2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
MaviNAZLI korkma canım biz bu korkularla hem kendimizi hem bebişleri çok zorluyoruz ve olacak olan oluyor. Lekelenme kadar normal bir süreç yok şu aşamada. Önemli olan regl gibi olmaması. Rahat ol canım ben tevekkül edince rahatlıyorum

canim valla ben zaten kiloluydm ustune de aldim sinirim bozuluyo benim de. hic kg almadan sureci tamamlayanlar varmis gebelik diyetisyenine gidip. dadece bebege kg aliyolar kendilerine degil sabit kaliyo kilosu
Canımcım ben ExMachina, nick değiştm. Senden haber bekliyorum 4 gözle ayın sonu muydu kalp atışı? Benm salı günü randevum. Beklemek çok zoooorrr

Pasha22 seni de tebrik ederim canım. Çok fazla mesaj vardı hepsini okumaya çalıştım ama anacım bikaç saatte 4 5 sayfa ilerliyoruz maşallah vallahi yetişemiyorum.

Canım geç gördüm ama günaydın oğlum diş cıkarırken 7 8 tane zencefili zeytin yagında bekletip ellerini yıkayıp parmagımla diş etlerine sürerdim zonklmayı alsın diye pamukla koyabilirsin ama dolgu sıkıntı sımdı gebe oldugun için diş yapmazlar yine de git sor keske gebelikten once olaydı ne olcaksa biz deki sans işte bu kadar ek kesinlikle ilerleyen zaman da kalsiyum kullan sımdı degıl bebek buyudukce ihtiyaç olcak

Canım mesajını geç gördüm kusura bakma..Normalde ağrıyan dişe karanfil iyi gelir derler uyuşturucu özelliği var .Ama sen bugün dişçiye git durumu anlat cnm belki uyuşturmadan işlem yaparlar ..Parolu gebeyken içiliyor diye biliyorum ablam hamileyken doktor parola izin veriyordu en hafif ağrı kesici diye

Kızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diye önerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı

Bol meyve Tüket kivi muz portakal greyfurt limon ister narenciyeyı sık karıstır iç ister ye günlük 2 kivi ye yattığın odayı sık sık havalandır nevresim leri sürekli değiş kendin duş al cok gecmış olsun

Yaaa geçmiş olsun inşallah covid değildir aşı varsa kolay atlatılıyor gerçi ama yine de hasta olmayalım ya korkma bebisine bir şey olmaz bol bol c vitamini al canim başka da bi şey gelmez elimizden sirkeli su iç o da fayda ediyor

Aşılarım var da bu hamilelik çok direncimi düşürdü benim çok zor atlatıyorum daha 5 haftamdayım afedersiniz istifra ediyorum bulantıyı geçtim yani dediğin gibi bol C vitamini iyi gelecek sanırım teşekkür ederim

Canımcım ben ExMachina, nick değiştm. Senden haber bekliyorum 4 gözle ayın sonu muydu kalp atışı? Benm salı günü randevum. Beklemek çok zoooorrr
nisan 1 canim benimki. doktorum
yurtdisina cikmis o tarihte gelicekmis sen benden once duyacaksin buyuk ihtimalle bugun herhangi bi hastaneye gidip bi baksam mi napiyo bebisim diye dürtüyorum esimi ama ikna edemiyorum bi de canim bende gittigimde yolk falan gorunmedi daha kucuk gorunmez demisti doktor sende gorundu mu

Kacinci haftadasiniz?
Bana da 3 hafta sonra gel dedi
3 hafta cok degil mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…