2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum benim sana seni yetersiz hissettiren herkesin Allah cezasını versin.Lohusalik en hassas olduğumuz dönem ve etrafta cok fazla dangalak var.Bebek bu ağlayacak elbette meme isteyecek,sıkılacak,ağlayacak,memnun olmayacak.Onun dünyada tanidigi tek kisi sensin.Ne yaparsan onun iyiliği için yapıyorsundur.Kendini asla suclama,yıpratma..Geçecek bu zorlu süreç Bu surecte kimsenin gelmemesi gelmesinden daha çok işe yarıyor sana katılıyorum

Hayir hep emziriyordum doktor beslenme yetersiz dedi
5 dakika emip birskiyor hic biberon vermemiştim daha biberon yeni verdim bende anlamadım ki niye öyle
Bundan sonra nasıl yapayım

Günde 2/3 kaka yapiyorsa ortalama 6/7 kere altı degisiyorsa çiş yapıyorsa o çocuk doyuyordur.bebege Kg bazında bakmak biraz yipratici ve yanıltıcı diye düşünüyorum

Seli pazartesi mi dogum
Hayirlsiyla saglikla kucağına al insallah
Ben gecelik almadim pijamalar isimi gordu kis serin oluyor dogum sonrasi titreme geliyor sonrasinda gecelik beni zaten isitmaz diye hic almadim
Onun dışında emzirme sutyeni aldim ama atleti daha rahat kullandım ikisini de bulundur istersen
Korse benim doktorum önermedi
Dogumdan 1 hafta sonra kullanabilirsin dedi, korse tayt aldim ağrılarım gecince başlamayı düşünüyorum..
Dün öğrendik sanki degil mi simdi doguk ah zaman

Kız sezaryen olacağımı bilseydim 30.haftada Multivitamini bırakmazdım tombili bir bebişim olurdu
Ben hiç kullanmadım vitaminleri
Ne hata etmişim ya
Kac suan kilosu
Dogumdan sonra şişlik falan iniyor once bir zayifliyorlar sonra almaya başlıyorlar tekrar

Benim de hamileliğim sıkıntılıydı başında kanamam oldu 1 ay yattım sonunda erken doğum riski diye 1 ay yattım buna da şükür doğumumuz çok güzel rahat olur inşallah

Kızlar ben şimdi elektrikli pompa ile sütümü sağdım iki meme birlikte toplam 15 ml civarı çıktı sütüm çok az bebeğim daha 3 4 gündür emiyor artar mı acaba? Mama takviyesi de yapıyorum. Ama biberon çok sevmiyor hepsini bitirmiyor 50 ml yapıyorum genelde. Dibinde kalıyor. Ama kakalı, çişli bez sayısı normal. Beslenme sonrası da uyuyor. Aç olsa uyur muydu? Dün kontrolü vardı ve 70 80 gr kilo vermişti

Canım ne yaptınız siz? Baktılar mi bir daha değerine? Bizim bugün 14 çıktı şükürler olsun. Oğlum bugün gözünü açtı resmen. Allah kimseye yasatmasin.

Hayırlı sonuçlar gelsin canım inşallahGaz sancısı ara ara bende de oluyor canim şükür dikisler tabi hala açıyor geçer zamanla bebekte iyi bugün kontrol vardı 1 haftada bayağı toparlamış sevindim valla çok minikti

Kızlar bugün anestezi muayenesi için hastaneye geldim doktorum tekrar bir nstye bakalım dedi. Şuan sancı grafigim 80 e çıktı geri indi bu sancılarım başlıyor mu demek çok heyecanlandım
Hadi inşallah normal olsun seninki. Çok emek ettin. Sağlıkla kavus kızına inşallah

Ayy canım hayırlısıyla al kucağına minik Aylis sağlıkla gelsin insallah

İlk başta gecelikle daha rahat edersin.
Hastanede yanında olması şart olan bir şey yok bence. Zaten ertesi gün hemen eve postalıyorlar. Sizde de öyle demi?

Emzirme atleti ne hic öyle bisi kullanmadim. İlk baslarda tüm üst vücut çıplak emzirirken rahat ediyordum ben tabi eylül idi, bu mevsimde üşürsün. Ben şu an normal tsirt giyiyorum açip emziriyorum direkt, emzirme atleti vs kullanmıyorum.

Korseyi 1 ay sonra takabilirsin.

su gogse taktigimiz kisim dogru olcudemi gogus ucuna gore ?
bana makinayla 24 mm lik geldi, sonra videolara baktm. cnku gogus ucun cok aciyordu. kucuk geliyormus. 27 mm aldm direk iki kati sut sagdim.
onun dogru olcude olmasi da sagim kalitesini degsitiriyor canim.

birde bana dr 60 ml mama dedi kilosuna gore. google da hesap makinalaei vardir mamalar icin bir bak istersen.

ac kalsa tabikide uyumaz. kiyameti koparir canim . 70-80 gr cok iyi. bizimde oyleydi. harika demisti dr .

Doğum yaptığım hastanede ertesi gün Yenidoğan için çağırdılar gittik öncelikle bebeği soyuyoruz sonra boy kilo için tartıma götürüyoruz tartıldıktan sonra da doktorumuzun yanına gidiyoruz bebek giyinik olmadığı için hemen muayenesini yapıyor sarılık kontrolü için verdikleri kağıda bakıyor kilosuna bakıyor ondan sonra bizi kafaya böbrek bacak kasık ultrasonuna göndermişti ilk zaman kan almıştı O kanadı enfeksiyon vardı düzelmiş mi diye ondan sonra bir gün durup bir gün çağırdı sürekli sarılık kontrolü ve kilo için ugün de gayet kilo İyi almış dedi Bir aylık olunca göz kardiyoloji ve kalça ultrasonu için randevu alıp tekrar gelin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…