Kizlarrrr rüyalarım habercidir demiştimKızlar günaydınn ayy rüyamda doğum yaptım. Bebişim o kadar güzeldi ki getirdiler yanıma pespembeydi yumuşacıkti. Tırnaklarının detayına kadar gördüm ellerini tuttum okşadım. Öncesini hatırlamıyordum nasıl doğdu bu çocuk dedim doktor normal doğumla gelmedi sezaryen yaptım dedi ama hicbisey hatırlamıyordum. Sezaryeni duyunca hemen annemden filtre kahve istedim. Bebişimi kucagima aldım emzirme yastığı ile emzirdim önce sarı süt geldi ondan sonra beyaza döndü. Ayy hastane de çok değişikti kocaman bir hastane ama tüm yataklar açık ofis gibi yanyanayataklar küçücük. Geri uyusam da devamını görsem ay çok huzurlu bir rüyaydı rüyamda bile anladım emzirme yastığı çok iş görüyor
doktor açıklık muayenesi etse biraz eliyle oynasa açılmasına yardımcı olmak için falanBenim hiç açılmam yok hala mecbur sezaryen olacağım dünden bugüne hiçbir şey değişmemiş
Kader arkdsımBenim annem de öyle sütün yok diyip duruyorbiliyorum az var ama eme eme artacak diyorum mama ver diyor, uğraşma diyor. Çocuk 3 saattir uyuyor, uyandırıp meme vermeye çalışıyorum uyandırma bırak uyusun diyor burnunu açalım diyorum çocuğun başını üşüttünüz diyor.. Ay bilmiyorum zaten ruh halim iyi değil hiç az olan sütüm hepten kesilecek diye korkuyorum
Yine yaptı bugün bayağı kurcaladi ama dünden bugüne hiç bişey değişmemiş dedidoktor açıklık muayenesi etse biraz eliyle oynasa açılmasına yardımcı olmak için falan
Çatı muayenesinden sonra mı başladı doğumunuz benim de bu hafta çatı muayenem olacak daBirde doğum yaptığım gün gündüz muayene olmuştum doktor alttan baktı 2santim açılma var dedi ve uğrasti biraz doğun hızlansın diye uyardım dedi. Sancımdw hiç çıkmamıştı. Eve geldim patlıcan oturtma pilav ayran yaptım bı güzel baktım sancılarım geliyo. Eşime dedimki elini çabuk tut temizleyelim su mutfağı benim sancılar geliyo etrafı bir güzel temizledik gidip suya oturdum çıktım eşimle çocuklarla vakit geçirdim akşam 9da artık kanamam iyice fazlalasmıştı ve sancımda vardı hastahaneye gittik açılmam 5 santim ve 8 santime kadar çok güzel idare ettim sadece son 1saat çok zorlandım ama çok güzel bir süreç yaşadım. 2 travmali doğumdan sonra bu çok güzeldi
Canım sağma aralıkların neler? Ben sağarsam emzirme zamanı bebişe süt olmaz diye korkuyorum. Zaten sütüm az.Emzirme ile sorun yaşayan arkadaşlar unutmayın bu süreç geçici. Hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz zamanla çözülüyor bebek de biz de öğreniyoruz. Bir saat güzel memeyi tutan bebek sonrakinde memeyle savaş verebiliyor ama geçecek
emzirme + sağdığım sütü veriyorum biberon kullanma diyor doktorum ama şırıngayla, kaşık biberonla harcayacak zamanım yok. Bugün daha yeni uzanabildim o kadar hareketli geçiyor günler. Biberona çok da alışacağını düşünmüyorum arada memeyle kavga ediyor biberon bekliyor gibi ama zorlayınca başlıyor emmeye. Şuan önemli olan sarılıklarını atıp doymaları. Bugün mochi pompa aldım müthiş bir şey sütünüz gelmeye başladıysa çok güzel doluyor. Bir mememi emerken diğer memeden süt doluyor elektrikli sağma makinesinin aldığı zamandan kurtuldum. İyi ki almışım çok işe yaradı önermek istedim.
yarın benimde randevum var kesin yatış verir, açılmada da yokYine yaptı bugün bayağı kurcaladi ama dünden bugüne hiç bişey değişmemiş dedi
2 günde bir yaptiriyoruz bizkızlar bebeklerinizi ne sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz.
Elektrikli makine ile başlarda emzirme sonraları sağıyordum. Mastit olacaktım sütüm çoktu sağmak zorundaydım ağrıyordu yaraydı. Sonra süt azaldı korktum sütten kesilicem diye her şeyi denedim bestlak, hurma, incir, bol su. Süt işi zamanla oturuyor galiba.Canım sağma aralıkların neler? Ben sağarsam emzirme zamanı bebişe süt olmaz diye korkuyorum. Zaten sütüm az.
Erdem Hastanesi'nde Vural bey vardı. Ben oğlumu ona götürüyordum. Bunu da ona götürmeyi düşünüyorum.Kızlar İstanbul Anadolu yakasında memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı?
İnşallah inşallah bugün bi sağayım dedim iki memeden toplam 15 ml civarı geldi çok üzüldümElektrikli makine ile başlarda emzirme sonraları sağıyordum. Mastit olacaktım sütüm çoktu sağmak zorundaydım ağrıyordu yaraydı. Sonra süt azaldı korktum sütten kesilicem diye her şeyi denedim bestlak, hurma, incir, bol su. Süt işi zamanla oturuyor galiba.
Artık bebek emdiği için o kadar sağmam artık mochiyi takarım. Sağınca daha az süt geliyor bu arada bebek emince meme daha hızlı doluyor. Ben de her gögsüm boşaldığında sütüm dolmayacak diye korkuyordum hep psikolojik bebek kucağında olsun onu izle ya da hep sağ. Vee çok çok fazla su iç. İnşallah artar sütün hiç telaş etme
Çok sevindim canım düşmesine. Az daha sabır yarın evine çocuklarına kavuşursun.Selam kızlar
Biz bugün de burdayız
Doktor iki tane fototerapi ile bu seviyeye düştü birden keserken yükselebilir bir taneye indirip sabah durumu görelim dedi
Suan 11.9
Çıkmaya odaklamistim kendimi cocuklarimi evimi özledim
Sarilik uyuşukluk yapiyor dikkat etSizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum
Sağ ol canım bakayım o doktora daErdem Hastanesi'nde Vural bey vardı. Ben oğlumu ona götürüyordum. Bunu da ona götürmeyi düşünüyorum.
Canim sütlaç yap cok süt yapiyorİnşallah inşallah bugün bi sağayım dedim iki memeden toplam 15 ml civarı geldi çok üzüldümsu içmeye çalışıyorum ama iştahım pek yok yemekleri zorla yiyorum bir de benim bebe uyuyor 3 saat boyunca aralarda kaldırıp emzirsem mi napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?