2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hm akşamları karnım çok kasılıyor bebek bir yere toplanıyor sanki ama gündüz normal bir şeyim yok bakalım ne zaman gelecek bebiş artık çok yorulmuş hissediyorum
Haklısın canım hele son günler artık o kadar zorluyor ki biran evvel sağlıkla kucağına almanı diliyorum Rabbimden

Benide ekleyebilisin canim sat 23 şubat kiz gökçe tahmini dogum 29 kasim gercek dogum 16 kasim

Gerçekten yemek yemiyorsun ,sütün yok dye diye tükettiler beni 2,3 gün önce 40 ml süt sağıyordum şimdi 20 ml zor sağdım çocuk zaten memede uyuya kalıyor hemen rahatlığa alıştı sinirden oturdım ağladım

Benimki de öyle bence hala sıcaklık istiyorlar ya da memeleeimiz emzik oldu

Ben de 2 gundur bestlak kullaniyorum. Ne kadar surede fayda eder sizce?
Genelde 1 haftada etki ediyormuş. Ben 2.gün etki görmeye başlamıştım. Bebeği gögüsten ayırmamak da çok arttırıyor. 2 saat diye beklemeden ve kendi bırakana kadar tuttum gündüzleri. Şükür sarılık olmadı ve şimdilik mama ihtiyacımız da olmadı.

Yükseliş güzel gibi, neden telaş yaptınız? Betahcg hızla yükselen bir hormon zaten, hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekkür ederim .. bundan 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sanırım bu yüzden tedirginim. Burda deneyimli insanlardan güzel şeyler duymak istedim belki de bu akşam ki sonucum 1266 cıktı çok şükür

Amin çokça Amin yarın randevu aldım bilgi vereceğim mutlaka..benim değerim bugün 1266 olmuş yarın Bi kese görmeyi deneyelim dedi doktorum.

Ah kanala girseydi benimki, ne guzel sancim yokken rutin muayenede 4 cm acilma goruldu. Bu yuzdrn sezeryana alindim.Hakkinda hayirlisi canim umqrim normal.olursun sezeryan cok zor.
İnş canım benim. Hakkaten senin açılman varken neden suni denemediler sen mi istemedin?
Benim deneyimim yok ama sağlık durumu sebebiyle zorunlu olarak genel anestezi olan bir arkadaşım vardı. Kendine gelmekte zorlanmıştı ve bebekle ilk anını kesinlikle hatırlamıyordu. Bunlardan dert yakınır hep kendisi.
Bugün doğum yapan yok galiba? Zaten doğum yapmayan 3-4 kişi kaldık sanırım
Bak derya doğurmuş bugünü de boş geçmedik çok şükür. Ama gerçekten 3-5 kişi kaldığımız için artık günler doğumsuz geçer
Kizlar bugun dogum yaptim spinal ile mis kokulumla vakit geciriyoruz. Rabbim bekleyen herkese bu duyguyu yasatsin insAllah.
Sağlıkla büyütün canım, tebrik ederim

Benim sütüm var ama emmek istemiyor 5 dakika da birakiyor
Bugun mecburen çekip biberonla verdik cunku fototerapide uzun süre disinda kalamaz çıplak
Bakalim eve gidince yeni bir düzen olacak
Bu arada sezeryan ağrılarım gecmedi 4
Gunde Halen var sen ne durumdasın var mi agrilarin Halen ilk defa bu kadar uzun sürdü

Evet beslenme yetersiz dedi doktor bu yüzden israr ediyor
Bilmiyorum bu gidişle geceleri bir kere mama takviyesine baslayacagim bende
Hele şu gunu atlatayım da

Iyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Gozumuzu kirmamamiz lazim
Kuvezde gözlerinin açılmaması gerekiyor bant var açılır da uzun süre maruz kalırsa erki edermiş
Hayirlisiyla sabaha çıkalım evime gitmek istiyorum
İyi geceler
Gönlünüzü ferah tutun..
Herşey çok güzel olucak ve evinize mutlulukla döneceksiniz.

Iyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Gozumuzu kirmamamiz lazim
Kuvezde gözlerinin açılmaması gerekiyor bant var açılır da uzun süre maruz kalırsa erki edermiş
Hayirlisiyla sabaha çıkalım evime gitmek istiyorum
Allah kolaylık versin canım, tez vakitte sağlıkla evinize dönersiniz inşallah.

Bazen kaderin önüne geçilmiyor yavrum nasip degilmis bana normal doğum yapmak muhtemelen rahim ağzında bir sıkıntı var çünkü bebeğim kafasını bastırıp bastırıp duruyordu kaç haftadır hiç açılma olmamış suni sancı ile acı çekmekten başka bişey olmayacaktı

Kızlar mide yanmasından uyandım şu saatte ölüyorum sandım bu nedir Allah aşkına daha bebek aşağı inip rahatlayacagima ağzımdan cikacakmis gibi yanıyorum gaviscon da kesmedi ne yapayım sizce dayanılır gibi değil

Ben de aynı sebepten 1 saattir ayaktayım soğuk süt içtim biraz iyi geldi sen de dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…