Ay bu gazlardan çekeceğimiz varBizimki 3.haftada başladı gaz damlası bile faydasız bir yöntem varmış osteopati Adanada bulamadım 2 seansla biter diyorlar
Yoksa ben biteceğim
4 küsür kilo olup normal doğuran nice kadınlar varKızlar ben elimden geleni yaptım kızım gelmek istemiyor 4 günde 200 Gr almis 3600 olmuş beklersek zaten normal olma ihtimali kalmayacak o yüzden sezaryen olmaya karar verdim kan verdim şimdi yarın anestezi muayenesi olacağımkızımla inatlaştim kazanan o oldu cuma günü kavusuyoruz nasipse
hangi yöntemle canım?Arkadaşımın 40 haftasında hiç açılması yoktu bu yöntemle normal doğum yapmış. Hatta doğumhaneye bile alamamışlar
Fizyoterapinin bir üst versiyonu kuzumAy bu gazlardan çekeceğimiz varbakayım osteopatiye ben de
Sakin ol canım benim ki sarılık olmadı ama mama içmeden uyumuyorKızlar benimki mamaya alıştı meme emiyor ama uyuya kalıyor hemen nasıl döndürücem cocuk sarılık oldu diye her ağzını açtığında dayadılar mamayı bazen tek başına kalmak daha mantıklı gerçekten sinirlerim iyice tavan yapmış durumda
Alttan verilen bir fitil var adınıhangi yöntemle canım?
Öyle tabi kuzum hayırlısı diyelim kavusalim minik kısımla şartları da çok zorlamamak lazım. Allah korusun kakasını falan yapar çok korkarım duramam 40+6 ya kadarHayırlısıyla kavuşun canım benim. Önemli olan ikinizin de sağlığısağlıkla sıhhatle gelsin minik aylis
Listeden eksildin desene cumaya bir şey kalmadı
Kabullendim canım hayırlısı diyorum artık4 küsür kilo olup normal doğuran nice kadınlar varen iyisini tabiki sen bilirsin ama ben bir hafta daha kendime süre verirdim henüz 40+6 olmadın dimi? zaten sezeryanı kabullenmişsin dursun durabildiği kadar diye düşünürdüm ki şuan ben o durumdayım
Şu da var en kötü karar kararsızlıktan iyidir derlerŞimdiden gözün aydın hikayeni dört gözle bekliyoruz
Kuzu bebek kanala girseydi ben de bu yöntemi deneyecektim ama o kadar harekete sancıya rağmen hala girmediyse anatomik olarak sıkıntı var diye düşündüm sezaryene karar verdim ne olacaksa olsun kafasindayimArkadaşımın 40 haftasında hiç açılması yoktu bu yöntemle normal doğum yapmış. Hatta doğumhaneye bile alamamışlar
Gönlünce olsunKuzu bebek kanala girseydi ben de bu yöntemi deneyecektim ama o kadar harekete sancıya rağmen hala girmediyse anatomik olarak sıkıntı var diye düşündüm sezaryene karar verdim ne olacaksa olsun kafasindayim
Biz de aynı şeyi yaşadık bugün kontrolü vardı hatta gitmedik dün başka bir doktora gittik. Annesi sensin bebeğine robot gibi davrana birisine tabi ki çocuğunu götürmemek ayıp değil. Hiçte umrumda olmadı valla ben bebeğimi pamuklara sarıcam elin adamı robot gibi davranacak yok yaa. Hiç vicdan yapma hiçte ayıp olmazHastanede doğum yaptığımda bebeğime bakmaya başlayan bir doktor var. Sürekli kontrole çağırıyor. Ama biz memnun kalmadık. Aynı hastanedeki başka bir doktordan randevu alsak ayıp olur mu ? Gidiyoruz doktora, soyun bebeği altını değiştirin diyor. Hemen alelacele soyup altını değiştiriyoruz, o gelip tartıyor çocuğu bu kadar. Kalbini falan dinliyor tamam. Sarılık riski için takipteyiz ama risk de azalmaya başladı. Bir kıntrolümüz daha kaldı sonrasında değiştirelim diyoruz. Sizler kontrole gittiniz mi neler yapıyor doktorlarınız
