- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Risk görmemiş cok sukur ondan 2hafta sonrasina cagirmis canim. Risk olsa ertesi gune bile cagirir. Bize zor geliyo beklemek ama aslinda bu iyi.haber senin icinAynen birde hani hem kese hemde kalp atışı duyuldu ya heralde büyüyüp büyümediğine bakılmak için 2 hafta dedi die tahmin ediyorum
Bugün bı velimiz sersemletie o seni dedi bende yok hiç olmadı dedim vajinalmi kullanıyorsun dedi evt dedimCanım ben iki türlüde alıyorum
Vajinadan aldıgımda hiçbi etki hissetmedim
Ama hap olarak aldıgımda aşırı baş dönmesi yapıyor bende
Benim yok . Arada çok hafif kasıklara iğne batma gibi oluyor hapşırırken ve öldürürken de ağrı giriyor o kadarKızlar hiç sancısı belirtisi olmayan var mı 6+4 teyim bulantım filan yok
Ay süper bi haber teşekkür ederiimHamileler randevusuz gidiyor
Normal canım ben de 5+2 de gittim doktora, doktor kese bile görünmeyebilir dedi çok erken dedi bebek için hepten erkenHanımlar benim de son adet 15.02 keseyi görme 25.03 ekleyebilir mısın canım?Papatyamelo
Ben de keseyi tek görmem normal mi diye sormuştum topik yoğun benim soru kaynadıama takip ediyorum şuan için kesenin tek görünmesi de normal anladığım kadarıyla sağlıkla hayırla güzel gebelik yaşayıp yine sağlıkla kavusalim yavrucaklara inşallah
Ben çok yoğun göğüs ağrısı cekiyordum ama bugünnhiç yok anlamadım arada da iğne batmasıBenim yok . Arada çok hafif kasıklara iğne batma gibi oluyor hapşırırken ve öldürürken de ağrı giriyor o kadarbi de göğüslerde çok hafif hassasiyet
Teşekkür ederim bakalım iki hafta sonra kalp atışını duyarız inşallah hep bir bekleme hep bir heyecanMaşallah canım görmüşsün ya duyarsın da inşallah.Nasıl bekleyecektin sen de haklısın ben olsam kesinlikle sen gibi duramazdım
Maşallah harika bir yolk sac herşey çok güzel görünüyor ama 2 hafta da çok zor beklemek anacım Allah sabır versin
Sağolasın canım benim amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım sakın korkma canını sıkma, dualrım seninle .Rabbim sağ salim sana bağışlasın evladını. Haplarını kullan iş yapma bi kaç gün dinlen guzum
Bende vajinal kullanıyorum 3 tane günde ama hiç etkisi olmadıBugün bı velimiz sersemletie o seni dedi bende yok hiç olmadı dedim vajinalmi kullanıyorsun dedi evt dedim
Kuzuuum bozma moralini sakın bol bol dinlen hiç yorma kendini dualarım seninle burdaki tüm herkesleKızlar merhaba bugün sabah açık pembe kanamam oldu kanama devam edince doktoruma gittim kesenin arkasında kanama alanı olusmus dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrole çağırdı. Dua edin ne olur henüz çok küçük dedi kalp atışını dinleyemedim çok korkuyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmuş
Canım benim sata göre yazdı doktor ama bu gerçeği yansitmaz dedi bebeğin gelisimine göre güncelleyecegiz ilerde dedi.Canım bilmiyorum ki aslında uygulamalar da bu şekilde hesaplar happy moms diye bir uygulama var mesela ordan bakarsan uyumlu olduğunu görürsün son adet tarihin ile.
Sağol canım benim hepimiz sağlıcakla alalım inşallah bana progesteronu 200 mg 1 adet verdi günlük sen nasıl kullanıyorsun ?Kesildi gibi duruyo canim ama normal yasantimin yüzde yirmisine indirdim neredeyse hareketliligimi. Insallah bebek de iyidir. Senin de gecer insallah hemen
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah sağlıcakla gelsin miniklerde bu sıkıntılara razıyızKuzuuum bozma moralini sakın bol bol dinlen hiç yorma kendini dualarım seninle burdaki tüm herkesle
Benimde bulantım yok.Kızlar hiç sancısı belirtisi olmayan var mı 6+4 teyim bulantım filan yok
Son adet tarihin 18 şubat değil mi? Benim de 17 şubat beni 5+2 olarak gösteriyor şu an o uygulama. Acaba farklı bir değer girmiş olabilir misin?
15.9015.90 mı 1590 mı?
Benim değerim düşük mü15.90 mı 1590 mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?