Benim ilk iki hafta kasık ağrım vardı. Çok şükür geçti.Normalde göğüs ağrım ve kasık ağrımda geçt bugün snfkfdkf insan kendini yokluyor
Hayırlı olsun .Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza beni eklermidiniz sat 22 Şubat doğum 29 kasım görünüyor. Benim bir oğlum bir kızım var bu sürpriz oldu.Dün ultrasonda keseyi gördük inşallah hepimizin süreci güzel geçer
Çok teşekkür ederim eve canım bende sabah fark ettim dün idrar esti ile öğrendim hemen sabah kan verdimbenim kan değerim 15.90 daha yeni senin değerin kaç di k
Çarşamba günü geçen adetimin ilk günüydü öğlen evde test yaptım çift çizgi çıkınca aksam kadın doğum acilde test yaptırdım 144.6 çıktı betam canım şimdi kaç oldu bilmiyorumÇok teşekkür ederim eve canım bende sabah fark ettim dün idrar esti ile öğrendim hemen sabah kan verdimbenim kan değerim 15.90 daha yeni senin değerin kaç di kuzum
Hoşgeldin canım tebrik ederim Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah benimde sat 22 Şubat kese karındanmı yoksa vajinal mi göründü ?Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza beni eklermidiniz sat 22 Şubat doğum 29 kasım görünüyor. Benim bir oğlum bir kızım var bu sürpriz oldu.Dün ultrasonda keseyi gördük inşallah hepimizin süreci güzel geçer
İnşallah canım sağsalim kucaklarımıza alalımBenim ilk iki hafta kasık ağrım vardı. Çok şükür geçti.
Bulantı olmasın
Bol bol vitamin olsun yediklerimiz şifa olsun bebeklerimize
Olumlu düşün.İçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
Canım aklına kötüyü getirme herkeste belirti olacak değil ya inan bana yeğenim iki gebelğindede sanki hiç hamile değilmiş gibi birşey hissetmedi ne bulantı ne göğüs hassasiyeti motorada bindi dansta etti karnı şişmese bebek olduguna bile inanmazdım diyorduİçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
Neden böyle bir korkuya girdiniz yolk kesesini mi görmedinziİçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
Gittim gayet güzel dedi ama bilmiyorumOlumlu düşün.
İçini ferah tut.
Jinekolog gitmedinmi tatlım.
İnşallah herşey yolundadırCanım aklına kötüyü getirme herkeste belirti olacak değil ya inan bana yeğenim iki gebelğindede sanki hiç hamile değilmiş gibi birşey hissetmedi ne bulantı ne göğüs hassasiyeti motorada bindi dansta etti karnı şişmese bebek olduguna bile inanmazdım diyordu
Hemde 2 aylık maşAllahGittim gayet güzel dedi ama bilmiyorum
Canım benim günüm geçtiğinden beri göğüslerim ağrıyordu şimdi gram ağrı yok bulantım yok kasıklarım ağrımıyor artık bende diyorum acaba bir şey mi oldu diyeİnşallah herşey yolundadır
Sağ olun cuma günü gideceğim inşallah kalp atışını duyabilirimHemde 2 aylık maşAllah
Boş kese olsa söylerdi zaten doktorun korkma .
canım ıyıaksamlar sıze sormak ıstedım sanırım aynıı haftalardayız sızınle benımde sat 17 subat bende bugun kese ıcın gıttım.karından muayane ettı kese sadece gorundu suan ıcın .sızınkı kac mm cıktı onu soracaktım bana 9 mm dedı.sızınkı kac cıktı acabaKızlar şimdi çıktık, keseyi gördükbebeği görmek için daha erken dedi 10 gün sonra gene gideceğim. Ufak bir kanama alanı gördü. Bu sebeple duphaston verdi sabah akşam kullanmam lazımmış. 10 gün sonra kalp atışını da duyabilirmişiz
Sağ olun inşallah gidince kalp atışını duyabilirim anca öyle rahatlarımYok yere düşünceyle üzme kendini canım Dr ne derse o bi sorun yoksa endişe edip kendini de bebeğinide yorma
İnşallah canım benim bizleride haberdar et Rabbim kucagına almayı nasip etsin İnşallah bizlerinde elbetteSağ olun inşallah gidince kalp atışını duyabilirim anca öyle rahatlarım
Hayırlısıyla Allahım nasip eder inşAllahSağ olun cuma günü gideceğim inşallah kalp atışını duyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?