2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu sonuçlarda çıkmış,yorumlarınj bekliyoum iyi dimi
Sanırım virüse bakmışlar.Bi sorun yok dimi kızlar

4+6yim bugun hanimlar, sizde de alt karin bazen yan taraflari olarak orta veya hafif siddette ani agrilar girip cikiyor mu.Her zaman degil ama bazen.

Kuzular acilde baktırdım betama fakat anlamadım çıktıda veremedi resim çektirdi sanırım nabıza da düşmücek ama bende anlamadım düşmüş mü yükselmiş mi???? Papatyamelo Pasha22 OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Ruyaperisi anlayan cevap yazabilir mi aklıma gelenleri etiketledim

Eklentiler

• D381132C-E9E0-4D55-82BD-6DA30DC88A62.webp
    67 KB · Görüntüleme: 78
Yani bence iyi yanda kotu olarak algilanmaz. Betan 5binin ustunde ama ne kdr ustunde bunu.bilemeyiz. zaten 5bin ustunde kese vs cok rahat takp edilebildigi icin ultrason onemli artik
Onuda nisanın 2 sinde gidince inşallah gece parol içince korktum onuğzden kana baktırayım dedim ama net sonucu göremedim işte

Merhaba arkadaşlar size birsey danışmak istedim.bugun kese için muayeneye gittik 4+5 le uyumlu 9 mm olarak göründü.yanliz sezeryan bölgeme biraz yakınmış kese .12 sene önce sezeryanla doğum yapmıştım.doktor biraz daha yukarda olması gerek dedi.rahim kalınlığın iyi dedi gelir yukari doğru diye düşünüyorum dedi ama suan içim pek rahat etmedi açıkçası.bir hafta sonra tekrar gidicem.konuyla ilgili bilgisi olan varmi

Kızlaaar şimdi çıktım doktordan minik bebiş göründü şükürler olsun uygulamaya göre 7 haftalıktı bugün ama doktor 6 haftalık dedi küçük çünkü dedi ve kalp atışını duyamadık. Kalp atışının vuruşu var hafif ama duyulmadı maalesef haftaya tekrar çağırdı keşke 1 hafta daha bekleyip gitseydim diyorum bende ama aceleciliğim Neyseki her şey sağlıklıymış şükürler olsun Orucu sordum tutabilirsin miden bulanmadığı sürece dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…