Aynen canım şimdi yudum yudum soğuk süt içiyorum geri yatmaya korkuyorumBen de aynı sebepten 1 saattir ayaktayım soğuk süt içtim biraz iyi geldi sen de dene istersen canım
canim biz annemle kalmistk hastanede. donusumlu nobet tuttuk basinda gozlerini acmasin die .Iyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Gozumuzu kirmamamiz lazim
Kuvezde gözlerinin açılmaması gerekiyor bant var açılır da uzun süre maruz kalırsa erki edermiş
Hayirlisiyla sabaha çıkalım evime gitmek istiyorum
bence senin sancin var ama nst yakalamiyor. cunku makina karin yukarisindsn olan sancilari yakalamaya endeksli.Bazen kaderin önüne geçilmiyor yavrum nasip degilmis bana normal doğum yapmak muhtemelen rahim ağzında bir sıkıntı var çünkü bebeğim kafasını bastırıp bastırıp duruyordu kaç haftadır hiç açılma olmamış suni sancı ile acı çekmekten başka bişey olmayacaktı
Meme de uyuya kalması da bence güzel ağzında tutuyorsa ara da çekiyordur. Ben de artık iki meme arası veriyorum. Sanki daha iyi oldu. Hiç reddetmedi bugün. Emzik emiyorsa eğer mama verirken arada emziğini ağzına ver. Annem öyle yaparak geri alıştırdı memeye. Kaşık biberon beni de çocuğu da çok yoruyor diye ısrarla biberonla verdiydiler bana da. Ben de onunla cebelleştim. Sütüm yeriyor mu bilmiyorumGerçekten yemek yemiyorsun ,sütün yok dye diye tükettiler beni 2,3 gün önce 40 ml süt sağıyordum şimdi 20 ml zor sağdım çocuk zaten memede uyuya kalıyor hemen rahatlığa alıştı sinirden oturdım ağladım
Ya o en şiddetli olduğunu düşündüğüm kasilmayi bile maksimum 24 olarak ölçtü benim kasılmam var yok değil ama bu kasilmalara rağmen bebek kafasını kanala sokamamis sokacak gibi de durmuyorcanim biz annemle kalmistk hastanede. donusumlu nobet tuttuk basinda gozlerini acmasin die .
bence senin sancin var ama nst yakalamiyor. cunku makina karin yukarisindsn olan sancilari yakalamaya endeksli.
ama benim sancilarimda alt taraftaydi.
Canım çok geçmiş olsun....benimde yarın 4.gunum sezaryen sonrasi.çok agriliyim, dayanamıyorum. Eşim kaldırıyor yataktan.bir yandan bel de ağrı var.igne yapılan yerde.rahmim de sancı var.gogusler desen yara.surekli bakim yapıyorum,kalkan takıyorum .3. Ve en kötü sezaryenim bu oldu.yaşim ilerledi diye mi bilemiyorum. Geçmezse dr a gidecem mecburIyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Kuvezde gözlerinin açılmaması gerekiyor bant var açılır da uzun süre maruz kalırsa erki edermiş
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah kolaylıkla atlatırsınIyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Çok geçmiş olsun canımIyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Insallahİyi geceler
Gönlünüzü ferah tutun..
Herşey çok güzel olucak ve evinize mutlulukla döneceksiniz.
InsallahGeçmiş olsun canım ya. İnşallah kolaylıkla atlatırsın
Tesekkurler canimÇok geçmiş olsun canım
benimkine o durumda elleyerek bakmislardi. ondan sonra evet snein kasilman var demislerdi. inandiramamistim ozamana kadar ki 4 cm acilmam olmus.Ya o en şiddetli olduğunu düşündüğüm kasilmayi bile maksimum 24 olarak ölçtü benim kasılmam var yok değil ama bu kasilmalara rağmen bebek kafasını kanala sokamamis sokacak gibi de durmuyor
Öyle bir ağlıyorki dışardan duyan etini koparıyoruz sanacak karnı açsaBenim eşim de bugün kafayı yemiş gibi elinde biberonla geziyor. Adamı boğmak istiyorum. Beni emiyor diyorum guvenmiyormus ona. Dedim alışırsa mama verirsin sagamam meme falan sürekli. Belki mama parasından korkar da abuk subuk şeyler yapmayı bırakırSen pes etme. Sarılık duzeldiyse biberonu sınırla. Mecbur alır.
