2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen birde hani hem kese hemde kalp atışı duyuldu ya heralde büyüyüp büyümediğine bakılmak için 2 hafta dedi die tahmin ediyorum
Risk görmemiş cok sukur ondan 2hafta sonrasina cagirmis canim. Risk olsa ertesi gune bile cagirir. Bize zor geliyo beklemek ama aslinda bu iyi.haber senin icin

Hanımlar benim de son adet 15.02 keseyi görme 25.03 ekleyebilir mısın canım? Papatyamelo
Ben de keseyi tek görmem normal mi diye sormuştum topik yoğun benim soru kaynadı ama takip ediyorum şuan için kesenin tek görünmesi de normal anladığım kadarıyla sağlıkla hayırla güzel gebelik yaşayıp yine sağlıkla kavusalim yavrucaklara inşallah

Normal canım ben de 5+2 de gittim doktora, doktor kese bile görünmeyebilir dedi çok erken dedi bebek için hepten erken stres yapma hiç her şey normal

Benim yok . Arada çok hafif kasıklara iğne batma gibi oluyor hapşırırken ve öldürürken de ağrı giriyor o kadar bi de göğüslerde çok hafif hassasiyet
Ben çok yoğun göğüs ağrısı cekiyordum ama bugünnhiç yok anlamadım arada da iğne batması

Teşekkür ederim bakalım iki hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah hep bir bekleme hep bir heyecan

Bugün bı velimiz sersemletie o seni dedi bende yok hiç olmadı dedim vajinalmi kullanıyorsun dedi evt dedim
Bende vajinal kullanıyorum 3 tane günde ama hiç etkisi olmadı

Kuzuuum bozma moralini sakın bol bol dinlen hiç yorma kendini dualarım seninle burdaki tüm herkesle

Canım bilmiyorum ki aslında uygulamalar da bu şekilde hesaplar happy moms diye bir uygulama var mesela ordan bakarsan uyumlu olduğunu görürsün son adet tarihin ile.
Canım benim sata göre yazdı doktor ama bu gerçeği yansitmaz dedi bebeğin gelisimine göre güncelleyecegiz ilerde dedi.

Kesildi gibi duruyo canim ama normal yasantimin yüzde yirmisine indirdim neredeyse hareketliligimi. Insallah bebek de iyidir. Senin de gecer insallah hemen
Sağol canım benim hepimiz sağlıcakla alalım inşallah bana progesteronu 200 mg 1 adet verdi günlük sen nasıl kullanıyorsun ?

Omega3 olarak takviyemi kullanıyorsunuz.
Hangi besinleri tüketiyorsunuz balık dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…