2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Saç kurutma makinası hiç aklıma gelmemişti,teşekkür ederim direk tenine mi tutuyorsun uzaktan yoksa zıbın üstünden mi? Damla olarak ne kullanıyorsun canım ?
Göğüsüme yaslıyorum sırtına da müslin örtü örtüyorum biraz uzaktan çok yüksek olmayan derecede ısıtıyorum çok rahatlıyor

Çok geçmiş olsun canım hepsi geçecek. Sen güçlü dur sütün etkilenmesin. En güzel uyandırmak şekli alt açmak demişti bizim ebe hanım. Deneyimlisin bizden daha iyi bilirsin.
Canım oğlumda sarılık olmadı. Ve o da sütüm geç geldiği için mamayı verdim. Oğlum da iri bebekti. Sorun olmadı. Ama bunda hemen geldi sütüm. Ona güvendim. Ama hastanede gaz sancisiyla boğuşurken yeterince emziremedim demek ki. Valla su bile püskürttük uyanıyor ağlıyor geri uyuyor. Çok zormuş gerçekten. Yorumun çok iyi geldi canım bu arada. Çok teşekkür ederim

Bize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
Allah yardımcınız olsun canım. Biz 16 ile yırttık bugün. Ama evde sürekli uyudu bugün. Zorla besliyoruz. Kafayı yiyeceğim.bir an önce toparlar kuzucugun inşallah

kızlar bebeklerinizi ne sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz.

Ben hepsini yiyorum iciyorumda kuzum yoksa daha çok depresyona girerim
Kimyon çayıda içiyorum
Gaz damlasi gaz masajı pik yaptığı hafta 6. Haftaymis daha iyi günlerimiz kuzum

Gaz damlası kullanıyor musun peki cnm
Hayır kullanmıyorum. Rezene kimyon ve anason 3 nü karıştırıp sabah 1 bardak akşam 1 bardak olacak şekilde içiyorum. Doktorum rezene ve anasonu önermedi ama başka bir doktor tanıdığım önerdi bende içmeye karar verdim. Hem bana hem de bebeğime iyi geldiğini gözlemledim.
Rezene sütümü arttırdı
Kimyon gaz be sancıma iyi geliyor
Anasonda sakinleştirdi

Ben 3 ünün tohumunu aldım eşit oranda karıştırdım 1 kupa ya da bardak fark etmez 1 tatlı kaşığı atıp demliyorum süzüyorum soğuk olmayan ılık şekilde içiyorum

Oturduğu yerden böm böm bakıyor

Kızlarrrr hala doğurmayan var mı benim gibi 40+4 olduk sancı ,açılma vs yok .Suni sancı aşmak istemiyorum ama daha fazla bekletmeyecek doktorum .Benimle aynı durumda olan var mı

Gaz damlası kullanıyor musun peki cnm
Bu arada gaz damlasını doktorum önermiyor şöyle bağırsaklarda tembellik yapar diye rezene ve anasonu da yeni yapılan deneylerde genler üzerinde iyi bir etki bırakmamış ama deneyler sonucu henüz net şekilde kesinleşmemiş. Kendisi de çocuğunda kullanmış sıkıntı olmadı dedi. Bende buna anlam veremiyorum kesin olmayan sonuçla neden benim kafamı karıştıryor diye

teşekkürler canım

Ben de hastanede bebeğimle ilgilenen doktorla devam ediyorum ve memnunum çok şükür. Görür görmez tanıdı ve 4 günlük değil mi diye sordu içeri girdiğimizde. Kendisi Alin'in üstünü çıkardı sevdi falan, tane tane bilgilendirdi, sorularımızı güzelce açıkladı, gayet kibar ve ilgili bir doktor umarım sonrası da güzel geçer. Sen de muamelesi hoşuna gitmiyorsa devam etmek zorunda değilsin canım. Hekim seçme hakkın var ve bebeğini güveneceğin, ilgili birine göstermek istemen çok doğal

Taburcu olurken yoğunbakım doktorumuz günde 5 damla Biogai verilecek dedi canım bende biogai ve Sap Simplexi veriyorum..Bıraksam mı bilemedim. Gaz konusu çok sıkıntı ya hem bebekleri hem bizi çok yoruyor.Ben Hipp marka still tea içiyorum cnm içerğinde kimyon anason rezene var acaba tohum olarakda mı içsem

Benim bir odada uyuduğum bile anlaşılmaz hayatımda ilk defa horlamaya başladım eşim gece dürtüyor horluyorsun diye bakalım daha neler yaşayacağız
Bende aynı durumdayım, horlanamı duyup uyandığım bile oluyor, hamilelikte olan bir şey bence
Bizimki 3.haftada başladı gaz damlası bile faydasız bir yöntem varmış osteopati Adanada bulamadım 2 seansla biter diyorlar
Yoksa ben biteceğim
Anası gazlı olan bebeği de gazlı olur derler, doğru mu? Ben çok kolay gazlanan biriyim, bebek de öyle olur diye korkuyorum.
Aslında ben de bunu sormak istiyordum. İlk bebek muayenelerini kim yapıyor? İlk topuk kanı vs doğum yapılan hastanede alınıyor, onu biliyorum ama ilk hafta kontrolü için tekrar doğum yaptığımız hastanedeki doktora mı gidiyoruz? Ben bir iki çocuk doktoru araştırdım ama bebeğin ne zaman geleceği belli olmadığı için hiçbirine randevu almadım.

Arkadaşlar kolik bebeklerle ilgili sayısız video izledim. Şöyle ki 15 ilaçla 20 günlük iken orta çıkan ve günün aynı periyodunda aynı şekilde ağlan bebekler kolik oluyor. Kolik olmanın bir sebebi de anneden bebeğe geçen LAKTOZ TOLERANSI yani bebeğin anne sütünde bulunana şekeri sindirememesi. Bu bir rahatsızlık ama gözlemleyerek anlaya biliyorsunuz bebeğiniz kakasını yaparken çok gürültülü şekilde yapıyorsa bu en büyük belirtisi. Doktorunuza söylediğinizde geyta testi ile bulanabiliyormuş bir damlası var onu kullanınca bebek rahatlıyor.

Ancak diğer türlü araştırdığım ve doktorumuzda söylediği kadarıyla bebeklere damla vermek pek iyi değil şu an olmasa daha ileride bağırsak tembelliğine yol açarmış.

Onun yerine ılık su ile duş aldırmak ve masaj yapmak daha etkin ve sağlıklı olduğunu fark ettim

Bence gerek yok devam edebilirsin. Doktordan daha iyi bilecek değilim ben sadece biraz fazla araştıyordum galiba benim de kafam karışıyor. Bebeğine iyi geliyorsa doktor da vermişse devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…