- 7 Mart 2022
- 35
- 24
- 18
- 38
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim benim 8.hafta hala kese büyümüyor mm büyüyor az az ve yolk sac görünmüyor bebek malesef oluşmadı sanırım..hamilelige dair hiç bir belirti yok zaten..ne kusma ne tiksinme ne uyku vsCanım ben boş gebelik geçirdim. Beta değerim 2 kat artarak devam etti. O kadar arttı ki kusmalarım çoğalmıştı. Hatta boş gebelikten sonra kürtaj olduktan 2 ay sonra kan verdim. Halen beta değerim yüksekti. Boş gebelik ultrasonla netleşiyor. Öyleyse bile üzülme, kürtajdan hemen sonrası çabucak sağlıklı gebelik oluyor. 2 buçuk ay sonra hamile kaldım.
iki meleğin varmış her şerde vardır göremediğimiz bir hayır sen öyle düşün. İnşallah pazartesi bebeğin seninledir değilse de dediğim gibi kendini çok yıpratmamaya çalış.Yok canım daha bisey söylemedi sata göre kese çok geriden geliyor yolk sac görünmüyor 8.hafta olmasına rağmen halen ultrasonda 6.hafta görünüyor...pazartesi artık bebeği kesin görmemiz kalp atışını duymamız gerekir dedi geriden geliyor sanırım dedi ama betam hiç atmamış sağlıksız gebelikler böyle sonuçlanır dedi pazartesi bi umut bakacağız ama boş olduğu neredeyse belli halen ilerleme yok..çok şükür 2 tane meleğim var bir kız bir erkek bu da 2.kayip olacak artık benim nasibimde başka yokmuş delip kapatacağım bu deftere bu süreç çok yıpratıcı yorucu
İnşallah değildir canım ama boş gebelikte değer bukadar yükselir miymiş ilk kez duyuyorum yaa. Pazartesi yi yine de bekle nolur üzülmeGünaydın kızlar,benim gebeligim malesef ki boş gebelik olarak ilerliyor sanırım pazartesi günü son kontrolüm var ona göre netleşecek ama durum da değişen birsey olacağını sanmıyorum..15 gun önceki betam 2058 2 gün önceki betam 3309 demek ki beta atmamış hiç ya da düşüşe geçmiş...hayırlısı inşallah sizlere kolay,sağlıklı,ve güzel anılarla dolu bir hamilelik nasip etsin Rabbim..herbirinize sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah...benim yolculuk erken bitti..q
Hoşgeldin canım ben de 7.haftamdayım kasık ağrısız bir günüm geçmiyor artık normal bence. Sağlıklı bebişin olsun inşallahMerhabalar, Bende nasipse kasım annesi olacağım son adet tarihim 29 ocakben suan 8. Haftamdayim ve kasıklarım ağrıyor. Gece uykumda bile hissettim. Sizce normal mi ?
Durumun ne oldu kuzuuuKızlar biz hastanedeyiz bekliyoruz
Ayyyyy ne kaa güsel ne kaa güselKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Ayy hadi gözün aydınn canımKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Kuzum benim çok teşekkür ederim yemek ayırt eden biri değilim zaten bebeğe bişey olmasın da denerim hepsini baş ağrım ateşim ve inanılmaz bel ağrım var o sebepten dolayı covidden şüphelendim ama inşallah değildirÇok geçmiş olsun umarım covid değildir soğuk algınlığıdır. Arkadaşlar yazmış herşeyi ama ben de geçen gün birinden duydum sebzeli et haşlama çok vitaminliymiş ve dinç tutuyomuş. Hani şu patatesli havuçlu filan oluyo ya sanırım o. Yiyebilirsen bence iyi gelebilir et suyu filan. Umarım şifa bulursun
Amin canım sağolasın ❣❣Ayyyyy ne kaa güsel ne kaa güselçok heyecanlı yaa. Allahım devamını getirsin inşallah güzelliklerleee.
Evet duydum şükürAyy hadi gözün aydınn canımminik bebişin sana sesini duyurdu demek annesii ne güzeldir şimdi ALLAHım bende duyayım hayırlısıylaa salı günüüü
Yapma yaa ateş sıkıntı ama parol içebiliyosun sanırım ateş düşürücü etkisi de var. Bir sorsan mı doktorunaKuzum benim çok teşekkür ederim yemek ayırt eden biri değilim zaten bebeğe bişey olmasın da denerim hepsini baş ağrım ateşim ve inanılmaz bel ağrım var o sebepten dolayı covidden şüphelendim ama inşallah değildir
Hayirlisi olsun gözünüz aydinKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Aynn progestan kullanıyorumNe kullanıyorsun
Progestan verdi 3 gündür kullanıyorum
hadi bakalım gözünüz aydınKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Ayın 13.de 181.10 du iki gün sonra 435.94 oldu 4 gün sonra 2785ti birdahafa kan vermedim canimYumurtlama gününüzü biliyor muydunuz?
Canım şöyle oluyor muhtemelen yumurtlama gününü tam bilmiyorsun. Sat 9 şubat dediğin anda ovulasyon sattan 2 hafta sonra olmuş gibi hesaplar doktorlar.
Ultrasonda 4+2 dediyse demek ki senin ovulasyonun tahmin ettiğinden daha geç olmuş demektir. Buna da düzeltilmiş hafta deniyor, ultrasondaki ölçümlere göre düzeltiyor doktor. Bundan sonra önemli olan gelişiminin nasıl devam edeceği
Beta hcg kaç şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?