2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugun 4+6 oldum. Bir kac gundur karnimda gaz patlamasi gibi pit pit biseyler oluyor ara ara bir de sag gogus alti hizasi olan karin bilgemde bazen orada bir sey varmis hissi oluyor ama agrisiz.Sizde de var mi ?

Bende korkumdan yürümüyorum, çok ayakta kalmıyorum. Doktorum ilk 3 ay yarım saat en fazla yürü dedi. Biraz yaşım da ileri, biraz da akıntım çok olunca dikkatli olmam lazımmış

Canım senin kaç haftalık peki? Ben sata göre 5+2 de gittim kese 7 mm civarı çıktı
Canım benim sat 17 şubat ona göre 5+2 oluyorum uygulamadan oyle gördüm.bugun kese göründü sadece 9 mm karindan bakti..birde kese sezeryan yaptığım yere yakın dedi biraz daha yukarda görmek isteriz dedi ama çıkar yukarı herhalde dedi bazen oluyor böyle dedi..o kafama takıldı benim ya ..sezeryan olalıda 12 sene oldu benim

Ileride olmasi ne anlama geliyor fiziksel gelisiminin hizini mi ?Bu arada maşallah .N3den kan sulandirici igne verdi?

Canım bak benim aralıksız gelmesine ragmen 8 gün sürdü sende ona göre hesapla belki seninde 7-8 günde biter
İnsallah cnm ya iceriyi goremeyince tedirgin oluyo insan. Soyle buyuselerdi biraz da azcik durtup iki tekme yerdik saglikli olduklarini anlardik

Aynen öyle canım rabbim o günleri görmeyide nasip etsin inşallah
Oglum bugun karnima tik tik yapiyo kardesim icerde misn diyo e anne tekme atmiyo ama diyo... dedim onun icin karnimin kocaman olmasi lazim simdi olmaz ki cok kucuk dedim. Icerden aglama sesi geliyo ondan o zamaaann diyo

Merhaba kızlar benimde sat 3 Şubat 5+0 haftalık oldu doktora gittik kese 4 mm çıktı ve doktor küçük olduğunu söyledi kese ufaktı ve bebek yoktu. 2 hafta boyunca neden gelişmedi gibi bir sürü sorular sordum kendime geç döllenme değildi 5 gün kala çift çizgi gördüm. Sonra o 2 hafta içerisinde küçük kanamalarda yaşadım. Bugün doktora gittik 7+2 bebeğim benimleydi kalp atışını duyduk ve kese bebekle uyumluydu. Belki benim gibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olur diye düşündüm. Çünkü ben 2 haftayı kendime zehir etmiştim. Bebeklerimize inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…