- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Haftaya bir kontrol daha var. Duruma göre değiştireceğim. Emin olamadım ya içimize sinmedi eşimizle.
Nasılsa getirecekler diye mi düşünüyorlar nedir, daha iyi bir bilgilendirme ilgi bekliyor insan.
Hepsi aynı, nasılsa gelecekler mecburlar diye mi düşünüyorlar acaba
Gaz belirtileri bscaklarını toplaması gibi mi başka belirtileri var mı ?
Kızlar bana da yorum yapın lütfen merakla bekliyorum değerli görüşlerinizi..
Yükseliş güzel gibi, neden telaş yaptınız? Betahcg hızla yükselen bir hormon zaten, hayırlısı olsun hakkınızda
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz icin. Hastaneden çıktık doğduğunun 4.günü 10 değerle. Sonra pazartesi yanı 6.gün kontrole diye gittik 23 değere yukselmis acil yatış Işık verdiler bir günde 16 ya düştü tekrar 14 e dustu sonra ışığı kestiler 15 e çıktı tekrar ışığa koydular bi gün duracak tahminim 10 a falan düşer. Ama doktor düşerse taburcu edecek korkum eve gidince tekrar yukselmesi. Birde bu illet hasar bırakıyormuş galiba ondan cok korkuyorum. Surekli kontrole cagiracaklarmis. Başlarda erdiğini sanıyorduk emmiyormuş çocuk şimdi 2 saatte bir mutlaka emziriyorum 40-60 cc ye kadar süt aliyo. Bol cis kaka da yapiyo anlamıyorum neden düşmüyor. Anemi yok bu arada. Siz ne yaptınız değerleriniz yukseldi mi nasıl düzeldi bitecek mi bir günUyuşmazlık bizde de var ben 0 bebeklerim A grubu. İkisi de sarılık oldu oğlum uzamış sarılık oldu hatta. 1 ay sürdü diyebilirim ama bizde altında bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle de uzamış. Ekstradan yapabileceğimiz bişey yok. Besleyip bol çiş, kaka yapması dışında. İçinizi ferah tutun, başka bi sıkıntı olmazsa kısa sürede geçecektir
Cok tesekkur ederim insallahÇok geçmiş olsun canım, kavuşacaksınız inşallah, dualarımız sen ve bebişinle
Yani hastaneden cikinca yine mi yükseliyor değerMerhaba teşekkür ederim yorumunuz icin. Hastaneden çıktık doğduğunun 4.günü 10 değerle. Sonra pazartesi yanı 6.gün kontrole diye gittik 23 değere yukselmis acil yatış Işık verdiler bir günde 16 ya düştü tekrar 14 e dustu sonra ışığı kestiler 15 e çıktı tekrar ışığa koydular bi gün duracak tahminim 10 a falan düşer. Ama doktor düşerse taburcu edecek korkum eve gidince tekrar yukselmesi. Birde bu illet hasar bırakıyormuş galiba ondan cok korkuyorum. Surekli kontrole cagiracaklarmis. Başlarda erdiğini sanıyorduk emmiyormuş çocuk şimdi 2 saatte bir mutlaka emziriyorum 40-60 cc ye kadar süt aliyo. Bol cis kaka da yapiyo anlamıyorum neden düşmüyor. Anemi yok bu arada. Siz ne yaptınız değerleriniz yukseldi mi nasıl düzeldi bitecek mi bir gün
Idrar yollarıyla ilgili birseyde olabilirmiş anneden gecen oda arttırabilirsinizYani hastaneden cikinca yine mi yükseliyor değer
Bunu okumam hic iyi olmadı
Piskolojim allak bullak oldu icim gidiyor
Sorayim sabah doktoruna bunu
Bir an önce bitse keşke
Ben de 2 gundur bestlak kullaniyorum. Ne kadar surede fayda eder sizce?Bu damlayı denemedim ancak bestlak ın kesinlikle faydasını gördüm. Bir de maltana diye bir içecek var migrosta şokta falan. Onunda aşırı faydasını gördüm aklında olsun canım
Bende de benzer şeyler oluyor o yüzden soruyorum. Ayaklarını uzatıyor direyor resmen. Gaz olabilir mi ? Doktora anlattım emmek istiyor ama emmiyor, bırakıyor diye. Normal, emzir dedi. Anneme söyledim gaz olabilir mi diye bilemedi. Meme ağzında ama emmiyor, çenesi yoruluyor diye düşünüyoruz doymadı diye düşünüyoruz. Dün akşam sürekli mama ve anne sütü verdik mesela. Memede iken çığlık atıyor sonra emiyor, mama veriyoruz. Hala meme aranıyor.Çok sık olmadı bende, iki kez çok feciydi, bir kez daha hafifti, çığlıklarla ağlıyordu, ayaklarını da çekiyordu evet, uyuyamıyordu, sürekli emmek istiyordu, ama emerken de huzursuz olup bırakıyordu, memeden ayırınca yine aynı döngü başlıyordu
Benim yaptıklarım ; Karnına sıcak havlu, yada Kiraz çekirdeğini fırında ısıtıyorum, her alt açmada zeytinyağı ile masaj ,bisiklet çevirme, yüz üstü pozisyonda yatırma ,biogaio ve sap simplex damlaKızlar benim bebe 8 günlük oldu ve dün ilk defa gaz sancısı krizi çektik. O kadar çok ağladı ki siz gaz olunca ne yapıyorsunuz? Masaj vs yapmaya çalıştım ama ağlarken hiç bi şey etkili olmadı.
