- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Genital bölgede acıma oldu guzu kendimi sıkıyodum idrarı yaparken ,şiddetli baş ağrım oldu nerdeyse 10 günü buldu tamamen geçmesi, karnımda hissiszlik hala devam ediyorKizlar ozellikle sezeryan dogum sonrasi yasadiklarinizi lutfen paylasir misiniz benimle ? Idrar yaparken bi sure genital bolgede acima, sirt agrisi, bas agrisi, adet sancisi yasadiniz mi? Bu agrilar beni öldüruyo. Normal mi yaa? Yoksw benim vucut mu kotu reaksiyon veriyo bu kadar?
Benim nöbet gece başlıyorKeşke burda ses kaydı gönderme özelliği olsaBebeli olunca yazmak zor oluyor
O hissizlik için masaj var kuzumGenital bölgede acıma oldu guzu kendimi sıkıyodum idrarı yaparken ,şiddetli baş ağrım oldu nerdeyse 10 günü buldu tamamen geçmesi, karnımda hissiszlik hala devam ediyor
Benim de idrar yaparken kasiklarim kasiliyor cok rahassiz bir hisGenital bölgede acıma oldu guzu kendimi sıkıyodum idrarı yaparken ,şiddetli baş ağrım oldu nerdeyse 10 günü buldu tamamen geçmesi, karnımda hissiszlik hala devam ediyor
canim benim dr iki hafta surer demisti. benim hala az az geliyor ama ekim annelerinde uuzn suren cok kisi vardi. birde 40 dan sonra da kanama oluyormus biraz demislerdiKizlar kanama kacinci gun bitiyor
Bugun 5. Gun Halen geliyor orta derece
Hmm anladım normal ozamancanim benim dr iki hafta surer demisti. benim hala az az geliyor ama ekim annelerinde uuzn suren cok kisi vardi. birde 40 dan sonra da kanama oluyormus biraz demislerdi
Evet burası gerçekten iyi ki var. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış. Ben de elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. İnsanı yargılamayacak insanlara derdini anlatmak iyi geliyor. O kadar abuk subuk şeylere maruz kalıyoruz ki. Dün kayinvalidem beş günlük bebeğe badem yalatmaya çalışıyordu. Yapma diyorum ne var ne olacak diyor. Yani gercekten büyük sınavdan geçiyoruz bu süreçte. Bana faydası olmayacak kimseyi gözümün önünde istemiyorum. Tutturmuslar doğum yapınca büyükler gelir. Anasını satayım oturmaya değil yardıma gelsinler. Bu halimle dün oğlumu parka çıkardım. Eşim mirin kırın ediyor, kayınvalidem oralı değil. Sonra ben çıkarken bu halinle niye çıkıyorsun diyorlar. E siz goturmeyince ben görüyorum dedim yani. Çünkü oğlumun da ilgiye ihtiyacı var. Onu bu süreçte ihmal etmek istemiyorum. Ama içimden hep geçecek diyorum. Biliyorum geçecek.Oyle
Oyuzden buraya zaman ayırmaya çalışıyorum
Cunku kimse anlamıyor sanki
Ne var ağlayacak cok kotu birsey mi var diye yorumlar beni daha çok sinirlendiriyor haberleri yok
Herkes sarilik olur
İnsanlar neler yaşıyor
Iste tedavisini görüyor zaten
Oysa uykusuzluk ruhsal hisler agrilar endişeler en çokta bebegi bir yandan düşünmek bir yandan cocuklari ne bileyim
Evet gececek Allahin izniyle biran önce insallah
Bebegimi kucağıma alıp emzirince sanki bir guc geliyor aniden sonra yine ayni
Hayirlisi
Benimki gürültülü yapıyor ama b bezi açtığımda bakıyorum azıcık yapmışGürültülü mü yapıyor benim bebeğim gürültülü yapıyor. Hatta bazen annem ve eşim bana bakıyorlar ben yapıyormuşum gibi
