2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin takvimi hesap detaylarından yapıyoruz

Bulanttilariniz ne zaman basladi hanimlar ben 5+0 ım sabahlari hafif oluyor.
Bendede bu hafta başladı özellikle sabahları oluyor ama koku hassasiyetide olmaya başladı o zaman daha çoğalıyor,birde su içtikce bu yüzden su içemiyorum

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tecrübelerinden faydalanırız artık. Hamilelik takvimini hesap bölümündeki ayarlardan yapıyoruz.

Hayırlı olsun canım aynı dönemiz benim de oglum 2017 doğumlu onun sürecini de burda yaşamıştım ikinciyi isteyince yine kendimi burda buldum rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah tekrardan hayırlı olsun hesap ayarlarından tahmini dogum tarihini girdimi kaydet diyorsun cıkıyor

Doktor ilk olarak hangi tetkikleri istiyor benim iki hafta sonra isteyeceğim dedi de. Duruma göre doğum paketinde dahil mi kontrol edip ona göre yaptıracağım yoksa sağlık ocağında yaptıracağım?
Doktor şu şu tahliller demedi, sağlık ocağında da yaptırabilirsin dedi bakanlığın sanırım belirlediği tahliller varmış hamileler için. Sanırım sağlık ocağı doktoru bilir hangi tahlilleri olmamız gerektiğini

Merhaba hanımlar nasılsınız herkes iyidir inşallah Pasha22 canm çok sevindim gözünaydın sağlıkla devam etsin inşallah
Bulantılar yüzünden ilaçlarımı içemiyorum doktr da bulantı İçin çok ilaç verme taraftarı değil siz de durumlar nasıl folik asit içemiyorum üzülüyorum

saol kuzum benim ben de Duphastona başladığımdan beri midem alt üst ne yapcam bilmiyorum bıraksam korkuyorum progesteronım 16 çıkmıştı sanki düşük gibi

Satlarimiz aynı 23.03de sadece kese gördük çok norml tabikide doktor 12nisanda 7+3de kalp için çağırdı bu norml bı durum canım
Evet çok şükür nedense ben bebeği de görmeyi beklemiştim ama tabi bilmediğimiz süreçler olunca meraklaniyor insan teşekkür ederim

Ben de 5+0 im sadece kasiklarda ara sira agrilar dolasiyo ama cok uzun surmuyor bir de yatip kalkarken sanki kas gerginlikleri oluyo karnimda veya kasigimda.Sabahlari cok hafif bulanti oluyor bende.Sizde de oluyor nu ?
ilk günlerde bulantı oldu ama aniden durdu, acıkmadığım halde içim çekiliyor gibi bulantı gibi bir şey oluyor hafif

Kasığa ağrı saplanıyor gibi bazen de regl ağrısı gibi. Progestan kullanıyorum kullandığım saatlerde daha rahatım sanki
Benim 3 aydir vardi bir cok rahstsizliktan suphe ettim ama sonunda ilerlemjs idrar enfeksiyonu cikti herkesin farkli olabilir

Kızlar göğüslerindeki sertlik ve ağrısı geçen varmı? Benim normale döndü göğüslerim bulantım azaldı belirtilerim azalıyor gidiyor bu kötüye mi işaret korkuyorum

saol kuzum benim ben de Duphastona başladığımdan beri midem alt üst ne yapcam bilmiyorum bıraksam korkuyorum progesteronım 16 çıkmıştı sanki düşük gibi
Endişelenme canm düşük değl 10 üstü çıkması gerekiyor öle biliyorum içini ferah tut bulantı için iyi gelen şey sakız sen de bi dene bakalım

Kızlar göğüslerindeki sertlik ve ağrısı geçen varmı? Benim normale döndü göğüslerim bulantım azaldı belirtilerim azalıyor gidiyor bu kötüye mi işaret korkuyorum
Göğüs benim sabahları kalkarken sizlayarak kalkıyorum aynı gibi suan için bulantimda geçen gün boyunca yoğun oldu onun dışında sabahları çok hafif..vucut bir süre sonra hormonal değişime alısıyormuş O yuzden belirtiler daha az hissedilebiliyormus endişe etmeyin bence

Ben dün Medicalde doğum paketi görüştüm liste verdiler paketin içeriği hakkında. Bir sürü parametre var ama hangisinden ne kadar lazım oluyor ona emin olamadığım için araştırmaya başladım. Buraya koyuyorum paket içeriğini op.dr için paket fiyatı 9500müş

Eklentiler

• IMG_20220326_135758.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20220326_135743.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 80
Ben de İstanbul Maltepedeki medical park ile görüştüm doğum paketi için bize de 8500 civarı dediler. Ama paket içeriğini çok ayrıntılı konuşmadık. Bence ilk tahliller sağlık ocağında yapılabilir orda da gebe izlem dosyası açıyorlar hangi tahlil gerekiyorsa yaparlar orda

Canım göğüslerime dokunamazdım birkaç gün öncesine kadar iki gündür ağrı kesildi bende korkuyorum bir şey mi var diye insan sorguluyor o kadar alışmışım ki ağrıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…