Benimki sürekli soruyor sağlık ocağına gittiniz mi topuk kanını aldılar mı D vitamini verdiler mi günde kaç kere veriyorsunuz düzenli kullanıyorsunuz değil mi diye sorular soruyorOlmaz kuzu bende değiştireceğim senin dediğin gibi aynı rutin soy tart ölç kalbini dinle tamam
D vitaminini bile ben hatirlatmistim
Sürünerek devam pes etmek yok
Osteopati bulsam gideceğim
Birde baby spa var 40nda götüreceğim suda rahatlar Birde masaj bakalım benmi yanlış yapıyorum öğrenirim iyice
Kuzum çok iyi anlıyorum seni benimkinden de çok kan aldılar ellerinin üstü hala geçmedi doğduğundan beri delik deşik ettiler ondan kan alırken ben ağlıyordum herkes bana bakıyordu İnan ki insan dayanamıyor yani gerçekten bir anne için bunları görmek yaşamak çok zor Rabbim yavrucuğuna sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşsun sen de yavrun için güçlü ol annesiBize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
Şu an doğum yaptığım hastanede yapılıyor bütün kontrolleri ama 6 haftada kalça ultrasonda yapıldıktan sonra ben iyi bir doktor araştırıp oraya götürmek istiyorum hem de evime yakın bir yer istiyorumBende aynı durumdayım, horlanamı duyup uyandığım bile oluyor, hamilelikte olan bir şey bence
Anası gazlı olan bebeği de gazlı olur derler, doğru mu? Ben çok kolay gazlanan biriyim, bebek de öyle olur diye korkuyorum.
Aslında ben de bunu sormak istiyordum. İlk bebek muayenelerini kim yapıyor? İlk topuk kanı vs doğum yapılan hastanede alınıyor, onu biliyorum ama ilk hafta kontrolü için tekrar doğum yaptığımız hastanedeki doktora mı gidiyoruz? Ben bir iki çocuk doktoru araştırdım ama bebeğin ne zaman geleceği belli olmadığı için hiçbirine randevu almadım.
Burnudda etli doğdu çocuğum benim kaderimi yaşıyor valla saatlerdir ağlıyorum aslında istemeden beni o karanlığa sürüklemiş gelen giden insanlar farkında bile değilim bakamıyorum susturamıyorum diyr ağlıyorum sonra sütüm daha çok gidecek diyorum kimsenin gelip gitmemesi daha iyi insanlae yorumlarını en azından kendine saklıyor valla yoruldum yine elimden geldiği kadar çabalayacağım
Benim geçen hafta perşembe lekem geldi. Hala tık yokMerhaba kızlar bgn kontrolden çıktım pazartesi suni sancı ile doğumu başlatacağız. Benim bıgun iki kere lekem geldi . Acaba lekesi gelenler hemen doğum yaptınız mı ?
Benim 3.300 gösteriyordu son ultrason 3000 dogduŞuan 3600 canım 10 haftadır multivitamin kullanmiyorum
Bebek makat gelis pozisyondaydi canim normal doguma uygun degildi.İnş canım benim. Hakkaten senin açılman varken neden suni denemediler sen mi istemedin?
Evet öyle gercekten tahammül edemiyorum caninin yanmasınaKuzum çok iyi anlıyorum seni benimkinden de çok kan aldılar ellerinin üstü hala geçmedi doğduğundan beri delik deşik ettiler ondan kan alırken ben ağlıyordum herkes bana bakıyordu İnan ki insan dayanamıyor yani gerçekten bir anne için bunları görmek yaşamak çok zor Rabbim yavrucuğuna sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşsun sen de yavrun için güçlü ol annesi
Yeni uyanan tatlış annelere ve hamişlere güünnaydınnnBen sabah kadar alt değiştirdim kızım yeni beze çiş yapmaya bayılıyor şimdide bayılmış gibi uyudu inşallah şöyle 1 saat yok yok 2 ama inşallah 3 saat uyurda ben de güzel bi uyku çekerim
Günaydınyapmam dediğim her şeyi yaptığım anneliğim de çocuğumu suanda sallayarak uyutmaya çalışıyorum
Doğuran Kızlar sezeryan sonrası gecelik lazım oluyor mu? Şu yanında mutlaka olsun diyeceğiniz şeyler var mı? Pazartesi sezeryan planlanıyor da
Emzirme atleti vs elzem mi? Yoksa normal atlet vs iş görür mü?
