2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bence gerek yok devam edebilirsin. Doktordan daha iyi bilecek değilim ben sadece biraz fazla araştıyordum galiba benim de kafam karışıyor. Bebeğine iyi geliyorsa doktor da vermişse devam et
Sağol canım yarın doktora gitcez tekrar sorayım

Esim ebebekten aldi simdi kaynattim hemen koydum.ne kadar surede fayda gosterir?cok kotuyum cunku emzirirken ciglik atiyorum resmen

Esim ebebekten aldi simdi kaynattim hemen koydum.ne kadar surede fayda gosterir?cok kotuyum cunku emzirirken ciglik atiyorum resmen
Hiç çıkarmıyorum arada temizlemek için çıkıyorum sonra hemen geri koyuyorum. Sütün geliyorsa sabaha kadar rahatlatacaktır

Slm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Allah analı,babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün ne güzel teker teker güzel haberler geliyor

Evet gaz sancısı bi video da denk gelmişti ayaklarını karnına doğru çekip kendisini geriye doğru atıyorsa anne sütünden geçen gaz olduğu içinmiş. Yedimden içtiğimden korkar oldum
Yok ayaklarını geriye çekmiyor ileri ittiriyor sanki bişey varmış da iter gibi. İnşallah çabuk atlatırsınız, bizde de inşallah bişey çıkmaz. Tane kimyonu çay gibi demle demişlerdi birde gaz çıkarıcı damla varmış. Bi bak istersen. Kilo almıyor benim kız da. Sık sık emziriyorum ama sütüm yeni gelmeye başladı ama yetmiyor galiba. Az gelince de ağlıyor. Mama takviiyesi yapıyoruz.

Oturduğu yerden böm böm bakıyor
Yok yine bizimki kalkıp tartıyor

Canım küvözde iyi bakılır merak etme mavi ışık veriyorlar .Küvoz deyince tüylerim diken diken oldu o günler geldi aklıma ,benim yavrum 35 gün kaldı
Cok zor benim kizim bir hafta kalmıştı
Travma yaratmisti bende
Iyuzden doktor soyler söylemez gözyaşlarım akti
Allahim hiçbir yavruyu muhtaç etmesin ayırmasın annesinden
Sukur bu sefer aynı odadayiz

Gelmiş geçmiş olsun canım benim çok şükür geldi geçti ağrılarında geçecek emin ol

Yani hastaneden cikinca yine mi yükseliyor değer
Bunu okumam hic iyi olmadı
Piskolojim allak bullak oldu icim gidiyor
Sorayim sabah doktoruna bunu
Bir an önce bitse keşke
Hastaneden çıkınca değer yeniden yukselmis şaşırdık bizde. Ağlamaktan harap oldum sütümü etkiliyor basit bisey diyorlar ama neden dusmuyo. Cis kaka yapiyo surekli ama düşmedi grup uyuşmazlığı var dediler ama eve gidince tekrar yukselirse napicaz bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun canım. Biz 16 ile yırttık bugün. Ama evde sürekli uyudu bugün. Zorla besliyoruz. Kafayı yiyeceğim.bir an önce toparlar kuzucugun inşallah
16 ile birakti mi eve
Bizim 17 cikti ama baya sari sariydi ya
Insallah hemen toparlarlar fototerapj görmesine rağmen çıktıktan sonra yükselme olasılığı varmis biraz nete baktim
Florasan ışık iyi geliyor yazmış birileri alip koyacağım tepesine su önümüzdeki en az 10 gun icin

Ya evet en rahassiz ederim yorumlar zaten herkeste olur normaldir
Kardeşim biz anormal demiyoruz suan surecin içindeyiz cocuk aci cekiyor mu cekiyor zarar görüyor mu görüyor anne etkileniyor neden bu kadar hafife alırlar duygularimizi anlamiyorum
Ağlamama laf etti bugun biri akrabalardan güçlü olmam lazımmış benim ağlamam güçsüz oldugum anlamına gelmiyor ki içimden ağlamak geliyor ağlayacağım ve daha güçlü sileceğim gozyaslarimi yani logusalikta var anlayissiz insan cok malesef

Idrar yollarıyla ilgili birseyde olabilirmiş anneden gecen oda arttırabilirsiniz
Bizim kan gurubumuz ayni uyusmazligimiz yok ama çabucak yukseldi
Suan icin 15 günü dolmadan başka sebeplere bakmıyorlar eğer 15 günden sonra devam ederse uzamış sarılık diyerek başka sebeplere bakacaklarmış. Sizin bebeğiniz kaç günlük ? Kac günlükken bu değerlere ulaştınız

Biz de mama takviyesi yapıyoruz. Ben emin olamiyorum doydu mu doymadı mı diye. Çok şükür benim ki doğum kilosuna ulaştı. İnşallah siz de bir an önce atlatırsnız

Geçmiş olsun sizede bizim değerimiz de 23 den 16 ya sonra 14 e dustu tekrar 15 e yukseldi yine Işık alıyoruz bugün 3.günümüz. Umarım saglikla atlatırız

Kacinci gun belli oluyor acaba kolik oldugu

Sen kimseye aldırış etme canım içimden nasıl geliyorsa öyle yap mışlar mişler çok olurmuş ben de gördüm.rabbim şifalar versin tez zamanda sağlıcakla evinize çıkın

Aynen
Aynen öyle herkesin basında varmış moral veriyorlar ama artık rahatsız olmaya başladım. Bi sebep var belliki en korktuğun şey de hasar bırakması. Eve gitmek istemiyorum açıkcası hastanede kalabilirim değer 1 kere düşene kadar ama belli bi değerle eve gönderiyorlar

Allahim bu erkeklerin hepsi mi böyle
Az önce israrlarindan bunalıp sütümü sahip ilkkez biberonla verdim hic istemeyerek
Insallah alismaz sonra seni yiyeceğim dedim eşime de neymiş ne yediğini bilmiyormusuz memeden aldığında daha zormuş doymuyormus
E cocuk doyunca bırakıyor
Zaten biberonla ver diyordu hep vermiyordum bugun doktor beslenme yetersiz deyince yine israr etti masallah masal da hemen yedi mecbur bir iki gun böyle gidecek insallah memeyi bırakmaz tam da düzene giriyorduk sarilik aramıza girdi masalimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…