Güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah'ın izniyleBugün 12 de randevum var ilk kez göreceğim miniğimi heyecandan uyuyamıyorum. Allah'ım nasıl heyecanlı bir süreçmiş bu
Siyah zeytini ikiye böl dişinin o boşluk kısmına iç tarafı gelecek şekilde yerleştir ve bastır. İlk başta biraz acır sonra o zonklama gider rahat uyursun geçmiş olsunPapatyamelo Pasha22 @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
İnşallah ya göreyim mercimeğimi hayırlısıylaGüzel haberlerinizi bekliyoruz Allah'ın izniyle
kuzu sana şimdi bir ton yöntem söylerim ama. hepsi geçici çözümler sonuçta dişin kırılmış ve hava almaya yine devam edecek orası, direk bence doktora git sor doktor yapması gerekeni bilip kesin çözümle bebeğe zarar vermeden halleder onuPapatyamelo Pasha22 @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
Canım zeytin gircek kadar büyük değil kırık ufacık bişey en ufak hava ve baskı zonklatıyo kaçıncı uyanışım uykumdanSiyah zeytini ikiye böl dişinin o boşluk kısmına iç tarafı gelecek şekilde yerleştir ve bastır. İlk başta biraz acır sonra o zonklama gider rahat uyursun geçmiş olsun
Normal zamanda kırılsaydı keşke anlamadım da kırıldığını ağrı başlayınca kontrol ettim evet kırık var o kadar küçük ki ama ağrı yapıyo offfkuzu sana şimdi bir ton yöntem söylerim ama. hepsi geçici çözümler sonuçta dişin kırılmış ve hava almaya yine devam edecek orası, direk bence doktora git sor doktor yapması gerekeni bilip kesin çözümle bebeğe zarar vermeden halleder onu
Nane yagina batirilmis kucucuk pamuk parcasi koy derim.Ya da karanfili iyice disinle ez parcalqri oraya yerlestir bak agrin nasil gececek.Ciddi uzun sureli fqyda sagliyor.Bir zarari yok dene istersen hem kqranfil dis agrilarina da super dogal destek.Papatyamelo Pasha22 @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
Cok üzüldümEvet bat 18 marttı 22 martta kanda pozitif çıkmıştı ama bugün kanamam başladı
Merhaba,bende de dolgunluk,ağırlık var,dokunduğumda acıyor.1 haftadır böyleyim,23 martda gebe olduğumu öğrendim.Kızlar merhaba, bende gebe oldugumu öğrendiğimden eri göğüslere dolgunluk ve hafif agrı yaşıyorum.Sol göğsüm daha ağırlıkta ağrıyor. Sizde de byle bir durum yaşayan var mı
Üzüldüm.Hakkınızda hayırlısı olsunEvet bat 18 marttı 22 martta kanda pozitif çıkmıştı ama bugün kanamam başladı
GünaydınGunaydin arkadaşlar
Günaydın canımGunaydin arkadaşlar
555 canimGünaydın canımcanım sen kan değerin kaç çıkmıştı
Kuzum geçmiş olsun karanfil koy kısa sureli etki eder ama tabi doktora gitmen gerek geçici çözümler yerine onlar küçük bir müdahale ile hallederler dolgu koyarlar hic bi şey olmazsa bile, hava girdiğinden ağrı yapıyordur parol zararsız bana da doktorum herhangi bi ağrı olursa parol iç dedi, bebiş özellikle kalsiyum alırken bizim dişleri daha da götürecek malesef aslında hepimiz için muayene şartPapatyamelo Pasha22 @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
Değerin çok güzel canım sakın moralini bozma bol bol dua et Allah'ın izni ile hiç birşey olmayacak korkmaz kuzum benim555 canim
Suan kahve akintilarim var gerildim biraz
Doktor yerlesme olabilir dedi ama iste korku var
Günaydınn canım, hayırlı şeylerin olduğu çok güzel bir gün olsun inşaallahGunaydin arkadaşlar
Yaa kese günü ben de uyuyamamıştım çok tatlı bir heyecan. Hayırlısıyla sen bugün hem keseciğini hem bebeciğini hem de kalp atışını göreceksinBugün 12 de randevum var ilk kez göreceğim miniğimi heyecandan uyuyamıyorum. Allah'ım nasıl heyecanlı bir süreçmiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?