2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben bugün ilk kez kustum bulantıya razıydım. Hep öğürüyordum ama bugün çok kötü oldu prilam istedim doktorumdan, vermedi, dayan dedi
Bana doktorum yazdı gece yatmadan önce 2 tane diye 1 hafta oldu doktora gideli kullanmıyordum bugün kötü oldum gündüz kısacakmışız gibi oldum şuan içtim

Canim ben gittiğimde HCG 26bin civarilarinda olması lazimdi yinede duyulmadı. Bunda sıkıntı yapcak yokk 7_8 haftalarda duyulmasi lazimm..beklicez canimm
Doğru canım ben femara ve çatlatma iğnesyle hamile kaldım belki dollendikten sonra yerleşmesi zaman almıştır. Doktor bir problem yok dedi

Bulantilar ne zaman basladi sizlerde? Ilk hamileligimde asiri olmasa da bulanti ve istifra yasiyordum,illa ki herkeste olacak bir sey yok tabi ama tetikte bekliyorum dogrusu :))

Canım kese büyüklüğüne takılma bende 6+4 teyim doktorum 8. Hafta çağırdı geç döllenmede biraz arkadan gelebiliyor tedaviyle hamile kalmadıysan
Doktor geriden gelebilir hiçbir sorun yok her şey normal dedi. Kanama alanı var mı diye baktı çok şükür yokmuş progesteron vermedi o yüzden.

Geç olsun da güç olmasin bebislerimiz sağlıkla gelsin.

Satlarımız aynı 15.02 bende 22.03 de keseyi gördüm ama bebeğimi ve kalp atışını 6.04 te göreceğim inşallah. Normal yani

Papatyamelo sat 5 şubat kese görme tarihim 24 mart. Listeye eklersen sevinirim

O zamana kadar bu izne cikanlari geri cagirirlar mi ki? Fikri olan var mi?

Benım dıger ıkı gebelıgımde boyleydı ıcerde kanamalar oluyor rısklı gecıyordu şükür saglıkla dogdular bende rahatım bu sefer dra yerleşirken olabılır dedı çünkü benim yatma sansımda yok ıkı okullu cocuklarım gunde 3 kez gıt gel yapıyorum doğmaya karar veren doğuyor :)

Aynen canım kısmetleri varsa doğuyorlar hayırlısı olsun

Ben de çok kiloluyum doktor da beğenmedi bu durumu. Çok korkuyorum, zor mu geçecek merak ediyorum
canim sana da onerim o zaman gebelik diyetisyenj. online da alabiliyorsun ortalama 300tl aylik arastirdim biraz. maddi durumun varsa git yoksa bizim gibi kilolular icin cok zor bir suru hastalik cikiyor seker tansiyon vs. bi de ustune goruntusu cabasi

5+5 te kese ve yolk sac göründü embriyo da çok küçük göründü ama kalp atışı alınmıyordu henüz, normal dedi, sizin?
benim 5+1 di kese gorundu sadece henuz gorunmez kucuk dedi doktor kese boyu uyumlu sikinti yok dedi. su an 5+6 oldum gitsem belki simdi gorunurdu tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…