Canım küvözde iyi bakılır merak etme mavi ışık veriyorlar .Küvoz deyince tüylerim diken diken oldu o günler geldi aklıma ,benim yavrum 35 gün kaldıBize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
Evet gaz sancısı bi video da denk gelmişti ayaklarını karnına doğru çekip kendisini geriye doğru atıyorsa anne sütünden geçen gaz olduğu içinmiş. Yedimden içtiğimden korkar oldumBende de benzer şeyler oluyor o yüzden soruyorum. Ayaklarını uzatıyor direyor resmen. Gaz olabilir mi ? Doktora anlattım emmek istiyor ama emmiyor, bırakıyor diye. Normal, emzir dedi. Anneme söyledim gaz olabilir mi diye bilemedi. Meme ağzında ama emmiyor, çenesi yoruluyor diye düşünüyoruz doymadı diye düşünüyoruz. Dün akşam sürekli mama ve anne sütü verdik mesela. Memede iken çığlık atıyor sonra emiyor, mama veriyoruz. Hala meme aranıyor.
Bende sırt bölgesine saç kurutma makinası ile ısıtıyorum çok rahatlıyor dün gece de sıcak su torbası koydum ayaklarını oraya yavruma çok iyi geldi. Tam kaynamış su değildi bu arada biraz daha serindi.Benim yaptıklarım ; Karnına sıcak havlu, yada Kiraz çekirdeğini fırında ısıtıyorum, her alt açmada zeytinyağı ile masaj ,bisiklet çevirme, yüz üstü pozisyonda yatırma ,biogaio ve sap simplex damla
Akrep sinirli olur aman aman, yaysa geniştir rahattırAllah kolaylık versin diyelim
Biraz daha beklersen o da olacak
Canım 4 gündür colosturumu zaten almamış mıdır bebek? Kesinlikle deneyimli değilim ama bence ilk sütünü almıştır zaten bebiş. Hem sağdığında renginden de anlarsın bence. Ola ki renginden kolosturum olduğunu düşünürsen de bebişe verirsin kaşık bibeoranla falan bence.
Kızlar sağ olun. Dün başladım sagmaya.Canım benim de dördüncü günde artık patlayacak duruma gelmiş, kitle oluşmuştu. Sağ bence. Bana da hastaneden çıkarken hemşire sağarsın evde demişti, ben sağmamıştım. Sonra manuelle yapamadım canım yandığından, elektrikli aldık. Ara ara sağ, boşalt.
Gogus yaralariniz icin ne yapiyorsunuz?
Canım en güzeli gümüş kapak ben başta kullanamadım ama şu an mük oldu kendi sütüm yumuşatıyor meme ucumu gümüş kapakta koyunca çok iyi geldi. Lansınoh kullandım 1 gün ama içeriği hakkında içim rahat etmedi bıraktım. 1 gün çok sabrettim zaten sütüm gelince de ihtiyaç duymadımGogus yaralariniz icin ne yapiyorsunuz?
Benim eşim de bugün kafayı yemiş gibi elinde biberonla geziyor. Adamı boğmak istiyorum. Beni emiyor diyorum guvenmiyormus ona. Dedim alışırsa mama verirsin sagamam meme falan sürekli. Belki mama parasından korkar da abuk subuk şeyler yapmayı bırakırKızlar benimki mamaya alıştı meme emiyor ama uyuya kalıyor hemen nasıl döndürücem cocuk sarılık oldu diye her ağzını açtığında dayadılar mamayı bazen tek başına kalmak daha mantıklı gerçekten sinirlerim iyice tavan yapmış durumda
Saç kurutma makinası hiç aklıma gelmemişti,teşekkür ederimBende sırt bölgesine saç kurutma makinası ile ısıtıyorum çok rahatlıyor dün gece de sıcak su torbası koydum ayaklarını oraya yavruma çok iyi geldi. Tam kaynamış su değildi bu arada biraz daha serindi.
Çok geçmiş olsun canım hepsi geçecek. Sen güçlü dur sütün etkilenmesin. En güzel uyandırmak şekli alt açmak demişti bizim ebe hanım. Deneyimlisin bizden daha iyi bilirsin.Selam kızlar artık girip okuyamıyorum. İki gündür bebeğimin sarılığı arttı. Bütün gün onu uyandırmaya çalışmakla ve mememi sagmakla uğraşıyorum. Bugün sarılık değeri 16 çıktı. 17 olsa yatacakmis hastaneye. Beni çok sarstı bu durum. Sürekli ağlamak istiyorum. Oğlum da var. Onun yanında ağlamak istemiyorum. Kendimi sıkıyorum. Doğum yapanlar oldu mu bilmiyorum. Umarım herkes iyidir. Ve sağlıkla kavuşmalar devam ediyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?