Canım son adet tarihinden itibaren sayıyorlar 5+1 sin şu anBilen yok mu acaba ?
Teşekkür ederim canımCanım say a göre 5+1 sin o yüzden 5 haftalık demişlerdir. 6.haftadan 1 gün aldın şuan
Tamam kuzum bi pazartesi şansımı deneyeyim tahlil için doktor sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi deBakar ama yoğun olursa bekletirler canımcım
Beta HCG kaç çıktı peki?Bende senin gibi ovulasyon testi ile takıp ettim benim de 8. yumurtlama 9. Çatlama oldu bir uygulamaya gire 4 hafta 5 günlük gebeyim
Nasıl ya öyle miCanım son adet tarihinden itibaren sayıyorlar 5+1 sin şu an
O zaman bu uygulamalar yanlış mı hesaplıyor oluyorCanım son adet tarihinden itibaren sayıyorlar 5+1 sin şu an
15.90Beta HCG kaç çıktı peki?
Yeni mi baktırdım peki ? Yoksa ilk öğrendiğinde mi?
Canım bilmiyorum ki aslında uygulamalar da bu şekilde hesaplar happy moms diye bir uygulama var mesela ordan bakarsan uyumlu olduğunu görürsün son adet tarihin ile.O zaman bu uygulamalar yanlış mı hesaplıyor oluyor
Dün baktırdım canım saten dün öğrendim hamile olduğumuYeni mi baktırdım peki ? Yoksa ilk öğrendiğinde mi?
Tamm canım çok teşekkür ederimCanım bilmiyorum ki aslında uygulamalar da bu şekilde hesaplar happy moms diye bir uygulama var mesela ordan bakarsan uyumlu olduğunu görürsün son adet tarihin ile.
Canım sakın korkma canını sıkma, dualrım seninle .Rabbim sağ salim sana bağışlasın evladını. Haplarını kullan iş yapma bi kaç gün dinlen guzumKızlar merhaba bugün sabah açık pembe kanamam oldu kanama devam edince doktoruma gittim kesenin arkasında kanama alanı olusmus dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrole çağırdı. Dua edin ne olur henüz çok küçük dedi kalp atışını dinleyemedim çok korkuyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmuş
Bu dediğin uygulamayı indirdin orda da diğer uygulamada olduğu gibi 4 +4 diyorCanım bilmiyorum ki aslında uygulamalar da bu şekilde hesaplar happy moms diye bir uygulama var mesela ordan bakarsan uyumlu olduğunu görürsün son adet tarihin ile.
Değerlerimiz aynı o zamanSabah acilde kan verdim beta HCG 1559 çıktı Dr tahmini 2-3 haftalık dedi
Son adet tarihin 18 şubat değil mi? Benim de 17 şubat beni 5+2 olarak gösteriyor şu an o uygulama. Acaba farklı bir değer girmiş olabilir misin?Bu dediğin uygulamayı indirdin orda da diğer uygulamada olduğu gibi 4 +4 diyor
Aynen birde hani hem kese hemde kalp atışı duyuldu ya heralde büyüyüp büyümediğine bakılmak için 2 hafta dedi die tahmin ediyorumBu işin bir stresli tarafı da bu beklemeler yahuu sinir oluyorum. Acaba üstüste bakmak tehlikeli filan mı oluyo ki ondan mı 2 hafta dedi ya da karından bakmak için mi
15.90 mı 1590 mı?
Hamileler randevusuz gidiyorKızlar bir şey soracağım, aile hekimlerine halen randevu ile mi gidiyoruz? Yoksa pazartesi randevu almadan gitsem bakar mı acaba?
Kesildi gibi duruyo canim ama normal yasantimin yüzde yirmisine indirdim neredeyse hareketliligimi. Insallah bebek de iyidir. Senin de gecer insallah hemenÇok teşekkür ederim Kesildi mi canım senin kanaman devam ediyor mu çok korktum inşallah fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?