Geçmiş olsunBenim normal adet kanaması gibi kanamam geldi arkadaşlar galiba kimyasal gebelikmiş. Rabbim sizlerin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkendinize iyi bakın :)
Halen devam ediyor..sabahlari uyandığımda hele yataktan kalkarken sızlıyor.. seklinde de değişiklikler var zatenŞu an geçti mi peki?
Çok gecmis olsun ,hakkinizda en hayirlisi olsun.Geçmiş olsun
Ne zaman oldu regl tarihi gecmis miydi?Benim normal adet kanaması gibi kanamam geldi arkadaşlar galiba kimyasal gebelikmiş. Rabbim sizlerin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkendinize iyi bakın :)
Geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenim normal adet kanaması gibi kanamam geldi arkadaşlar galiba kimyasal gebelikmiş. Rabbim sizlerin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkendinize iyi bakın :)
Yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz?Canim benimde 5+4olmasi gereken ultrasonda 4+2cikti o nasıl oluyor anlayamadım banada anlatirmisin sat 9subatti
Kabızlık ve gaz kalmaması için birebir sanırım kabızlık gördüğü için verdi.Endol den sonra çok rahatlıyor bünye ben de ara ara hemsirem tavsiyesi ile kullandım 4. Haftamda şuan çok şükür daha iyiyim
Çok teşekkür ederim,size de sağlıkla kucağınıza almayı diliyorumGözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah :))
Kızlar merhaba yeni üye oldum bir şey sormak için üye oldum aslında inşallah bilen biri çıkar 7 haftalık hamileyim 5. Hafta kese dışında kanama var dedi doktor endol fitil ve progestron iğne verdi geçen hafta bitti başka doktora gittim ne iğnesi ne fitili dedi kullanma hatta ilişki bile serbest dedi bıraktım eşimle ilişkiye girdim ilişki esnasında kasılmam oldu şiddetli bende doktora yazdım cevap vermedi ve endol fitil kullandım aşırı korkuyorum çok aptallık ettim nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum 1 tane kullandım böyle bir şey yaşayan endol fitil kullanan var mı normalde asla böyle bir şey şeytan dürttü resmen beni
Merhaba. Geçen hafta doktor kese dışında kanama alanı gördü bende de. bana sadece progestron ilacı verdi. İlişkiye kesinlikle girilmeyecek dedi. Doktor bunları verip progestron, tiroid testi vs istemediyse başka bir doktora görünmeniz yararlı olur.Kızlar merhaba yeni üye oldum bir şey sormak için üye oldum aslında inşallah bilen biri çıkar 7 haftalık hamileyim 5. Hafta kese dışında kanama var dedi doktor endol fitil ve progestron iğne verdi geçen hafta bitti başka doktora gittim ne iğnesi ne fitili dedi kullanma hatta ilişki bile serbest dedi bıraktım eşimle ilişkiye girdim ilişki esnasında kasılmam oldu şiddetli bende doktora yazdım cevap vermedi ve endol fitil kullandım aşırı korkuyorum çok aptallık ettim nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum 1 tane kullandım böyle bir şey yaşayan endol fitil kullanan var mı normalde asla böyle bir şey şeytan dürttü resmen beni
İki doktora gittim salak gibi kafama göre fitil kullandım kendime kızıyorum inşallah bir şey olmamıştırMerhaba. Geçen hafta doktor kese dışında kanama alanı gördü bende de. bana sadece progestron ilacı verdi. İlişkiye kesinlikle girilmeyecek dedi. Doktor bunları verip progestron, tiroid testi vs istemediyse başka bir doktora görünmeniz yararlı olur.
Referans ayarı yazıyor orada . Güzel değerinizEki Görüntüle 3034470
Kızlar folik asit değerim normal mi sizce? Anlayan var mı? Normalse kullanmaya devam edeceğim
Evet bat 18 marttı 22 martta kanda pozitif çıkmıştı ama bugün kanamam başladıNe zaman oldu regl tarihi gecmis miydi?
Endol fitil kullaniliyor da gaz sorunlarinda mecbur kalınca canim.Kanama olana tabi ki iğne baslanacak gerekirse bir kaç doktora gidip lütfen kafanızı karıştırmayın keşke basta arastirsaydiniz doktorunuzu şuan endol de progestan da sizin için faydalı şeyler fakat doktor konusunda araştırma yapmanızı tavsiye ederimKızlar merhaba yeni üye oldum bir şey sormak için üye oldum aslında inşallah bilen biri çıkar 7 haftalık hamileyim 5. Hafta kese dışında kanama var dedi doktor endol fitil ve progestron iğne verdi geçen hafta bitti başka doktora gittim ne iğnesi ne fitili dedi kullanma hatta ilişki bile serbest dedi bıraktım eşimle ilişkiye girdim ilişki esnasında kasılmam oldu şiddetli bende doktora yazdım cevap vermedi ve endol fitil kullandım aşırı korkuyorum çok aptallık ettim nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum 1 tane kullandım böyle bir şey yaşayan endol fitil kullanan var mı normalde asla böyle bir şey şeytan dürttü resmen beni
Amin canımhadi canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah miniğin kalp atışlarını görürsün benim de çarşamba çok sabırsızlanıyorum :))
canim valla ben zaten kiloluydm ustune de aldim sinirim bozuluyo benim de. hic kg almadan sureci tamamlayanlar varmis gebelik diyetisyenine gidip. dadece bebege kg aliyolar kendilerine degil sabit kaliyo kilosuiyi fikirmiş gebelik diyetisyeni canım..benim de aşılamayla oldu iğneler takviiyeler tedavi sürecinde 10 kilo aldım 7-8 ayda..kocam simitlerimi sayıyor bunlar trabzon ekmeği olacak daha diyorüzülüyorum
Ben bugün ilk kez kustumBulantı için keşfettiğiniz bir şeyler var mı bittim ya
Ben yeşil elma ve salatalık yiyorum aynı zamanda doktorum gaviskon şurup verdi bana iyi geliyorBulantı için keşfettiğiniz bir şeyler var mı bittim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?