2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dene canım aklında kalmasın bebiş kanala girmiş miydi senin. Benim kanala girmiş olsaydı kesinlikle denerdim suniyi
evet canım kanala girmiş rahim ağzında da yumuşama var ama açıklık yok dedi suyu da 5 altına inmemesi lazım tehlike arz etmemesi için ama benimki şuan muhtemelen 6-7 o yüzden ben suni isteyip denicem baktım olmuyor sezeryan mecbur. daha fazla beklemenin manası yok 40+3 olduk, hareketleri de çok azaldı. birşey olacak diye de gün geçiremez oldum

Canım ben de dün öyleydim. Ağladım da sürekli. Ağla rahatlarsın. Ne kadar deneyimli olursan ol lohusalık çok farklı bir süreç ve evlat işte tırnağı incinmesin istiyorsun. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak zorlaniyorsun. Ama ikimiz de biliyoruz ki geçecek. Yarın kuzucugunu alıp eve gittiğinde kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Şimdi evdekilerde de kalıyordur aklın.

hay maşallah darısı bizlere inşallah

Sizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum
Doyduğundan emin ol canım sarılığı ilerlemesin. Altını açınca benim kızımda çığlık çığlığa kalıyor. Ama emzirme arasında değiştirince biraz daha sakin karşılıyor

Benimki de uyuyor ben uyandırıyorum altını açınca uyanıyor ağlıyor direkt memeye gelince uyku moduna geçiyor hemen emiyor ama gözler kapalı
Yaa aynen iste su an esimle yartistik bu yuzden..korkuyorum bisey ol.asin allah korusun..zaten yeni kavustuk 3.gunumuz bu yogun bakimda kuvozdeydi..bana misin demiyor hep uyusun derdindee

Gözünüz aydın canım.

Evet benim en çok belim ağrıyordu kasıklarıma belimden kasıklarıma vuran ağrım vardı. Nst de çıkmıyordu ama vardı

O korku gerçekten çok kötü. Kanala girdiyse suni dene bence belki çok hızlı bir şekilde açılma olur. İnşallah öyle olur gerek kalmaz sezaryene

Oy maşallah çok sevindim. Bizimki de beklenenden biraz fazla vermiş dediler. Rh uyumsuzluğu nedeni ile de her ihtimale karşı sarılık olmasın mama da veriyorum.

Sarilik 10.9 cikti bugun ama niye uyanmiyor anlayamiyorum.kaldiriyorum surekli bizikliyorum emiyor sonra hep uyuyor..ters giden bisey olmasin insallahtaa
Kuzum yenidogan sonucta benimkide hep uyuyor ama uykuyla uyuşukluk arasinda fark var
Ediyorsa o gücü kullanıp uyuyorsa sorun yok ama ememiyor uyuyakaliyorsa iste ozaman sarıldıktan olmasi yuksek ihtimal

Oyle
Oyuzden buraya zaman ayırmaya çalışıyorum
Cunku kimse anlamıyor sanki
Ne var ağlayacak cok kotu birsey mi var diye yorumlar beni daha çok sinirlendiriyor haberleri yok
Herkes sarilik olur
İnsanlar neler yaşıyor
Iste tedavisini görüyor zaten
Oysa uykusuzluk ruhsal hisler agrilar endişeler en çokta bebegi bir yandan düşünmek bir yandan cocuklari ne bileyim
Evet gececek Allahin izniyle biran önce insallah
Bebegimi kucağıma alıp emzirince sanki bir guc geliyor aniden sonra yine ayni
Hayirlisi

Yaa aynen iste su an esimle yartistik bu yuzden..korkuyorum bisey ol.asin allah korusun..zaten yeni kavustuk 3.gunumuz bu yogun bakimda kuvozdeydi..bana misin demiyor hep uyusun derdindee
Benimkide oyle diyordu cocuk uyuyor iste rahat bırakalım
Megerse yetersiz beslenme ki ben hep uyandiriyordum yine de insan bilemiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…