2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de acaip şeyler yaşıyorum ama en çok da 5 in sonu ve 6. Haftalarda. ilk başlarda baş ağrım olmuştu sonra, Bir gün kasıklarım belim kopuyor gibi inletiyor bir gün sadece göğüslerim hassas bir gün midem deli gibi yanıyor ejderha gibi alev çıkarıyorum. Bir gün sağ kasığa birgün sol kasığa ağrılar iğne batmaları, birgün kabızlıktan ölüyorum ertesi gün gazdan. Bi çok yiyorm bi iştahım kapanıyor. Vallahi bugün hiçbirşey hissetmiyorum bir şeyler olmasına okadar alışmışım ki garip geliyor. Gerçi daha gün bitmedi

Dualarım seninle canım progesteronla kanama da kanama alanında yok olucak inşaallah korkma lütfen. Allahım yar ve yardımcın olsun. Bol bol dinlen canım

Omega3 olarak takviyemi kullanıyorsunuz.
Hangi besinleri tüketiyorsunuz balık dışında.
Multivitamin verdi doktorum içinde hem omega hem de folik ve diğer vitaminler var canım. Yeme içmeye aşırı dikkat edemiyorum ama balık ceviz süt yoğurt peynir ve meyve olmazsa olmazlarım

Multivitamin verdi doktorum içinde hem omega hem de folik ve diğer vitaminler var canım. Yeme içmeye aşırı dikkat edemiyorum ama balık ceviz süt yoğurt peynir ve meyve olmazsa olmazlarım
Kaçıncı ay tatlım senin bende multivitamine başlayacağım.ilk 3 ay folik asit kullanacakmışım.Balik dışında hepsini tüketiyorum. Balık olarak hangisini tüketiyorsun. Ben somon yedim fakat cıva ağır metalden korktuğum için tüketmiyorumda. Günde 3 ceviz yiyorum. Fındık tüketiyorum.

Hangi marka tatlım senin multivitaminin

Bir şey danışmak istiyorum size, doktor duphaston verdi bana ama kimisine progestan verilmiş arasında bir fark var mı?

Hangi marka tatlım senin multivitaminin
Prenatal Life canım. Somon ben de yiyemiyorum ağır geliyor bana şu sıralar genelde levrek ve barbun yiyorum. Bu arada 6+1 im hesaplamaya göre. Ama salı günü kalp atışı randevum var bakalım doktor kaç günlük diyecek. Bazen hesaplama farklı çıkabiliyormuş. Sen kaç haftalıksın?

Bir şey danışmak istiyorum size, doktor duphaston verdi bana ama kimisine progestan verilmiş arasında bir fark var mı?
Kalitesi farklıdır belki ama ikisi de progesteron hormonu. Mesela benimki ikisi de değil lutinus diye bir fitil

kuzum dur sakin ol benim günlerdir pembe ve kahverengi akıntılar devam ediyor bazı arkadaşlarında olmuş doktor dinlen ve progestan ilacı vermiş sende dikkat et ama psikolojini sağlam tut

Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymayı nasip eder inşAllah hayırlısıyla
7 hafta tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…