2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Iyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Gozumuzu kirmamamiz lazim
Kuvezde gözlerinin açılmaması gerekiyor bant var açılır da uzun süre maruz kalırsa erki edermiş
Hayirlisiyla sabaha çıkalım evime gitmek istiyorum
canim biz annemle kalmistk hastanede. donusumlu nobet tuttuk basinda gozlerini acmasin die .
bence senin sancin var ama nst yakalamiyor. cunku makina karin yukarisindsn olan sancilari yakalamaya endeksli.
ama benim sancilarimda alt taraftaydi.

Meme de uyuya kalması da bence güzel ağzında tutuyorsa ara da çekiyordur. Ben de artık iki meme arası veriyorum. Sanki daha iyi oldu. Hiç reddetmedi bugün. Emzik emiyorsa eğer mama verirken arada emziğini ağzına ver. Annem öyle yaparak geri alıştırdı memeye. Kaşık biberon beni de çocuğu da çok yoruyor diye ısrarla biberonla verdiydiler bana da. Ben de onunla cebelleştim. Sütüm yeriyor mu bilmiyorum ama mama vermeyince içim rahat etmiyor. Şimdi iki meme arası vermeye başladım. Ama öncesinde mamayı içerken emzik verdik sürekli ağzına. Öyle öyle şimdi reddetmeden hem memi alıyor hem biberonu alıyor. Bakalım bu olay bizi nereye götürecek

canim biz annemle kalmistk hastanede. donusumlu nobet tuttuk basinda gozlerini acmasin die .

bence senin sancin var ama nst yakalamiyor. cunku makina karin yukarisindsn olan sancilari yakalamaya endeksli.
ama benim sancilarimda alt taraftaydi.
Ya o en şiddetli olduğunu düşündüğüm kasilmayi bile maksimum 24 olarak ölçtü benim kasılmam var yok değil ama bu kasilmalara rağmen bebek kafasını kanala sokamamis sokacak gibi de durmuyor

Iyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Kuvezde gözlerinin açılmaması gerekiyor bant var açılır da uzun süre maruz kalırsa erki edermiş
Canım çok geçmiş olsun....benimde yarın 4.gunum sezaryen sonrasi.çok agriliyim, dayanamıyorum. Eşim kaldırıyor yataktan.bir yandan bel de ağrı var.igne yapılan yerde.rahmim de sancı var.gogusler desen yara.surekli bakim yapıyorum,kalkan takıyorum .3. Ve en kötü sezaryenim bu oldu.yaşim ilerledi diye mi bilemiyorum. Geçmezse dr a gidecem mecbur

Ya o en şiddetli olduğunu düşündüğüm kasilmayi bile maksimum 24 olarak ölçtü benim kasılmam var yok değil ama bu kasilmalara rağmen bebek kafasını kanala sokamamis sokacak gibi de durmuyor
benimkine o durumda elleyerek bakmislardi. ondan sonra evet snein kasilman var demislerdi. inandiramamistim ozamana kadar ki 4 cm acilmam olmus.

belki suni ssnciyla sokar ama iste belki, garantisi yok

Öyle bir ağlıyorki dışardan duyan etini koparıyoruz sanacak karnı açsa
Mamayı hep biberonla veriyoruz memese alıyor veriyorumda ama uyuyor genelde 10 çekişten sonra

Benimki ağladığı için memeden sonra doymuyormuş gibi hissediyorum

sezeryan olan arkadaslar iz icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz ?

bana burda dr bisi vermedide ben Turkiye den annemlerle getirtmistim.

Kızlarrrr hala doğurmayan var mı benim gibi 40+4 olduk sancı ,açılma vs yok .Suni sancı aşmak istemiyorum ama daha fazla bekletmeyecek doktorum .Benimle aynı durumda olan var mı
ben varım canım ben de 40+2 yim yarın randevum var, bana da geçtiğimiz pazartesi açılman yok en fazla 40+6 ya kadar bekleyelim dedi sonra yatış Suni sancıdan ben de çok korkuyorum. benim bebeğin kafası kanala inmiş rahim ağzımda yumuşama da var ama 1 cm bile açılma yok.

Iyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Geçmiş olsun mavicim inş bir an önce atlatıcaksınız. Hiç sıkma canını

Günaydın kızlar, bugün de el uyuşmam ve ağrımdan uyuyamıyorum çok şükür. Analık hamileliktem itibaren hakkatten zor zanaatmış

benimkine o durumda elleyerek bakmislardi. ondan sonra evet snein kasilman var demislerdi. inandiramamistim ozamana kadar ki 4 cm acilmam olmus.

belki suni ssnciyla sokar ama iste belki, garantisi yok
Zaten bebek kanalda olsaydı ben suni sancı isteyecektim yine cuma günü ama hiç girmemis kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…