2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Normal canım ben de 5+2 de gittim doktora, doktor kese bile görünmeyebilir dedi çok erken dedi bebek için hepten erken stres yapma hiç her şey normal
Evet çok haklısın ben de okudukça aydinlandim burada doktor iyi dedi zaten çok aşırı takmadım ama heyecanlı süreçler

Merhabalar bende cok ufak kese gorduö bugun ıcerde kanamalar varmıs progestan kullanmaya basladım hayırlısı haftaya tekrar gıdıcem
Kanamam yoktu 5 haftalıkken bende de ultrasonda kanama göründü progestron ve fitil verdi içime sinmedi başka doktora gittim gebeliğin ilk haftalarında bu kanamalar çok çok normal ne progestrona ne fitle gerek var dedi kullanmadım bende korkmayın progestron kesiyor hemen hemen herkeste var

canim valla ben zaten kiloluydm ustune de aldim sinirim bozuluyo benim de. hic kg almadan sureci tamamlayanlar varmis gebelik diyetisyenine gidip. dadece bebege kg aliyolar kendilerine degil sabit kaliyo kilosu
Ben de çok kiloluyum doktor da beğenmedi bu durumu. Çok korkuyorum, zor mu geçecek merak ediyorum

Bol bol su icmen lazım canım benim doktorum şişkinlik gaz olur dedi bol bol su iç dedi içince afedersin ama gaz problemi kalkiyo birde ayaklarını sıcak tut

Kızlar ben sata göre 6+3 deyim ama kesem daha 8.5 mm yolk sac da çok net görünüyor ama geriden mi geliyor acaba biraz. Benim gibi olan var mı? 6.haftada kalp atışı duyarım diye gitmiştim sanki iki hafta geriden geliyor gibi. 21 Mart'ta HCG de 7912 çıkmıştı

Yolk saç kaçıncı haftada gözüküyor ? Birde beta kaç olması lazım

Ben de bir doktora daha gideceğim çok sağolun

Yolk saç kaçıncı haftada gözüküyor ? Birde beta kaç olması lazım
benım bır oncekı gebelıgımde 18 mm dı kese yokl sac hepsı bır gorunmustu.vajınal bakılmıştı.bugunku ılk muayanem 9 mm kese karından bakıldı.yolk sac gorunmedı.bır hafta sonra dedı

Canım o kadarı normal takma
ben 8 gün yattım hiç kalkmadan yinede aralıksız geldi
kalsaydım yine gelcekti yani
artık ben kabullendim o kadar çok kişinin yorumunu okudumki
hatta sükür benim bugün hiç gelmedi sanırım bitti ama muayaneye kadar yine yatıcam

Canim ben gittiğimde HCG 26bin civarilarinda olması lazimdi yinede duyulmadı. Bunda sıkıntı yapcak yokk 7_8 haftalarda duyulmasi lazimm..beklicez canimm

benım bır oncekı gebelıgımde 18 mm dı kese yokl sac hepsı bır gorunmustu.vajınal bakılmıştı.bugunku ılk muayanem 9 mm kese karından bakıldı.yolk sac gorunmedı.bır hafta sonra dedı
Anladım canım sağ ol

Canım kese büyüklüğüne takılma bende 6+4 teyim doktorum 8. Hafta çağırdı geç döllenmede biraz arkadan gelebiliyor tedaviyle hamile kalmadıysan

Canım bende öyleyim sata göre hatta 7+1im bugün ama doktor 7 haftalık değil küçük geriden geliyor dedi bebek göründü şükürler olsun ama kalp atışı duyulmadı geç yumurtlamış olabilirsin dedi geriden gelmesi sorun değil sağlıklı olduktan sonra dedi 6+1 dedi doktor ama sanırım geç yumurtladıysam 5 bile olabilir diyorum bende ama içim rahatladı doktorla konuşunca sende içini ferah tut geriden de gelse sağlıklı olsunda 8-9. Haftalarda duyan da olmuş kalp atışlarını

kuzum dur sakin ol benim günlerdir pembe ve kahverengi akıntılar devam ediyor bazı arkadaşlarında olmuş doktor dinlen ve progestan ilacı vermiş sende dikkat et ama psikolojini sağlam tut
Amin canım inşallah insan çok korkuyor tez vakitte kalp atislarimizi duyalım miniklerimizi Rabbim bizlere sağlıcakla nasip etsin inşallah

Canım senin kaç haftalık peki? Ben sata göre 5+2 de gittim kese 7 mm civarı çıktı

Ya bebegin tehlikede olmadigini bilsem hic umursamiycam ama boyle.hep.bisey mi oldu kirmizi mi olacak modundayim.. e bi yandan evde ne kdr yatcam ogretmenim cocuklar okula gidemiyo simdi o da sıkıntı

Ya bebegin tehlikede olmadigini bilsem hic umursamiycam ama boyle.hep.bisey mi oldu kirmizi mi olacak modundayim.. e bi yandan evde ne kdr yatcam ogretmenim cocuklar okula gidemiyo simdi o da sıkıntı
Canım bak benim aralıksız gelmesine ragmen 8 gün sürdü sende ona göre hesapla belki seninde 7-8 günde biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…