Bugun 4. Gunumuz bu degerlerdegizSuan icin 15 günü dolmadan başka sebeplere bakmıyorlar eğer 15 günden sonra devam ederse uzamış sarılık diyerek başka sebeplere bakacaklarmış. Sizin bebeğiniz kaç günlük ? Kac günlükken bu değerlere ulaştınız
Insallah canim aynen öyle yapacağımSen kimseye aldırış etme canım içimden nasıl geliyorsa öyle yap mışlar mişler çok olurmuş ben de gördüm.rabbim şifalar versin tez zamanda sağlıcakla evinize çıkın
Evet dogru oyle birseyde varAynen
Aynen öyle herkesin basında varmış moral veriyorlar ama artık rahatsız olmaya başladım. Bi sebep var belliki en korktuğun şey de hasar bırakması. Eve gitmek istemiyorum açıkcası hastanede kalabilirim değer 1 kere düşene kadar ama belli bi değerle eve gönderiyorlar
Bu krem sayesinde yara ne bilmedimEsim ebebekten aldi simdi kaynattim hemen koydum.ne kadar surede fayda gosterir?cok kotuyum cunku emzirirken ciglik atiyorum resmen
Yarın gene gideceğiz canım. Bakalım bugün sıkı besiye çektik.16 ile birakti mi eve
Bizim 17 cikti ama baya sari sariydi ya
Insallah hemen toparlarlar fototerapj görmesine rağmen çıktıktan sonra yükselme olasılığı varmis biraz nete baktim
Florasan ışık iyi geliyor yazmış birileri alip koyacağım tepesine su önümüzdeki en az 10 gun icin
Tamam canım bende bi deneyim bariYok kuzum kıyafetleri var onun üzerine müslin örtüyorum. Sadece kıyafetleri ile olsa da olur
Of baya yükselmiş sizinki canım ya. Neyse ki düşmüş. Bir an önce atlatirsiniz inşallah canımGeçmiş olsun sizede bizim değerimiz de 23 den 16 ya sonra 14 e dustu tekrar 15 e yukseldi yine Işık alıyoruz bugün 3.günümüz. Umarım saglikla atlatırız
İşte ne diyeceksin erkeklerAllahim bu erkeklerin hepsi mi böyle
Az önce israrlarindan bunalıp sütümü sahip ilkkez biberonla verdim hic istemeyerek
Insallah alismaz sonra seni yiyeceğim dedim eşime de neymiş ne yediğini bilmiyormusuz memeden aldığında daha zormuş doymuyormus
E cocuk doyunca bırakıyor
Zaten biberonla ver diyordu hep vermiyordum bugun doktor beslenme yetersiz deyince yine israr etti masallah masal da hemen yedi mecbur bir iki gun böyle gidecek insallah memeyi bırakmaz tam da düzene giriyorduk sarilik aramıza girdi masalimla
Ben varım canım bugün 40+0 karnım sık sık kasılıyor ama nstde çıkmıyor açılma yok. Bebek kanala girmemiş hala -3 te o yüzden suni almak yerine direkt sezaryen istedim. Suni alıp açılma olmayıp sonu sezaryene dönme ihtimali beni ürküttü açıkçası. Dibine kadar normal doğum istiyordum yapmadığım şey kalmadı ama nasip değilmiş şartları zorlamamak gerekiyor bir yerden sonra mühim olan kavuşmakKızlarrrr hala doğurmayan var mı benim gibi40+4 olduk sancı ,açılma vs yok .Suni sancı aşmak istemiyorum ama daha fazla bekletmeyecek doktorum .Benimle aynı durumda olan var mı
InsallahYarın gene gideceğiz canım. Bakalım bugün sıkı besiye çektik.İnşallah tekrar etmez seninki de. İyi geliyorsa denemek lazım. Allah kolaylık versin.
Cuma kontrolu var canim .Sezeryan oldugum icin egilip emzirmek zor oluyo mememi sagip veriyorum şu an siringayla ben. Mememi de nadiren tutturtuyorum unutmasn diye bi de bazen meme kokusuyla uyumak hosuna gidiyo :) cuma yani 5. Gunde kontroli olacak. Sizde durumlar nasil? Bu arada Bestlak damla aldik tek seferde etkisini hissettim.Daha cok sarardı yarin kontrol bakalim bugun alirim belki
Kacinci gününüz bugun doğumdan sonra
Ah kanala girseydi benimki, ne guzel sancim yokken rutin muayenede 4 cm acilma goruldu. Bu yuzdrn sezeryana alindim.Hakkinda hayirlisi canim umqrim normal.olursun sezeryan cok zor.1 dkda birse her şey olabilir. Ne kadardır 10 dkda bir sancın oluyor?
