2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlarrrr rüyalarım habercidir demiştim kaç gün önce görmüşüm rüyamda sezaryen olduğumu

Kader arkdsım

Emzirme ile sorun yaşayan arkadaşlar unutmayın bu süreç geçici. Hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz zamanla çözülüyor bebek de biz de öğreniyoruz. Bir saat güzel memeyi tutan bebek sonrakinde memeyle savaş verebiliyor ama geçecek

emzirme + sağdığım sütü veriyorum biberon kullanma diyor doktorum ama şırıngayla, kaşık biberonla harcayacak zamanım yok. Bugün daha yeni uzanabildim o kadar hareketli geçiyor günler. Biberona çok da alışacağını düşünmüyorum arada memeyle kavga ediyor biberon bekliyor gibi ama zorlayınca başlıyor emmeye. Şuan önemli olan sarılıklarını atıp doymaları. Bugün mochi pompa aldım müthiş bir şey sütünüz gelmeye başladıysa çok güzel doluyor. Bir mememi emerken diğer memeden süt doluyor elektrikli sağma makinesinin aldığı zamandan kurtuldum. İyi ki almışım çok işe yaradı önermek istedim.

Çatı muayenesinden sonra mı başladı doğumunuz benim de bu hafta çatı muayenem olacak da

Canım sağma aralıkların neler? Ben sağarsam emzirme zamanı bebişe süt olmaz diye korkuyorum. Zaten sütüm az.

Kızlar selamm,
Erkek annelerine bir sorum var. İstanbul anadolu yakasında sünnet için bir çocuk doktoru bakınıyorum. Önerebiliceniz biri var mı? Bostancı tarafında oturuyorum, bu taraflara yakın varsa daha güzel olur.

Sizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum

Selam kızlar
Biz bugün de burdayız
Doktor iki tane fototerapi ile bu seviyeye düştü birden keserken yükselebilir bir taneye indirip sabah durumu görelim dedi
Suan 11.9
Çıkmaya odaklamistim kendimi cocuklarimi evimi özledim

Canım sağma aralıkların neler? Ben sağarsam emzirme zamanı bebişe süt olmaz diye korkuyorum. Zaten sütüm az.
Elektrikli makine ile başlarda emzirme sonraları sağıyordum. Mastit olacaktım sütüm çoktu sağmak zorundaydım ağrıyordu yaraydı. Sonra süt azaldı korktum sütten kesilicem diye her şeyi denedim bestlak, hurma, incir, bol su. Süt işi zamanla oturuyor galiba.
Artık bebek emdiği için o kadar sağmam artık mochiyi takarım. Sağınca daha az süt geliyor bu arada bebek emince meme daha hızlı doluyor. Ben de her gögsüm boşaldığında sütüm dolmayacak diye korkuyordum hep psikolojik bebek kucağında olsun onu izle ya da hep sağ. Vee çok çok fazla su iç. İnşallah artar sütün hiç telaş etme

İnşallah inşallah bugün bi sağayım dedim iki memeden toplam 15 ml civarı geldi çok üzüldüm su içmeye çalışıyorum ama iştahım pek yok yemekleri zorla yiyorum bir de benim bebe uyuyor 3 saat boyunca aralarda kaldırıp emzirsem mi napsam

Çok sevindim canım düşmesine. Az daha sabır yarın evine çocuklarına kavuşursun.

Sizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum
Sarilik uyuşukluk yapiyor dikkat et
Cok uzun uyumasına izin verme uyandırıp besle canim
Su gunleri hayirlisiyla atlatalım insallah

Kac gun oldu doğalı
Sarıldığını olcturdun mu hiç

Canim sütlaç yap cok süt yapiyor
Bir de 3 saat fazla az ediyorsa bak benimkinin sutu olmasına rağmen beslenme yetersizliği var dedi doktor cok üzüldüm
3 saat uyumasına icin verme ilk günler dogru değilmiş 2 saatte bir beslemek gerekiyormuş
Sütün yoksa eminsen takviye ver sütünü de çekmeye calis gitmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…