- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Gece bende mide bulantılarına uyanıyorum canım demekki normal bunlarYa dunden beri bugun daha da fazla mide bulantisi ve koku hassasiyeti basladi. Salatalik bilr kokuyo gibi geliyo.esim yiyo bisey yok. Aklima ne yemek getirsem kotu geliyo icime. Acaba ilac mi diye dusundum. Insallah bebektir o buyudugu icindir o.zmn. merakla bekliyorum simdi ne olacak diye cunku
Sağ ol canım darısı isteyen herkesin başınaGozunaydin
Ben hap olarak aliyorum hiçbir etki hissetmiyorum .. yan etki olmadi bendeProgestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ozellikle vajinal alanlar. Mide bulantisi ya da koku hassasiyeti yapiyo mu yoksa bebekten mi kaynakli bunlar
Tabi canım yazayim . Sat. 5 Şubat . Kese görme 17 martEtiketlemeden yazı iseniz görmemişimdir mesajların hepsini okumak zor oluyor malesef şimdi tekrardan yazarmısınız bilgilerinizi
Merhaba kızlar hayırlısıyla inşallah ben de Kasım annesi olacağım. Ben şu ara çok fazla mide bulantısı yaşıyorum. 24 saat boyunca midem bulanıyor nasıl iş anlamadım. Doktorum prilam Dr diye bir ilaç verdi. Bulantılarım hafifledi ama tam olarak geçmedi
Stres yapma bence,kaygı çok normal bir duygu ama bunun seni esir almasına izin verme güzel düşüncelerle güzellikleri karşılayalımKızlar bu hamilelik bende çok değişik düşüncelere neden oluyo ve bi türlü buna engel olamıyorumrüyamda çocuklarımın hasta doğdugunu görüyorum gece geç saatte uyanıyorum sonra mide bulantım başlıyo yatamıyorum çok düşünmekten kafam ağrıyo bu saçma saçan düşüncelerden 7-24 kafam ağrıyo sanki beynimin içi dolu gibi hissediyorum
Hani hep derler ya bişeyi ne kdar düşünmek istemezsen o kadar çok düşünürsün diye resmen bunu yasıyorum rabbim hayırlısını versin inşallahStres yapma bence,kaygı çok normal bir duygu ama bunun seni esir almasına izin verme güzel düşüncelerle güzellikleri karşılayalım
Canım benim çok teşekkür ederim eşim gelince test yapmaya gidicem ama ilaçsız vitamin takviyesi ile atlatabilirim inşallahCanim ben yumurtlama zamanlari temasli olmustum. Bebek denedigimiz icin de stres yaptim ya pozitifsem etkilenirse diye. Ebe bi arkadasim var ona danistim.. kovid benegi etkilemiyo kovid icin kullanilan ilaçların zarari oluyo. Yeni gebeliklerde bisey olmaz.rahat ol demisti. Icin rahatlasin diye yazmak istedim
siz naptinizMerhaba tam olarak aynıymışız 5+6 benim de
kese ve kalp atisi duyuldu muMerhaba tam olarak aynıymışız 5+6 benim de
Bebektense sevinecegim resmen kanamalr etkilemedi diyeGece bende mide bulantılarına uyanıyorum canım demekki normal bunlar
Cunku annelik=delilikKızlar bu hamilelik bende çok değişik düşüncelere neden oluyo ve bi türlü buna engel olamıyorumrüyamda çocuklarımın hasta doğdugunu görüyorum gece geç saatte uyanıyorum sonra mide bulantım başlıyo yatamıyorum çok düşünmekten kafam ağrıyo bu saçma saçan düşüncelerden 7-24 kafam ağrıyo sanki beynimin içi dolu gibi hissediyorum
Atlatirsin insallah bol dinlenme ve vitaminler iyi gelecektir ikinize deCanım benim çok teşekkür ederim eşim gelince test yapmaya gidicem ama ilaçsız vitamin takviyesi ile atlatabilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?