Kuzum benim sana seni yetersiz hissettiren herkesin Allah cezasını versin.Lohusalik en hassas olduğumuz dönem ve etrafta cok fazla dangalak var.Bebek bu ağlayacak elbette meme isteyecek,sıkılacak,ağlayacak,memnun olmayacak.Onun dünyada tanidigi tek kisi sensin.Ne yaparsan onun iyiliği için yapıyorsundur.Kendini asla suclama,yıpratma..Geçecek bu zorlu süreçBurnudda etli doğdu çocuğum benim kaderimi yaşıyor valla saatlerdir ağlıyorum aslında istemeden beni o karanlığa sürüklemiş gelen giden insanlar farkında bile değilim bakamıyorum susturamıyorum diyr ağlıyorum sonra sütüm daha çok gidecek diyorum kimsenin gelip gitmemesi daha iyi insanlae yorumlarını en azından kendine saklıyor valla yoruldum yine elimden geldiği kadar çabalayacağım
Hayir hep emziriyordum doktor beslenme yetersiz dediHadi ya her doktor farklı bizimki bu yüzden kilo almıyor dedi. Galiba mideyi fazla mı çalıştırıyormuş yoksa bu yüzden emmek mi istemiyormuş unuttum bişry dedi amakaldırdık hemen arada ağız hareketinden istediğini anlıyorum. Direniyoruz bakalım 24 saati geçtik vermeyeli.
2,5-3 saati geçtiyse bizede yetmiyor. Takviye yapıyoruz mutlaka. Ayrıca emziriyorum ama sütüm ne kadar geliyor bilmiyorum. Mamada 60 ml yazdığı için fazla vermek istemedik ama doktor yediği kadar yesin sınır yok diyor. İki gündür bizde bıraktık saymayı.
Peki bebek için doğrulman gerektiğinde nasıl oldu ? Ben çok zorlandım o yüzden yaatıkla yatıyorum, hem beneği görüyorum hem kalkmam kolay oluyor. Bide yan yatabiliyor musun ? Hamilelikte yan yatmaya alışmışım galiba yan yatasım var ama göbek iç organlar falan alarm veriyor yan yatarken
Kaka ve çiş sayısı nasıl olmalı
Burun çok ufak diye ilk zamanlar önermiyorlar diye biliyorum, nasıl temizleyebiliriz? Karşıdan bakıyorum bişey yok gibi.
Bende de süt az diye sorun var. İstiyor ki foşur foşur süt gelsin ama şimdilik çok zor, sonra da sinirleniyor iyice çığlığı basıyor kıpkırmızı oluyor. 15 veya 20 dk emzirip mama veriyorum mecburen
Alışkanlık mı yaptı acaba
Günde 2/3 kaka yapiyorsa ortalama 6/7 kere altı degisiyorsa çiş yapıyorsa o çocuk doyuyordur.bebege Kg bazında bakmak biraz yipratici ve yanıltıcı diye düşünüyorumHadi ya her doktor farklı bizimki bu yüzden kilo almıyor dedi. Galiba mideyi fazla mı çalıştırıyormuş yoksa bu yüzden emmek mi istemiyormuş unuttum bişry dedi amakaldırdık hemen arada ağız hareketinden istediğini anlıyorum. Direniyoruz bakalım 24 saati geçtik vermeyeli.
2,5-3 saati geçtiyse bizede yetmiyor. Takviye yapıyoruz mutlaka. Ayrıca emziriyorum ama sütüm ne kadar geliyor bilmiyorum. Mamada 60 ml yazdığı için fazla vermek istemedik ama doktor yediği kadar yesin sınır yok diyor. İki gündür bizde bıraktık saymayı.
Peki bebek için doğrulman gerektiğinde nasıl oldu ? Ben çok zorlandım o yüzden yaatıkla yatıyorum, hem beneği görüyorum hem kalkmam kolay oluyor. Bide yan yatabiliyor musun ? Hamilelikte yan yatmaya alışmışım galiba yan yatasım var ama göbek iç organlar falan alarm veriyor yan yatarken
Kaka ve çiş sayısı nasıl olmalı
Burun çok ufak diye ilk zamanlar önermiyorlar diye biliyorum, nasıl temizleyebiliriz? Karşıdan bakıyorum bişey yok gibi.
Bende de süt az diye sorun var. İstiyor ki foşur foşur süt gelsin ama şimdilik çok zor, sonra da sinirleniyor iyice çığlığı basıyor kıpkırmızı oluyor. 15 veya 20 dk emzirip mama veriyorum mecburen
Alışkanlık mı yaptı acaba
Seli pazartesi mi dogumDoğuran Kızlar sezeryan sonrası gecelik lazım oluyor mu? Şu yanında mutlaka olsun diyeceğiniz şeyler var mı? Pazartesi sezeryan planlanıyor da
Emzirme atleti vs elzem mi? Yoksa normal atlet vs iş görür mü?
Korse takabilitor muyuz alayım mı?
