2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza beni eklermidiniz sat 22 Şubat doğum 29 kasım görünüyor. Benim bir oğlum bir kızım var bu sürpriz oldu.Dün ultrasonda keseyi gördük inşallah hepimizin süreci güzel geçer

Hayırlı olsun .
Rabbim hayırlısıyla en kolayından kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim eve canım bende sabah fark ettim dün idrar esti ile öğrendim hemen sabah kan verdim benim kan değerim 15.90 daha yeni senin değerin kaç di k

Çok teşekkür ederim eve canım bende sabah fark ettim dün idrar esti ile öğrendim hemen sabah kan verdim benim kan değerim 15.90 daha yeni senin değerin kaç di kuzum
Çarşamba günü geçen adetimin ilk günüydü öğlen evde test yaptım çift çizgi çıkınca aksam kadın doğum acilde test yaptırdım 144.6 çıktı betam canım şimdi kaç oldu bilmiyorum P.tesi randevum var bakalım hayırlısı insallah kuzum

Hoşgeldin canım tebrik ederim Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah benimde sat 22 Şubat kese karındanmı yoksa vajinal mi göründü ?

İçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok

İçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
Canım aklına kötüyü getirme herkeste belirti olacak değil ya inan bana yeğenim iki gebelğindede sanki hiç hamile değilmiş gibi birşey hissetmedi ne bulantı ne göğüs hassasiyeti motorada bindi dansta etti karnı şişmese bebek olduguna bile inanmazdım diyordu

İnşallah herşey yolundadır

canım ıyıaksamlar sıze sormak ıstedım sanırım aynıı haftalardayız sızınle benımde sat 17 subat bende bugun kese ıcın gıttım.karından muayane ettı kese sadece gorundu suan ıcın .sızınkı kac mm cıktı onu soracaktım bana 9 mm dedı.sızınkı kac cıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…