Mamayı hep biberonla veriyoruz memese alıyor veriyorumda ama uyuyor genelde 10 çekişten sonraCanım mamayı neyle veriyorsunuz ? Biberon kullanmayın diyorlar kaşık biberonu öneriyorlar. Bizde mama veiryoruz ama kaşık biberonla. Meme de alıyor. Benim sorun sütün az gelmesiydi, şükür artmaya başladı. İnşallah sende memeye alıştırabilirsin ama daha ufak tekrar alışır merak etme.
Canım saç kurutma makinesine dikkat et bak böyle bir haber okumuştum
Tahin üstünde biriken yağı aldım bir kavanoza onunla gümüş kapak kullanıyorum canım.
Allah yardımcın olsun canım, biz bir gece kaldık 11 falandı tedbir amaçlı dediler ama nasıl üzüldüm. Bol bol emzir, en geç 2 saatte bir dediler bize de. inşallah toparlar.
Canım sanada yazayım saç kurutma makinesine dikkat et böyle bir haber okumuştum fobi oldu bende
Aramel diye bir çayı önerdiler banada, ona başladım bakalım. Hümanaya ara verdim. Aramel in de içeriğinde anason rezene falan yazıyordu.
Ne güzel ya, bilemiyorum çok robot gibi geliyor. İlk gittiğimizde gözündeki kızarıklığı gösterdim normal dedi, bugünde damla yazdı. E başta yazaydın ya bebeğin gözü bu hale gelene kadar aklın neredeydi?
Hastane yönlendirdi canım bizi. Şöyle ki doğuma hem kendi kadın doğum doktorum girdi hem çocuk doktoru girdi. Aslında doktoru başta seçebilirmişiz ama biz ani olunca herşey, unuttuk doktor araştırmayı. Sonra sürekli o doktor gelmeye başladı. Daha sonra diğer randevuyu falan hastane ayarladı herşeyi. Şimdi de düzenli kontrole çağırıyor. Ama değiştirecek gibiyim doktorumu.
Benimki ağladığı için memeden sonra doymuyormuş gibi hissediyorumMeme de uyuya kalması da bence güzel ağzında tutuyorsa ara da çekiyordur. Ben de artık iki meme arası veriyorum. Sanki daha iyi oldu. Hiç reddetmedi bugün. Emzik emiyorsa eğer mama verirken arada emziğini ağzına ver. Annem öyle yaparak geri alıştırdı memeye. Kaşık biberon beni de çocuğu da çok yoruyor diye ısrarla biberonla verdiydiler bana da. Ben de onunla cebelleştim. Sütüm yeriyor mu bilmiyorumama mama vermeyince içim rahat etmiyor. Şimdi iki meme arası vermeye başladım. Ama öncesinde mamayı içerken emzik verdik sürekli ağzına. Öyle öyle şimdi reddetmeden hem memi alıyor hem biberonu alıyor. Bakalım bu olay bizi nereye götürecek
ben varım canım ben de 40+2 yim yarın randevum var, bana da geçtiğimiz pazartesi açılman yok en fazla 40+6 ya kadar bekleyelim dedi sonra yatışKızlarrrr hala doğurmayan var mı benim gibi40+4 olduk sancı ,açılma vs yok .Suni sancı aşmak istemiyorum ama daha fazla bekletmeyecek doktorum .Benimle aynı durumda olan var mı
Geçmiş olsun mavicim inş bir an önce atlatıcaksınız. Hiç sıkma canınıIyi geceler arkadaşlar
Zor bir gece
Hakkımızda hayırlısıBen hepsini yiyorum iciyorumda kuzum yoksa daha çok depresyona girerim
Kimyon çayıda içiyorum
Gaz damlasi gaz masajı pik yaptığı hafta 6. Haftaymisdaha iyi günlerimiz kuzum
Zaten bebek kanalda olsaydı ben suni sancı isteyecektim yine cuma günü ama hiç girmemis kuzum.benimkine o durumda elleyerek bakmislardi. ondan sonra evet snein kasilman var demislerdi. inandiramamistim ozamana kadar ki 4 cm acilmam olmus.
belki suni ssnciyla sokar ama iste belki, garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?