Korse takabilitor muyuz alayım mı?
Yok canım lansinoh elektrikli ile sağdım ve son seviyede yaptım hiç acımadı öyle. Doktor kilo kaybını çok buldu takip edicez dedi. Benim kız iştahsız gibisu gogse taktigimiz kisim dogru olcudemi gogus ucuna gore ?
bana makinayla 24 mm lik geldi, sonra videolara baktm. cnku gogus ucun cok aciyordu. kucuk geliyormus. 27 mm aldm direk iki kati sut sagdim.
onun dogru olcude olmasi da sagim kalitesini degsitiriyor canim.
birde bana dr 60 ml mama dedi kilosuna gore. google da hesap makinalaei vardir mamalar icin bir bak istersen.
ac kalsa tabikide uyumaz. kiyameti koparir canim . 70-80 gr cok iyi. bizimde oyleydi. harika demisti dr .
Ya o en şiddetli olduğunu düşündüğüm kasilmayi bile maksimum 24 olarak ölçtü benim kasılmam var yok değil ama bu kasilmalara rağmen bebek kafasını kanala sokamamis sokacak gibi de durmuyo.
Bugün sancılarım 80 e çıktı ama hala açılma yoktu yarın 14 de sezaryen olacağım ama doktorum akşam suyun gelir dayanilmayacak bir sancın olur gel mutlaka dedi. Yarın 14 e kadar geldi geldi gelmedi alacaklarBelli olmaz canim. Yuzde 50 olasilik var.
Benim şu an çok rahat, ilk zamanlar yan yatamıyordum ağrıyordu ama şu an yatıyorum acımıyor. Artık rahat hareket ediyorum bir sıkıntım yok çok şükürHadi ya her doktor farklı bizimki bu yüzden kilo almıyor dedi. Galiba mideyi fazla mı çalıştırıyormuş yoksa bu yüzden emmek mi istemiyormuş unuttum bişry dedi amakaldırdık hemen arada ağız hareketinden istediğini anlıyorum. Direniyoruz bakalım 24 saati geçtik vermeyeli.
2,5-3 saati geçtiyse bizede yetmiyor. Takviye yapıyoruz mutlaka. Ayrıca emziriyorum ama sütüm ne kadar geliyor bilmiyorum. Mamada 60 ml yazdığı için fazla vermek istemedik ama doktor yediği kadar yesin sınır yok diyor. İki gündür bizde bıraktık saymayı.
Peki bebek için doğrulman gerektiğinde nasıl oldu ? Ben çok zorlandım o yüzden yaatıkla yatıyorum, hem beneği görüyorum hem kalkmam kolay oluyor. Bide yan yatabiliyor musun ? Hamilelikte yan yatmaya alışmışım galiba yan yatasım var ama göbek iç organlar falan alarm veriyor yan yatarken
Kaka ve çiş sayısı nasıl olmalı
Burun çok ufak diye ilk zamanlar önermiyorlar diye biliyorum, nasıl temizleyebiliriz? Karşıdan bakıyorum bişey yok gibi.
Bende de süt az diye sorun var. İstiyor ki foşur foşur süt gelsin ama şimdilik çok zor, sonra da sinirleniyor iyice çığlığı basıyor kıpkırmızı oluyor. 15 veya 20 dk emzirip mama veriyorum mecburen
Alışkanlık mı yaptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?