Ben hiç kullanmadım vitaminleriKız sezaryen olacağımı bilseydim 30.haftada Multivitamini bırakmazdım tombili bir bebişim olurdu
Benim de hamileliğim sıkıntılıydı başında kanamam oldu 1 ay yattım sonunda erken doğum riski diye 1 ay yattım buna da şükür doğumumuz çok güzel rahat olur inşallahBen de öyleyimgün içinde bile kola şişesi falan tarzında şişeleri açamıyorum ki gece daha da depreşen bir rahatsızlık , eşim açıyor benim de allah var çok sıkıntı yaşadığım bir hamilelik geçirmedim ama bu el konusu beni mahvetti
Şuan 3600 canım 10 haftadır multivitamin kullanmiyorumBen hiç kullanmadım vitaminleri
Ne hata etmişim ya
Kac suan kilosu
Dogumdan sonra şişlik falan iniyor once bir zayifliyorlar sonra almaya başlıyorlar tekrar
Canım ne yaptınız siz? Baktılar mi bir daha değerine? Bizim bugün 14 çıktı şükürler olsun. Oğlum bugün gözünü açtı resmen. Allah kimseye yasatmasin.Insallah
Çabucak kurtulalım sarıliktan
Guzel guzel geçirelim su gunleri yani en iyi ihtimali bile cok zorken sarilik asiri kotu oluyor
Sonucu yaz yarin bakalim insallah düşmüştür
Ama sen anlarsın yüzünden gözünden belli oluyor
Ben doktoru aradığımda azicikta çocuğu kapıp getirene kadar tavan yaptı resmen inanılmaz
Evden de ilk cikia birlikte elim ayağıma dolandi
Hayırlı sonuçlar gelsin canım inşallahCanim oldukça zor bir ameliyat olmuş . Kanama baslamis hocam bir teknik deneyip durdurmuş cok şükür. Ama epey ugrastiklarini hissettim bebek çıktıktan sonra gerginlik vardi resmen. Yumurtalikta farklı bir dokuyu da fark edip almış hocam patolojiye göndermiş. Dua edin inşallah temiz çıkar. İlk zamanlar oldukça iyiydim. Sonra gaz sancim cok vurdu gece. İlk yürüyüşüm falan çok çok iyi geçti. Bugün de taburcu olduk. Ama simdi bazı şeylerin acısı yeni çıkıyor. Resmen heryerim ağrıyor şuanda. Buna şükür tabi. Bebis cok şükür çok güçlü emiyor hatta doyuramıyoruz. Sarılık olmasın diye mama da verin dediler. O bile yetmiyor ben mama olayına da hakim değilim zaten. Onu da öğreniriz bakalım. Senin nasıl gidiyor canim?
Hadi inşallah normal olsun seninki. Çok emek ettin. Sağlıkla kavus kızına inşallahKızlar bugün anestezi muayenesi için hastaneye geldim doktorum tekrar bir nstye bakalım dedi. Şuan sancı grafigim 80 e çıktı geri indibu sancılarım başlıyor mu demek çok heyecanlandım
Ayy canım hayırlısıyla al kucağına minik Aylis sağlıkla gelsin insallahKızlar ben elimden geleni yaptım kızım gelmek istemiyor 4 günde 200 Gr almis 3600 olmuş beklersek zaten normal olma ihtimali kalmayacak o yüzden sezaryen olmaya karar verdim kan verdim şimdi yarın anestezi muayenesi olacağımkızımla inatlaştim kazanan o oldu cuma günü kavusuyoruz nasipse
Kasılma yok belim ağrıyor. Alttan muayene etti bir parmak açılma var dedio bir cm açılmayı bile maşallah doktorlar nasıl görebiliyor yakeşke biz de hissedebilsek. Kasılman sancın falan var mıydı?
İlk başta gecelikle daha rahat edersin.Doğuran Kızlar sezeryan sonrası gecelik lazım oluyor mu? Şu yanında mutlaka olsun diyeceğiniz şeyler var mı? Pazartesi sezeryan planlanıyor da
Emzirme atleti vs elzem mi? Yoksa normal atlet vs iş görür mü?
Korse takabilitor muyuz alayım mı?
su gogse taktigimiz kisim dogru olcudemi gogus ucuna gore ?Kızlar ben şimdi elektrikli pompa ile sütümü sağdım iki meme birlikte toplam 15 ml civarı çıktısütüm çok az bebeğim daha 3 4 gündür emiyor artar mı acaba? Mama takviyesi de yapıyorum. Ama biberon çok sevmiyor hepsini bitirmiyor 50 ml yapıyorum genelde. Dibinde kalıyor. Ama kakalı, çişli bez sayısı normal. Beslenme sonrası da uyuyor. Aç olsa uyur muydu? Dün kontrolü vardı ve 70 80 gr kilo vermişti
Doğum yaptığım hastanede ertesi gün Yenidoğan için çağırdılar gittik öncelikle bebeği soyuyoruz sonra boy kilo için tartıma götürüyoruz tartıldıktan sonra da doktorumuzun yanına gidiyoruz bebek giyinik olmadığı için hemen muayenesini yapıyor sarılık kontrolü için verdikleri kağıda bakıyor kilosuna bakıyor ondan sonra bizi kafaya böbrek bacak kasık ultrasonuna göndermişti ilk zaman kan almıştı O kanadı enfeksiyon vardı düzelmiş mi diye ondan sonra bir gün durup bir gün çağırdı sürekli sarılık kontrolü ve kilo için ugün de gayet kilo İyi almış dedi Bir aylık olunca göz kardiyoloji ve kalça ultrasonu için randevu alıp tekrar gelin dediHastanede doğum yaptığımda bebeğime bakmaya başlayan bir doktor var. Sürekli kontrole çağırıyor. Ama biz memnun kalmadık. Aynı hastanedeki başka bir doktordan randevu alsak ayıp olur mu ? Gidiyoruz doktora, soyun bebeği altını değiştirin diyor. Hemen alelacele soyup altını değiştiriyoruz, o gelip tartıyor çocuğu bu kadar. Kalbini falan dinliyor tamam. Sarılık riski için takipteyiz ama risk de azalmaya başladı. Bir kıntrolümüz daha kaldı sonrasında değiştirelim diyoruz. Sizler kontrole gittiniz mi neler yapıyor doktorlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?