2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet mümkünse yardimlari dokunmayacaksa hic gelmeseler de olur
Tani alınmayız darilmayiz zaten ilgilenecek zaman yok onlarla oturup ta uzun uzun sohbet edecek hal yok iste gelde anlat
Evet bebeklerden cok diğer cocuklarin ihtiyaci var ilgiye birden geri planda oluyorlar ister istemez
Bende eşime dedim ara tatil al sinamaya götür gezdir mutlu olsun ihmal etmek asla istemiyorum ama iste ilk defa iki gun ayri kaldik bile ister istemez ihmal ediliyorlar

Doktorunun ne dediği önemli kuzum
Bende ilk korkmustum beslenemedigini düşündüm
Normalmis ilk kontrolde oyle çıkması.
1 haftada 1.300 Gr almış bu hafta çok şaşırdım yanlış olmasın falan dedim hatta inanamadim Sarılık 0a düşmüş şükür

1 haftada 1.300 Gr almış bu hafta çok şaşırdım yanlış olmasın falan dedim hatta inanamadim Sarılık 0a düşmüş şükür
şuan ben besleyemiyorum diye şüpheye düşmeye başlıyorum bir haftada 1 kg 300 grammi aldı toplam kilosumu o kadar diyeceğim toplam kilosuda bu kadar değildir bence

Yaa aynen iste su an esimle yartistik bu yuzden..korkuyorum bisey ol.asin allah korusun..zaten yeni kavustuk 3.gunumuz bu yogun bakimda kuvozdeydi..bana misin demiyor hep uyusun derdindee
Aynı süreçleri yaşamışız benim bebeğim de 6 gün kuvozde kaldı. Biz de yeni kavuştuk insan korkuyor ama bir şey olacak diye. Bir yandan da dinlenme fırsatı oluyor o uyudukça ama bi yandan da korkuyorum sarılık olur, kan şekeri düşer diye

Dert etme seninki mecburi ihmal. Anlatırsınız anlarlar. Allah hepimize kolaylık versin.

Canım doğduğunda kaç kilo çıkmıştı hemen kaç kiloya düşmüştü mesela bu verdiği gramlar doğduktan sonraki düştü kilodan sonra mı düşmüş
Canım doğumdan sonra 20 gram vermişti sonra biraz almıştı sonra gene vermişti kuvozden çıktığı kiloya göre 70 80 gram vermiş

Genital bölgede acıma oldu guzu kendimi sıkıyodum idrarı yaparken ,şiddetli baş ağrım oldu nerdeyse 10 günü buldu tamamen geçmesi, karnımda hissiszlik hala devam ediyor
Aynen ben de oyleyim, sirt agrim da oluyo ozellikle sag taraf. bi de miyomumu almis doktor onun ekledigi agrilar daha beter. Siddetli adet agrisi cekiyorum agri kesici cok iyi etki etmiyo oturdum agladim inan yarim insan gibiyim. Annem sayesinde cocukla ilgileniyorum diger herseyi annem yapiyo. Cildiracagm bakalim ne zaman rahat erer agrilarim

Hayırlı geceler kızlar. Bugun kontrolüm vardı.Çok şükür herşey yolunda 3600 kg olmuş bebeğimmmm ama en yüksekten hesabıymış. Muayene etti Doktorum 2 santim açılmam varmış bu haftayı geçirir dedi. Salı tekrar çağırdı Nst de sancım çıkmış biraz.Şimdilik herşey yolunda normal doğum için inşallah böyle devam eder

Kızlar hepinize merhaba, benim bebeğim benim lokumu aldığı her an meme istiyor. Acaba sütüm yetmiyor mu anlayamıyorum pompa ile sagdigimdada epeyce az geliyor. Bebek emmesi ile pompa aynı etkide mi acaba

Hayir hep emziriyordum doktor beslenme yetersiz dedi
5 dakika emip birskiyor hic biberon vermemiştim daha biberon yeni verdim bende anlamadım ki niye öyle
Bundan sonra nasıl yapayım
Canım, annem çenesi daha güçlenmedi normal diyor. Emzirme için hastaneye gittik. Beslenmesine göre 2 veya 3 saatte bir uyandırın önce meme verin diyorlar. Her memeyi 15 20 şer dakika emmeliymiş( bende süt az geliyor, daha tam kavramadı kızım memeyi, belki o yüzden bana öyle demişlerdir bilemiyorum) sonra içebildiği kadar mama vereceksin dediler. Bu yüzden 1 kaşık biberon daha aldık yedekledik

Günde 2/3 kaka yapiyorsa ortalama 6/7 kere altı degisiyorsa çiş yapıyorsa o çocuk doyuyordur.bebege Kg bazında bakmak biraz yipratici ve yanıltıcı diye düşünüyorum
2-3 kaka oluyor çiş de var ama o saymadım 5 belki. Kilo vermiş kızım, az kilo alımı diyorlar

İlk başta yapılanlar aynı sma bilmiyorum içime sinmeyen şeyler var
Ultrason çekilmedi en azından biz görmedik.

Bende de oldu o ağrılar. Sondadan olurmuş. Hamilelikte akıntım çoktu, o mu tetikledi bilmiyorum bu aralar kaşıntı da eklendi. Adet sancısı gibi sancım da çoktu, zaten kocaman parça da geldi eve çıktıktan sonra. O parça gelince biraz hafifledi ağrılarım ama var hala.

2 hafta oldu hala dikişlerim acıyor. Miyom da alındı ondan mı bilmiyorum ama herkeste olmayan yan etkiler oldu bende. Ayaklarımda uyuşukluk var hala. İlk günler bir defa yan yattım tövbe ettim ağrıdan farklı bişeydi o, yutkunamadım neredeyse nefes alamadım.
Sırtüstü yatıncada bebek ağlayınca kalkmakta zorlandım çok oturur pozisyonda yattım bir süre. Neyse bakalım geçecek bu günler

Benim sezeryan sonrasi bu 4.gunum ve hala agrilwrim cok.
Benim miyom da alinmis sezeryan sirasinda. Ondan mi acaba?
Benimde alındı, 2 hafta oldu hala dikişlerim acıyor

Maşallah darısı başıma

Öyle yapıcam canım, benim kız mamada sonra uyuyor 3 saat sonra anca kalkıyor direkt meme veriyorum sonra mama veriyorum ama artık uyanık olduğu her dakika meme vereyim
mama şekeri yükseltir ondan uyur demişti hemşire. Ağlıyor mu memede bebeğin

Kızlar hepinize merhaba, benim bebeğim benim lokumu aldığı her an meme istiyor. Acaba sütüm yetmiyor mu anlayamıyorum pompa ile sagdigimdada epeyce az geliyor. Bebek emmesi ile pompa aynı etkide mi acaba
Açlıpından değilde kendinii güvende hissettiği için seni ister diye biliyorum. Bebek emmesi pompadan daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…