kızzzzzBugün 12 de randevum var ilk kez göreceğim miniğimi heyecandan uyuyamıyorum. Allah'ım nasıl heyecanlı bir süreçmiş bu
Ayy inşallah inşallahYaa kese günü ben de uyuyamamıştım çok tatlı bir heyecan. Hayırlısıyla sen bugün hem keseciğini hem bebeciğini hem de kalp atışını göreceksinne kada güsel
O mercimeği görür görmez buraya koşacağım zaten.kızzzzzbugün senin günün hadi git ve güzel haberler ver
Canımcım ben ExMachina, nick değiştm. Senden haber bekliyorum 4 gözlecanim valla ben zaten kiloluydm ustune de aldim sinirim bozuluyo benim de. hic kg almadan sureci tamamlayanlar varmis gebelik diyetisyenine gidip. dadece bebege kg aliyolar kendilerine degil sabit kaliyo kilosu
Hoşgeldin aramıza annesiBende artık hamileyim Allah'min izni ilebeni de eklerseniz çok sevinirim 22.02.2022 @Papatyamelo
InsallahDeğerin çok güzel canım sakın moralini bozma bol bol dua et Allah'ın izni ile hiç birşey olmayacak korkmaz kuzum benim
Canım geç gördüm ama günaydın oğlum diş cıkarırken 7 8 tane zencefili zeytin yagında bekletip ellerini yıkayıp parmagımla diş etlerine sürerdim zonklmayı alsın diye pamukla koyabilirsin ama dolgu sıkıntı sımdı gebe oldugun için diş yapmazlar yine de git sor keske gebelikten once olaydı ne olcaksa biz deki sans işte bu kadar@PapatyameloPasha22 Eflatun1Kelebek OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
Canım mesajını geç gördüm kusura bakma@PapatyameloPasha22 Eflatun1Kelebek OKYANUS302 Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
Oyyu Hayırlı olsunBende artık hamileyim Allah'min izni ilebeni de eklerseniz çok sevinirim 22.02.2022 @Papatyamelo
Bol meyve Tüket kivi muz portakal greyfurt limon ister narenciyeyı sık karıstır iç ister ye günlük 2 kivi ye yattığın odayı sık sık havalandır nevresim leri sürekli değiş kendin duş al cok gecmış olsunKızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diyeönerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı
Yaaa geçmiş olsun inşallah covid değildir aşı varsa kolay atlatılıyor gerçi ama yine de hasta olmayalım ya korkma bebisine bir şey olmaz bol bol c vitamini al canim başka da bi şey gelmez elimizden sirkeli su iç o da fayda ediyorKızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diyeönerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı
Canım çok teşekkür ederim denicem hepsiniBol meyve Tüket kivi muz portakal greyfurt limon ister narenciyeyı sık karıstır iç ister ye günlük 2 kivi ye yattığın odayı sık sık havalandır nevresim leri sürekli değiş kendin duş al cok gecmış olsun
Aşılarım var da bu hamilelik çok direncimi düşürdü benim çok zor atlatıyorum daha 5 haftamdayım afedersiniz istifra ediyorum bulantıyı geçtim yani dediğin gibi bol C vitamini iyi gelecek sanırım teşekkür ederimYaaa geçmiş olsun inşallah covid değildir aşı varsa kolay atlatılıyor gerçi ama yine de hasta olmayalım ya korkma bebisine bir şey olmaz bol bol c vitamini al canim başka da bi şey gelmez elimizden sirkeli su iç o da fayda ediyor
Gecmis olsunCanım çok teşekkür ederim denicem hepsini
nisan 1 canim benimki. doktorumCanımcım ben ExMachina, nick değiştm. Senden haber bekliyorum 4 gözleayın sonu muydu kalp atışı? Benm salı günü randevum. Beklemek çok zoooorrr
Kacinci haftadasiniz?nisan 1 canim benimki. doktorum
yurtdisina cikmis o tarihte gelicekmissen benden once duyacaksin buyuk ihtimalle bugun herhangi bi hastaneye gidip bi baksam mi napiyo bebisim diye dürtüyorum esimi ama ikna edemiyorum bi de canim bende gittigimde yolk falan gorunmedi daha kucuk gorunmez demisti doktor sende gorundu mu
Evet doktoru arayacağım takviye versinGecmis olsun
Bol bol ce vitamini bağışıklığı yüksek tutacak gıdalar aslında doktoruna söylesen tek fayda sağlayan şey vitaminler bir iki tane vitamin versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?