Ay benim de uyuyor yaaSarilik uyuşukluk yapiyor dikkat et
Cok uzun uyumasına izin verme uyandırıp besle canim
Su gunleri hayirlisiyla atlatalım insallah
Kac gun oldu doğalı
Sarıldığını olcturdun mu hiç
Insallah hic iyi hissetmiyorumÇok sevindim canım düşmesine. Az daha sabır yarın evine çocuklarına kavuşursun.
Anlarsın canim baya sarariyor goz içinden yüzünden teninden belli oluyorAy benim de uyuyor yaazorla uyandırıyorum küvezde kaldığı süre boyunca zaten tedbir amaçlı mavi ışık vermişlerdi. Taburcu olduğumuzda sarılığı yoktu. Son kontrolde doktor ölçmedi ama derisinde sarılık olsa anlardı diye düşünüyorum
2 saatte bir uyandır üstünü soy güzelce. Her şeyi dene pozitif düşün. Ben de hala tam anlamıyla yapamadım emzirme işini biberon da veriyorum. Daha iyi olacakİnşallah inşallah bugün bi sağayım dedim iki memeden toplam 15 ml civarı geldi çok üzüldümsu içmeye çalışıyorum ama iştahım pek yok yemekleri zorla yiyorum bir de benim bebe uyuyor 3 saat boyunca aralarda kaldırıp emzirsem mi napsam
O gece geri gittim ve doğumum gerçekleşti canım çok şükürO zaman tekrar gidin bence acile açılmaya vs baksınlar inşallah kolaylıkla doğum yaparsın
TühGerçekten dediğin gibi bebekken kolikmişim
Şimdide öyleyim
Ben bir anda randevu bulamam ortada kalırım diye korktum ama doğum yapılan hastane ilgileniyor anlaşılan.Şu an doğum yaptığım hastanede yapılıyor bütün kontrolleri ama 6 haftada kalça ultrasonda yapıldıktan sonra ben iyi bir doktor araştırıp oraya götürmek istiyorum hem de evime yakın bir yer istiyorum
D vitamini 3 damla veriyorsun dimi tatlımBenimki sürekli soruyor sağlık ocağına gittiniz mi topuk kanını aldılar mı D vitamini verdiler mi günde kaç kere veriyorsunuz düzenli kullanıyorsunuz değil mi diye sorular soruyor
Tedirgin olma cok rahatlar poğaça gibi oluyorlarOsteopati İzmir’de var ama nedir bilemedim, bebeğe bi şey mi yapıyorlarmış? Bugün banyo yaptırıcaz bakalım çok tedirginim
Belki senin bebiş olmazTühyandım desene
İnşallah şu süt sorunlarını bir an önce çözeriz2 saatte bir uyandır üstünü soy güzelce. Her şeyi dene pozitif düşün. Ben de hala tam anlamıyla yapamadım emzirme işini biberon da veriyorum. Daha iyi olacak
Sarilik 10.9 cikti bugun ama niye uyanmiyor anlayamiyorum.kaldiriyorum surekli bizikliyorum emiyor sonra hep uyuyor..ters giden bisey olmasin insallahtaaSarilik uyuşukluk yapiyor dikkat et
Cok uzun uyumasına izin verme uyandırıp besle canim
Su gunleri hayirlisiyla atlatalım insallah
Kac gun oldu doğalı
Sarıldığını olcturdun mu hiç
Bana sarı gibi geliyor sanki ama psikolojik mi anlamadımAnlarsın canim baya sarariyor goz içinden yüzünden teninden belli oluyor
Ama yine de sen cok uyumasına izin verme
Beslenemezse bir günde bile yukselebiliyor
Benimki de uyuyor ben uyandırıyorum altını açınca uyanıyor ağlıyor direkt memeye gelince uyku moduna geçiyor hemen emiyor ama gözler kapalıSarilik 10.9 cikti bugun ama niye uyanmiyor anlayamiyorum.kaldiriyorum surekli bizikliyorum emiyor sonra hep uyuyor..ters giden bisey olmasin insallahtaa
Kaç gün sürüyormuş tatlım sarılıkSelam kızlar
Biz bugün de burdayız
Doktor iki tane fototerapi ile bu seviyeye düştü birden keserken yükselebilir bir taneye indirip sabah durumu görelim dedi
Suan 11.9
Çıkmaya odaklamistim kendimi cocuklarimi evimi özledim
Dene canım aklında kalmasın bebiş kanala girmiş miydi senin. Benim kanala girmiş olsaydı kesinlikle denerdim suniyiyarın benimde randevum var kesin yatış verir, açılmada da yokama ben suniyi deneyeceğim sonu her ne kadar sezeryan gibi görünsede içimde kalmasın
Bebişime dün kavuştum kızlar tam gününde geldi Allaha şükürler olsun nasıl güzel bi duyguymuşRabbim henüz daha kucağına almayan annelerede nasip etsin inşallah sancım var diye gittiğim hastaneden yeterli sancı yok diye geri gönderildim bir saat geçmeden sıklaşınca geri gittim ve doğumumu yaptım sancı çok çektim ama gözünü sevdiğimin epiduralı bidahada bişeycik hissetmedim
3,25 kilo boy 49 cm. Normal doğum oldu çok şükür. Şuan tek sorunum dikişlerim ama bebişte bende iyiyiz şükür
Olağan mı acabaAsırı büyük insan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?