anladim canimZaten bebek kanalda olsaydı ben suni sancı isteyecektim yine cuma günü ama hiç girmemis kuzum.
InsallahGeçmiş olsun mavicim inş bir an önce atlatıcaksınız. Hiç sıkma canını
Insallah canimİşte ne diyeceksin erkeklerZaten zor olan lohusalık sürecini hepten zorlaştırıyolar. Masal kuzucuk bir an önce toparlar ve memene de kavuşur inşallah annesi.
Gozunaydin olsunKizlar bugun dogum yaptim spinal ile mis kokulumla vakit geciriyoruz. Rabbim bekleyen herkese bu duyguyu yasatsin insAllah.
Insallah cok tesekkur ederimAllah kolaylık versin canım, tez vakitte sağlıkla evinize dönersiniz inşallah.
Benim aklımdan tamamen cikmis doktoruma soracaktım agrilar unutturdusezeryan olan arkadaslar iz icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz ?
bana burda dr bisi vermedide ben Turkiye den annemlerle getirtmistim.
GüünnayyydıınnnnnnGunaydinlar kizlar
GünaydınYeni uyanan tatlış annelere ve hamişlere güünnaydınnnBen sabah kadar alt değiştirdim kızım yeni beze çiş yapmaya bayılıyor şimdide bayılmış gibi uyudu inşallah şöyle 1 saat yok yok 2 ama inşallah 3 saat uyurda ben de güzel bi uyku çekerim
2 hafta sonra dermatix ti sanırım adı onu başlayalım dedi kuzumsezeryan olan arkadaslar iz icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz ?
bana burda dr bisi vermedide ben Turkiye den annemlerle getirtmistim.
ben daha 8. gunden sonra daha agrisiz hareket edebildim canim. fakat ben tup baglarma islemi va yaptirmadm , onun etkisi varmi bilmiyorum.Insallah
Sut sagmak ve egilmekten sanirim sirtim ve omuzlarım asiri agriyor
Ameliyatimda agri sizi var halen
Bu kadar uzun sure iyileşmeye varmi aranızda kizlar
Tupler bağlandı diye mi bu kadar agri oldu acaba
gunaydin canimGünaydın hanımlar nasipse yarın akşam ben de bebişimi uyutuyor olacağımsizlerden sezaryen hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl daha çabuk toparlanır, çok ağrı olur mu, ameliyat esnasında ne yapmam lazım vs. vs.
sagol canim2 hafta sonra dermatix ti sanırım adı onu başlayalım dedi kuzum
Çok teşekkür ederim canım annem ablam eşim yanımda olacak destek ekibim hazırben daha 8. gunden sonra daha agrisiz hareket edebildim canim. fakat ben tup baglarma islemi va yaptirmadm , onun etkisi varmi bilmiyorum.
gunaydin canim
valla cok cabuk bebegini kucagina alicaksin5-10 dk da cikariyorlar bebek ciktikdan sonra biraz sarsiyorlar insani o kisminda tabiki birsey hissetmiyorsun ama vucudunun sallamasi korkutursa seni extra rahatlatici ilac iste veriyorlar hemen gevsemen icin.
onun disinda ilk gun diger gunlere daha rahat cunku cok fazla agri kesici aldigin icin kalkabiliyorsun
sonda ciktiktan sonra idrar yapman onemli. 2-3 gun icinde de buyuk tuvaletini yapmani ve gaz cikarmabi bekliyorlar. ben hepsini 2. gun yapmistm agrisiz sizisiz.
hastanedeyken hemsirelere sor , yataktan kalkip yatmayi , onlar sana dogru olarak nasil oturup kalkicagini gostersin yoksa cok agrin olur. yada hangi pozisyonda uyuman gerekiyor gibi seyleri sor .
oksurmek , hapsirmak veya gulmek cok skntili. karnini tutman lazm. bir bez yada havluyla karnina hafif bastirabilirsin oksurunce vs. daha az acir canin.
ilk 4-5 gun hatta bir hafta agrin fazla olucak . annen veya kv seninle olursa daha rahat edersin.