Benim bebe de kanala girmemişhafyaya bir daha kontrol var, durumuna göre çayı muayenesi yaparız dedi doktorum. Benim ki de bekleyecek bence sizinkiler kadar
Canım senin açılma olduğu hallde sezaryen mi yaptılar suni denemediler miAh kanala girseydi benimki, ne guzel sancim yokken rutin muayenede 4 cm acilma goruldu. Bu yuzdrn sezeryana alindim.Hakkinda hayirlisi canim umqrim normal.olursun sezeryan cok zor.
Canım mamayı neyle veriyorsunuz ? Biberon kullanmayın diyorlar kaşık biberonu öneriyorlar. Bizde mama veiryoruz ama kaşık biberonla. Meme de alıyor. Benim sorun sütün az gelmesiydi, şükür artmaya başladı. İnşallah sende memeye alıştırabilirsin ama daha ufak tekrar alışır merak etme.Kızlar benimki mamaya alıştı meme emiyor ama uyuya kalıyor hemen nasıl döndürücem cocuk sarılık oldu diye her ağzını açtığında dayadılar mamayı bazen tek başına kalmak daha mantıklı gerçekten sinirlerim iyice tavan yapmış durumda
Canım saç kurutma makinesine dikkat et bak böyle bir haber okumuştumBende sırt bölgesine saç kurutma makinası ile ısıtıyorum çok rahatlıyor dün gece de sıcak su torbası koydum ayaklarını oraya yavruma çok iyi geldi. Tam kaynamış su değildi bu arada biraz daha serindi.
Tahin üstünde biriken yağı aldım bir kavanoza onunla gümüş kapak kullanıyorum canım.Gogus yaralariniz icin ne yapiyorsunuz?
Allah yardımcın olsun canım, biz bir gece kaldık 11 falandı tedbir amaçlı dediler ama nasıl üzüldüm. Bol bol emzir, en geç 2 saatte bir dediler bize de. inşallah toparlar.Selam kızlar artık girip okuyamıyorum. İki gündür bebeğimin sarılığı arttı. Bütün gün onu uyandırmaya çalışmakla ve mememi sagmakla uğraşıyorum. Bugün sarılık değeri 16 çıktı. 17 olsa yatacakmis hastaneye. Beni çok sarstı bu durum. Sürekli ağlamak istiyorum. Oğlum da var. Onun yanında ağlamak istemiyorum. Kendimi sıkıyorum. Doğum yapanlar oldu mu bilmiyorum. Umarım herkes iyidir. Ve sağlıkla kavuşmalar devam ediyordur.
Canım sanada yazayım saç kurutma makinesine dikkat et böyle bir haber okumuştum fobi oldu bendeSaç kurutma makinası hiç aklıma gelmemişti,teşekkür ederimdirek tenine mi tutuyorsun uzaktan yoksa zıbın üstünden mi? Damla olarak ne kullanıyorsun canım ?
Aramel diye bir çayı önerdiler banada, ona başladım bakalım. Hümanaya ara verdim. Aramel in de içeriğinde anason rezene falan yazıyordu.Hayır kullanmıyorum. Rezene kimyon ve anason 3 nü karıştırıp sabah 1 bardak akşam 1 bardak olacak şekilde içiyorum. Doktorum rezene ve anasonu önermedi ama başka bir doktor tanıdığım önerdi bende içmeye karar verdim. Hem bana hem de bebeğime iyi geldiğini gözlemledim.
Rezene sütümü arttırdı
Kimyon gaz be sancıma iyi geliyor
Anasonda sakinleştirdi
Ben 3 ünün tohumunu aldım eşit oranda karıştırdım 1 kupa ya da bardak fark etmez 1 tatlı kaşığı atıp demliyorum süzüyorum soğuk olmayan ılık şekilde içiyorum
Ne güzel ya, bilemiyorum çok robot gibi geliyor. İlk gittiğimizde gözündeki kızarıklığı gösterdim normal dedi, bugünde damla yazdı. E başta yazaydın ya bebeğin gözü bu hale gelene kadar aklın neredeydi?Ben de hastanede bebeğimle ilgilenen doktorla devam ediyorum ve memnunum çok şükür. Görür görmez tanıdı ve 4 günlük değil mi diye sordu içeri girdiğimizde. Kendisi Alin'in üstünü çıkardı sevdi falan, tane tane bilgilendirdi, sorularımızı güzelce açıkladı, gayet kibar ve ilgili bir doktor umarım sonrası da güzel geçer. Sen de muamelesi hoşuna gitmiyorsa devam etmek zorunda değilsin canım. Hekim seçme hakkın var ve bebeğini güveneceğin, ilgili birine göstermek istemen çok doğal
Hastane yönlendirdi canım bizi. Şöyle ki doğuma hem kendi kadın doğum doktorum girdi hem çocuk doktoru girdi. Aslında doktoru başta seçebilirmişiz ama biz ani olunca herşey, unuttuk doktor araştırmayı. Sonra sürekli o doktor gelmeye başladı. Daha sonra diğer randevuyu falan hastane ayarladı herşeyi. Şimdi de düzenli kontrole çağırıyor. Ama değiştirecek gibiyim doktorumu.Bende aynı durumdayım, horlanamı duyup uyandığım bile oluyor, hamilelikte olan bir şey bence
Anası gazlı olan bebeği de gazlı olur derler, doğru mu? Ben çok kolay gazlanan biriyim, bebek de öyle olur diye korkuyorum.
