Yorumun için teşekkürler ederim ilk gebeliğim çok heycan oluyo çok erken ogrendm beta 12.85ken öğrenmiştim nasl bi süreç olduğunu bilmediğim için çok sabırsızlanıyorumCanım benim ki soruna cevap değil ama aynı heyecanları yaşıyoruz bende beta hcg takibindeyim. İnşallah sağlıkla atan minik kalbini hemen duyarsın.
benim yigenim boyleydi. surekli sut beklentisi vardi. bir hayli iri bir cocuk olmustu. simdi de yasitlarindan uzun. bizde oglen uyku 2 ile 3 saat arasi. surekli kaka ve cisden uyaniyoruz.Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bebeğime süt veriyorum ama sanırım doymuyor içtiğini duyuyorum da hatta bazen kusuyor amma ağzı hep açık ben de mamayı kestim doyduğunu sanıp. Ağzını açıyorsa bu doymuyormu demek?Birde bebekleriniz öğlenleri uyurken ne kadar uyuyor benimkisi max 1.5 saat falan. Hep çabuk uyanıyor
Benim bebeğim 2 gündür uyumaz oldu. 10 dakika belki. Ya da kucağa alıştırdık bilmiyorumKızlar merhaba nasılsınız? Ben bebeğime süt veriyorum ama sanırım doymuyor içtiğini duyuyorum da hatta bazen kusuyor amma ağzı hep açık ben de mamayı kestim doyduğunu sanıp. Ağzını açıyorsa bu doymuyormu demek?Birde bebekleriniz öğlenleri uyurken ne kadar uyuyor benimkisi max 1.5 saat falan. Hep çabuk uyanıyor
emzirme oncesi ve sonrasi panikle sirta pit pit vurup gaz cikartmaktan baska caremiz yok. gaz bagirsaga inmeden cikartmak lazimmis. indimi bas bas bagiriyor.Kızlar benim bebe 8 günlük oldu ve dün ilk defa gaz sancısı krizi çektik. O kadar çok ağladı ki siz gaz olunca ne yapıyorsunuz? Masaj vs yapmaya çalıştım ama ağlarken hiç bi şey etkili olmadı.
Benim de ilk sayilir birincisinde kimyasal olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım..Bu gebeligimi ben de 20.54 te öğrendim 8 kasımda senin değerlerin ne güzel yukselmis benim de hızlı artıyor. Ama daha küçük bu akşam yine kan verip kontrol edeceğim. Doktorumla konuştum alttan ultrasonla eğer değer 1000 o gecerse görebilme ihtimalimiz varmış. Ama karın ultrasonu sormamıştım bu akşam için uygunsa ve gidersem sizin için soracağımYorumun için teşekkürler ederim ilk gebeliğim çok heycan oluyo çok erken ogrendm beta 12.85ken öğrenmiştim nasl bi süreç olduğunu bilmediğim için çok sabırsızlanıyorum
Kızlar ben elimden geleni yaptım kızım gelmek istemiyor 4 günde 200 Gr almis 3600 olmuş beklersek zaten normal olma ihtimali kalmayacak o yüzden sezaryen olmaya karar verdim kan verdim şimdi yarın anestezi muayenesi olacağımkızımla inatlaştim kazanan o oldu cuma günü kavusuyoruz nasipse
Saglikla kavus insallahKızlar ben elimden geleni yaptım kızım gelmek istemiyor 4 günde 200 Gr almis 3600 olmuş beklersek zaten normal olma ihtimali kalmayacak o yüzden sezaryen olmaya karar verdim kan verdim şimdi yarın anestezi muayenesi olacağımkızımla inatlaştim kazanan o oldu cuma günü kavusuyoruz nasipse
Benim bir tek bu işime yaradı
Biz de bugün kontrole gittik dediğin gibi acele acele baktı gitti. Zaten biz stresliyiz daha sakin sakin bir muayene olsun isterdim açıkcası. Pazartesi tekrar kontrolümüz var o zaman da bir bakıcam duruma göre değiştiricem ben deHastanede doğum yaptığımda bebeğime bakmaya başlayan bir doktor var. Sürekli kontrole çağırıyor. Ama biz memnun kalmadık. Aynı hastanedeki başka bir doktordan randevu alsak ayıp olur mu ? Gidiyoruz doktora, soyun bebeği altını değiştirin diyor. Hemen alelacele soyup altını değiştiriyoruz, o gelip tartıyor çocuğu bu kadar. Kalbini falan dinliyor tamam. Sarılık riski için takipteyiz ama risk de azalmaya başladı. Bir kıntrolümüz daha kaldı sonrasında değiştirelim diyoruz. Sizler kontrole gittiniz mi neler yapıyor doktorlarınız
Guzel dusun guzel olsunYorumun için teşekkürler ederim ilk gebeliğim çok heycan oluyo çok erken ogrendm beta 12.85ken öğrenmiştim nasl bi süreç olduğunu bilmediğim için çok sabırsızlanıyorum
