2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benim gibi yasamissin sen cok gecmis olsun peki hala yuruyusun yavas mi?Meselw ozellikle de kalkarken veya kalkmissan otururken. Boyle alt karin bolgesinde agri cekilme hissi. Allah im dindir agrilarimizi

Sadece meme verdiğim zaman hep memede durmak istiyordu arada ağlıyordu. Ama şu an meme artı mama yapıyoruz ağlamıyor pek memede

Benimkide uyandırma diyordu en sonunda hemşireleri duydu, bizde söyleye söyleye artık demiyor. Dinlemiyorum onu, uyanacak diyorum. Otoriteni koy tamam tecrübeliler ama her bebek aynı değil. Devir de değişti. Süt konusundabişey demedi Allah var ama sen ısrarla söyle kontrole yanında götür, orada da ısrarla sor uyuma mama olayını, anne iyi dinle de.

Bana bu çocuk aç beslenmiyor dediler hastanede psikolojim bozuldu çocuk ödem attı kilo verdi açlıktan diyorlar
Benim kızımda 2900 doğdu bir haftada 2540 a düştü .ilk hafta zaten emziremiyorum doğru düzgün çok çektik ama bir haftadan sonra alıştı massallah artık güzel emiyor .bugün kontrole götürdük 3200 olmuş kilosu toparlanıyor 15 günde almaya başlamış .sariligida düşürdü.ilk bir hafta bayağı düşmüştü kilosu ama.

Canim benim gibi yasamissin sen cok gecmis olsun peki hala yuruyusun yavas mi?Meselw ozellikle de kalkarken veya kalkmissan otururken. Boyle alt karin bolgesinde agri cekilme hissi. Allah im dindir agrilarimizi
Amin öncelikle, benim 14 gün oldu. İlk günler çekilme yanma ne ararsan vardı. Herkes kızıyordu bana yürü, oturmakla olmaz falan zor anlattım derdimi. Aynı öyleydim bende. Bide herkeste olmayan etkiler çıktı bende. Oturup kalkarken ağlayacak gibi oluyordum. Sonra göbeğimi sardık. O ağrıyan kısma kumaş falan sıkıştırdım ki göbeğin baskısı az olsun. Ama 1 hafta sonra falan bunu yaptım. Sort üstü yatabiliyorsan iyi gelebilir. Ben tuvalete bile gidemiyrdum. Hala ellerimi lavaboya yaslanarak yıkıyorum mesela, evin içinde dolansam yoruluyorum. Ama belli olmuyor. Dün sabah çok iyiydim bikaç saat sonra yine ağrım oldu mesela. Tuvaletttede ağrı oluyor belki onun da etkisi vardır bilmiyorum

Uzgunum ama annen yanlis yonlendiriyo seni , iyi niyetle de olsa.
Sen doktor ve hemsirelerin dediklerine gore hareket et. Baktin israr ediyo tamam de gec kendi bildigini yap

Benimki gürültülü yapıyor ama b bezi açtığımda bakıyorum azıcık yapmış
Aynen canım bizim de öyle sanırım olağan bir durum gibi geldi. Şimdi yoğurt yedim bebeğimin durumuna bakıcam süt ve süt ürünlerine alerjisi var mı diye bi test edicem ağlamasından anlarım diye düşünüyorum

Yeminle bi ben boyleyim saniyordum. Bi de ilk kalkinca bi nefesini zor alma hissi oluyo muydu? Sezeryan sonrasi bu dw cok yasaniyomus. Dikisler gerilecek diye ideal nefes alamadim bugune dek ilk kalktigimda bi yerlerden.
Vallahi yanlis anlamasinlar ama normal doguma engeli olmayip sezeryani terch edenler buyuk hata yapiolar benden soylemesi.

Şu kasik agrisi en cok mahveden sey beni.O da bilmiyorum sezeryandan mi yoksa miyomum alinmasindan mi.. Simdi basim zonkluyo mesela

Canım benim 3 hafta oldu .ağrılarım dindi sayılır arada hafif hafif oluyor .ama yuruyusum yavaş halen .yani nasıl tarif edeyim bilemedim yürüyorum hareket ediyorum ama böyle o karın bölgemde tuhaf bir his var tarif edemiyorum ağrı değil de uyuşukluk gibi mı desem bilemedim.ama çok hızlı yuruyemiyorum.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra sağlığın açısından iyi haberler alırsın cesaretini çok taktir ettim sağlıkla büyüt bebişini inşallah

Canım mochi manuel değil mi nasıl elektrikliden daha hızlı oluyor anlamadım farkı ne ki acaba diğerlerinden

annemi öpeyim bari. Benim ki tuza takmış kafa yı bi de sarılığı çabuk atsın diye zemzem suyuna şeker atıp günlük 1 Çay kaşığı veriyor verme diyorum bağırsaklarına zararı olur daha çok küçük diyorum. Sizin bağırsaklarınız nasıl diyor ki ailemizin maşallahı sindirim sistemimiz güzel çalışır ben yine de verdirmemeye çalışıyorum. Anne sütü en güzeli

Canım o nefes almada ki sikintiyi benim bir tanıdık da yaşamıştı.spinal anestezinin etkisinden oluyormuş o .yurumen lazım bol bol o şekilde rahatlarsın.surekli yürü .

Sizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum
Uykuyu seviyordur belki annesi, sarılık yoksa sorun yoktur herhalde. Ama siz yinede uyandırın emzirmek için uyanmasını beklemeyin. Sarılık riski hala var 20 günlük olana kadar. Alt açınca bizim kız da ağlıyor.

MaşAllah
300-500 normali
Senin süt baya yarıyor demekki
Maşallah canım benim ki 300 gr almış. Sarılığı hiç ölçmedile. Nasıl besliyorsun bebeğini. Ben önce emziriyorum sonra 30 cc mama veriyorum. Ancak her emzirmeden sonra değil

Canım mochi manuel değil mi nasıl elektrikliden daha hızlı oluyor anlamadım farkı ne ki acaba diğerlerinden
Manuel canım vakitten kazanıyorum. Bir memeden sağarken diğerine akıyor bayağı birikiyor. Yoksa tabi elektriklide daha çok sağılır. Ben artık elektrikli kullanmayı düşünmüyorum. Bebeğin emmesi yeterli olursa mochide biriken süt takviyesi yeter gibi hissettim

Sizin bebislerde surekli uyuyor mu?emmeye uyandiriyorum altini acinca agliyor cok..emiyor sonra hep uyuyor..sorun yoktur umarim.sariligi orta seviyede cokta degil ama niye boyle anlamiyorum
Bizi takip eden ebe uykusunda emiyorsa sorun yok demişti ama emdiğinden emin ol demişti. Kanı canı yerindeyse baygın gibi uyumuyorsa sorun etme demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…