2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın caaanım çok sevindim Allahım sağlıkla ilerlemesini nasip etsin sana da hepimize de benimde randevum 2 de sabahtan beri uyuyamıyorum resmen
Ayy insan çok tuhaf hissediyor dimi Güzel haberlerini bekliyoruz

ayyyy kııııızzzzz kesin ağladın dimi ben keseyim görünce bile ağlamıştım Çok şükür sağlıcakla büyüsünler, gelsinler

Duphaston ben de kullanıyorum canım, sana kullanımını nasıl söyledi?

Oy maşallah canım benim devamları gelsin inşallah böyle güzel şekilde

Hey maşşallah gözün aydın kuzucum darısı kalp güm gümcüklerine inşallah çok yorma kendini olur mu dinlenme modu bçve duphastonla geçer merak etme. Hadi tadını çıkar

Hey maşşallah gözün aydın kuzucum darısı kalp güm gümcüklerine inşallah çok yorma kendini olur mu dinlenme modu bçve duphastonla geçer merak etme. Hadi tadını çıkar
Sağ ol canım inşallah doktor da olumsuz konuşmadı normal, olabilir dedi. İnşallah hemencecik geçer

Canim ben yumurtlama zamanlari temasli olmustum. Bebek denedigimiz icin de stres yaptim ya pozitifsem etkilenirse diye. Ebe bi arkadasim var ona danistim.. kovid benegi etkilemiyo kovid icin kullanilan ilaçların zarari oluyo. Yeni gebeliklerde bisey olmaz.rahat ol demisti. Icin rahatlasin diye yazmak istedim

Hadi merakta koymayın biziii

Ben de burada meraktan öliciğiimmm amaaa
Kızlar çıktım doktordan bizimkinin yolk saci göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı Papatyamelo kese tarihini yazabilirsin 26 Şubat

Eklentiler

• IMG_20220326_130513.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 69
Gozunaydin

Progestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ozellikle vajinal alanlar. Mide bulantisi ya da koku hassasiyeti yapiyo mu yoksa bebekten mi kaynakli bunlar

Progestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ozellikle vajinal alanlar. Mide bulantisi ya da koku hassasiyeti yapiyo mu yoksa bebekten mi kaynakli bunlar
Canım ben iki türlüde alıyorum
Vajinadan aldıgımda hiçbi etki hissetmedim
Ama hap olarak aldıgımda aşırı baş dönmesi yapıyor bende

Canım ben iki türlüde alıyorum
Vajinadan aldıgımda hiçbi etki hissetmedim
Ama hap olarak aldıgımda aşırı baş dönmesi yapıyor bende
Ya dunden beri bugun daha da fazla mide bulantisi ve koku hassasiyeti basladi. Salatalik bilr kokuyo gibi geliyo.esim yiyo bisey yok. Aklima ne yemek getirsem kotu geliyo icime. Acaba ilac mi diye dusundum. Insallah bebektir o buyudugu icindir o.zmn. merakla bekliyorum simdi ne olacak diye cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…