekleyip propess taktiririz dedi bazı bebekler gününü doldurmadan kanala girmiyormus.
Benimki de aynen öyle oldu sarılık olunca biberonla mama verdik artık sadece meme ucunu alıp mikirdaniyor iyi gelmiyor diye.bende kaşık biberonla veriyorum mamayı.meme ucumda yara ağlayarak emziriyorum genede vazgecmeyecem emzirecegim.inat ettim.ilk önce emzirip sonra kaşık biberonla mama veriyorum.bakalim ne kadar dayanacagim.Kızlar benimki mamaya alıştı meme emiyor ama uyuya kalıyor hemen nasıl döndürücem cocuk sarılık oldu diye her ağzını açtığında dayadılar mamayı bazen tek başına kalmak daha mantıklı gerçekten sinirlerim iyice tavan yapmış durumda
Çok geçmiş olsun canımBizim sarıldığımız artti kontrole geldik
Tahlliler yapildi sonuc bekliyoruz
Ama baya sarardi sabahtan bu yana
Evet bir nevi suni sancı oksitosin yerine prostaglandin hormonu içeriyor rahim ağzını yumuşatıyor açılma sağlıyor hatta bazılarının suyunu getirmiş kendi sancılarını başlatmış. Direkt damardan oksitosin almaktan daha iyimser bir durum gibi geldi bana. Bugün çatı muayenesi olacağım tekrardan eğer derse bebeğin kafası kanalda açılman var o zaman direkt suni sancı isteyebilirim ama kanala girmemiş vs derse şartları çok zorlamayip bir iki gün daha bekleyip sezaryen isteyebilirim.
Önümde üç ihtimal var bebeğin kafası kanala girdiyse açılmam yoksa propess isteyeceğim. Bebeğin kafası kanaldaysa açılmam da varsa suni sancı isteyeceğim. İkisi de yoksa biraz bekleyip sezaryen isteyeceğim
Bizim sarıldığımız artti kontrole geldik
Kuru erik kuru kayısı kuru dut kuru üzümlü şekersiz hoşaf yap icKızlar 7 gün önce normal doğum yaptım ama dikişim çok ve kabızım hala tam tuvalete çıkmış değilim benim gibi olup çözüm bulan varmı?
Geçmiş olsun kuzumBizim sarıldığımız artti kontrole geldik
Kızlar benim bebe 8 günlük oldu ve dün ilk defa gaz sancısı krizi çektik. O kadar çok ağladı ki siz gaz olunca ne yapıyorsunuz? Masaj vs yapmaya çalıştım ama ağlarken hiç bi şey etkili olmadı.
Ben sürekli gaz çıkarıyorum ama dün gece bağırsak gazı inanılmazdı karnına masaj yaptım kakasını yapınca rahatladı ama hala bi süre gazlı durumu devam etti. Asıl gazlar 2.haftadan sonra başlıyormuşBiz de 6.gün yaşamıştık canım, çığlıklı ağlamalardı, o kadar korkmuştuk ki acile götürdük bebeği gecenin 3’ünde. Her meme emmeden sonra gaz çıkartmak lazımmış, ben memede uyuyor diye akıl edememiştim. Daha gaz çıkarmak için küçük diye düşünmüştüm. Ne cahillik
Bi de çok ağlamaklı olunca kısırdöngüye giriyorlar, çıkamıyorlar o ağlama halinden. Uyuyamadıkları için ağlıyorlar, daha çok emmek istiyorlar ve iyice şişiyorlar vs vs.
O günden sonra illa ki çıkarıyorum gazını. Çok fark ediyor bebekte cidden.
Tekrar yaşamazsın umarım, bağırsak gazı için ayaklarını bisiklet çevirir gibi yap ve 3-4 saniyede bir göbeğine doğru ittir, popoyu yukarı kaldırarak. Bu çok etkili oluyor. Kolları bacakları sık sık hareket ettirmek gerekirmiş.
ses ver aklımız sende
Kızlar ben elimden geleni yaptım kızım gelmek istemiyor 4 günde 200 Gr almis 3600 olmuş beklersek zaten normal olma ihtimali kalmayacak o yüzden sezaryen olmaya karar verdim kan verdim şimdi yarın anestezi muayenesi olacağımÇok bilinmeyenli denklembu bebiş seni kadın doğum uzmanı yapacak
Hayırlısıyla kavuşun canım benim. Önemli olan ikinizin de sağlığıKızlar ben elimden geleni yaptım kızım gelmek istemiyor 4 günde 200 Gr almis 3600 olmuş beklersek zaten normal olma ihtimali kalmayacak o yüzden sezaryen olmaya karar verdim kan verdim şimdi yarın anestezi muayenesi olacağımkızımla inatlaştim kazanan o oldu cuma günü kavusuyoruz nasipse
Bol bol kasıyı hoşafı iç canım, ben öyle yaptım hiç kabız olmadım.Kızlar 7 gün önce normal doğum yaptım ama dikişim çok ve kabızım hala tam tuvalete çıkmış değilim benim gibi olup çözüm bulan varmı?
Benim bir tek bu işime yaradıBenimki de aynen öyle oldu sarılık olunca biberonla mama verdik artık sadece meme ucunu alıp mikirdaniyor iyi gelmiyor diye.bende kaşık biberonla veriyorum mamayı.meme ucumda yara ağlayarak emziriyorum genede vazgecmeyecem emzirecegim.inat ettim.ilk önce emzirip sonra kaşık biberonla mama veriyorum.bakalim ne kadar dayanacagim.
Bizimki 3.haftada başladı gaz damlası bile faydasız bir yöntem varmış osteopati Adanada bulamadım 2 seansla biter diyorlarBen sürekli gaz çıkarıyorum ama dün gece bağırsak gazı inanılmazdı karnına masaj yaptım kakasını yapınca rahatladı ama hala bi süre gazlı durumu devam etti. Asıl gazlar 2.haftadan sonra başlıyormuşkorkuyorum inşallah çok zorlamaz
Arkadaşımın 40 haftasında hiç açılması yoktu bu yöntemle normal doğum yapmış. Hatta doğumhaneye bile alamamışlarEvet bir nevi suni sancı oksitosin yerine prostaglandin hormonu içeriyor rahim ağzını yumuşatıyor açılma sağlıyor hatta bazılarının suyunu getirmiş kendi sancılarını başlatmış. Direkt damardan oksitosin almaktan daha iyimser bir durum gibi geldi bana. Bugün çatı muayenesi olacağım tekrardan eğer derse bebeğin kafası kanalda açılman var o zaman direkt suni sancı isteyebilirim ama kanala girmemiş vs derse şartları çok zorlamayip bir iki gün daha bekleyip sezaryen isteyebilirim.
Önümde üç ihtimal var bebeğin kafası kanala girdiyse açılmam yoksa propess isteyeceğim. Bebeğin kafası kanaldaysa açılmam da varsa suni sancı isteyeceğim. İkisi de yoksa biraz bekleyip sezaryen isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?