2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Genital bölgede acıma oldu guzu kendimi sıkıyodum idrarı yaparken ,şiddetli baş ağrım oldu nerdeyse 10 günü buldu tamamen geçmesi, karnımda hissiszlik hala devam ediyor

Kızlar sizinde anneniz sürekli çocuğu tuzla yıkamaya çalışıyor mu? Annemden Allah razı olsun elim ayağım oldu ama sürekli değişik fikirlerle geliyor. 1 kere yıkadık her banyosun da şart mı tuzla yıkamak. Bebeğimin kokusu bugün geri gelmişken tekrar tuzla yıkamak mantıklı mı

Genital bölgede acıma oldu guzu kendimi sıkıyodum idrarı yaparken ,şiddetli baş ağrım oldu nerdeyse 10 günü buldu tamamen geçmesi, karnımda hissiszlik hala devam ediyor
Benim de idrar yaparken kasiklarim kasiliyor cok rahassiz bir his
Bas agrim yok hic olmadi
Sezeryan yeri Halen sızlıyordu bugun gittikce azalıyor gibi ama bence uzun surdu baya

canim benim dr iki hafta surer demisti. benim hala az az geliyor ama ekim annelerinde uuzn suren cok kisi vardi. birde 40 dan sonra da kanama oluyormus biraz demislerdi
Hmm anladım normal ozaman
Benim diğer dogumlarimda da regl hemen başlamıştı
Muhtemelen bu kanama bitecek ve akabinde regl olacağım

Evet burası gerçekten iyi ki var. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış. Ben de elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. İnsanı yargılamayacak insanlara derdini anlatmak iyi geliyor. O kadar abuk subuk şeylere maruz kalıyoruz ki. Dün kayinvalidem beş günlük bebeğe badem yalatmaya çalışıyordu. Yapma diyorum ne var ne olacak diyor. Yani gercekten büyük sınavdan geçiyoruz bu süreçte. Bana faydası olmayacak kimseyi gözümün önünde istemiyorum. Tutturmuslar doğum yapınca büyükler gelir. Anasını satayım oturmaya değil yardıma gelsinler. Bu halimle dün oğlumu parka çıkardım. Eşim mirin kırın ediyor, kayınvalidem oralı değil. Sonra ben çıkarken bu halinle niye çıkıyorsun diyorlar. E siz goturmeyince ben görüyorum dedim yani. Çünkü oğlumun da ilgiye ihtiyacı var. Onu bu süreçte ihmal etmek istemiyorum. Ama içimden hep geçecek diyorum. Biliyorum geçecek.

Canım doğduğunda kaç kilo çıkmıştı hemen kaç kiloya düşmüştü mesela bu verdiği gramlar doğduktan sonraki düştü kilodan sonra mı düşmüş

Tuzla kalsalar iyi
Kapı paspasina kakalı bez bırakma
Çocuğun yattığı odada süpürge su
Yatağın altinda iğneyle canı çıkmış soğanmi dersin
Eve gelen ciğere iğne batirmami dersin
Hepsi yaşandı yıkılmadım ayaktayim hala direniyorum o tuzlama olayida yarı kirkinda kurtuldum yaptirmadim tam kirkinda kurtulamam gibi duruyor daha 40 taş olayımız var yoldan topladiklarinizi asla olmaz dedim
Ya deniz kenarı yada dağdan olur dedim bulamasinlar diye şimdiden her yere haber salmış o taşlar buraya gelecek kaçarı yok

Canım doğduğunda kaç kilo çıkmıştı hemen kaç kiloya düşmüştü mesela bu verdiği gramlar doğduktan sonraki düştü kilodan sonra mı düşmüş
Kuzu ilk doğdukları kiloyu baz alıyorlar fakat birçoğu ödem ilk hafta kontrole gittiğinde ilk doğduğu kilodan 200 300 gram oynuyor ondan sonraki 15 gün sonraki kontrolde o kilonun altına dusmeyeceksin besleyebildigin kadar besleyeceksin

Lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz var
Ben çıkıyorum
Yürüyüşe basladinmi diye hemen söyleniyorlar
Lohusa depresyonu bence gerçekte olan adı AKRABALAR AKBABALAR leş resmen

Bana bu çocuk aç beslenmiyor dediler hastanede psikolojim bozuldu çocuk ödem attı kilo verdi açlıktan diyorlar

canim benim dr iki hafta surer demisti. benim hala az az geliyor ama ekim annelerinde uuzn suren cok kisi vardi. birde 40 dan sonra da kanama oluyormus biraz demislerdi
Benim 24.gunum 2 gün olmuyor sonra bir anda pat diye başlıyor sonra leke halinde geliyor umarım 40.gunden sonra gider

İlk banyosunda olur benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…