2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim ki soruna cevap değil ama aynı heyecanları yaşıyoruz bende beta hcg takibindeyim. İnşallah sağlıkla atan minik kalbini hemen duyarsın.
Yorumun için teşekkürler ederim ilk gebeliğim çok heycan oluyo çok erken ogrendm beta 12.85ken öğrenmiştim nasl bi süreç olduğunu bilmediğim için çok sabırsızlanıyorum

benim yigenim boyleydi. surekli sut beklentisi vardi. bir hayli iri bir cocuk olmustu. simdi de yasitlarindan uzun. bizde oglen uyku 2 ile 3 saat arasi. surekli kaka ve cisden uyaniyoruz.

Benim bebeğim 2 gündür uyumaz oldu. 10 dakika belki. Ya da kucağa alıştırdık bilmiyorum

Kızlar benim bebe 8 günlük oldu ve dün ilk defa gaz sancısı krizi çektik. O kadar çok ağladı ki siz gaz olunca ne yapıyorsunuz? Masaj vs yapmaya çalıştım ama ağlarken hiç bi şey etkili olmadı.
emzirme oncesi ve sonrasi panikle sirta pit pit vurup gaz cikartmaktan baska caremiz yok. gaz bagirsaga inmeden cikartmak lazimmis. indimi bas bas bagiriyor.

Yorumun için teşekkürler ederim ilk gebeliğim çok heycan oluyo çok erken ogrendm beta 12.85ken öğrenmiştim nasl bi süreç olduğunu bilmediğim için çok sabırsızlanıyorum
Benim de ilk sayilir birincisinde kimyasal olduğunu öğrendiğimde yıkılmıştım..Bu gebeligimi ben de 20.54 te öğrendim 8 kasımda senin değerlerin ne güzel yukselmis benim de hızlı artıyor. Ama daha küçük bu akşam yine kan verip kontrol edeceğim. Doktorumla konuştum alttan ultrasonla eğer değer 1000 o gecerse görebilme ihtimalimiz varmış. Ama karın ultrasonu sormamıştım bu akşam için uygunsa ve gidersem sizin için soracağım

Hayırlısı olsun, mühim olan onun sağlığı. Bazen onlar için en doğrusu sezeryan oluyor. Sağlıkla kavuşun da

Saglikla kavus insallah

Benim bir tek bu işime yaradı
Thepatriot canim ben bir onceki dogumumda yaralardan ağlayarak emzirirken canim çıkardı resmen ve denemediğim sey kalmamisti hicbirsey de fayda etmiyordu taki mucize kremi doktorum öneren kadar..
Bir günde iyilestirmisti bu yuzde hamileligimde ilk aldığım şey oldu bu krem..
Asla yaram olmadi bu dogumumda güle oynaya emziriyorum mutlaka dene hicbirsey kaybetmezsin

Eklentiler

• Screenshot_20221116-182831_Trendyol.webp
    28 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20221116-182827_Trendyol.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20221116-182820_Trendyol.webp
    25 KB · Görüntüleme: 42
Biz de bugün kontrole gittik dediğin gibi acele acele baktı gitti. Zaten biz stresliyiz daha sakin sakin bir muayene olsun isterdim açıkcası. Pazartesi tekrar kontrolümüz var o zaman da bir bakıcam duruma göre değiştiricem ben de

Guzel dusun guzel olsun
Cok bilipnirdeleyince soru işaretleri huzursuz eder
Betam guzel yükselmiş her gün carp 2 yükselir 10 gun den sonra kalp atışlarını dinlersin büyük ihtimal
Insallah hayirlisiyla miniğim seninledir

Kızlar ya ben sanırım hafiften lohusa depresyonuma girdim hiç iştahım yok zorla yemek yiyorum, bebeğime yetememekten korkuyorum ayrıca şu an annem yanımda ve o gidince yalnız kalmaya korkuyorum nasıl baş ederim diye. Eşimin işe gitmesini hiç istemiyorum. Yanımda birileri olsun istiyorum hep. Şu an ne yemek ne temizlik yapabilirim gibi geliyor. Sanki hayatım tümüyle değişti gibi. Sürekli endişeli hissediyorum. Bilmiyorum lohusa depresyonu böyle bi şey mi ama bebeğimin ağlamasından korkuyorum, ağlar da çare bulamam diye.

Çok teşekkür ederim benim şu şekilde yükseldi değerlerim 5 kasm 12.85 7 kasım 28.18. 10 Kasım 221 15 kasm 2438 çıktı güzel yukselmis dedi ama 15 gün sonrayi heyecanla bekliyorum inşallah sağlıklı olur hepimizin yavruları herkez istedigi mutluluğa en kısa zamanda kavuşur inşallah

Sorma her akşam bende de korkular başlıyor, gazı olur mu, canı yine yanar mı diye. Umarım hepimiz sağlıkla atlatırız şu birkaç ayı.

Bize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin

Çok geçmiş olsun canım, kavuşacaksınız inşallah, dualarımız sen ve bebişinle

Bizimki 3.haftada başladı gaz damlası bile faydasız bir yöntem varmış osteopati Adanada bulamadım 2 seansla biter diyorlar
Yoksa ben biteceğim

Happyciğim sen ne yapıyorsun? Korkulu rüyam oldu gaz sancıları. Süt ürünleri tüketmiyorum, çay kahve vs içmiyorum, yedisinden içtiğimden korkar oldum artık. Bir şey olacak, gaz sancısı çekecek travması başladı.

Niye ayıp olsun ki canımcım? Hangisi içine sinşyorsa ona git. Biz de hastanede ilk gelen doktora götürdük, ben de memnun kalmadım. Yani kötü bir tarafı da yoktu da, daha fazla soru sormak istiyorum, uzun uzun yanıtlayacak biri lazımdı bana. Hastane dışından doktor buldum bi tane, ona götürücem yarın.

Haftaya bir kontrol daha var. Duruma göre değiştireceğim. Emin olamadım ya içimize sinmedi eşimizle.

Olmaz kuzu bende değiştireceğim senin dediğin gibi aynı rutin soy tart ölç kalbini dinle tamam
D vitaminini bile ben hatirlatmistim
Nasılsa getirecekler diye mi düşünüyorlar nedir, daha iyi bir bilgilendirme ilgi bekliyor insan.

Hepsi aynı, nasılsa gelecekler mecburlar diye mi düşünüyorlar acaba

Gaz belirtileri bscaklarını toplaması gibi mi başka belirtileri var mı ?

3 oldu gittiğimiz, soy, altını değiştir, doktor gelir tartar kalbini dinler tamam. 3 kişi gidiyoruz acele acele oluyor herşey. İstiyorum ki ayak üstü sormayalım daha net olsun herşey. Bi yandan çocuğun altını değiştir, bebek ağlamasın diye uğraş, bir yandan sorulara cevap ver. İçime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…