Ben de günümün belli saatini bıraya ayırıyorum yok yani asla yetişemiyorumPasha22 seni de tebrik ederim canım. Çok fazla mesaj vardı hepsini okumaya çalıştım ama anacım bikaç saatte 4 5 sayfa ilerliyoruz maşallah vallahi yetişemiyorum.
kuzum öncelikle sakin ol stres covidden daha tehlikeli Allah korusun ve bol bol C vitamini almaya çalış bitki çayları sakın içmeKızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diyeönerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı
5+6 su an benimki. ozellikle gec tarih veriyolar duyulmazsa moralimiz bozulmasin diyeKacinci haftadasiniz?
Bana da 3 hafta sonra gel dedi
3 hafta cok degil mi yaa
ben de 5+6 oldum bugün dün hastanedeydim doktor bebek ve kalp atışı mevcut dedi ama dinletmedi. pazartesi hcg 9400 dü. sizinki nasıl acaba5+6 su an benimki. ozellikle gec tarih veriyolar duyulmazsa moralimiz bozulmasin diyesen kacinci haftadasin canim
Ya sorma o kadar stresliyim ki zaten hamileliğim de çok zor geçiyorkuzum öncelikle sakin ol stres covidden daha tehlikeli Allah korusun ve bol bol C vitamini almaya çalış bitki çayları sakın içme
bende kese gorundukten sonra bi daha hic beta hcg bakilmadi bilmiyorum. sizin kese ne zaman gorulmustu? yaa kalkip hastaneye gidesim varben de 5+6 oldum bugün dün hastanedeydim doktor bebek ve kalp atışı mevcut dedi ama dinletmedi. pazartesi hcg 9400 dü. sizinki nasıl acaba
Nane yagina batirilmis kucucuk pamuk parcasi koy derim.Ya da karanfili iyice disinle ez parcalqri oraya yerlestir bak agrin nasil gececek.Ciddi uzun sureli fqyda sagliyor.Bir zarari yok dene istersen hem kqranfil dis agrilarina da super dogal destek.
Kuzum geçmiş olsun karanfil koy kısa sureli etki eder ama tabi doktora gitmen gerek geçici çözümler yerine onlar küçük bir müdahale ile hallederler dolgu koyarlar hic bi şey olmazsa bile, hava girdiğinden ağrı yapıyordur parol zararsız bana da doktorum herhangi bi ağrı olursa parol iç dedi, bebiş özellikle kalsiyum alırken bizim dişleri daha da götürecek malesef aslında hepimiz için muayene şart
Canım geç gördüm ama günaydın oğlum diş cıkarırken 7 8 tane zencefili zeytin yagında bekletip ellerini yıkayıp parmagımla diş etlerine sürerdim zonklmayı alsın diye pamukla koyabilirsin ama dolgu sıkıntı sımdı gebe oldugun için diş yapmazlar yine de git sor keske gebelikten once olaydı ne olcaksa biz deki sans işte bu kadarek kesinlikle ilerleyen zaman da kalsiyum kullan sımdı degıl bebek buyudukce ihtiyaç olcak
Sağolun çok teşekkür ederimCanım mesajını geç gördüm kusura bakma..Normalde ağrıyan dişe karanfil iyi gelir derler uyuşturucu özelliği var .Ama sen bugün dişçiye git durumu anlat cnm belki uyuşturmadan işlem yaparlar ..Parolu gebeyken içiliyor diye biliyorum ablam hamileyken doktor parola izin veriyordu en hafif ağrı kesici diye
kuzum neden olmuş peki doktor bir şey dedi miGünaydın kızlar,benim gebeligim malesef ki boş gebelik olarak ilerliyor sanırım pazartesi günü son kontrolüm var ona göre netleşecek ama durum da değişen birsey olacağını sanmıyorum..15 gun önceki betam 2058 2 gün önceki betam 3309 demek ki beta atmamış hiç ya da düşüşe geçmiş...hayırlısı inşallah sizlere kolay,sağlıklı,ve güzel anılarla dolu bir hamilelik nasip etsin Rabbim..herbirinize sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah...benim yolculuk erken bitti..q
19 martta görmüştüm pazartesi yani hcg de o zaman 9400 dü.bende kese gorundukten sonra bi daha hic beta hcg bakilmadi bilmiyorum. sizin kese ne zaman gorulmustu? yaa kalkip hastaneye gidesim var