belki ilk gun sutun gelmeyebilir hic takilma. bestlak damlaya basla . zaten ilk gun bebeklerde hemen emmemiyor , cigneme hareketi gbi seyler yapiyorlar . gumus kapaklarini mutlaka yanina al.
ben anestezi sonrasi kahve fln icmedm bas agrim olmadi ama burda olan cok kisi vardi . kahve al yanina ne olur ne olmaz .
ayaklarini koru. kalin coraplar al yanina. usutme .
ayaklarin cok sisicek ilk bir hafta. onun icin bol bol su ic.
birde dikisin oldugu icin ilk 7-8 gun egilemeyeceksin. esin yada annenin sana giyinirken vs yardim etmesi lazim
simdilik aklima gelenler bunlar
Yavrum haber et bize 11 deydi dimi randevun inşallah açılman olmuştur. Ben de dua ediyorum hala yarına kadar sancilanayim da apar topar doğumhaneye alsınlar diyeKızlar günaydın. Ben de bugün hastaneye gideceğim ama sancı filan yokaçılmam olmuş mudur acaba ?
Cok şükür 17 den 14 e düştü sarilikGüünnayyydıınnnnnnCanımmmmm. İnşallah bugün minik savaşçından güzel güzel sağlık haberleri alırsın
Ben polar örtü de aldim yanima hatta annem de almisti cok titremem oldu cikincaÇok teşekkür ederim canım annem ablam eşim yanımda olacak destek ekibim hazırgümüş kapak kalın çorap bestlak falan çantamda. Emzirme yastığımı da alacağım yanıma . Tek korkum çok gülmek, eşim çok esprili biri gülerken karnım acır diye çok korkuyorum hastanenin koridorlarında kahve standları var ama yanıma almam da gerekir mi bir de altkatta Starbucks da var. Acı eşiğin nasıl normalde çabuk toparlamissin bence masallah.
Doktor etkisi olmaz dedi ama yasla mi alakalı bilmiyorum..ben daha 8. gunden sonra daha agrisiz hareket edebildim canim. fakat ben tup baglarma islemi va yaptirmadm , onun etkisi varmi bilmiyorum.
gunaydin canim
valla cok cabuk bebegini kucagina alicaksin5-10 dk da cikariyorlar bebek ciktikdan sonra biraz sarsiyorlar insani o kisminda tabiki birsey hissetmiyorsun ama vucudunun sallamasi korkutursa seni extra rahatlatici ilac iste veriyorlar hemen gevsemen icin.
onun disinda ilk gun diger gunlere daha rahat cunku cok fazla agri kesici aldigin icin kalkabiliyorsun
sonda ciktiktan sonra idrar yapman onemli. 2-3 gun icinde de buyuk tuvaletini yapmani ve gaz cikarmabi bekliyorlar. ben hepsini 2. gun yapmistm agrisiz sizisiz.
hastanedeyken hemsirelere sor , yataktan kalkip yatmayi , onlar sana dogru olarak nasil oturup kalkicagini gostersin yoksa cok agrin olur. yada hangi pozisyonda uyuman gerekiyor gibi seyleri sor .
oksurmek , hapsirmak veya gulmek cok skntili. karnini tutman lazm. bir bez yada havluyla karnina hafif bastirabilirsin oksurunce vs. daha az acir canin.
ilk 4-5 gun hatta bir hafta agrin fazla olucak . annen veya kv seninle olursa daha rahat edersin.
belki ilk gun sutun gelmeyebilir hic takilma. bestlak damlaya basla . zaten ilk gun bebeklerde hemen emmemiyor , cigneme hareketi gbi seyler yapiyorlar . gumus kapaklarini mutlaka yanina al.
ben anestezi sonrasi kahve fln icmedm bas agrim olmadi ama burda olan cok kisi vardi . kahve al yanina ne olur ne olmaz .
ayaklarini koru. kalin coraplar al yanina. usutme .
ayaklarin cok sisicek ilk bir hafta. onun icin bol bol su ic.
birde dikisin oldugu icin ilk 7-8 gun egilemeyeceksin. esin yada annenin sana giyinirken vs yardim etmesi lazim
simdilik aklima gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?