- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Ayy insan çok tuhaf hissediyor dimiGözün aydın caaanım çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin sana da hepimize debenimde randevum 2 de sabahtan beri uyuyamıyorum resmen
Hastanedeyim ben de seslenseler koşarak gircem içeriKızlar ben de geldim bekliyorum muayene için çok heyecanlııı
ayyyy kııııızzzzz kesin ağladın dimiKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Duphaston ben de kullanıyorum canım, sana kullanımını nasıl söyledi?Kızlar şimdi çıktık, keseyi gördükbebeği görmek için daha erken dedi 10 gün sonra gene gideceğim. Ufak bir kanama alanı gördü. Bu sebeple duphaston verdi sabah akşam kullanmam lazımmış. 10 gün sonra kalp atışını da duyabilirmişiz
Kıyamam ya
Evet mutlaka test yapıcam canım eşimi bekliyorum kendim gitmek istemiyorum başkalarının günahına da giremem sağa sola dokunupCanim test yap eger covidsen doktoruna haber ver kan sulandırıcı başlar
Canım sabah akşam kullan dedi, ben de şimdiye kadar lekelenme vs hiç olmadı ama gene de çok korktum inşallah geçerDuphaston ben de kullanıyorum canım, sana kullanımını nasıl söyledi?
Kekik çayı düşük yaparKuzuum kekik çayı iç bol bol hem covidse hastalığa hemde bulantıya iyi gelir geçmiş olsun çok
Oy maşallah canım benim devamları gelsin inşallah böyle güzel şekildeKızlarrr❣ Kalp atışını duydukKese düzgün bir sıkıntı yok dedi, 6 hafta 3 günlük Sata göre ama 6 hafta 6 günle uyumlu dedi. Orucu tutma dedi,ilişki serbest günde açık 2-3 bardak çay içebilirsün dedi.6 tüp kan verdim, idrarda verdim ... Papatyamelo Kalp atışı duyma tarihini ekleyebilirsin ❣❣❣ Folik asite devam dedi
Hey maşşallah gözün aydın kuzucum darısı kalp güm gümcüklerine inşallahKızlar şimdi çıktık, keseyi gördükbebeği görmek için daha erken dedi 10 gün sonra gene gideceğim. Ufak bir kanama alanı gördü. Bu sebeple duphaston verdi sabah akşam kullanmam lazımmış. 10 gün sonra kalp atışını da duyabilirmişiz
Hadi merakta koymayın biziiiBende bekliyorum
Ben de burada meraktan öliciğiimmm amaaaHastanedeyim ben de seslenseler koşarak gircem içeri
Sağ ol canım inşallah doktor da olumsuz konuşmadı normal, olabilir dedi. İnşallah hemencecik geçerHey maşşallah gözün aydın kuzucum darısı kalp güm gümcüklerine inşallahçok yorma kendini olur mu dinlenme modu bçve duphastonla geçer merak etme. Hadi tadını çıkar
Canim ben yumurtlama zamanlari temasli olmustum. Bebek denedigimiz icin de stres yaptim ya pozitifsem etkilenirse diye. Ebe bi arkadasim var ona danistim.. kovid benegi etkilemiyo kovid icin kullanilan ilaçların zarari oluyo. Yeni gebeliklerde bisey olmaz.rahat ol demisti. Icin rahatlasin diye yazmak istedimKuzum benim çok teşekkür ederim yemek ayırt eden biri değilim zaten bebeğe bişey olmasın da denerim hepsini baş ağrım ateşim ve inanılmaz bel ağrım var o sebepten dolayı covidden şüphelendim ama inşallah değildir
Kızlar çıktım doktordan bizimkinin yolk saci göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdıHadi merakta koymayın biziii
Ben de burada meraktan öliciğiimmm amaaa
GozunaydinKızlar şimdi çıktık, keseyi gördükbebeği görmek için daha erken dedi 10 gün sonra gene gideceğim. Ufak bir kanama alanı gördü. Bu sebeple duphaston verdi sabah akşam kullanmam lazımmış. 10 gün sonra kalp atışını da duyabilirmişiz
Canım ben iki türlüde alıyorumProgestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ozellikle vajinal alanlar. Mide bulantisi ya da koku hassasiyeti yapiyo mu yoksa bebekten mi kaynakli bunlar
Tebrik ederim hayırlı olsun benimle aynı gün sat tarihiniz
Ya dunden beri bugun daha da fazla mide bulantisi ve koku hassasiyeti basladi. Salatalik bilr kokuyo gibi geliyo.esim yiyo bisey yok. Aklima ne yemek getirsem kotu geliyo icime. Acaba ilac mi diye dusundum. Insallah bebektir o buyudugu icindir o.zmn. merakla bekliyorum simdi ne olacak diye cunkuCanım ben iki türlüde alıyorum
Vajinadan aldıgımda hiçbi etki hissetmedim
Ama hap olarak aldıgımda aşırı baş dönmesi yapıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?