Evet çok haklısın ben de okudukça aydinlandim buradaNormal canım ben de 5+2 de gittim doktora, doktor kese bile görünmeyebilir dedi çok erken dedi bebek için hepten erkenstres yapma hiç her şey normal
Kanamam yoktu 5 haftalıkken bende de ultrasonda kanama göründü progestron ve fitil verdi içime sinmedi başka doktora gittim gebeliğin ilk haftalarında bu kanamalar çok çok normal ne progestrona ne fitle gerek var dedi kullanmadım bende korkmayın progestron kesiyor hemen hemen herkeste varMerhabalar bende cok ufak kese gorduö bugun ıcerde kanamalar varmıs progestan kullanmaya basladım hayırlısı haftaya tekrar gıdıcem
Ben de çok kiloluyumcanim valla ben zaten kiloluydm ustune de aldim sinirim bozuluyo benim de. hic kg almadan sureci tamamlayanlar varmis gebelik diyetisyenine gidip. dadece bebege kg aliyolar kendilerine degil sabit kaliyo kilosu
Bol bol su icmen lazım canım benim doktorum şişkinlik gaz olur dedi bol bol su iç dedi içince afedersin ama gaz problemi kalkiyo birde ayaklarını sıcak tutBir insan kendi kendine nazar eder mi yaa çıldırıcam gaz spazmı beni mahvetti kasıklarıma belime hatta kalbime bile vuruyor. Ney bu bana gaz yapan yaa progesteron mu sadece yoksa süt ayran filan mı yaa bi el atın benm şu duruma kızlar. Ne yapacam nasıl geçer bu
Sağolun. Bir doktora daha gideceğim inşallah ama hemen mi gideyim bekleyeyim mi bilemedim.Gecmis olsun. Icinize sinmesi acisindan baska bi doktordan daha fikir alirdim ben. Hatta iyi bi doktor varsa bildiginiz ona bi gorunun
Ben de bir doktora daha gideceğimÇok üzüldüm ama sadece bir doktorun dedikleriyle hareket etmeyin derim arkadaşıma geçen hafta iki doktora gitti ikisi de kalp atışı kürtaj olman lazımmdedi ertesi gün gitti kalp atışı duydu gayet sağlıklıydı kesinlikle bir doktora daha görünün
benım bır oncekı gebelıgımde 18 mm dı kese yokl sac hepsı bır gorunmustu.vajınal bakılmıştı.bugunku ılk muayanem 9 mm kese karından bakıldı.yolk sac gorunmedı.bır hafta sonra dedıYolk saç kaçıncı haftada gözüküyor ? Birde beta kaç olması lazım
Canım o kadarı normal takmaDun aksamdan beri kanamam durdu diye sevinmistim. Bugun esim evde sıkıldın kac gundur gel disarda yiyelim dedi. Kapidan arabaya bindim restorantta indim o kdr. Eve gelince baktim acik pembe leke gelmis yine. Kotuye gidiyo herhalde ya takmiyim diyorum olmuyo
Canim ben gittiğimde HCG 26bin civarilarinda olması lazimdi yinede duyulmadı. Bunda sıkıntı yapcak yokk 7_8 haftalarda duyulmasi lazimm..beklicez canimmKızlar ben sata göre 6+3 deyim ama kesem daha 8.5 mm yolk sac da çok net görünüyor ama geriden mi geliyor acaba biraz. Benim gibi olan var mı? 6.haftada kalp atışı duyarım diye gitmiştim sanki iki hafta geriden geliyor gibi. 21 Mart'ta HCG de 7912 çıkmıştı
Anladım canım sağ olbenım bır oncekı gebelıgımde 18 mm dı kese yokl sac hepsı bır gorunmustu.vajınal bakılmıştı.bugunku ılk muayanem 9 mm kese karından bakıldı.yolk sac gorunmedı.bır hafta sonra dedı
Çok teşekkür canım amin inşallah bebeğimin kalp atışını bir duysam rahatlayacagim sağlıcakla gelsin miniklerimizDualarım seninle canım progesteronla kanama da kanama alanında yok olucak inşaallah korkma lütfen. Allahım yar ve yardımcın olsun. Bol bol dinlen canım
Canım kese büyüklüğüne takılma bende 6+4 teyim doktorum 8. Hafta çağırdı geç döllenmede biraz arkadan gelebiliyor tedaviyle hamile kalmadıysanKızlar ben sata göre 6+3 deyim ama kesem daha 8.5 mm yolk sac da çok net görünüyor ama geriden mi geliyor acaba biraz. Benim gibi olan var mı? 6.haftada kalp atışı duyarım diye gitmiştim sanki iki hafta geriden geliyor gibi. 21 Mart'ta HCG de 7912 çıkmıştı
Canım bende öyleyim sata göre hatta 7+1im bugün ama doktor 7 haftalık değil küçük geriden geliyor dedi bebek göründü şükürler olsun ama kalp atışı duyulmadı geç yumurtlamış olabilirsin dedi geriden gelmesi sorun değil sağlıklı olduktan sonra dedi 6+1 dedi doktor ama sanırım geç yumurtladıysam 5 bile olabilir diyorum bende ama içim rahatladı doktorla konuşunca sende içini ferah tut geriden de gelse sağlıklı olsunda 8-9. Haftalarda duyan da olmuş kalp atışlarınıKızlar ben sata göre 6+3 deyim ama kesem daha 8.5 mm yolk sac da çok net görünüyor ama geriden mi geliyor acaba biraz. Benim gibi olan var mı? 6.haftada kalp atışı duyarım diye gitmiştim sanki iki hafta geriden geliyor gibi. 21 Mart'ta HCG de 7912 çıkmıştı
Amin canım inşallahkuzum dur sakin ol benim günlerdir pembe ve kahverengi akıntılar devam ediyor bazı arkadaşlarında olmuş doktor dinlen ve progestan ilacı vermiş sende dikkat et ama psikolojini sağlam tut
Yolk sac biraz değişken olabiliyor bazıları 6. Haftada bazıları 5. Haftadı ben 5+2 de 7 mm ken gördümYolk saç kaçıncı haftada gözüküyor ? Birde beta kaç olması lazım
Canım senin kaç haftalık peki? Ben sata göre 5+2 de gittim kese 7 mm civarı çıktıbenım bır oncekı gebelıgımde 18 mm dı kese yokl sac hepsı bır gorunmustu.vajınal bakılmıştı.bugunku ılk muayanem 9 mm kese karından bakıldı.yolk sac gorunmedı.bır hafta sonra dedı
Ya bebegin tehlikede olmadigini bilsem hic umursamiycam ama boyle.hep.bisey mi oldu kirmizi mi olacak modundayim.. e bi yandan evde ne kdr yatcam ogretmenim cocuklar okula gidemiyo simdi o da sıkıntıCanım o kadarı normal takma
ben 8 gün yattım hiç kalkmadan yinede aralıksız geldi
kalsaydım yine gelcekti yani
artık ben kabullendim o kadar çok kişinin yorumunu okudumki
hatta sükür benim bugün hiç gelmedi sanırım bitti ama muayaneye kadar yine yatıcam
Canım bak benim aralıksız gelmesine ragmen 8 gün sürdü sende ona göre hesapla belki seninde 7-8 günde biterYa bebegin tehlikede olmadigini bilsem hic umursamiycam ama boyle.hep.bisey mi oldu kirmizi mi olacak modundayim.. e bi yandan evde ne kdr yatcam ogretmenim cocuklar okula gidemiyo simdi o da sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?