2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kızlar nasılsınız ? Kaç gündür bakamadım yazılanlara. Benim adet benzeri sancılarım devam ediyor. Ultrasonda keseyi de gördük ama sesi duyamadık. Çok küçükmüş henüz, qmq kalp atışını gördük, haftaya sesini duyacağız nasip olursa

Bakılsa artık gorurdun keseyi de belki bebeği de 6 doldu mu heyecanla bekliyosun rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin cümlemize insallah
Bakılsa artık gorurdun keseyi de belki bebeği de 6 doldu mu heyecanla bekliyosun rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin cümlemize insallah
Aminn canım hepimize nasip olsun inşallahhh şu marttan bi çıksak rahatlıcam

Hurmanın rahim içinde kasılmalara sebep olup düşük tehlikesi yarattığını okumuştum bir siteden ama araştır bence tek kaynağa göre hareket etme canım yada dr una sor
Folik asit deposuymus aslında yararlı ama abartılmadıgı sürece ay ben ilk dogum olcagında ,7 tane hurmaya ayrı ayrı yasin okuyup yiycektim okudum ama yeme kısmında cok fırsatım olmadı sezeryan olunca ben normal beklerken tabi ama kolay acılma yaptıgını okudum ben de

Benim de zaman zaman oluyor o tip ağrılarım dikkate almıyorum umarım iyi yapıyorumdur Zaman zaman çok ayakta kalır çok yürürsem pembe lekelenme oluyor ilk iki hamileliğimden farklı olarak,korkarak ona alışmaya çalışıyorum

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kızlar yaa ben geçen haftalarda kalp atışını duydum çok şükür doktorumda 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi 1 hafta geçti kaldı 1 hafta doktora gitmem için ama içim içimi yiyo böyle korku oluyor acaba kalp atışı devam ediyor mu die sizlerdede böyle korkular oluyomu yani 1 haftayı nasıl geçircem onu düşünüyorum

Kızlar ben ovülasyon takibi yapıyordum 6 Mart'ta pik i gördğm 7 Mart'ta çatlama. Son adet tarihinde 18 Şubat idi. Şimdi ben nasıl 5 haftalık oluyorum sağlık ocağında 5 hafta dediler ?

Maşallah canım görmüşsün ya duyarsın da inşallah. Nasıl bekleyecektin sen de haklısın ben olsam kesinlikle sen gibi duramazdım
Kızlar çıktım doktordan bizimkinin yolk saci göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı @Papatyamelo kese tarihini yazabilirsin 26 Şubat
Maşallah harika bir yolk sac herşey çok güzel görünüyor ama 2 hafta da çok zor beklemek anacım Allah sabır versin

Bu işin bir stresli tarafı da bu beklemeler yahuu sinir oluyorum. Acaba üstüste bakmak tehlikeli filan mı oluyo ki ondan mı 2 hafta dedi ya da karından bakmak için mi

Evet son haftaları öneriyomuş drlar ama düşük tehlikesi olan kişilere ilk zamanlar önermiyorlarmış sanırım net değilim drlar en iyisini bilir tabi

Kızlar bir şey soracağım, aile hekimlerine halen randevu ile mi gidiyoruz? Yoksa pazartesi randevu almadan gitsem bakar mı acaba?

Hurmanın rahim içinde kasılmalara sebep olup düşük tehlikesi yarattığını okumuştum bir siteden ama araştır bence tek kaynağa göre hareket etme canım yada dr una sor
Bende öyle okudum sormak lazım doktora sorayım gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…