2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ağlamadan ziyade kakasına bak canım

Daha bugün sarılıkla ilgili hurafeler diye bir yazı okudum. Aralarında şekerli su vermek vardı. Olumsuz olabilecek etkileri yazıyordu. Bak eke ekliyorum kısa bir görselini. Bana mantıklı geldi böyle bir etki.

Eklentiler

• Screenshot_20221117_215636_com.android.chrome.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 58
Okyanus ben senin cesaretini çok takdir ediyorum. Senin kadar cesur olamadım açılma yok bebek kanala inmedi diye direkt sezaryeni kabul ettim suni sancı bile almadan. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun

Ağlamadan ziyade kakasına bak canım
Sürekli bakıyorum ama neye dikkat etmem gerektiği konusu da bilgi sahibi değilim. Bir kaç tane görsel aldım kendime farklılık var mı ona bakarım. Teşekkür ederim uyarın için

Of benim daha 5. Gunum. Desene daha yolum var (

Daha bugün sarılıkla ilgili hurafeler diye bir yazı okudum. Aralarında şekerli su vermek vardı. Olumsuz olabilecek etkileri yazıyordu. Bak eke ekliyorum kısa bir görselini. Bana mantıklı geldi böyle bir etki.
Evet çok mantıklı geldi bana da bende verilmesi taraftarı değilim görünce verdirmiyorum zaten. Ama arkamdan veriyor mudur bilmiyorum.

Evet çok mantıklı geldi bana da bende verilmesi taraftarı değilim görünce verdirmiyorum zaten. Ama arkamdan veriyor mudur bilmiyorum.
Kizlar buyuklerinize pek de kizmayin. Annem diyo ki bize hastanede verdirirdi hemsireler sekerli suyu. O yuzden onlara normal geliyo. Ama simdi doktorlar hemsireler vermekten taraf degil tabi. Yani zihinlerinde o ezberi bozamiyo buyuklerimiz.

Bende öyleyim sirt ağrılarım gececek sandim tam aksine artti
Allah yardimcimiz olsun

Canım o nefes almada ki sikintiyi benim bir tanıdık da yaşamıştı.spinal anestezinin etkisinden oluyormuş o .yurumen lazım bol bol o şekilde rahatlarsın.surekli yürü .
Zaten yuruyorum zorluyorum ama artik travma haline geldi bu agrilar. Valla hayattan sogudum (

İyi aksamlar doğum yapanlara saglıkla buyutmelerini yapmamıs olanlara da saglıkla kavuşmalarını dileyerek bi sorum olacak
Ben aralık anneleri grubundayım ama su azlıgı nedeniyle takip altındayım yatıs onerdiler ama kızım 3 yasında diye kalmak istemedim.sürekli bebegin hareketlerini takip et dediler cok stresli .aranızda bu durumu yasayan varmı?
Birde 35haftada doğum isteyecegim kuvöze girer mi 35 hafta doğum yapam var mı?

Bebeklerin doğum sonrası kg vermesi gayet doğal ve normal canim ama doktorlar bilimsel olarak şüpheci yaklaştıkları için bizde de bir panik havasi oluyor doğal olarak.4 günlük bebekten bahsediyoruz..Birinci haftanın sonunda sende göreceksin ki kg almaya başlayacak.Boyle anlarda anne panik olup çocuk doymuyor sanıyor ve hemen mamaya başlıyor analık iç güdüsüyle.Bebek zaten ilk günler bir çay kaşığı süt ile bile doyuyor.ne kadar yiyor da ne kg alacakmis bu çocuklar lütfen üzülme zaman herşeyin ilacı.bir iki haftaya herşey yoluna girecek buna inan

Zaten yuruyorum zorluyorum ama artik travma haline geldi bu agrilar. Valla hayattan sogudum (
Zorla canım zorlada olsa yürü .geçecek merak etme .bir 10 güne kadar hafiflersin insallah.ben varya plesata previadan dolayı zorlu geçti ameliyatim birde yapışıklık vardı.ameliyattan çıktığımda bir tarafımda diren takiliydi sonda takiliydi birde balon takmislardi rahmi koruma amaçlı .3 hafta oldu .düşün bunlara rağmen çok şükür geldi geçti.seninki daha da hızlı gececek İnanki .

Kizlar buyuklerinize pek de kizmayin. Annem diyo ki bize hastanede verdirirdi hemsireler sekerli suyu. O yuzden onlara normal geliyo. Ama simdi doktorlar hemsireler vermekten taraf degil tabi. Yani zihinlerinde o ezberi bozamiyo buyuklerimiz.
Aynen doğru dedin

Aynen bende zor dogruluyorum kac gun gecti Halen oyle ama daha iyiyim bugun dun kalkamadim yerimden o dereceydi sadece bana öyle oluyor diye düşünüyordum bende günden güne düzelecek insallah

Doktorum metiler diye bi ilaç yazmış rahmin kendisini toparlaması için 5. Kez ilacı içiyorum aklıma geldi prospektüsünü okuyayım dedim. Emzirme döneminde ilacı kullanmayın diyor Ay şok oldum artık ilaç falan bişey kullanmicam. Sizlerde verilen ilaçları mutlaka okuyun ben bir ihmalde bulundum sizler de kontrol edin.

Of benim daha 5. Gunum. Desene daha yolum var (
Benim de 5. Gunum daha
Eltim dogurdugunda 3. Gun evin isini yapıyordu kendimi cok hafif hissettim cok iyiyim isleri hallediyorum hizli hizli dedi
Oda sezeryan
Birde benim hal kalkarken bile destekle sağa sola tutunarak
Uzun süre ayakta kalamıyorum yoruluyorum ilginç
Ama geçecektir illaki

Yaaa canim selizay geldi catti mi doğum sağlıkla kavuşun insallah, ben sezeryan oldum gecelikle çok rahat ettim pijama lastiği can yakıyor çünkü, ben emzirme sutyeni kullandım ve göğüs pedi çünkü ilk günden göğüs yaram oldu uçların hic bir yere degmemesi için direkt sutyen kullandım ped koyarak lansinoh merhem de kullandım ama hic bir etkisini görmedim, korse hala kullanmıyorum doktorum istemedi, benim odemim çok olduğu için ayaklarım çok sisti büyük çoraplar çok lazim oldu aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…