- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağol canım yarın doktora gitcez tekrar sorayımBence gerek yok devam edebilirsin. Doktordan daha iyi bilecek değilim ben sadece biraz fazla araştıyordum galiba benim de kafam karışıyor. Bebeğine iyi geliyorsa doktor da vermişse devam et
Bazen 2 bazen de 3 günde bir.kızlar bebeklerinizi ne sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz.
Yok kuzum kıyafetleri var onun üzerine müslin örtüyorum. Sadece kıyafetleri ile olsa da olurCanm ya sormayı unuttum demin,burda bebişin üstünde sadevce müslin mi oluyor üşütmez mi?
Bebeğimin kaçan kokusu geri gelsin diye bekliyorum bende. Ama gelmicek gibi duruyor yarın yıkayayım yavrumuBazen 2 bazen de 3 günde bir.
Esim ebebekten aldi simdi kaynattim hemen koydum.ne kadar surede fayda gosterir?cok kotuyum cunku emzirirken ciglik atiyorum resmenCanım en güzeli gümüş kapak ben başta kullanamadım ama şu an mük oldu kendi sütüm yumuşatıyor meme ucumu gümüş kapakta koyunca çok iyi geldi. Lansınoh kullandım 1 gün ama içeriği hakkında içim rahat etmedi bıraktım. 1 gün çok sabrettim zaten sütüm gelince de ihtiyaç duymadım
Hiç çıkarmıyorum arada temizlemek için çıkıyorum sonra hemen geri koyuyorum. Sütün geliyorsa sabaha kadar rahatlatacaktırEsim ebebekten aldi simdi kaynattim hemen koydum.ne kadar surede fayda gosterir?cok kotuyum cunku emzirirken ciglik atiyorum resmen
Allah analı,babalı büyütsünSlm kizlar. Bebisim dogdu cok sukur 18.30da. Normal dogum oldu kesi yapildi ama cok.dikisim yokmus. Cok hizli oldu dogum. Epidural almayinca herseyi.hissettim zor oldu. Simdi emme durumlarındayiz. Darisi tum bekleyenlere insallah
Allah analı babalı büyütsün ne güzel teker teker güzel haberler geliyorHer şey çok ani gelişti acil doğuma alındım kaç gündür ağrılarımdan yatamıyorum zaten uyuyamıyodum bugünde 4 buçukda uyanmıştım mesela. Ondan önce sürekli uyanıyofum günlerdir böyle eni sonu baktım ağrılara dayanamıyorum kasığım özel bölgem çatı kemiğim karnım belim falan doktora şikayetlerimi söyledim hastaneye gel bakalım dedi. bugün bi kontole geldik dedi ki 2 cm açıklığım varmış bebek çok çok aşağıdaymış artık kanala girmiş normalde iki güne en geç doğurursun diyodu ama nstden sonra kalp atışları çok yükselmişti bu şekilde eve gönderemem acil sezeryana almamız lazım dedi neye uğradığımızı şaşırdık hemen yatışım yapıldı aradan çok geçmeden sezeryana alındım ama benim içime doğuyodu hira ipek hanımın çok beklemeyeceği. Yine içime doğan hislerde yanılmadım.
