Dualarım seninle canım progesteronla kanama da kanama alanında yok olucak inşaallah korkma lütfen. Allahım yar ve yardımcın olsunKızlar merhaba bugün sabah açık pembe kanamam oldu kanama devam edince doktoruma gittim kesenin arkasında kanama alanı olusmus dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrole çağırdı. Dua edin ne olur henüz çok küçük dedi kalp atışını dinleyemedim çok korkuyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmuş
Multivitamin verdi doktorum içinde hem omega hem de folik ve diğer vitaminler var canım. Yeme içmeye aşırı dikkat edemiyorum ama balık ceviz süt yoğurt peynir ve meyve olmazsa olmazlarımOmega3 olarak takviyemi kullanıyorsunuz.
Hangi besinleri tüketiyorsunuz balık dışında.
Ben de herşey var bi bulantı yok o da eksik kalsın hatta Allah korusunKızlar hiç sancısı belirtisi olmayan var mı 6+4 teyim bulantım filan yok
4 haftalık San düşük değil bence canım zaten ikiye katlayarak gidiyor bir haftada yükselir bayağıBenim değerim düşük mü
Kaçıncı ay tatlım senin bende multivitamine başlayacağım.ilk 3 ay folik asit kullanacakmışım.Balik dışında hepsini tüketiyorum. Balık olarak hangisini tüketiyorsun. Ben somon yedim fakat cıva ağır metalden korktuğum için tüketmiyorumda. Günde 3 ceviz yiyorum. Fındık tüketiyorum.Multivitamin verdi doktorum içinde hem omega hem de folik ve diğer vitaminler var canım. Yeme içmeye aşırı dikkat edemiyorum ama balık ceviz süt yoğurt peynir ve meyve olmazsa olmazlarım
Hangi marka tatlım senin multivitamininMultivitamin verdi doktorum içinde hem omega hem de folik ve diğer vitaminler var canım. Yeme içmeye aşırı dikkat edemiyorum ama balık ceviz süt yoğurt peynir ve meyve olmazsa olmazlarım
Aaa kimin 18 diYok kiizzzz 18 , Şubat nereden çıktı Benim bat tarihîn 22 Şubat
Kaçıncı ay tatlım senin bende multivitamine başlayacağım.ilk 3 ay folik asit kullanacakmışım.Balik dışında hepsini tüketiyorum. Balık olarak hangisini tüketiyorsun. Ben somon yedim fakat cıva ağır metalden korktuğum için tüketmiyorumda. Günde 3 ceviz yiyorum. Fındık tüketiyorum.
Prenatal Life canım. Somon ben de yiyemiyorum ağır geliyor bana şu sıralar genelde levrek ve barbun yiyorum. Bu arada 6+1 im hesaplamaya göre. Ama salı günü kalp atışı randevum var bakalım doktor kaç günlük diyecek. Bazen hesaplama farklı çıkabiliyormuş. Sen kaç haftalıksın?Hangi marka tatlım senin multivitaminin
Kalitesi farklıdır belki ama ikisi de progesteron hormonu. Mesela benimki ikisi de değil lutinus diye bir fitilBir şey danışmak istiyorum size, doktor duphaston verdi bana ama kimisine progestan verilmiş arasında bir fark var mı?
Evet çoğu kişiye de fitil verilmiş, ay kafam karıştıKalitesi farklıdır belki ama ikisi de progesteron hormonu. Mesela benimki ikisi de değil lutinus diye bir fitil
normal kuzum endişe etmeYani normal demi problem yok
Normalde göğüs ağrım ve kasık ağrımda geçt bugün snfkfdkf insan kendini yokluyorBenimde bulantım yok.
Böylede devam eder hayırlısıyla inşAllah
Aynen canım boşver olmasınBen de herşey var bi bulantı yok o da eksik kalsın hatta Allah korusun6+1
kuzum dur sakin ol benim günlerdir pembe ve kahverengi akıntılar devam ediyor bazı arkadaşlarında olmuş doktor dinlen ve progestan ilacı vermiş sende dikkat et ama psikolojini sağlam tutKızlar merhaba bugün sabah açık pembe kanamam oldu kanama devam edince doktoruma gittim kesenin arkasında kanama alanı olusmus dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrole çağırdı. Dua edin ne olur henüz çok küçük dedi kalp atışını dinleyemedim çok korkuyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmuş
Ben de lutinus kullanıyorum. Progestan kullandığımda mantar oldu daha önce, o yüzden tekrar vermedi doktorumKalitesi farklıdır belki ama ikisi de progesteron hormonu. Mesela benimki ikisi de değil lutinus diye bir fitil
ben de duphaston kullanıyorum hiç bir fark yokBir şey danışmak istiyorum size, doktor duphaston verdi bana ama kimisine progestan verilmiş arasında bir fark var mı?
Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı nasip eder inşAllah hayırlısıylaPrenatal Life canım. Somon ben de yiyemiyorum ağır geliyor bana şu sıralar genelde levrek ve barbun yiyorum. Bu arada 6+1 im hesaplamaya göre. Ama salı günü kalp atışı randevum var bakalım doktor kaç günlük diyecek. Bazen hesaplama farklı çıkabiliyormuş. Sen kaç haftalıksın?
Valla bir an önce gidip göreyim netleşsin her şey beklemek ne zormuşnormal kuzum endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?