Aldım onuda sürüyorum biraz iyi olur gibi oluyor sonra yarın saat emince ucunu gene başa dönüyorum tuturamiyorum tam mememin siyah yeriyle.simdi bide gece fulll uyuuyup zorla uyandiriyoruz beslemek için geceleri .Benim bir tek bu işime yaradı
Olmaz kuzu bende değiştireceğim senin dediğin gibi aynı rutin soy tart ölç kalbini dinle tamamHastanede doğum yaptığımda bebeğime bakmaya başlayan bir doktor var. Sürekli kontrole çağırıyor. Ama biz memnun kalmadık. Aynı hastanedeki başka bir doktordan randevu alsak ayıp olur mu ? Gidiyoruz doktora, soyun bebeği altını değiştirin diyor. Hemen alelacele soyup altını değiştiriyoruz, o gelip tartıyor çocuğu bu kadar. Kalbini falan dinliyor tamam. Sarılık riski için takipteyiz ama risk de azalmaya başladı. Bir kıntrolümüz daha kaldı sonrasında değiştirelim diyoruz. Sizler kontrole gittiniz mi neler yapıyor doktorlarınız
MaşAllahAldım onuda sürüyorum biraz iyi olur gibi oluyor sonra yarın saat emince ucunu gene başa dönüyorum tuturamiyorum tam mememin siyah yeriyle.simdi bide gece fulll uyuuyup zorla uyandiriyoruz beslemek için geceleri .
gündüz uyumuyor gözleri açık bakıyor etrafa sürekli emmek istiyor doyuruyor mama veriyorum gene emmek istiyor hiç durmadan bıkmadan buna canmi dayanır anam. Benimki de can.
Benim de bebeğim gündüzleri uyumaz oldu sürekli emmek istiyor mama verince biraz uyuyor. Sonra gözler fal taşı gibi açık. Sanırım olağan bir süreç umarım güzelliklerle atlatırız. Biliyorum bu zamanlarda geçecek ve biz vay be ne çabuk büyüdü diyeceğizAldım onuda sürüyorum biraz iyi olur gibi oluyor sonra yarın saat emince ucunu gene başa dönüyorum tuturamiyorum tam mememin siyah yeriyle.simdi bide gece fulll uyuuyup zorla uyandiriyoruz beslemek için geceleri .
gündüz uyumuyor gözleri açık bakıyor etrafa sürekli emmek istiyor doyuruyor mama veriyorum gene emmek istiyor hiç durmadan bıkmadan buna canmi dayanır anam. Benimki de can.
Kızlar bana da yorum yapın lütfen merakla bekliyorum değerli görüşlerinizi..Merhabalar , 8 kasımda hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 20 cıktı. 2 gün sonra 102 ve 2 gün sonra 450 oldu bugün akşam tekrar kan vericem çok heyecanlıyım. İlk gebeliğimde beta hcg düşmeye başladı keseyi bile görmeden. Size sorum şu degerlerde ki yükselmeler biraz hızlı bu iyi bisey mi keseyi alttan ultrason ile ne zaman görebilirim. Sizin deneyimlerinize göre hersey yolunda mı ?
Canım benim ki soruna cevap değil ama aynı heyecanları yaşıyoruz bende beta hcg takibindeyim. İnşallah sağlıkla atan minik kalbini hemen duyarsın.Merhabalar dün beta testimin sonucu 2483 çıktı ve bugün doktora gittim ilk başta keseni göremedim dedi ve daha sonra şüpheli bişey gözüktü dedi ve işaretleme yaptı 2 milim gibi bişey dedi 15 gün sonra gel bakalm kalp atışlarini duyucaz mi dedi siz kesenizi betaniz kaçken gördünüz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?