Canım ben boş gebelik geçirdim. Beta değerim 2 kat artarak devam etti. O kadar arttı ki kusmalarım çoğalmıştı. Hatta boş gebelikten sonra kürtaj olduktan 2 ay sonra kan verdim. Halen beta değerim yüksekti. Boş gebelik ultrasonla netleşiyor. Öyleyse bile üzülme, kürtajdan hemen sonrası çabucak sağlıklı gebelik oluyor. 2 buçuk ay sonra hamile kaldım.Günaydın kızlar,benim gebeligim malesef ki boş gebelik olarak ilerliyor sanırım pazartesi günü son kontrolüm var ona göre netleşecek ama durum da değişen birsey olacağını sanmıyorum..15 gun önceki betam 2058 2 gün önceki betam 3309 demek ki beta atmamış hiç ya da düşüşe geçmiş...hayırlısı inşallah sizlere kolay,sağlıklı,ve güzel anılarla dolu bir hamilelik nasip etsin Rabbim..herbirinize sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah...benim yolculuk erken bitti..q
Aynen canım 29 unu iple çekiyorum. Ben sanırım senden biraz ilerdeyim şuan 6+1im hesabıma göre ama salı günü doktor tam gününü söyler herhalde. Evet buarada bende yolk sac görünmüştü. Başka doktora gitme konusunda da bebce sabırlı ol memnunsan. Başka doktorlar kafa karıştırabiliyor sabıırrr kuzucummnisan 1 canim benimki. doktorum
yurtdisina cikmis o tarihte gelicekmissen benden once duyacaksin buyuk ihtimalle bugun herhangi bi hastaneye gidip bi baksam mi napiyo bebisim diye dürtüyorum esimi ama ikna edemiyorum bi de canim bende gittigimde yolk falan gorunmedi daha kucuk gorunmez demisti doktor sende gorundu mu
Kuzum benimde Şubat ayında dişim baya sıkıntılıydıPapatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 @Ruyaperisi kızlar acil yardım edin dişimin dolgusu azcık bişey kırılmış ve hava alıyo ne yesem şçsem önce zonkluyo sonra geçmeyen bşr ağrı yapıyo parol içtim saat 18.30 gibi kesildi fakat yattım uyumaya çalılıyorum uyuymuyo nasıl zonkluyo anlatamam kırasım geliyo o dişi ordan bir tane daha içsem bebişe zararı olur mu dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun umarım covid değildir soğuk algınlığıdır. Arkadaşlar yazmış herşeyi ama ben de geçen gün birinden duydum sebzeli et haşlama çok vitaminliymiş ve dinç tutuyomuş. Hani şu patatesli havuçlu filan oluyo ya sanırım o. Yiyebilirsen bence iyi gelebilir et suyu filan. Umarım şifa bulursunKızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diyeönerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı
Merhaba canım arkadaşım 3.yü 3 aydan önce oldu ama doktoru öyle demiş sanırom sen de sorsan bir doktoruna o seni yönlendirir daha doğru şekildeSize bir şey soracağım. Benim 3. biontech aşımın zamanı geldiğinde hamile olduğumu öğrendim. Covidden çok korkuyorum, gebelerde durum sıkıntılı diyorlarsiz aşı olacak mısınız? 3 aydan sonra mı olsam şimdi mi olsam karar veremiyorum
Yok canım daha bisey söylemedi sata göre kese çok geriden geliyor yolk sac görünmüyor 8.hafta olmasına rağmen halen ultrasonda 6.hafta görünüyor...pazartesi artık bebeği kesin görmemiz kalp atışını duymamız gerekir dedi geriden geliyor sanırım dedi ama betam hiç atmamış sağlıksız gebelikler böyle sonuçlanır dedi pazartesi bi umut bakacağız ama boş olduğu neredeyse belli halen ilerleme yok..çok şükür 2 tane meleğim var bir kız bir erkek bu da 2.kayip olacak artık benim nasibimde başka yokmuş delip kapatacağım bu deftere bu süreç çok yıpratıcı yorucukuzum neden olmuş peki doktor bir şey dedi miAllah sana sağlık versin nasıl olsa yine olur üzülme sonuçta eşinde sende sağlıklısın ki şuan hamile kalabilmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?