evet canım kanala girmiş rahim ağzında da yumuşama var ama açıklık yok dedi suyu da 5 altına inmemesi lazım tehlike arz etmemesi için ama benimki şuan muhtemelen 6-7 o yüzden ben suni isteyip denicem baktım olmuyor sezeryan mecbur. daha fazla beklemenin manası yok 40+3 olduk, hareketleri de çok azaldı. birşey olacak diye de gün geçiremez oldumDene canım aklında kalmasın bebiş kanala girmiş miydi senin. Benim kanala girmiş olsaydı kesinlikle denerdim suniyi
Canım ben de dün öyleydim. Ağladım da sürekli. Ağla rahatlarsın. Ne kadar deneyimli olursan ol lohusalık çok farklı bir süreç ve evlat işte tırnağı incinmesin istiyorsun. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak zorlaniyorsun. Ama ikimiz de biliyoruz ki geçecek. Yarın kuzucugunu alıp eve gittiğinde kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Şimdi evdekilerde de kalıyordur aklın.Insallah hic iyi hissetmiyorum
Logusa sendromu mu ne surekli ağlamak geliyor içimden dengem cok bozuldu
Oldum olası hastaneleri sevmem
Lise de stajımı hastanede yapmıştım ozamanlar bile her gün ağlardım biri öldüğünde yaşlı birini gördüğümde ne bileyim iyi gelmiyor bana
hay maşallahBebişime dün kavuştum kızlar tam gününde geldi Allaha şükürler olsun nasıl güzel bi duyguymuşRabbim henüz daha kucağına almayan annelerede nasip etsin inşallah sancım var diye gittiğim hastaneden yeterli sancı yok diye geri gönderildim bir saat geçmeden sıklaşınca geri gittim ve doğumumu yaptım sancı çok çektim ama gözünü sevdiğimin epiduralı bidahada bişeycik hissetmedim
3,25 kilo boy 49 cm. Normal doğum oldu çok şükür. Şuan tek sorunum dikişlerim ama bebişte bende iyiyiz şükür
Doyduğundan emin ol canım sarılığı ilerlemesin. Altını açınca benim kızımda çığlık çığlığa kalıyor. Ama emzirme arasında değiştirince biraz daha sakin karşılıyorSizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum
Yaa aynen iste su an esimle yartistik bu yuzden..korkuyorum bisey ol.asin allah korusun..zaten yeni kavustuk 3.gunumuz bu yogun bakimda kuvozdeydi..bana misin demiyor hep uyusun derdindeeBenimki de uyuyor ben uyandırıyorum altını açınca uyanıyor ağlıyor direkt memeye gelince uyku moduna geçiyor hemen emiyor ama gözler kapalı
Gözünüz aydın canım.Bebişime dün kavuştum kızlar tam gününde geldi Allaha şükürler olsun nasıl güzel bi duyguymuşRabbim henüz daha kucağına almayan annelerede nasip etsin inşallah sancım var diye gittiğim hastaneden yeterli sancı yok diye geri gönderildim bir saat geçmeden sıklaşınca geri gittim ve doğumumu yaptım sancı çok çektim ama gözünü sevdiğimin epiduralı bidahada bişeycik hissetmedim
3,25 kilo boy 49 cm. Normal doğum oldu çok şükür. Şuan tek sorunum dikişlerim ama bebişte bende iyiyiz şükür
Canım bizim doktor karnını çizdi çizgi sarıydı. Bir de gözünün akı sarıydı. Bir öyle bak istersen. Sarı, turuncu, kırmızı renk giydirme yanıltıyormus.Bana sarı gibi geliyor sanki ama psikolojik mi anlamadım
Evet benim en çok belim ağrıyordu kasıklarıma belimden kasıklarıma vuran ağrım vardı. Nst de çıkmıyordu ama vardıNormal doğum yapan arkadaşlar beliniz ağrıyor muydu. Belim ve kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor sürekli arada da karnım kasılıyor. Bugün hem çatı muayenesi hem yürüyüş filan yaptım ondan mı acaba
O korku gerçekten çok kötü. Kanala girdiyse suni dene bence belki çok hızlı bir şekilde açılma olur. İnşallah öyle olur gerek kalmaz sezaryeneevet canım kanala girmiş rahim ağzında da yumuşama var ama açıklık yok dedi suyu da 5 altına inmemesi lazım tehlike arz etmemesi için ama benimki şuan muhtemelen 6-7 o yüzden ben suni isteyip denicem baktım olmuyor sezeryan mecbur. daha fazla beklemenin manası yok 40+3 olduk, hareketleri de çok azaldı. birşey olacak diye de gün geçiremez oldum
Oy maşallah çok sevindim. Bizimki de beklenenden biraz fazla vermiş dediler. Rh uyumsuzluğu nedeni ile de her ihtimale karşı sarılık olmasın mama da veriyorum.Hayırlı sonuçlar gelsin canım inşallahGaz sancısı ara ara bende de oluyor canim şükür dikisler tabi hala açıyor geçer zamanla bebekte iyi bugün kontrol vardı 1 haftada bayağı toparlamış sevindim valla çok minikti
Kuzum yenidogan sonucta benimkide hep uyuyor ama uykuyla uyuşukluk arasinda fark varSarilik 10.9 cikti bugun ama niye uyanmiyor anlayamiyorum.kaldiriyorum surekli bizikliyorum emiyor sonra hep uyuyor..ters giden bisey olmasin insallahtaa
Orasi belli değil canim duruma bağlıKaç gün sürüyormuş tatlım sarılık
Evet gerçekten yorucu günlerden geçiyoruzKızlar giremiyorum buraya hiç. Bebek bir yandan oğlum da hala çok hasta. Hem de ruhsal olarak etkilendi bocalıyor. Yorucu günlerden geçiyoruz.
OyleCanım ben de dün öyleydim. Ağladım da sürekli. Ağla rahatlarsın. Ne kadar deneyimli olursan ol lohusalık çok farklı bir süreç ve evlat işte tırnağı incinmesin istiyorsun. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak zorlaniyorsun. Ama ikimiz de biliyoruz ki geçecek. Yarın kuzucugunu alıp eve gittiğinde kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Şimdi evdekilerde de kalıyordur aklın.
Kıyamam ya topik kanı alırken bile ben dayanamadim seni düşünemiyorumOrasi belli değil canim duruma bağlı
Ama ben burdan çıkarsak evde de florasan lamba kullanacağım tam yatağının üzerine bir daha getirmek istemiyorum elleri delik deşik oldu kan almaktan
Benimkide oyle diyordu cocuk uyuyor iste rahat bırakalımYaa aynen iste su an esimle yartistik bu yuzden..korkuyorum bisey ol.asin allah korusun..zaten yeni kavustuk 3.gunumuz bu yogun bakimda kuvozdeydi..bana misin demiyor hep uyusun derdindee
YaKeşke burda ses kaydı gönderme özelliği olsaBebeli olunca yazmak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?