2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Pasha22 seni de tebrik ederim canım. Çok fazla mesaj vardı hepsini okumaya çalıştım ama anacım bikaç saatte 4 5 sayfa ilerliyoruz maşallah vallahi yetişemiyorum.
Ben de günümün belli saatini bıraya ayırıyorum yok yani asla yetişemiyorum çok teşekkürler kuzum benim kahverengi akıntı bu sabahta geldi ama artık çok korkmuyorum. Şu üç ayı bi atlatsaydık

kuzum öncelikle sakin ol stres covidden daha tehlikeli Allah korusun ve bol bol C vitamini almaya çalış bitki çayları sakın içme

Günaydın kızlar,benim gebeligim malesef ki boş gebelik olarak ilerliyor sanırım pazartesi günü son kontrolüm var ona göre netleşecek ama durum da değişen birsey olacağını sanmıyorum..15 gun önceki betam 2058 2 gün önceki betam 3309 demek ki beta atmamış hiç ya da düşüşe geçmiş...hayırlısı inşallah sizlere kolay,sağlıklı,ve güzel anılarla dolu bir hamilelik nasip etsin Rabbim..herbirinize sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah...benim yolculuk erken bitti..q

Kızlar günaydın. Akşam bir arkadaşımın nişanına katılıcam. Saçlarımda fena beyaz var normalde 3-4 haftada bir dip boyaya gidiyordum ama malum boyatamıyoruz şuan. Saç maskarası kullansam(diplere sürülmüyor) üstten sıkıntı olur mu acaba? Unuttum da bunu doktoruma sormayı ya

Nane yagina batirilmis kucucuk pamuk parcasi koy derim.Ya da karanfili iyice disinle ez parcalqri oraya yerlestir bak agrin nasil gececek.Ciddi uzun sureli fqyda sagliyor.Bir zarari yok dene istersen hem kqranfil dis agrilarina da super dogal destek.

Sağolun çok teşekkür ederim macunla geçirdim dün geceyi belki 7-8 kere uyandım dr a gidene kadar geçici çözümlerle geçiştirmem lazım tam bu dönemde kırılması da yani ne diyim şanssızlığım karanfili şimdi denicem ağrıya uyandım zaten bugün hepsini yapcam hangisi keserse çok iyi olcak

Merhabalar, Bende nasipse kasım annesi olacağım son adet tarihim 29 ocak ben suan 8. Haftamdayim ve kasıklarım ağrıyor. Gece uykumda bile hissettim. Sizce normal mi ?

kuzum neden olmuş peki doktor bir şey dedi mi Allah sana sağlık versin nasıl olsa yine olur üzülme sonuçta eşinde sende sağlıklısın ki şuan hamile kalabilmişsin

Canım ben boş gebelik geçirdim. Beta değerim 2 kat artarak devam etti. O kadar arttı ki kusmalarım çoğalmıştı. Hatta boş gebelikten sonra kürtaj olduktan 2 ay sonra kan verdim. Halen beta değerim yüksekti. Boş gebelik ultrasonla netleşiyor. Öyleyse bile üzülme, kürtajdan hemen sonrası çabucak sağlıklı gebelik oluyor. 2 buçuk ay sonra hamile kaldım.

Aynen canım 29 unu iple çekiyorum. Ben sanırım senden biraz ilerdeyim şuan 6+1im hesabıma göre ama salı günü doktor tam gününü söyler herhalde. Evet buarada bende yolk sac görünmüştü. Başka doktora gitme konusunda da bebce sabırlı ol memnunsan. Başka doktorlar kafa karıştırabiliyor sabıırrr kuzucumm

Size bir şey soracağım. Benim 3. biontech aşımın zamanı geldiğinde hamile olduğumu öğrendim. Covidden çok korkuyorum, gebelerde durum sıkıntılı diyorlar siz aşı olacak mısınız? 3 aydan sonra mı olsam şimdi mi olsam karar veremiyorum

Kuzum benimde Şubat ayında dişim baya sıkıntılıydı ılık suyun içine bolca tuz at ve limon sık onunla gargara yap,ama parolu çok sık içme mümkünse doktora git bakalım belki ilk aylar diye birşeyler yapabilir

Çok geçmiş olsun umarım covid değildir soğuk algınlığıdır. Arkadaşlar yazmış herşeyi ama ben de geçen gün birinden duydum sebzeli et haşlama çok vitaminliymiş ve dinç tutuyomuş. Hani şu patatesli havuçlu filan oluyo ya sanırım o. Yiyebilirsen bence iyi gelebilir et suyu filan. Umarım şifa bulursun

Merhaba canım arkadaşım 3.yü 3 aydan önce oldu ama doktoru öyle demiş sanırom sen de sorsan bir doktoruna o seni yönlendirir daha doğru şekilde

kuzum neden olmuş peki doktor bir şey dedi mi Allah sana sağlık versin nasıl olsa yine olur üzülme sonuçta eşinde sende sağlıklısın ki şuan hamile kalabilmişsin
Yok canım daha bisey söylemedi sata göre kese çok geriden geliyor yolk sac görünmüyor 8.hafta olmasına rağmen halen ultrasonda 6.hafta görünüyor...pazartesi artık bebeği kesin görmemiz kalp atışını duymamız gerekir dedi geriden geliyor sanırım dedi ama betam hiç atmamış sağlıksız gebelikler böyle sonuçlanır dedi pazartesi bi umut bakacağız ama boş olduğu neredeyse belli halen ilerleme yok..çok şükür 2 tane meleğim var bir kız bir erkek bu da 2.kayip olacak artık benim nasibimde başka yokmuş delip kapatacağım bu deftere bu süreç çok yıpratıcı yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…