Teşekkür ederim canım sağ ol
Bakılsa artık gorurdun keseyi de belki bebeği de 6 doldu mu heyecanla bekliyosunrabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin cümlemize insallah
Aminn canım hepimize nasip olsun inşallahhh şu marttan bi çıksak rahatlıcamBakılsa artık gorurdun keseyi de belki bebeği de 6 doldu mu heyecanla bekliyosunrabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin cümlemize insallah
Hurmanın rahim içinde kasılmalara sebep olup düşük tehlikesi yarattığını okumuştum bir siteden ama araştır bence tek kaynağa göre hareket etme canım yada dr una sorSizce hurmanın bir zararı olur mu
Folik asit deposuymus aslında yararlı ama abartılmadıgı sürece ay ben ilk dogum olcagında ,7 tane hurmaya ayrı ayrı yasin okuyup yiycektim okudum ama yeme kısmında cok fırsatım olmadı sezeryan olunca ben normal beklerken tabiHurmanın rahim içinde kasılmalara sebep olup düşük tehlikesi yarattığını okumuştum bir siteden ama araştır bence tek kaynağa göre hareket etme canım yada dr una sor
Benim de zaman zaman oluyor o tip ağrılarım dikkate almıyorum umarım iyi yapıyorumdurSelam kızlar nasılsınız ? Kaç gündür bakamadım yazılanlara. Benim adet benzeri sancılarım devam ediyor. Ultrasonda keseyi de gördük ama sesi duyamadık. Çok küçükmüş henüz, qmq kalp atışını gördük, haftaya sesini duyacağız nasip olursa
Çok teşekkür ederim Kesildi mi canım senin kanaman devam ediyor mu çok korktum inşallah fayda ederGecmis olsun cnm. Progestan ve dinlenme ise yarar emin ol. Bak ben de yatiyorum ve ilqc aliyorum baya iyi geldi çok şükür
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziCanım korkma hamileliğin ilk zamanları böyle kanama alanları sık görülen bir şey. Bende de gördü doktor bugün keseden uzak dedi sıkıntı olmaz dedi ama bana da ilaç verdi. Koyu renk kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Bu dönemlerde moral çok önemli sen moralini bozma ilaçlarını kullan bol bol dinlen
Maşallah canım görmüşsün ya duyarsın da inşallah.Kızlaaar şimdi çıktım doktordan minik bebiş göründü şükürler olsunuygulamaya göre 7 haftalıktı bugün ama doktor 6 haftalık dedi küçük çünkü dedi ve kalp atışını duyamadık. Kalp atışının vuruşu var hafif ama duyulmadı maalesef haftaya tekrar çağırdı keşke 1 hafta daha bekleyip gitseydim diyorum bende ama aceleciliğim Neyseki her şey sağlıklıymış şükürler olsun Orucu sordum tutabilirsin miden bulanmadığı sürece dedi.
Maşallah harika bir yolk sac herşey çok güzel görünüyor ama 2 hafta da çok zor beklemek anacım Allah sabır versinKızlar çıktım doktordan bizimkinin yolk saci göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı@Papatyamelo kese tarihini yazabilirsin 26 Şubat
Bu işin bir stresli tarafı da bu beklemeler yahuu sinir oluyorum. Acaba üstüste bakmak tehlikeli filan mı oluyo ki ondan mı 2 hafta dedi ya da karından bakmak için miKızlar yaa ben geçen haftalarda kalp atışını duydum çok şükür doktorumda 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi 1 hafta geçti kaldı 1 hafta doktora gitmem için ama içim içimi yiyo böyle korku oluyor acaba kalp atışı devam ediyor mu die sizlerdede böyle korkular oluyomu yani 1 haftayı nasıl geçircem onu düşünüyorum
Evet son haftaları öneriyomuş drlar ama düşük tehlikesi olan kişilere ilk zamanlar önermiyorlarmış sanırım net değilim drlar en iyisini bilir tabiFolik asit deposuymus aslında yararlı ama abartılmadıgı sürece ay ben ilk dogum olcagında ,7 tane hurmaya ayrı ayrı yasin okuyup yiycektim okudum ama yeme kısmında cok fırsatım olmadı sezeryan olunca ben normal beklerken tabiama kolay acılma yaptıgını okudum ben de
Bende öyle okudum sormak lazım doktora sorayım gidinceHurmanın rahim içinde kasılmalara sebep olup düşük tehlikesi yarattığını okumuştum bir siteden ama araştır bence tek kaynağa göre hareket etme canım yada dr una sor
Bilen yok mu acaba ?Kızlar ben ovülasyon takibi yapıyordum 6 Mart'ta pik i gördğm 7 Mart'ta çatlama. Son adet tarihinde 18 Şubat idi. Şimdi ben nasıl 5 haftalık oluyorum sağlık ocağında 5 hafta dediler ?
Bakar ama yoğun olursa bekletirler canımcımKızlar bir şey soracağım, aile hekimlerine halen randevu ile mi gidiyoruz? Yoksa pazartesi randevu almadan gitsem bakar mı acaba?
Çok teşekkür ederim eve canım bende sabah fark ettim dün idrar esti ile öğrendim hemen sabah kan verdimTebrik ederim hayırlı olsun benimle aynı gün sat tarihiniz
Canım say a göre 5+1 sin o yüzden 5 haftalık demişlerdir. 6.haftadan 1 gün aldın şuanBilen yok mu acaba ?
Bende senin gibi ovulasyon testi ile takıp ettim benim de 8. yumurtlama 9. Çatlama oldu bir uygulamaya gire 4 hafta 5 günlük gebeyimBilen yok mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?