Yok ayaklarını geriye çekmiyor ileri ittiriyor sanki bişey varmış da iter gibi. İnşallah çabuk atlatırsınız, bizde de inşallah bişey çıkmaz. Tane kimyonu çay gibi demle demişlerdi birde gaz çıkarıcı damla varmış. Bi bak istersen. Kilo almıyor benim kız da. Sık sık emziriyorum ama sütüm yeni gelmeye başladı ama yetmiyor galiba. Az gelince de ağlıyor. Mama takviiyesi yapıyoruz.Evet gaz sancısı bi video da denk gelmişti ayaklarını karnına doğru çekip kendisini geriye doğru atıyorsa anne sütünden geçen gaz olduğu içinmiş. Yedimden içtiğimden korkar oldum
Yok yine bizimki kalkıp tartıyorOturduğu yerden böm böm bakıyor
Zorlanmana gerek kalmaz belki canım. Ben zorlanmadım açıkçası. Komposto falan da iç.Şimdi aldırdım eşime içmeye korkuyorum o şekilde de zorlarsam diye
Cok zor benim kizim bir hafta kalmıştıCanım küvözde iyi bakılır merak etme mavi ışık veriyorlar .Küvoz deyince tüylerim diken diken oldu o günler geldi aklıma ,benim yavrum 35 gün kaldı
Gelmiş geçmiş olsun canım benim çok şükür geldi geçti ağrılarında geçecek emin olCanim oldukça zor bir ameliyat olmuş . Kanama baslamis hocam bir teknik deneyip durdurmuş cok şükür. Ama epey ugrastiklarini hissettim bebek çıktıktan sonra gerginlik vardi resmen. Yumurtalikta farklı bir dokuyu da fark edip almış hocam patolojiye göndermiş. Dua edin inşallah temiz çıkar. İlk zamanlar oldukça iyiydim. Sonra gaz sancim cok vurdu gece. İlk yürüyüşüm falan çok çok iyi geçti. Bugün de taburcu olduk. Ama simdi bazı şeylerin acısı yeni çıkıyor. Resmen heryerim ağrıyor şuanda. Buna şükür tabi. Bebis cok şükür çok güçlü emiyor hatta doyuramıyoruz. Sarılık olmasın diye mama da verin dediler. O bile yetmiyor ben mama olayına da hakim değilim zaten. Onu da öğreniriz bakalım. Senin nasıl gidiyor canim?
Hastaneden çıkınca değer yeniden yukselmis şaşırdık bizde. Ağlamaktan harap oldum sütümü etkiliyor basit bisey diyorlar ama neden dusmuyo. Cis kaka yapiyo surekli ama düşmedi grup uyuşmazlığı var dediler ama eve gidince tekrar yukselirse napicaz bilmiyorumYani hastaneden cikinca yine mi yükseliyor değer
Bunu okumam hic iyi olmadı
Piskolojim allak bullak oldu icim gidiyor
Sorayim sabah doktoruna bunu
Bir an önce bitse keşke
16 ile birakti mi eveAllah yardımcınız olsun canım. Biz 16 ile yırttık bugün. Ama evde sürekli uyudu bugün. Zorla besliyoruz. Kafayı yiyeceğim.bir an önce toparlar kuzucugun inşallah
Ya evet en rahassiz ederim yorumlar zaten herkeste olur normaldirHastaneden çıkınca değer yeniden yukselmis şaşırdık bizde. Ağlamaktan harap oldum sütümü etkiliyor basit bisey diyorlar ama neden dusmuyo. Cis kaka yapiyo surekli ama düşmedi grup uyuşmazlığı var dediler ama eve gidince tekrar yukselirse napicaz bilmiyorum
Suan icin 15 günü dolmadan başka sebeplere bakmıyorlar eğer 15 günden sonra devam ederse uzamış sarılık diyerek başka sebeplere bakacaklarmış. Sizin bebeğiniz kaç günlük ? Kac günlükken bu değerlere ulaştınızIdrar yollarıyla ilgili birseyde olabilirmiş anneden gecen oda arttırabilirsiniz
Bizim kan gurubumuz ayni uyusmazligimiz yok ama çabucak yukseldi
Biz de mama takviyesi yapıyoruz. Ben emin olamiyorum doydu mu doymadı mı diye. Çok şükür benim ki doğum kilosuna ulaştı. İnşallah siz de bir an önce atlatırsnızAllah analı,babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün ne güzel teker teker güzel haberler geliyor
Yok ayaklarını geriye çekmiyor ileri ittiriyor sanki bişey varmış da iter gibi. İnşallah çabuk atlatırsınız, bizde de inşallah bişey çıkmaz. Tane kimyonu çay gibi demle demişlerdi birde gaz çıkarıcı damla varmış. Bi bak istersen. Kilo almıyor benim kız da. Sık sık emziriyorum ama sütüm yeni gelmeye başladı ama yetmiyor galiba. Az gelince de ağlıyor. Mama takviiyesi yapıyoruz.
