2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Çok sık olmadı bende, iki kez çok feciydi, bir kez daha hafifti, çığlıklarla ağlıyordu, ayaklarını da çekiyordu evet, uyuyamıyordu, sürekli emmek istiyordu, ama emerken de huzursuz olup bırakıyordu, memeden ayırınca yine aynı döngü başlıyordu

Merhaba teşekkür ederim yorumunuz icin. Hastaneden çıktık doğduğunun 4.günü 10 değerle. Sonra pazartesi yanı 6.gün kontrole diye gittik 23 değere yukselmis acil yatış Işık verdiler bir günde 16 ya düştü tekrar 14 e dustu sonra ışığı kestiler 15 e çıktı tekrar ışığa koydular bi gün duracak tahminim 10 a falan düşer. Ama doktor düşerse taburcu edecek korkum eve gidince tekrar yukselmesi. Birde bu illet hasar bırakıyormuş galiba ondan cok korkuyorum. Surekli kontrole cagiracaklarmis. Başlarda erdiğini sanıyorduk emmiyormuş çocuk şimdi 2 saatte bir mutlaka emziriyorum 40-60 cc ye kadar süt aliyo. Bol cis kaka da yapiyo anlamıyorum neden düşmüyor. Anemi yok bu arada. Siz ne yaptınız değerleriniz yukseldi mi nasıl düzeldi bitecek mi bir gün

Yani hastaneden cikinca yine mi yükseliyor değer
Bunu okumam hic iyi olmadı
Piskolojim allak bullak oldu icim gidiyor
Sorayim sabah doktoruna bunu
Bir an önce bitse keşke

Yani hastaneden cikinca yine mi yükseliyor değer
Bunu okumam hic iyi olmadı
Piskolojim allak bullak oldu icim gidiyor
Sorayim sabah doktoruna bunu
Bir an önce bitse keşke
Idrar yollarıyla ilgili birseyde olabilirmiş anneden gecen oda arttırabilirsiniz
Bizim kan gurubumuz ayni uyusmazligimiz yok ama çabucak yukseldi

Bende de benzer şeyler oluyor o yüzden soruyorum. Ayaklarını uzatıyor direyor resmen. Gaz olabilir mi ? Doktora anlattım emmek istiyor ama emmiyor, bırakıyor diye. Normal, emzir dedi. Anneme söyledim gaz olabilir mi diye bilemedi. Meme ağzında ama emmiyor, çenesi yoruluyor diye düşünüyoruz doymadı diye düşünüyoruz. Dün akşam sürekli mama ve anne sütü verdik mesela. Memede iken çığlık atıyor sonra emiyor, mama veriyoruz. Hala meme aranıyor.

Kızlar benim bebe 8 günlük oldu ve dün ilk defa gaz sancısı krizi çektik. O kadar çok ağladı ki siz gaz olunca ne yapıyorsunuz? Masaj vs yapmaya çalıştım ama ağlarken hiç bi şey etkili olmadı.
Benim yaptıklarım ; Karnına sıcak havlu, yada Kiraz çekirdeğini fırında ısıtıyorum, her alt açmada zeytinyağı ile masaj ,bisiklet çevirme, yüz üstü pozisyonda yatırma ,biogaio ve sap simplex damla

Bize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
Canım küvözde iyi bakılır merak etme mavi ışık veriyorlar .Küvoz deyince tüylerim diken diken oldu o günler geldi aklıma ,benim yavrum 35 gün kaldı

Evet gaz sancısı bi video da denk gelmişti ayaklarını karnına doğru çekip kendisini geriye doğru atıyorsa anne sütünden geçen gaz olduğu içinmiş. Yedimden içtiğimden korkar oldum

Bende sırt bölgesine saç kurutma makinası ile ısıtıyorum çok rahatlıyor dün gece de sıcak su torbası koydum ayaklarını oraya yavruma çok iyi geldi. Tam kaynamış su değildi bu arada biraz daha serindi.

Kızlar sağ olun. Dün başladım sagmaya.

Selam kızlar artık girip okuyamıyorum. İki gündür bebeğimin sarılığı arttı. Bütün gün onu uyandırmaya çalışmakla ve mememi sagmakla uğraşıyorum. Bugün sarılık değeri 16 çıktı. 17 olsa yatacakmis hastaneye. Beni çok sarstı bu durum. Sürekli ağlamak istiyorum. Oğlum da var. Onun yanında ağlamak istemiyorum. Kendimi sıkıyorum. Doğum yapanlar oldu mu bilmiyorum. Umarım herkes iyidir. Ve sağlıkla kavuşmalar devam ediyordur.

Gogus yaralariniz icin ne yapiyorsunuz?
Canım en güzeli gümüş kapak ben başta kullanamadım ama şu an mük oldu kendi sütüm yumuşatıyor meme ucumu gümüş kapakta koyunca çok iyi geldi. Lansınoh kullandım 1 gün ama içeriği hakkında içim rahat etmedi bıraktım. 1 gün çok sabrettim zaten sütüm gelince de ihtiyaç duymadım

Benim eşim de bugün kafayı yemiş gibi elinde biberonla geziyor. Adamı boğmak istiyorum. Beni emiyor diyorum guvenmiyormus ona. Dedim alışırsa mama verirsin sagamam meme falan sürekli. Belki mama parasından korkar da abuk subuk şeyler yapmayı bırakır Sen pes etme. Sarılık duzeldiyse biberonu sınırla. Mecbur alır.

Saç kurutma makinası hiç aklıma gelmemişti,teşekkür ederim direk tenine mi tutuyorsun uzaktan yoksa zıbın üstünden mi? Damla olarak ne kullanıyorsun canım ?

Çok geçmiş olsun canım hepsi geçecek. Sen güçlü dur sütün etkilenmesin. En güzel uyandırmak şekli alt açmak demişti bizim ebe hanım. Deneyimlisin bizden daha iyi bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…