2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için . Öyledir tabi bebiş kokusu başka ah benim inatçı kızım o kadar sabirsizim ki kavuşmak için haftaya kadar bekleyemiycem spinalden sonra nasıl uyumak gerekiyor başımız yukarda mi olacak yoksa dümdüz mü

evet bende emzirme yastigini aldm. cokda yardimci oldu.
esine soyle kendini tutsun bir kac gun
o zaman kahve alma yanina bosuna canim.

benim aci esigim fena degil. cok iyi de degil ama idare ederim yani

yaninda destek ekibin var , hic korkma sen sadece kendine ve bebegine odaklan

kolaylikla gecicek dogumun insallah

Cok şükür 17 den 14 e düştü sarilik
Dundej bugüne de 100 gram almis
Aksam üzeri tekrar bakılacak tedavi devam
oy masallah
bak goruceksin isik tedavisinden sonra istahi daha cok acilcak kuzum

Doktor etkisi olmaz dedi ama yasla mi alakalı bilmiyorum..
2 sezeryanimda 2. Gun toparlayan ben bunda bir türlü kendime gelemedim.. gidim gidim iyileşiyorum resmen
Kuzum yaştan fark eder tabiki. Vücudumuz yaş ilerledikçe daha zor iyileşiyor maalesef
Bebişin daha iyi olmasına çok sevindim, gözünüz aydın

Gerçekten dediğin gibi bebekken kolikmişim
Şimdide öyleyim

Onu yapıyor buz gibi ya o tartı

Günaydın kızlar, bugün de el uyuşmam ve ağrımdan uyuyamıyorum çok şükür. Analık hamileliktem itibaren hakkatten zor zanaatmış
El uyuşması bende de var bazen hissetmiyorum gece lavaboya kalktım yatak odasının kapısını açamadım elim uyuşmuş eşim kalktı açtı

o haberi okuduktan sonra bende fobi oldu kuzum ya o sebeple dediydim. Hepimizde günü kurtarma telaşı. Emzik vermiştik bizde ama doktor kızdı, kilo vermesine sebep oluyormuş. Emziksizde derin uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum. 1 saattir uyuyor, belki 10 kere uyandı kıpırdadı.

Evet beslenme yetersiz dedi doktor bu yüzden israr ediyor
Bilmiyorum bu gidişle geceleri bir kere mama takviyesine baslayacagim bende
Hele şu gunu atlatayım da
Biz veriyoruz mecbur mamayı, çünkü sütüm azdı baştan bu yana. Kaşık biberon olunca alışmaz biberona dediler. Bakalım göreceğiz. Haftaya emzirme danışmanı ile randevum var. O zamana kadar inşallah sütüm de artar kızım da kilo alır. İnşallah sizinde ihtiyacınız kalmaz mamaya. Mama ne kadar veriyorsun? Bu arada kiminle ne konuştum karışıyor aybı şeyleri yazıp soruyorsam kusura bakma.

Öyle bir ağlıyorki dışardan duyan etini koparıyoruz sanacak karnı açsa

Mamayı hep biberonla veriyoruz memese alıyor veriyorumda ama uyuyor genelde 10 çekişten sonra
Memeyi zor veriyoruz, istiyorki foşur foşur süt gelsin, uğraşmadan emsin ama nerdeee daha yeni doğru düzgün sütüm geliyor. Bağırış çağırış emiyor. Mecbur mama takviyesi yapıyorum. Kaşık biberon kullanırsan alışmaz dedi hastanedekiler. İnşallah alışmaz. Kaç ml veriyorsun mamayı bir seferde ve günlük toplamda. Emmeyle birlikte 50 veya 60 ml mama içiyoruz. Bazen emme durumuna, sıklığa göre altı veya üstü oluyor. Ayrıca meme de vermeye çalışıyoruz.
Onu yapıyor buz gibi ya o tartı

Ayy evet soğuk oluyor ama alt açma örtüsü gibi örtü var hiç yoktan iyidir. Dur şimdi tartı fobimde oluşmasın o örtü sıcak tutmaz di mi ya

Valla ben emzikle götürdüm doktora hiç bi şey demedi deseydi de ne tepki veirirdim bilmiyorum.

6 0 ml veriyorım ama yetmiyor sanırım hep bir arayışta

Hayırla sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinizle

El uyuşması bende de var bazen hissetmiyorum gece lavaboya kalktım yatak odasının kapısını açamadım elim uyuşmuş eşim kalktı açtı
Ben de öyleyim gün içinde bile kola şişesi falan tarzında şişeleri açamıyorum ki gece daha da depreşen bir rahatsızlık , eşim açıyor benim de allah var çok sıkıntı yaşadığım bir hamilelik geçirmedim ama bu el konusu beni mahvetti

Benim doktorum dümdüz yatmam söyledi. Hatta yastık bile olmasın dedi de ben yastıkla yattım

Arayışta olmasının sebebi sadece seninle tensel temasta olmak istemesi olabilir kuzumm benim kızım gündüz bıraksam 12 saat memede kalabilir tensel teması seviyor çünkü kaka ve çiş sayısına bakarak sütünün yarayıp yaramadigini anlayabilirsin.Yetmiyor diye düşünme bence

Çok hızlı sindiriyorlar o yüzden doktorlar sık sık emzirin diyor. Mideleri çok küçük olduğu için çabuk doyup çabuk sindirdiklerinden. Sanırım öyledir benim ki de hep aç hiç doymuyor

En güzel sezeryan özeti geçmişsin tatlım

Çok hızlı sindiriyorlar o yüzden doktorlar sık sık emzirin diyor. Mideleri çok küçük olduğu için çabuk doyup çabuk sindirdiklerinden. Sanırım öyledir benim ki de hep aç hiç doymuyor
Meme verdiğimde daha meemeden bırakmadan bezi dolduruyo yarın sağlık ocağı kontrolümüz var sorucam ebeye

Mama takviyesi yapıyorum ya sanırım rahata alıştı memede 5 dk duruyor ondan sonra sinirleniyor istediği gibi gelmediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…