2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gaz sancısı sağ kasığıma öyle bi vuruyor ki kızlar nolur akıl verin yatakta zıplıyorum acıdan afedersiniz ama çıkmıyo da çıldırıcam ağla ağla içim çıktı yok mu bi çözümü olan bana

Tamam kuzum bi pazartesi şansımı deneyeyim tahlil için doktor sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi de
Doktor ilk olarak hangi tetkikleri istiyor benim iki hafta sonra isteyeceğim dedi de. Duruma göre doğum paketinde dahil mi kontrol edip ona göre yaptıracağım yoksa sağlık ocağında yaptıracağım?

İnanılmaz gazım var bulantım vs yok bugün göğüs ağrımda yok anlam veremedim gaz yapıcak şeylerden uzak dur canım benimde sol kasığım ağrıyor rahim büyüyor işte

Gaz agrilari bende de oluyor ve siskinlik de gitmedi bir turlu. Yapilacak bir sey var mi bilmem ama hareket yuruyus vs rahatlatir sanirim baska yolu yok gibi.

Papatyamelo tatlıs benim kese görme tarihi 26 mart olacak.

Doğru canım ben femara ve çatlatma iğnesyle hamile kaldım belki dollendikten sonra yerleşmesi zaman almıştır. Doktor bir problem yok dedi
Tabiki canimm. Zaten kendi hesabimizla kontrolde yanlış ultrasyon görüntüsü önemli.doktor sağlıklı dedikten sonra sıkıntı yapcak yok biz bilemiyiz sonucta

Satlarimiz aynı 23.03de sadece kese gördük çok norml tabikide doktor 12nisanda 7+3de kalp için çağırdı bu norml bı durum canım

Kızlar günaydın 5+3 üm ara ara çok sağlam kasılma ağrı falan oluyor sizde de oluyor mu? Normal olduğunu biliyorum ama fazla şiddetli sanki

Çatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum bende iğneden sonra hiç kadık ağrısı olmadı saat 12de baktığımda 22mm dedi doktor akşam 21.20 gibi iğne oldum acaba o arada çatladı diye mi kasık ağrım olmadı şuanda 36. Saatteyim ama ağrım yok kimi yorumlarda ilişki esnasında da çok ağrıdı diyenler vardı ağrısından ağladım diyenler benimki etki mi etmedi acaba

Kızlar günaydın 5+3 üm ara ara çok sağlam kasılma ağrı falan oluyor sizde de oluyor mu? Normal olduğunu biliyorum ama fazla şiddetli sanki
Ben de 5+0 im sadece kasiklarda ara sira agrilar dolasiyo ama cok uzun surmuyor bir de yatip kalkarken sanki kas gerginlikleri oluyo karnimda veya kasigimda.Sabahlari cok hafif bulanti oluyor bende.Sizde de oluyor nu ?

Canım benim de 5+5de sadece kese göründü ve 7 mm di bende bat a 5 gün kala öğrendim senin gibi dün 6+3 de hafif lekelenme oldu gittim kese ve içinde yolk sac yeni göründü inşallah bende sıkintisiz kalp atışını duyarım teşekkür ederim yazdıkların beni rahatlattı Çarşamba tekrar kontrolüm var 7 haftalık olacağız inşallah bebeğim gelişiyordur benimde

Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra kendimi yine burda buldum 2017 yılında buraların müdavimlerindendim ben de, her gün her saat burada takılırdık hey gidi.. Şuan 38 yaşındayım acaba yine olur mu olmaz mı geç mi kaldım ,denesek mi derken beklenmedik bir anda 1 haftalık gecikmeyle pozitifi gördüm. Henüz doktora gitmedim. Herşeyi unutmuşum kaçıncı haftada kese, kaçıncı günde kalp atışı hepsini eski mesajlarımdqn geri dönüp bakmaya başlıyorum. Yeni anne adaylarına da hayırlı olsun diyorum. Bakalım maceramız nasıl devam edecek. Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Buarada bu hamilelik takvimini nereden yapıyorduķ onu da unuttum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…