Yok yine bizimki kalkıp tartıyor
Geçmiş olsun sizede bizim değerimiz de 23 den 16 ya sonra 14 e dustu tekrar 15 e yukseldi yine Işık alıyoruz bugün 3.günümüz. Umarım saglikla atlatırızSelam kızlar artık girip okuyamıyorum. İki gündür bebeğimin sarılığı arttı. Bütün gün onu uyandırmaya çalışmakla ve mememi sagmakla uğraşıyorum. Bugün sarılık değeri 16 çıktı. 17 olsa yatacakmis hastaneye. Beni çok sarstı bu durum. Sürekli ağlamak istiyorum. Oğlum da var. Onun yanında ağlamak istemiyorum. Kendimi sıkıyorum. Doğum yapanlar oldu mu bilmiyorum. Umarım herkes iyidir. Ve sağlıkla kavuşmalar devam ediyordur.
Kacinci gun belli oluyor acaba kolik olduguArkadaşlar kolik bebeklerle ilgili sayısız video izledim. Şöyle ki 15 ilaçla 20 günlük iken orta çıkan ve günün aynı periyodunda aynı şekilde ağlan bebekler kolik oluyor. Kolik olmanın bir sebebi de anneden bebeğe geçen LAKTOZ TOLERANSI yani bebeğin anne sütünde bulunana şekeri sindirememesi. Bu bir rahatsızlık ama gözlemleyerek anlaya biliyorsunuz bebeğiniz kakasını yaparken çok gürültülü şekilde yapıyorsa bu en büyük belirtisi. Doktorunuza söylediğinizde geyta testi ile bulanabiliyormuş bir damlası var onu kullanınca bebek rahatlıyor.
Ancak diğer türlü araştırdığım ve doktorumuzda söylediği kadarıyla bebeklere damla vermek pek iyi değil şu an olmasa daha ileride bağırsak tembelliğine yol açarmış.
Onun yerine ılık su ile duş aldırmak ve masaj yapmak daha etkin ve sağlıklı olduğunu fark ettim
Sen kimseye aldırış etme canım içimden nasıl geliyorsa öyle yap mışlar mişler çok olurmuş ben de gördüm.rabbim şifalar versin tez zamanda sağlıcakla evinize çıkınYa evet en rahassiz ederim yorumlar zaten herkeste olur normaldir
Kardeşim biz anormal demiyoruz suan surecin içindeyiz cocuk aci cekiyor mu cekiyor zarar görüyor mu görüyor anne etkileniyor neden bu kadar hafife alırlar duygularimizi anlamiyorum
Ağlamama laf etti bugun biri akrabalardan güçlü olmam lazımmış benim ağlamam güçsüz oldugum anlamına gelmiyor ki içimden ağlamak geliyor ağlayacağım ve daha güçlü sileceğim gozyaslarimi yani logusalikta var anlayissiz insan cok malesef
Aynen öyle herkesin basında varmış moral veriyorlar ama artık rahatsız olmaya başladım. Bi sebep var belliki en korktuğun şey de hasar bırakması. Eve gitmek istemiyorum açıkcası hastanede kalabilirim değer 1 kere düşene kadar ama belli bi değerle eve gönderiyorlarYa evet en rahassiz ederim yorumlar zaten herkeste olur normaldir
Kardeşim biz anormal demiyoruz suan surecin içindeyiz cocuk aci cekiyor mu cekiyor zarar görüyor mu görüyor anne etkileniyor neden bu kadar hafife alırlar duygularimizi anlamiyorum
Ağlamama laf etti bugun biri akrabalardan güçlü olmam lazımmış benim ağlamam güçsüz oldugum anlamına gelmiyor ki içimden ağlamak geliyor ağlayacağım ve daha güçlü sileceğim gozyaslarimi yani logusalikta var anlayissiz insan cok malesef
Allahim bu erkeklerin hepsi mi böyleBenim eşim de bugün kafayı yemiş gibi elinde biberonla geziyor. Adamı boğmak istiyorum. Beni emiyor diyorum guvenmiyormus ona. Dedim alışırsa mama verirsin sagamam meme falan sürekli. Belki mama parasından korkar da abuk subuk şeyler yapmayı bırakırSen pes etme. Sarılık duzeldiyse biberonu sınırla. Mecbur alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?