- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
İnşallah öyledir ya aşırı korkuyorumCunku annelik=delilikhormonlar ve stres de tuz biber ekiyo
Amim canımOy maşallah canım benim devamları gelsin inşallah böyle güzel şekilde
Ben doktora sordum çay kahve vs yasak değil dediGunde 1 tane Turk kahvesi zararli olur mu sizce ?
Canım hepatit hiv vs bakmışlar bir sıkıntı yok ama d vitamini eksikliği var büyük ihtimalle takviye verirKızlar bu sonuçlarda çıkmış,yorumlarınj bekliyoum iyi dimi
Sanırım virüse bakmışlar.Bi sorun yok dimi kızlar Eki Görüntüle 3034651
Sağol canımCanım hepatit hiv vs bakmışlar bir sıkıntı yok ama d vitamini eksikliği var büyük ihtimalle takviye verir
Canim bu laboratuar 5000ustunu hesaplamiyo. Seninki de 5000ustu cikmis. Sikinti yapilacak bisey degilKuzular acilde baktırdım betama fakat anlamadım çıktıda veremedi resim çektirdi sanırım nabıza da düşmücek ama bende anlamadım düşmüş mü yükselmiş mi????Papatyamelo Pasha22 OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Ruyaperisi anlayan cevap yazabilir mi aklıma gelenleri etiketledim
Yani normal demi problem yokCanim bu laboratuar 5000ustunu hesaplamiyo. Seninki de 5000ustu cikmis. Sikinti yapilacak bisey degil
Yani bence iyi yanda kotu olarak algilanmaz. Betan 5binin ustunde ama ne kdr ustunde bunu.bilemeyiz. zaten 5bin ustunde kese vs cok rahat takp edilebildigi icin ultrason onemli artikYani normal demi problem yok
Ben burdan bişi anlamadım.Sonuç niye e nabıza düşmüycekmiş kiKuzular acilde baktırdım betama fakat anlamadım çıktıda veremedi resim çektirdi sanırım nabıza da düşmücek ama bende anlamadım düşmüş mü yükselmiş mi????Papatyamelo Pasha22 OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Ruyaperisi anlayan cevap yazabilir mi aklıma gelenleri etiketledim
Onuda nisanın 2 sinde gidince inşallah gece parol içince korktum onuğzden kana baktırayım dedim ama net sonucu göremedim işteYani bence iyi yanda kotu olarak algilanmaz. Betan 5binin ustunde ama ne kdr ustunde bunu.bilemeyiz. zaten 5bin ustunde kese vs cok rahat takp edilebildigi icin ultrason onemli artik
Anlamadım ki bende habire bakıp duruyom ama yokCanım
Ben burdan bişi anlamadım.Sonuç niye e nabıza düşmüycekmiş ki
5000 den büyük cıkmıs düşmemiş korkma ultrosonla bakmadı mı canımKuzular acilde baktırdım betama fakat anlamadım çıktıda veremedi resim çektirdi sanırım nabıza da düşmücek ama bende anlamadım düşmüş mü yükselmiş mi????Papatyamelo Pasha22 OKYANUS302 Eflatun1Kelebek Ruyaperisi anlayan cevap yazabilir mi aklıma gelenleri etiketledim
Parol icmekle bisey olmaz canım izin veriliyo gebelikteOnuda nisanın 2 sinde gidince inşallah gece parol içince korktum onuğzden kana baktırayım dedim ama net sonucu göremedim işte
Enabiza düşse de aynisi yazacak laboratuarla alakali buAnlamadım ki bende habire bakıp duruyom ama yok
Yok canım çok küçük bir ilçedeyim burda öyle yok haftaya bugün randevum var anca o zaman görcem ultrason ile5000 den büyük cıkmıs düşmemiş korkma ultrosonla bakmadı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?