Çok teşekkür ederim benim şu şekilde yükseldi değerlerim 5 kasm 12.85 7 kasım 28.18. 10 Kasım 221 15 kasm 2438 çıktı güzel yukselmis dedi ama 15 gün sonrayi heyecanla bekliyorum inşallah sağlıklı olur hepimizin yavruları herkez istedigi mutluluğa en kısa zamanda kavuşur inşallahBenim de ilk sayilir birincisinde kimyasal olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım..Bu gebeligimi ben de 20.54 te öğrendim 8 kasımda senin değerlerin ne güzel yukselmis benim de hızlı artıyor. Ama daha küçük bu akşam yine kan verip kontrol edeceğim. Doktorumla konuştum alttan ultrasonla eğer değer 1000 o gecerse görebilme ihtimalimiz varmış. Ama karın ultrasonu sormamıştım bu akşam için uygunsa ve gidersem sizin için soracağım
Ben sürekli gaz çıkarıyorum ama dün gece bağırsak gazı inanılmazdı karnına masaj yaptım kakasını yapınca rahatladı ama hala bi süre gazlı durumu devam etti. Asıl gazlar 2.haftadan sonra başlıyormuşkorkuyorum inşallah çok zorlamaz
Bize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
Kızlar bana da yorum yapın lütfen merakla bekliyorum değerli görüşlerinizi..
Bizimki 3.haftada başladı gaz damlası bile faydasız bir yöntem varmış osteopati Adanada bulamadım 2 seansla biter diyorlar
Yoksa ben biteceğim
Hastanede doğum yaptığımda bebeğime bakmaya başlayan bir doktor var. Sürekli kontrole çağırıyor. Ama biz memnun kalmadık. Aynı hastanedeki başka bir doktordan randevu alsak ayıp olur mu ? Gidiyoruz doktora, soyun bebeği altını değiştirin diyor. Hemen alelacele soyup altını değiştiriyoruz, o gelip tartıyor çocuğu bu kadar. Kalbini falan dinliyor tamam. Sarılık riski için takipteyiz ama risk de azalmaya başladı. Bir kıntrolümüz daha kaldı sonrasında değiştirelim diyoruz. Sizler kontrole gittiniz mi neler yapıyor doktorlarınız
Haftaya bir kontrol daha var. Duruma göre değiştireceğim. Emin olamadım ya içimize sinmedi eşimizle.Biz de aynı şeyi yaşadık bugün kontrolü vardı hatta gitmedik dün başka bir doktora gittik. Annesi sensin bebeğine robot gibi davrana birisine tabi ki çocuğunu götürmemek ayıp değil. Hiçte umrumda olmadı valla ben bebeğimi pamuklara sarıcam elin adamı robot gibi davranacak yok yaa. Hiç vicdan yapma hiçte ayıp olmaz
Nasılsa getirecekler diye mi düşünüyorlar nedir, daha iyi bir bilgilendirme ilgi bekliyor insan.Olmaz kuzu bende değiştireceğim senin dediğin gibi aynı rutin soy tart ölç kalbini dinle tamam
D vitaminini bile ben hatirlatmistim
Hepsi aynı, nasılsa gelecekler mecburlar diye mi düşünüyorlar acabaBiz de bugün kontrole gittik dediğin gibi acele acele baktı gitti. Zaten biz stresliyiz daha sakin sakin bir muayene olsun isterdim açıkcası. Pazartesi tekrar kontrolümüz var o zaman da bir bakıcam duruma göre değiştiricem ben de
Gaz belirtileri bscaklarını toplaması gibi mi başka belirtileri var mı ?Happyciğim sen ne yapıyorsun? Korkulu rüyam oldu gaz sancıları. Süt ürünleri tüketmiyorum, çay kahve vs içmiyorum, yedisinden içtiğimden korkar oldum artık. Bir şey olacak, gaz sancısı çekecek travması başladı.
3 oldu gittiğimiz, soy, altını değiştir, doktor gelir tartar kalbini dinler tamam. 3 kişi gidiyoruz acele acele oluyor herşey. İstiyorum ki ayak üstü sormayalım daha net olsun herşey. Bi yandan çocuğun altını değiştir, bebek ağlamasın diye uğraş, bir yandan sorulara cevap ver. İçime sinmediNiye ayıp olsun ki canımcım? Hangisi içine sinşyorsa ona git. Biz de hastanede ilk gelen doktora götürdük, ben de memnun kalmadım. Yani kötü bir tarafı da yoktu da, daha fazla soru sormak istiyorum, uzun uzun yanıtlayacak biri lazımdı bana. Hastane dışından doktor buldum bi tane, ona götürücem yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?