2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sarilik uyuşukluk yapiyor dikkat et
Cok uzun uyumasına izin verme uyandırıp besle canim
Su gunleri hayirlisiyla atlatalım insallah

Kac gun oldu doğalı
Sarıldığını olcturdun mu hiç
Ay benim de uyuyor yaa zorla uyandırıyorum küvezde kaldığı süre boyunca zaten tedbir amaçlı mavi ışık vermişlerdi. Taburcu olduğumuzda sarılığı yoktu. Son kontrolde doktor ölçmedi ama derisinde sarılık olsa anlardı diye düşünüyorum

Çok sevindim canım düşmesine. Az daha sabır yarın evine çocuklarına kavuşursun.
Insallah hic iyi hissetmiyorum
Logusa sendromu mu ne surekli ağlamak geliyor içimden dengem cok bozuldu
Oldum olası hastaneleri sevmem
Lise de stajımı hastanede yapmıştım ozamanlar bile her gün ağlardım biri öldüğünde yaşlı birini gördüğümde ne bileyim iyi gelmiyor bana

Anlarsın canim baya sarariyor goz içinden yüzünden teninden belli oluyor
Ama yine de sen cok uyumasına izin verme
Beslenemezse bir günde bile yukselebiliyor

Normal doğum yapan arkadaşlar beliniz ağrıyor muydu. Belim ve kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor sürekli arada da karnım kasılıyor. Bugün hem çatı muayenesi hem yürüyüş filan yaptım ondan mı acaba

2 saatte bir uyandır üstünü soy güzelce. Her şeyi dene pozitif düşün. Ben de hala tam anlamıyla yapamadım emzirme işini biberon da veriyorum. Daha iyi olacak

Ben bir anda randevu bulamam ortada kalırım diye korktum ama doğum yapılan hastane ilgileniyor anlaşılan.

Benimki sürekli soruyor sağlık ocağına gittiniz mi topuk kanını aldılar mı D vitamini verdiler mi günde kaç kere veriyorsunuz düzenli kullanıyorsunuz değil mi diye sorular soruyor
D vitamini 3 damla veriyorsun dimi tatlım
Bizimki bana ne dese beğenirsin ocean d vitamini aldım diye para harcamak istemiş canın dedi sağlık ocağınınkini kullanmıyorum diye içinde paraben var dedim .Siz yazsaydiniz o zaman diyemedim şok oldum çünkü

Bebişime dün kavuştum kızlar tam gününde geldi Allaha şükürler olsun nasıl güzel bi duyguymuş Rabbim henüz daha kucağına almayan annelerede nasip etsin inşallah sancım var diye gittiğim hastaneden yeterli sancı yok diye geri gönderildim bir saat geçmeden sıklaşınca geri gittim ve doğumumu yaptım sancı çok çektim ama gözünü sevdiğimin epiduralı bidahada bişeycik hissetmedim
3,25 kilo boy 49 cm. Normal doğum oldu çok şükür. Şuan tek sorunum dikişlerim ama bebişte bende iyiyiz şükür

Sarilik uyuşukluk yapiyor dikkat et
Cok uzun uyumasına izin verme uyandırıp besle canim
Su gunleri hayirlisiyla atlatalım insallah

Kac gun oldu doğalı
Sarıldığını olcturdun mu hiç
Sarilik 10.9 cikti bugun ama niye uyanmiyor anlayamiyorum.kaldiriyorum surekli bizikliyorum emiyor sonra hep uyuyor..ters giden bisey olmasin insallahtaa

Sarilik 10.9 cikti bugun ama niye uyanmiyor anlayamiyorum.kaldiriyorum surekli bizikliyorum emiyor sonra hep uyuyor..ters giden bisey olmasin insallahtaa
Benimki de uyuyor ben uyandırıyorum altını açınca uyanıyor ağlıyor direkt memeye gelince uyku moduna geçiyor hemen emiyor ama gözler kapalı

Kaç gün sürüyormuş tatlım sarılık

yarın benimde randevum var kesin yatış verir, açılmada da yok ama ben suniyi deneyeceğim sonu her ne kadar sezeryan gibi görünsede içimde kalmasın
Dene canım aklında kalmasın bebiş kanala girmiş miydi senin. Benim kanala girmiş olsaydı kesinlikle denerdim suniyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…