2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugün 12 de randevum var ilk kez göreceğim miniğimi heyecandan uyuyamıyorum. Allah'ım nasıl heyecanlı bir süreçmiş bu
Güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah'ın izniyle

Siyah zeytini ikiye böl dişinin o boşluk kısmına iç tarafı gelecek şekilde yerleştir ve bastır. İlk başta biraz acır sonra o zonklama gider rahat uyursun geçmiş olsun

kuzu sana şimdi bir ton yöntem söylerim ama. hepsi geçici çözümler sonuçta dişin kırılmış ve hava almaya yine devam edecek orası, direk bence doktora git sor doktor yapması gerekeni bilip kesin çözümle bebeğe zarar vermeden halleder onu

Siyah zeytini ikiye böl dişinin o boşluk kısmına iç tarafı gelecek şekilde yerleştir ve bastır. İlk başta biraz acır sonra o zonklama gider rahat uyursun geçmiş olsun
Canım zeytin gircek kadar büyük değil kırık ufacık bişey en ufak hava ve baskı zonklatıyo kaçıncı uyanışım uykumdan
Normal zamanda kırılsaydı keşke anlamadım da kırıldığını ağrı başlayınca kontrol ettim evet kırık var o kadar küçük ki ama ağrı yapıyo offf

Nane yagina batirilmis kucucuk pamuk parcasi koy derim.Ya da karanfili iyice disinle ez parcalqri oraya yerlestir bak agrin nasil gececek.Ciddi uzun sureli fqyda sagliyor.Bir zarari yok dene istersen hem kqranfil dis agrilarina da super dogal destek.

Kızlar merhaba, bende gebe oldugumu öğrendiğimden eri göğüslere dolgunluk ve hafif agrı yaşıyorum.Sol göğsüm daha ağırlıkta ağrıyor. Sizde de byle bir durum yaşayan var mı
Merhaba,bende de dolgunluk,ağırlık var,dokunduğumda acıyor.1 haftadır böyleyim,23 martda gebe olduğumu öğrendim.

Kuzum geçmiş olsun karanfil koy kısa sureli etki eder ama tabi doktora gitmen gerek geçici çözümler yerine onlar küçük bir müdahale ile hallederler dolgu koyarlar hic bi şey olmazsa bile, hava girdiğinden ağrı yapıyordur parol zararsız bana da doktorum herhangi bi ağrı olursa parol iç dedi, bebiş özellikle kalsiyum alırken bizim dişleri daha da götürecek malesef aslında hepimiz için muayene şart

Bugün 12 de randevum var ilk kez göreceğim miniğimi heyecandan uyuyamıyorum. Allah'ım nasıl heyecanlı bir süreçmiş bu
Yaa kese günü ben de uyuyamamıştım çok tatlı bir heyecan. Hayırlısıyla sen bugün hem keseciğini hem bebeciğini hem de kalp atışını göreceksin ne kada güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…