Aslında ben de bunu sormak istiyordum. İlk bebek muayenelerini kim yapıyor? İlk topuk kanı vs doğum yapılan hastanede alınıyor, onu biliyorum ama ilk hafta kontrolü için tekrar doğum yaptığımız hastanedeki doktora mı gidiyoruz? Ben bir iki çocuk doktoru araştırdım ama bebeğin ne zaman geleceği belli olmadığı için hiçbirine randevu almadım.
Tamam canım çok sağolCanım mamayı neyle veriyorsunuz ? Biberon kullanmayın diyorlar kaşık biberonu öneriyorlar. Bizde mama veiryoruz ama kaşık biberonla. Meme de alıyor. Benim sorun sütün az gelmesiydi, şükür artmaya başladı. İnşallah sende memeye alıştırabilirsin ama daha ufak tekrar alışır merak etme.
Canım saç kurutma makinesine dikkat et bak böyle bir haber okumuştum
Tahin üstünde biriken yağı aldım bir kavanoza onunla gümüş kapak kullanıyorum canım.
Allah yardımcın olsun canım, biz bir gece kaldık 11 falandı tedbir amaçlı dediler ama nasıl üzüldüm. Bol bol emzir, en geç 2 saatte bir dediler bize de. inşallah toparlar.
Canım sanada yazayım saç kurutma makinesine dikkat et böyle bir haber okumuştum fobi oldu bende
Aramel diye bir çayı önerdiler banada, ona başladım bakalım. Hümanaya ara verdim. Aramel in de içeriğinde anason rezene falan yazıyordu.
Ne güzel ya, bilemiyorum çok robot gibi geliyor. İlk gittiğimizde gözündeki kızarıklığı gösterdim normal dedi, bugünde damla yazdı. E başta yazaydın ya bebeğin gözü bu hale gelene kadar aklın neredeydi?
Hastane yönlendirdi canım bizi. Şöyle ki doğuma hem kendi kadın doğum doktorum girdi hem çocuk doktoru girdi. Aslında doktoru başta seçebilirmişiz ama biz ani olunca herşey, unuttuk doktor araştırmayı. Sonra sürekli o doktor gelmeye başladı. Daha sonra diğer randevuyu falan hastane ayarladı herşeyi. Şimdi de düzenli kontrole çağırıyor. Ama değiştirecek gibiyim doktorumu.
Canım bazısı anlayışsız oluyor bazısı teselli etmek isterken dağları deviriyor. Boşver. Sen gdış kapının mandallarını dışarıda bırak. Bu süreçte en iyisi kimseyle görüşmemek. Kimseyi kabul etmemek. Bebeğim bir gece mavi ışık aldı, oturdum ağladım annem teselli etti. Kızdı hatta bana ama ne yapayım çok doluydum zaten. Bazen herşey birikiyor anlatamıyorsun. Bu ara ellerimi yıkarken bile bazı şeyler aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum. Kimse olmadığı zamanları seçiyorum ki abuk sabul tesellilere maruz kalmayayım. Rahatlatıyor arada ağlamak.Ya evet en rahassiz ederim yorumlar zaten herkeste olur normaldir
Kardeşim biz anormal demiyoruz suan surecin içindeyiz cocuk aci cekiyor mu cekiyor zarar görüyor mu görüyor anne etkileniyor neden bu kadar hafife alırlar duygularimizi anlamiyorum
Ağlamama laf etti bugun biri akrabalardan güçlü olmam lazımmış benim ağlamam güçsüz oldugum anlamına gelmiyor ki içimden ağlamak geliyor ağlayacağım ve daha güçlü sileceğim gozyaslarimi yani logusalikta var anlayissiz insan cok malesef
İnşallah canım. Doymayınca meme aranıyor zaten. Doyunca uyuyor diye düşünüyorum. Çok inatlaşmayın memeyi tutturmak için dediler. Bakalım bir hafta on gün bol bol emzireceğiz.Biz de mama takviyesi yapıyoruz. Ben emin olamiyorum doydu mu doymadı mı diye. Çok şükür benim ki doğum kilosuna ulaştı. İnşallah siz de bir an önce atlatırsnız
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız.Geçmiş olsun sizede bizim değerimiz de 23 den 16 ya sonra 14 e dustu tekrar 15 e yukseldi yine Işık alıyoruz bugün 3.günümüz. Umarım saglikla atlatırız
