2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senindemi randevu salı günü canım zaman geçmek bilmiyorr
Evettt canm salı günü sabah hem de hiiiç geçmiyorrr yaa beklemekten helak oldum. Haa bi de ben adanadayım burada portakal çiçeği festivali başladı hemde evimin az ilerisine kurdular standları herkesler sokakta deli gibi eğleniyor nispet yapar gibiler ben vebalı gibi camdan izliyom yaa şu korona ne hale getirdi yaa doktor kese için gittiğimizde dedi ki sakın festivale gitmiyosun haa kısacası herşey yolunda giderse de çoğu zamanı evde geçiricez korkumuzdan sanırım. O ne çok konuştum

Canim test yap eger covidsen doktoruna haber ver kan sulandırıcı başlar

Bende 2 doz biontech aşılıyım guzum 3.Doz şuan düşünmüyorum benimde zamanı geldi.Doktora sorayım ilk fırsatta

Korkunun ecele faydası yok ya biz dikkat edelim de şu minişlerin kalp atışlarını duyalım hayırlısıylaa keseyi ne zaman gördün sen

Cok geçmiş olsun canım cidden şanssızlık
Gözün aydın canım rabbim bütün isteyenlere bu duyguyu yasatsın hem de bekleyenlere de duymayı bian önce nasip etsin diyeyim sana da bi boncuk atayım kalp atışı duyulunca yapıyorlar testleri bir sürü kan

Harika
Saglikla ilerlesin insallah
Darisi bize

Çok teşekkürler canım

Kuzuum kekik çayı iç bol bol hem covidse hastalığa hemde bulantıya iyi gelir geçmiş olsun çok

Gözün aydın caaanım çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin sana da hepimize de benimde randevum 2 de sabahtan beri uyuyamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…