2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Olmaz kuzu bende değiştireceğim senin dediğin gibi aynı rutin soy tart ölç kalbini dinle tamam
D vitaminini bile ben hatirlatmistim
Benimki sürekli soruyor sağlık ocağına gittiniz mi topuk kanını aldılar mı D vitamini verdiler mi günde kaç kere veriyorsunuz düzenli kullanıyorsunuz değil mi diye sorular soruyor

Sürünerek devam pes etmek yok
Osteopati bulsam gideceğim
Birde baby spa var 40nda götüreceğim suda rahatlar Birde masaj bakalım benmi yanlış yapıyorum öğrenirim iyice

Osteopati İzmir’de var ama nedir bilemedim, bebeğe bi şey mi yapıyorlarmış? Bugün banyo yaptırıcaz bakalım çok tedirginim

Bize yatis verildi kizlar sarilik 17 cikti
Cani cok yandı tahlillerden of nasil bir gündü
Tek isteğim yavrumla evimizde huzurla yasamak
Yanimda kuvezde ama simdiden özledim
Allahim kimseyi yavrusundan ayirmasin
Kuzum çok iyi anlıyorum seni benimkinden de çok kan aldılar ellerinin üstü hala geçmedi doğduğundan beri delik deşik ettiler ondan kan alırken ben ağlıyordum herkes bana bakıyordu İnan ki insan dayanamıyor yani gerçekten bir anne için bunları görmek yaşamak çok zor Rabbim yavrucuğuna sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşsun sen de yavrun için güçlü ol annesi

Şu an doğum yaptığım hastanede yapılıyor bütün kontrolleri ama 6 haftada kalça ultrasonda yapıldıktan sonra ben iyi bir doktor araştırıp oraya götürmek istiyorum hem de evime yakın bir yer istiyorum

Bugün yeni bir çocuk doktoruna gittik, “annenin morali, beslenmesi huzuru çok önemli” dedi. “O yüzden seni aşağı çekecek moralini bozacak insanları hayatından çıkar, görüşme onlarla, özgüvene ihtiyacın olduğu bi dönemdesin” dedi. Can sıkacak kişiler gelmesin gerçekten. Her şeye konuşuyorlar

Evet öyle gercekten tahammül edemiyorum caninin yanmasına
Insallah canim tesekkur ederim
Psikolojimi iyi tutmaya çalışıyorum ama cok sallantida

Kizlar ozellikle sezeryan dogum sonrasi yasadiklarinizi lutfen paylasir misiniz benimle ? Idrar yaparken bi sure genital bolgede acima, sirt agrisi, bas agrisi, adet sancisi yasadiniz mi? Bu agrilar beni öldüruyo. Normal mi yaa? Yoksw benim vucut mu kotu reaksiyon veriyo bu kadar?

Günaydın yapmam dediğim her şeyi yaptığım anneliğim de çocuğumu suanda sallayarak uyutmaya çalışıyorum

Uykusuz gecelerden selamlar Ben de anne yanını sallanan chicco almadığım için pişmanım. Kendim arada sallıyorum manuel, bazen uyuturlen de evde gezinerek hafif dans ediyorum, sallıyorum

Doktor için çıktık, işitme testi vs derken 3 saattir uyuyor ve uyandırmıyorum şu an

Gecelik daha rahat olmuştu bende, ama izmir’deyim, burası hala sıcak. Sorun olmadı gecelik.

Emzirme atleti al tabi, atlet kullanıyorsan iyi olur, ben kullandım hastanede, lcw önden çıtçıtlı olanlar bana daha rahat gelmişti. Korse bir hafta sonra başladım. Hayırlı olsun

Canim gaz çıkarmaya çalış hiç çekinme kimseden bide yürüttükleri zaman çok fazla yatmadan sende kalkıp yürümeye çalış bacaklarını hissetmeye basladigin zaman bacaklarını kendine çek bırak çek bırak bana öyle yaptırdılar ben hemen ayaklandim Ameliyattada ben çok korkarak girdim ama öyle olmadı sakin olmaya çalış sadece

Evaante gecelik olarak önü yakadan komple açılanlar emzirme için daha güzel, yandan gelip yakaya kadar çıtçıtlı veya düğmeli olanlar. Komple açabildiğin için ten tene temas çok güzel oluyor. Sırf koltuklarından açılanlarda temas edemiyorsun bebeğinle. Depend çok rahat olacak senin için.

Bebeğe yedekte bol kıyafet bulundur, çıtçıtlı zıbınlar da bol olsun.

Sezeryan esnasında stres heyecan vs yapma, kasma kendini, hiçbi şey hissetmeyeceksin. Sonra bi anda bi ağlama sesi

Eve geçtikten sonra sakın sıcak bastı diye ince giyinme, insan çabuk üşütüyormuş belinden korse hemen kullanamasan da herhangi bi şey sarılı olsun belinde, sıcak tutunca bağırsakların için iyi olur.

Yok canım lansinoh elektrikli ile sağdım ve son seviyede yaptım hiç acımadı öyle. Doktor kilo kaybını çok buldu takip edicez dedi. Benim kız iştahsız gibi geceden beri de meme ile savaş veriyor aranıyor ama tutana kadar dakikalar geçiyor

Benim şu an çok rahat, ilk zamanlar yan yatamıyordum ağrıyordu ama şu an yatıyorum acımıyor. Artık rahat hareket ediyorum bir sıkıntım yok çok şükür bir haftadan sonra büyük oranda normalde dönüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…