- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
5+5 te kese ve yolk sac göründü embriyo da çok küçük göründü ama kalp atışı alınmıyordu henüz, normal dedi, sizin?siz naptiniz
kese ve kalp atisi duyuldu mu
Bende korkumdan yürümüyorum, çok ayakta kalmıyorum. Doktorum ilk 3 ay yarım saat en fazla yürü dedi. Biraz yaşım da ileri, biraz da akıntım çok olunca dikkatli olmam lazımmışBenim de zaman zaman oluyor o tip ağrılarım dikkate almıyorum umarım iyi yapıyorumdurZaman zaman çok ayakta kalır çok yürürsem pembe lekelenme oluyor ilk iki hamileliğimden farklı olarak,korkarak ona alışmaya çalışıyorum
Canım benim sat 17 şubat ona göre 5+2 oluyorum uygulamadan oyle gördüm.bugun kese göründü sadece 9 mm karindan bakti..birde kese sezeryan yaptığım yere yakın dedi biraz daha yukarda görmek isteriz dedi ama çıkar yukarı herhalde dedi bazen oluyor böyle dedi..o kafama takıldı benim ya ..sezeryan olalıda 12 sene oldu benimCanım senin kaç haftalık peki? Ben sata göre 5+2 de gittim kese 7 mm civarı çıktı
Bugun 4+6 oldum. Bir kac gundur karnimda gaz patlamasi gibi pit pit biseyler oluyor ara ara bir de sag gogus alti hizasi olan karin bilgemde bazen orada bir sey varmis hissi oluyor ama agrisiz.Sizde de var mi ?
Sizin vajinal muayanemiydi ..benim 9 mm 5+2 karindan bakıldı görülmedi sadece kese gorulduYolk sac biraz değişken olabiliyor bazıları 6. Haftada bazıları 5. Haftadı ben 5+2 de 7 mm ken gördüm
Ben gittiğim de sat agore 4+5 idi ,muayenede5+6 çıktı sadece keseyi gördük salı günü tekrar çağırdı doktorum bebeği görürüz inşallah dedi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dua edin baanaAy 5+1de gidecegim doktora bebis gozukmuyor mu
Kanda pıhtılaşmam varIleride olmasi ne anlama geliyor fiziksel gelisiminin hizini mi ?Bu arada maşallah .N3den kan sulandirici igne verdi?
İleride olması erken döllenme olabilirIleride olmasi ne anlama geliyor fiziksel gelisiminin hizini mi ?Bu arada maşallah .N3den kan sulandirici igne verdi?
Ben gittiğim de sat agore 4+5 idi ,muayenede5+6 çıktı sadece keseyi gördük salı günü tekrar çağırdı doktorum bebeği görürüz inşallah dedi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dua edin başka merhaba kese kac mm çıktı sizin acaba
İnsallah cnm ya iceriyi goremeyince tedirgin oluyo insan. Soyle buyuselerdi biraz da azcik durtup iki tekme yerdik saglikli olduklarini anlardikCanım bak benim aralıksız gelmesine ragmen 8 gün sürdü sende ona göre hesapla belki seninde 7-8 günde biter
Aynen öyle canım rabbim o günleri görmeyide nasip etsin inşallahİnsallah cnm ya iceriyi goremeyince tedirgin oluyo insan. Soyle buyuselerdi biraz da azcik durtup iki tekme yerdik saglikli olduklarini anlardik
Nasil anlasildi bu durum?Bir belirti yasiyor muydunjz?Cok gecmis olsunKanda pıhtılaşmam var
Oglum bugun karnima tik tik yapiyo kardesim icerde misn diyoAynen öyle canım rabbim o günleri görmeyide nasip etsin inşallah
Dusugum oldu iki tane ilk gebeligimde kan tahlillierinde cikmistiNasil anlasildi bu durum?Bir belirti yasiyor muydunjz?Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?