2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
4 küsür kilo olup normal doğuran nice kadınlar var en iyisini tabiki sen bilirsin ama ben bir hafta daha kendime süre verirdim henüz 40+6 olmadın dimi? zaten sezeryanı kabullenmişsin dursun durabildiği kadar diye düşünürdüm ki şuan ben o durumdayım
Şu da var en kötü karar kararsızlıktan iyidir derler Şimdiden gözün aydın hikayeni dört gözle bekliyoruz

Sakin ol canım benim ki sarılık olmadı ama mama içmeden uyumuyor Sağlığı yerinde ya ona şükrediyorum. Gergin olduğumda benim ki de memeyi almıyor. Geceler vermeyi dene herkes uyurken bebeğinle başbaşa kal biraz

Hayırlısıyla kavuşun canım benim. Önemli olan ikinizin de sağlığı sağlıkla sıhhatle gelsin minik aylis

Listeden eksildin desene cumaya bir şey kalmadı
Öyle tabi kuzum hayırlısı diyelim kavusalim minik kısımla şartları da çok zorlamamak lazım. Allah korusun kakasını falan yapar çok korkarım duramam 40+6 ya kadar
Kabullendim canım hayırlısı diyorum artık tek isteğim sağlıkla kavuşmak belki cumaya kadar kendi gelir belki. Sabah o kadar kasılmam oldu hiçbiri çıkmadı nstde bebek zaten hala yukaridaymis beklemenin bir manası yok artık

Merhabalar , 8 kasımda hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 20 cıktı. 2 gün sonra 102 ve 2 gün sonra 450 oldu bugün akşam tekrar kan vericem çok heyecanlıyım. İlk gebeliğimde beta hcg düşmeye başladı keseyi bile görmeden. Size sorum şu degerlerde ki yükselmeler biraz hızlı bu iyi bisey mi keseyi alttan ultrason ile ne zaman görebilirim. Sizin deneyimlerinize göre hersey yolunda mı ?

Arkadaşımın 40 haftasında hiç açılması yoktu bu yöntemle normal doğum yapmış. Hatta doğumhaneye bile alamamışlar
Kuzu bebek kanala girseydi ben de bu yöntemi deneyecektim ama o kadar harekete sancıya rağmen hala girmediyse anatomik olarak sıkıntı var diye düşündüm sezaryene karar verdim ne olacaksa olsun kafasindayim

Hastanede doğum yaptığımda bebeğime bakmaya başlayan bir doktor var. Sürekli kontrole çağırıyor. Ama biz memnun kalmadık. Aynı hastanedeki başka bir doktordan randevu alsak ayıp olur mu ? Gidiyoruz doktora, soyun bebeği altını değiştirin diyor. Hemen alelacele soyup altını değiştiriyoruz, o gelip tartıyor çocuğu bu kadar. Kalbini falan dinliyor tamam. Sarılık riski için takipteyiz ama risk de azalmaya başladı. Bir kıntrolümüz daha kaldı sonrasında değiştirelim diyoruz. Sizler kontrole gittiniz mi neler yapıyor doktorlarınız

Kuzu bebek kanala girseydi ben de bu yöntemi deneyecektim ama o kadar harekete sancıya rağmen hala girmediyse anatomik olarak sıkıntı var diye düşündüm sezaryene karar verdim ne olacaksa olsun kafasindayim
Gönlünce olsun

Biz de aynı şeyi yaşadık bugün kontrolü vardı hatta gitmedik dün başka bir doktora gittik. Annesi sensin bebeğine robot gibi davrana birisine tabi ki çocuğunu götürmemek ayıp değil. Hiçte umrumda olmadı valla ben bebeğimi pamuklara sarıcam elin adamı robot gibi davranacak yok yaa. Hiç vicdan yapma hiçte ayıp olmaz

Benim bir tek bu işime yaradı
Aldım onuda sürüyorum biraz iyi olur gibi oluyor sonra yarın saat emince ucunu gene başa dönüyorum tuturamiyorum tam mememin siyah yeriyle.simdi bide gece fulll uyuuyup zorla uyandiriyoruz beslemek için geceleri .
gündüz uyumuyor gözleri açık bakıyor etrafa sürekli emmek istiyor doyuruyor mama veriyorum gene emmek istiyor hiç durmadan bıkmadan buna canmi dayanır anam. Benimki de can.

Olmaz kuzu bende değiştireceğim senin dediğin gibi aynı rutin soy tart ölç kalbini dinle tamam
D vitaminini bile ben hatirlatmistim

MaşAllah
Gecelere nazar degdirme sus annesi

Benim de bebeğim gündüzleri uyumaz oldu sürekli emmek istiyor mama verince biraz uyuyor. Sonra gözler fal taşı gibi açık. Sanırım olağan bir süreç umarım güzelliklerle atlatırız. Biliyorum bu zamanlarda geçecek ve biz vay be ne çabuk büyüdü diyeceğiz

Kızlar benim doğumdan sonra sürekli sancım olmaya başladı karnımın içinde gezip duruyor. Kimyon falanda içiyorum biraz iyi geliyor ama asla geçmiyor. Buscopan içsem mi diye doktora da sorasım var. Belki bebeğimi huzursuz eden bende ki bu sancı durumudur bebeğime geçiyordur. Annem diyor ki onda ki sana sende ki ona geçer gezer diyip duruyor

Kızlar bana da yorum yapın lütfen merakla bekliyorum değerli görüşlerinizi..

Merhabalar dün beta testimin sonucu 2483 çıktı ve bugün doktora gittim ilk başta keseni göremedim dedi ve daha sonra şüpheli bişey gözüktü dedi ve işaretleme yaptı 2 milim gibi bişey dedi 15 gün sonra gel bakalm kalp atışlarini duyucaz mi dedi siz kesenizi betaniz kaçken gördünüz acaba

Canım benim ki soruna cevap değil ama aynı heyecanları yaşıyoruz bende beta hcg takibindeyim. İnşallah sağlıkla atan minik kalbini hemen duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…