2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benimde 5+4olmasi gereken ultrasonda 4+2cikti o nasıl oluyor anlayamadım banada anlatirmisin sat 9subatti
Yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz?
Canım şöyle oluyor muhtemelen yumurtlama gününü tam bilmiyorsun. Sat 9 şubat dediğin anda ovulasyon sattan 2 hafta sonra olmuş gibi hesaplar doktorlar.
Ultrasonda 4+2 dediyse demek ki senin ovulasyonun tahmin ettiğinden daha geç olmuş demektir. Buna da düzeltilmiş hafta deniyor, ultrasondaki ölçümlere göre düzeltiyor doktor. Bundan sonra önemli olan gelişiminin nasıl devam edeceği

Beta hcg kaç şu an?

Kızlar merhaba yeni üye oldum bir şey sormak için üye oldum aslında inşallah bilen biri çıkar 7 haftalık hamileyim 5. Hafta kese dışında kanama var dedi doktor endol fitil ve progestron iğne verdi geçen hafta bitti başka doktora gittim ne iğnesi ne fitili dedi kullanma hatta ilişki bile serbest dedi bıraktım eşimle ilişkiye girdim ilişki esnasında kasılmam oldu şiddetli bende doktora yazdım cevap vermedi ve endol fitil kullandım aşırı korkuyorum çok aptallık ettim nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum 1 tane kullandım böyle bir şey yaşayan endol fitil kullanan var mı normalde asla böyle bir şey şeytan dürttü resmen beni

Merhaba. Geçen hafta doktor kese dışında kanama alanı gördü bende de. bana sadece progestron ilacı verdi. İlişkiye kesinlikle girilmeyecek dedi. Doktor bunları verip progestron, tiroid testi vs istemediyse başka bir doktora görünmeniz yararlı olur.

İki doktora gittim salak gibi kafama göre fitil kullandım kendime kızıyorum inşallah bir şey olmamıştır

Endol fitil kullaniliyor da gaz sorunlarinda mecbur kalınca canim.Kanama olana tabi ki iğne baslanacak gerekirse bir kaç doktora gidip lütfen kafanızı karıştırmayın keşke basta arastirsaydiniz doktorunuzu şuan endol de progestan da sizin için faydalı şeyler fakat doktor konusunda araştırma yapmanızı tavsiye ederim

iyi fikirmiş gebelik diyetisyeni canım..benim de aşılamayla oldu iğneler takviiyeler tedavi sürecinde 10 kilo aldım 7-8 ayda..kocam simitlerimi sayıyor bunlar trabzon ekmeği olacak daha diyor üzülüyorum
canim valla ben zaten kiloluydm ustune de aldim sinirim bozuluyo benim de. hic kg almadan sureci tamamlayanlar varmis gebelik diyetisyenine gidip. dadece bebege kg aliyolar kendilerine degil sabit kaliyo kilosu

Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…