2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İçime bir korku düştü inşallah boş gebelik yaşamıyorumdur . Neredeyse hiçbir belirti yok
oyle dusunmeyın herkeste belırtı olacak degıl.ben ılk kızımda hıcbır belırtı yasamadım .9 ay boyunca boyle surdu.gercekten bazen yasıyomu yasamıyomu dıye tedırgın oluyordum.sukur dogdu.ama gebelıklerın hepsı aynı olmuyor ıkıncıde daha fazlaydı mesela belırtım onuda kaybettım 13. haftada yanı belırtılerı kıstas almayın hıç

Doğru söylüyorsunuz ama İlk gebelik olunca insan korkuyor

Arkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.

Bir şey danışmak istiyorum size, doktor duphaston verdi bana ama kimisine progestan verilmiş arasında bir fark var mı?
Ben her ikisinide kullanıyorum duphaston rahim duvarının yapılanmasında epey faydalı bir ilaçmış. Progestan zaten vücudumuzda üretiyor. Düşük riski olanlara yada tüp bebek ile gebe kalanlara veriliyor genelde.

Arkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.

Kuzum neden boş gebelik olsun herkesin bünyesi bir değil ki zaten bu belirtiler sürekli olan şeyler de değil kimi zaman artıyor kimi zaman hiç olmuyor. Takma kafana böyle şeyleri
İnşallah öyledir canım zaten zor elde ettik gebeliği korkuyorum istemsizce

Çok üzüldüm ama sadece bir doktorun dedikleriyle hareket etmeyin derim arkadaşıma geçen hafta iki doktora gitti ikisi de kalp atışı kürtaj olman lazımmdedi ertesi gün gitti kalp atışı duydu gayet sağlıklıydı kesinlikle bir doktora daha görünün

5 haftalıkken 6 mmdi 5+2 de 7 mmdi benimki de çok büyük değildi kesenin büyüklüğüne hiiç takılmayın kesenim içinde yolk var mı ona bakın ultrasonda kesinlikle bekleyin çok erken yıkılmayım inşallah bebeğiniz sağlıklıdır

Dun aksamdan beri kanamam durdu diye sevinmistim. Bugun esim evde sıkıldın kac gundur gel disarda yiyelim dedi. Kapidan arabaya bindim restorantta indim o kdr. Eve gelince baktim acik pembe leke gelmis yine. Kotuye gidiyo herhalde ya takmiyim diyorum olmuyo

Bir insan kendi kendine nazar eder mi yaa çıldırıcam gaz spazmı beni mahvetti kasıklarıma belime hatta kalbime bile vuruyor. Ney bu bana gaz yapan yaa progesteron mu sadece yoksa süt ayran filan mı yaa bi el atın benm şu duruma kızlar. Ne yapacam nasıl geçer bu

Gecmis olsun. Icinize sinmesi acisindan baska bi doktordan daha fikir alirdim ben. Hatta iyi bi doktor varsa bildiginiz ona bi gorunun

Merhabalar bende cok ufak kese gorduö bugun ıcerde kanamalar varmıs progestan kullanmaya basladım hayırlısı haftaya tekrar gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…