oyle dusunmeyın herkeste belırtı olacak degıl.ben ılk kızımda hıcbır belırtı yasamadım .9 ay boyunca boyle surdu.gercekten bazen yasıyomu yasamıyomu dıye tedırgın oluyordum.sukur dogdu.ama gebelıklerın hepsı aynı olmuyor ıkıncıde daha fazlaydı mesela belırtım onuda kaybettım 13. haftada yanı belırtılerı kıstas almayın hıçİçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaİnşallah canım benim bizleride haberdar et Rabbim kucagına almayı nasip etsin İnşallah bizlerinde elbette
Endişelenme.Canım benim günüm geçtiğinden beri göğüslerim ağrıyordu şimdi gram ağrı yok bulantım yok kasıklarım ağrımıyor artık bende diyorum acaba bir şey mi oldu diye
Amin inşallahHayırlısıyla Allahım nasip eder inşAllah
Doğru söylüyorsunuz ama İlk gebelik olunca insan korkuyoroyle dusunmeyın herkeste belırtı olacak degıl.ben ılk kızımda hıcbır belırtı yasamadım .9 ay boyunca boyle surdu.gercekten bazen yasıyomu yasamıyomu dıye tedırgın oluyordum.sukur dogdu.ama gebelıklerın hepsı aynı olmuyor ıkıncıde daha fazlaydı mesela belırtım onuda kaybettım 13. haftada yanı belırtılerı kıstas almayın hıç
İlk gebelik daha kolay ve güzel geciyor canım kızımda gram ağrım olmadı ama şuan adet olacak gibiyim farklı yaniDoğru söylüyorsunuz ama İlk gebelik olunca insan korkuyor
Ben her ikisinide kullanıyorum duphaston rahim duvarının yapılanmasında epey faydalı bir ilaçmış. Progestan zaten vücudumuzda üretiyor. Düşük riski olanlara yada tüp bebek ile gebe kalanlara veriliyor genelde.Bir şey danışmak istiyorum size, doktor duphaston verdi bana ama kimisine progestan verilmiş arasında bir fark var mı?
Kuzum neden boş gebelik olsun herkesin bünyesi bir değil ki zaten bu belirtiler sürekli olan şeyler de değil kimi zaman artıyor kimi zaman hiç olmuyor. Takma kafana böyle şeyleriİçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
Anladım canım teşekkür ederimBen her ikisinide kullanıyorum duphaston rahim duvarının yapılanmasında epey faydalı bir ilaçmış. Progestan zaten vücudumuzda üretiyor. Düşük riski olanlara yada tüp bebek ile gebe kalanlara veriliyor genelde.
İnşallah öyledir canım sağ olİlk gebelik daha kolay ve güzel geciyor canım kızımda gram ağrım olmadı ama şuan adet olacak gibiyim farklı yani
İnşallah öyledir canım zaten zor elde ettik gebeliği korkuyorum istemsizceKuzum neden boş gebelik olsun herkesin bünyesi bir değil ki zaten bu belirtiler sürekli olan şeyler de değil kimi zaman artıyor kimi zaman hiç olmuyor. Takma kafana böyle şeyleri
Aynen canım bakalım kalp atışı duysaydım takmazdım da daha duymadıkEndişelenme.
Bendede yok .
Her gebelik farklı
Çok üzüldüm ama sadece bir doktorun dedikleriyle hareket etmeyin derim arkadaşıma geçen hafta iki doktora gitti ikisi de kalp atışı kürtaj olman lazımmdedi ertesi gün gitti kalp atışı duydu gayet sağlıklıydı kesinlikle bir doktora daha görününArkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.
5 haftalıkken 6 mmdi 5+2 de 7 mmdi benimki de çok büyük değildi kesenin büyüklüğüne hiiç takılmayın kesenim içinde yolk var mı ona bakın ultrasonda kesinlikle bekleyin çok erken yıkılmayım inşallah bebeğiniz sağlıklıdırArkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bir insan kendi kendine nazar eder mi yaa çıldırıcam gaz spazmı beni mahvetti kasıklarıma belime hatta kalbime bile vuruyor. Ney bu bana gaz yapan yaa progesteron mu sadece yoksa süt ayran filan mı yaa bi el atın benm şu duruma kızlar. Ne yapacam nasıl geçer buBen de acaip şeyler yaşıyorum ama en çok da 5 in sonu ve 6. Haftalarda. ilk başlarda baş ağrım olmuştu sonra, Bir gün kasıklarım belim kopuyor gibi inletiyor bir gün sadece göğüslerim hassas bir gün midem deli gibi yanıyor ejderha gibi alev çıkarıyorum. Bir gün sağ kasığa birgün sol kasığa ağrılar iğne batmaları, birgün kabızlıktan ölüyorum ertesi gün gazdan. Bi çok yiyorm bi iştahım kapanıyor. Vallahi bugün hiçbirşey hissetmiyorum bir şeyler olmasına okadar alışmışım ki garip geliyor. Gerçi daha gün bitmedi
Gecmis olsun. Icinize sinmesi acisindan baska bi doktordan daha fikir alirdim ben. Hatta iyi bi doktor varsa bildiginiz ona bi gorununArkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?