Canım doğduğunda kaç kilo çıkmıştı hemen kaç kiloya düşmüştü mesela bu verdiği gramlar doğduktan sonraki düştü kilodan sonra mı düşmüşYok canım lansinoh elektrikli ile sağdım ve son seviyede yaptım hiç acımadı öyle. Doktor kilo kaybını çok buldu takip edicez dedi. Benim kız iştahsız gibigeceden beri de meme ile savaş veriyor aranıyor ama tutana kadar dakikalar geçiyor
Tuzla kalsalar iyiKızlar sizinde anneniz sürekli çocuğu tuzla yıkamaya çalışıyor mu? Annemden Allah razı olsun elim ayağım oldu ama sürekli değişik fikirlerle geliyor. 1 kere yıkadık her banyosun da şart mı tuzla yıkamak. Bebeğimin kokusu bugün geri gelmişken tekrar tuzla yıkamak mantıklı mı
Kuzu ilk doğdukları kiloyu baz alıyorlar fakat birçoğu ödem ilk hafta kontrole gittiğinde ilk doğduğu kilodan 200 300 gram oynuyor ondan sonraki 15 gün sonraki kontrolde o kilonun altına dusmeyeceksin besleyebildigin kadar besleyeceksinCanım doğduğunda kaç kilo çıkmıştı hemen kaç kiloya düşmüştü mesela bu verdiği gramlar doğduktan sonraki düştü kilodan sonra mı düşmüş
Lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz varEvet burası gerçekten iyi ki var. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış. Ben de elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. İnsanı yargılamayacak insanlara derdini anlatmak iyi geliyor. O kadar abuk subuk şeylere maruz kalıyoruz ki. Dün kayinvalidem beş günlük bebeğe badem yalatmaya çalışıyordu. Yapma diyorum ne var ne olacak diyor. Yani gercekten büyük sınavdan geçiyoruz bu süreçte. Bana faydası olmayacak kimseyi gözümün önünde istemiyorum. Tutturmuslar doğum yapınca büyükler gelir. Anasını satayım oturmaya değil yardıma gelsinler. Bu halimle dün oğlumu parka çıkardım. Eşim mirin kırın ediyor, kayınvalidem oralı değil. Sonra ben çıkarken bu halinle niye çıkıyorsun diyorlar. E siz goturmeyince ben görüyorum dedim yani. Çünkü oğlumun da ilgiye ihtiyacı var. Onu bu süreçte ihmal etmek istemiyorum. Ama içimden hep geçecek diyorum. Biliyorum geçecek.
Gerçekten ya keşkeKeşke burda ses kaydı gönderme özelliği olsaBebeli olunca yazmak zor oluyor
Bana bu çocuk aç beslenmiyor dediler hastanede psikolojim bozuldu çocuk ödem attı kilo verdi açlıktan diyorlarKuzu ilk doğdukları kiloyu baz alıyorlar fakat birçoğu ödem ilk hafta kontrole gittiğinde ilk doğduğu kilodan 200 300 gram oynuyor ondan sonraki 15 gün sonraki kontrolde o kilonun altına dusmeyeceksin besleyebildigin kadar besleyeceksin
Benim 24.gunum 2 gün olmuyor sonra bir anda pat diye başlıyor sonra leke halinde geliyorcanim benim dr iki hafta surer demisti. benim hala az az geliyor ama ekim annelerinde uuzn suren cok kisi vardi. birde 40 dan sonra da kanama oluyormus biraz demislerdi
İlk banyosunda olur benim bildiğimKızlar sizinde anneniz sürekli çocuğu tuzla yıkamaya çalışıyor mu? Annemden Allah razı olsun elim ayağım oldu ama sürekli değişik fikirlerle geliyor. 1 kere yıkadık her banyosun da şart mı tuzla yıkamak. Bebeğimin kokusu bugün geri gelmişken tekrar tuzla yıkamak mantıklı mı
3.hafta.hala çok yoğun geliyor canımKizlar kanama kacinci gun bitiyor
Bugun 5. Gun Halen geliyor orta derece
Doktorunun ne dediği önemli kuzumBana bu çocuk aç beslenmiyor dediler hastanede psikolojim bozuldu çocuk ödem attı kilo verdi açlıktan diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?