2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim benim 8.hafta hala kese büyümüyor mm büyüyor az az ve yolk sac görünmüyor bebek malesef oluşmadı sanırım..hamilelige dair hiç bir belirti yok zaten..ne kusma ne tiksinme ne uyku vs

iki meleğin varmış her şerde vardır göremediğimiz bir hayır sen öyle düşün. İnşallah pazartesi bebeğin seninledir değilse de dediğim gibi kendini çok yıpratmamaya çalış.

İnşallah değildir canım ama boş gebelikte değer bukadar yükselir miymiş ilk kez duyuyorum yaa. Pazartesi yi yine de bekle nolur üzülme

Kızlarrr❣ Kalp atışını duyduk Kese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi

Merhabalar, Bende nasipse kasım annesi olacağım son adet tarihim 29 ocak ben suan 8. Haftamdayim ve kasıklarım ağrıyor. Gece uykumda bile hissettim. Sizce normal mi ?
Hoşgeldin canım ben de 7.haftamdayım kasık ağrısız bir günüm geçmiyor artık normal bence. Sağlıklı bebişin olsun inşallah

Ayyyyy ne kaa güsel ne kaa güsel çok heyecanlı yaa. Allahım devamını getirsin inşallah güzelliklerleee.

Ayy hadi gözün aydınn canım minik bebişin sana sesini duyurdu demek annesii ne güzeldir şimdi ALLAHım bende duyayım hayırlısıylaa salı günüüü

Kuzum benim çok teşekkür ederim yemek ayırt eden biri değilim zaten bebeğe bişey olmasın da denerim hepsini baş ağrım ateşim ve inanılmaz bel ağrım var o sebepten dolayı covidden şüphelendim ama inşallah değildir

Ayy hadi gözün aydınn canım minik bebişin sana sesini duyurdu demek annesii ne güzeldir şimdi ALLAHım bende duyayım hayırlısıylaa salı günüüü
Evet duydum şükür İnş sende duyarsın canım merak etme . Çokkkkk güzel bir duyguuuu

Yapma yaa ateş sıkıntı ama parol içebiliyosun sanırım ateş düşürücü etkisi de var. Bir sorsan mı doktoruna

Hayirlisi olsun gözünüz aydindarısı bizlerinde basina

hadi bakalım gözünüz aydın

Ayın 13.de 181.10 du iki gün sonra 435.94 oldu 4 gün sonra 2785ti birdahafa kan vermedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…