2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu hamilelik bende çok değişik düşüncelere neden oluyo ve bi türlü buna engel olamıyorum rüyamda çocuklarımın hasta doğdugunu görüyorum gece geç saatte uyanıyorum sonra mide bulantım başlıyo yatamıyorum çok düşünmekten kafam ağrıyo bu saçma saçan düşüncelerden 7-24 kafam ağrıyo sanki beynimin içi dolu gibi hissediyorum

Gece bende mide bulantılarına uyanıyorum canım demekki normal bunlar

Merhaba kızlar hayırlısıyla inşallah ben de Kasım annesi olacağım. Ben şu ara çok fazla mide bulantısı yaşıyorum. 24 saat boyunca midem bulanıyor nasıl iş anlamadım. Doktorum prilam Dr diye bir ilaç verdi. Bulantılarım hafifledi ama tam olarak geçmedi

Kızlar demin sonuca baktım netten Açlık Kan şekeri 93 çıkmış . referans değ.arasında iyi demi

Stres yapma bence,kaygı çok normal bir duygu ama bunun seni esir almasına izin verme güzel düşüncelerle güzellikleri karşılayalım

Stres yapma bence,kaygı çok normal bir duygu ama bunun seni esir almasına izin verme güzel düşüncelerle güzellikleri karşılayalım
Hani hep derler ya bişeyi ne kdar düşünmek istemezsen o kadar çok düşünürsün diye resmen bunu yasıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim eşim gelince test yapmaya gidicem ama ilaçsız vitamin takviyesi ile atlatabilirim inşallah

Cunku annelik=delilik hormonlar ve stres de tuz biber ekiyo

Sizce hurmanın bir zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…