Evettt canm salı günü sabahSenindemi randevu salı günü canımzaman geçmek bilmiyorr
Merhaba tam olarak aynıymışız 5+6 benim de5+6 su an benimki. ozellikle gec tarih veriyolar duyulmazsa moralimiz bozulmasin diyesen kacinci haftadasin canim
ayyyy hadi güzel haberleriini bekliyoruzKızlar ben de geldim bekliyorum muayene için çok heyecanlııı
Canim test yap eger covidsen doktoruna haber ver kan sulandırıcı başlarKızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diyeönerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı
Bende 2 doz biontech aşılıyım guzum 3.Doz şuan düşünmüyorum benimde zamanı geldi.Doktora sorayım ilk fırsattaSize bir şey soracağım. Benim 3. biontech aşımın zamanı geldiğinde hamile olduğumu öğrendim. Covidden çok korkuyorum, gebelerde durum sıkıntılı diyorlarsiz aşı olacak mısınız? 3 aydan sonra mı olsam şimdi mi olsam karar veremiyorum
Sağol canım amin darısı herkese isteyenHayirlisi olsun gözünüz aydindarısı bizlerinde basina
çok teşekkürlerrrrhadi bakalım gözünüz aydın
Korkunun ecele faydası yok ya biz dikkat edelim deEvettt canm salı günü sabahhem de hiiiç geçmiyorrr yaa beklemekten helak oldum. Haa bi de ben adanadayım burada portakal çiçeği festivali başladı hemde evimin az ilerisine kurdular standları herkesler sokakta deli gibi eğleniyor nispet yapar gibiler ben vebalı gibi camdan izliyom yaa şu korona ne hale getirdi yaa doktor kese için gittiğimizde dedi ki sakın festivale gitmiyosun haa kısacası herşey yolunda giderse de çoğu zamanı evde geçiricez korkumuzdan sanırım. O ne çok konuştum
Aynen hayırlısıyla. Salı günü gördüm keseyi 22 sinde yani. Sen?Korkunun ecele faydası yok ya biz dikkat edelim deşu minişlerin kalp atışlarını duyalım hayırlısıylaa keseyi ne zaman gördün sen
Haydiii naviiii güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruzKızlar ben de geldim bekliyorum muayene için çok heyecanlııı
4. Hafta olması lazım yada yeni bitmiştir5+6 su an benimki. ozellikle gec tarih veriyolar duyulmazsa moralimiz bozulmasin diyesen kacinci haftadasin canim
Cok geçmiş olsun canım cidden şanssızlıkSağolun çok teşekkür ederimmacunla geçirdim dün geceyi belki 7-8 kere uyandım dr a gidene kadar geçici çözümlerle geçiştirmem lazım tam bu dönemde kırılması da yani ne diyim şanssızlığım karanfili şimdi denicem ağrıya uyandım zaten bugün hepsini yapcam hangisi keserse çok iyi olcak
Gözün aydın canımKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Bende 17sinde gördümAynen hayırlısıyla. Salı günü gördüm keseyi 22 sinde yani. Sen?
HarikaKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Ay inşallah canıım hala bekliyoruuumHaydiii naviiii güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruz
Bende bekliyorumAy inşallah canıım hala bekliyoruuum
Çok teşekkürler canımCok geçmiş olsun canım cidden şanssızlık
Gözün aydın canımrabbim bütün isteyenlere bu duyguyu yasatsın hem de bekleyenlere de duymayı bian önce nasip etsin diyeyim sana da bi boncuk atayım kalp atışı duyulunca yapıyorlar testleri bir sürü kan
Kuzuum kekik çayı iç bol bol hem covidse hastalığa hemde bulantıya iyi gelir geçmiş olsun çokKızlar sanırım covid oldum ya offf şu pandemi başladı başlayalı grip dahi olmamıştım şimdi hamileyim ya bütün hastalıklar baş gösteriyor sinirden çatlıcam korkuyorum sağlıksız bi gebelik olucak diyeönerebileceğiniz herhangi bir vitamin yada yiyecek falan var mı
Gözün aydın caaanım çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin sana da hepimize deKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?