Canım yazdım mı bilmiyorum ama kaşık biberon kullanmaya çalış doktorlar da emzirme hemşireleri de onu öneriyor kesinlikle normal biberon önermiyor. Neden ısrar ediyor ki eşin kilosu mu az bebeğin ? Bizim de az kilosu hem meme hem mama takviyesi ile gidiyoruz. Şimdilik böyle kilo alması şart dedilerAllahim bu erkeklerin hepsi mi böyle
Az önce israrlarindan bunalıp sütümü sahip ilkkez biberonla verdim hic istemeyerek
Insallah alismaz sonra seni yiyeceğim dedim eşime de neymiş ne yediğini bilmiyormusuz memeden aldığında daha zormuş doymuyormus
E cocuk doyunca bırakıyor
Zaten biberonla ver diyordu hep vermiyordum bugun doktor beslenme yetersiz deyince yine israr etti masallah masal da hemen yedi mecbur bir iki gun böyle gidecek insallah memeyi bırakmaz tam da düzene giriyorduk sarilik aramıza girdi masalimla
gun asiri yaptiriyoruz biz canim.kızlar bebeklerinizi ne sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz.
gumus kapak en guzeli. ben gogus pedi ve kremleri de almistm , pedleri hic kullanmadim. kremide tas catlasin 3 kere kullanmisimdir.Esim ebebekten aldi simdi kaynattim hemen koydum.ne kadar surede fayda gosterir?cok kotuyum cunku emzirirken ciglik atiyorum resmen
canim ben ikisinide yasamis biri olarak , banada soyleselerdi bende sezeryan secerdim.Ben varım canım bugün 40+0 karnım sık sık kasılıyor ama nstde çıkmıyor açılma yok. Bebek kanala girmemiş hala -3 te o yüzden suni almak yerine direkt sezaryen istedim. Suni alıp açılma olmayıp sonu sezaryene dönme ihtimali beni ürküttü açıkçası. Dibine kadar normal doğum istiyordum yapmadığım şey kalmadı ama nasip değilmiş şartları zorlamamak gerekiyor bir yerden sonra mühim olan kavuşmak
Canım haberi attığın için çok teşekkür ederim ben saatlerce açmıyorum 1 dakika gibi bir süre uzaktan ve kademe olarak ayarlıyorum öyle tutuyorum. Zaten çok çabuk rahatlıyor. Tabi ki bunlar günü kurtarmak için yapılan basit şeyler. Bakalım önümüzde bizi bekleyen neler.Canım mamayı neyle veriyorsunuz ? Biberon kullanmayın diyorlar kaşık biberonu öneriyorlar. Bizde mama veiryoruz ama kaşık biberonla. Meme de alıyor. Benim sorun sütün az gelmesiydi, şükür artmaya başladı. İnşallah sende memeye alıştırabilirsin ama daha ufak tekrar alışır merak etme.
Canım saç kurutma makinesine dikkat et bak böyle bir haber okumuştum
Tahin üstünde biriken yağı aldım bir kavanoza onunla gümüş kapak kullanıyorum canım.
Allah yardımcın olsun canım, biz bir gece kaldık 11 falandı tedbir amaçlı dediler ama nasıl üzüldüm. Bol bol emzir, en geç 2 saatte bir dediler bize de. inşallah toparlar.
Canım sanada yazayım saç kurutma makinesine dikkat et böyle bir haber okumuştum fobi oldu bende
Aramel diye bir çayı önerdiler banada, ona başladım bakalım. Hümanaya ara verdim. Aramel in de içeriğinde anason rezene falan yazıyordu.
Ne güzel ya, bilemiyorum çok robot gibi geliyor. İlk gittiğimizde gözündeki kızarıklığı gösterdim normal dedi, bugünde damla yazdı. E başta yazaydın ya bebeğin gözü bu hale gelene kadar aklın neredeydi?
Hastane yönlendirdi canım bizi. Şöyle ki doğuma hem kendi kadın doğum doktorum girdi hem çocuk doktoru girdi. Aslında doktoru başta seçebilirmişiz ama biz ani olunca herşey, unuttuk doktor araştırmayı. Sonra sürekli o doktor gelmeye başladı. Daha sonra diğer randevuyu falan hastane ayarladı herşeyi. Şimdi de düzenli kontrole çağırıyor. Ama değiştirecek gibiyim doktorumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?