2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Parol icmekle bisey olmaz canım izin veriliyo gebelikte
Ya nebileyim 3 . İçişim dişimden duramadığım için geceleri içiyodum ama korktum bebeğe bişey olurmu diye dedim baktırayım ama ilçenin küçüklüğü laboratuvar ı da etkiliyo demekki

5000den yuksek kuzum 10000de olabilir 20000 de demek ki hesaplamıyor 5000den fazlasını gayet güzel olması gereken zaten diş için mi gittin acile

Ya nebileyim 3 . İçişim dişimden duramadığım için geceleri içiyodum ama korktum bebeğe bişey olurmu diye dedim baktırayım ama ilçenin küçüklüğü laboratuvar ı da etkiliyo demekki
Canim parol zarar vermez ama diyelim ki asla icilmeyecek bi ilac ictin. O da betayi dusurmez oyle hemen. Bebegin ileriki gelisiminde sıkıntı yapabilir o da parolla olacak is degil. O konuda rahat ol

Kızlar merhaba bugün sabah açık pembe kanamam oldu kanama devam edince doktoruma gittim kesenin arkasında kanama alanı olusmus dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrole çağırdı. Dua edin ne olur henüz çok küçük dedi kalp atışını dinleyemedim çok korkuyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmuş

5000den yuksek kuzum 10000de olabilir 20000 de demek ki hesaplamıyor 5000den fazlasını gayet güzel olması gereken zaten diş için mi gittin acile
Asıl amaç dişimdi acilde bakmıyolarmış burda pazartesiye randevu aldım madem dişe baktıramıyom dedim o zaman betaya baktırayım oda böyle çıktı

Gecmis olsun cnm. Progestan ve dinlenme ise yarar emin ol. Bak ben de yatiyorum ve ilqc aliyorum baya iyi geldi çok şükür

Gunde 1 tane Turk kahvesi zararli olur mu sizce ?
Bana doktorum ilk 3 ay çayı da kahveyi de yasakladı asitli içecekler 9 ay yasak hatta doktoruna danışmalısın kimisi musade ediyor senin geçmiş durumuna göre
Sizce hurmanın bir zararı olur mu
Ben yiyorum canim sanmıyorum bi zararı neden olsun ki kabizligima iyi geliyor, neden öyle bi şey takıldı ki aklına zararı mı varmış

Canım korkma hamileliğin ilk zamanları böyle kanama alanları sık görülen bir şey. Bende de gördü doktor bugün keseden uzak dedi sıkıntı olmaz dedi ama bana da ilaç verdi. Koyu renk kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Bu dönemlerde moral çok önemli sen moralini bozma ilaçlarını kullan bol bol dinlen

Son haftalarda doğumu başlatmaya yardımcı oluyor , ilk haftalarda düşüğe sebep olabilir diye okudum. Bir tane yedim bugün sadece o yüzden

Hurmayi son zamanlarda acilma yapsin diye yoyolar genelde. Ondan herhalde sordu ama olk donem hakkinda benm de bilgim yok. Canim.istemesine ragmen yemedim

Son haftalarda doğumu başlatmaya yardımcı oluyor , ilk haftalarda düşüğe sebep olabilir diye okudum. Bir tane yedim bugün sadece o yüzden
Hic bilmiyordum doktorum yiyebilecegim şeylerin listesini vermişti ornek menü var hurma var içinde ben gönül rahatlığıyla yiyorum

Yok canım çok küçük bir ilçedeyim burda öyle yok haftaya bugün randevum var anca o zaman görcem ultrason ile
Bakılsa artık gorurdun keseyi de belki bebeği de 6 doldu mu heyecanla bekliyosun rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin cümlemize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…