- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra kendimi yine burda buldum2017 yılında buraların müdavimlerindendim ben de, her gün her saat burada takılırdık hey gidi.. Şuan 38 yaşındayım acaba yine olur mu olmaz mı geç mi kaldım ,denesek mi derken beklenmedik bir anda 1 haftalık gecikmeyle pozitifi gördüm. Henüz doktora gitmedim. Herşeyi unutmuşum kaçıncı haftada kese, kaçıncı günde kalp atışı hepsini eski mesajlarımdqn geri dönüp bakmaya başlıyorum. Yeni anne adaylarına da hayırlı olsun diyorum. Bakalım maceramız nasıl devam edecek. Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Buarada bu hamilelik takvimini nereden yapıyorduķ onu da unuttum yardımcı olursanız sevinirim
Bendede bu hafta başladı özellikle sabahları oluyor ama koku hassasiyetide olmaya başladı o zaman daha çoğalıyor,birde su içtikce bu yüzden su içemiyorumBulanttilariniz ne zaman basladi hanimlar ben 5+0 ım sabahlari hafif oluyor.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tecrübelerinden faydalanırız artık.Herkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra kendimi yine burda buldum2017 yılında buraların müdavimlerindendim ben de, her gün her saat burada takılırdık hey gidi.. Şuan 38 yaşındayım acaba yine olur mu olmaz mı geç mi kaldım ,denesek mi derken beklenmedik bir anda 1 haftalık gecikmeyle pozitifi gördüm. Henüz doktora gitmedim. Herşeyi unutmuşum kaçıncı haftada kese, kaçıncı günde kalp atışı hepsini eski mesajlarımdqn geri dönüp bakmaya başlıyorum. Yeni anne adaylarına da hayırlı olsun diyorum. Bakalım maceramız nasıl devam edecek. Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Buarada bu hamilelik takvimini nereden yapıyorduķ onu da unuttum yardımcı olursanız sevinirim
Kac haftalik?Bendede bu hafta başladı özellikle sabahları oluyor ama koku hassasiyetide olmaya başladı o zaman daha çoğalıyor,birde su içtikce bu yüzden su içemiyorum
Hayırlı olsun canım aynı dönemiz benim de oglum 2017 doğumlu onun sürecini de burda yaşamıştım ikinciyi isteyince yine kendimi burda buldumHerkese merhabalar. Uzun bir aradan sonra kendimi yine burda buldum2017 yılında buraların müdavimlerindendim ben de, her gün her saat burada takılırdık hey gidi.. Şuan 38 yaşındayım acaba yine olur mu olmaz mı geç mi kaldım ,denesek mi derken beklenmedik bir anda 1 haftalık gecikmeyle pozitifi gördüm. Henüz doktora gitmedim. Herşeyi unutmuşum kaçıncı haftada kese, kaçıncı günde kalp atışı hepsini eski mesajlarımdqn geri dönüp bakmaya başlıyorum. Yeni anne adaylarına da hayırlı olsun diyorum. Bakalım maceramız nasıl devam edecek. Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Doktor şu şu tahliller demedi, sağlık ocağında da yaptırabilirsin dedi bakanlığın sanırım belirlediği tahliller varmış hamileler için. Sanırım sağlık ocağı doktoru bilir hangi tahlilleri olmamız gerektiğiniDoktor ilk olarak hangi tetkikleri istiyor benim iki hafta sonra isteyeceğim dedi de. Duruma göre doğum paketinde dahil mi kontrol edip ona göre yaptıracağım yoksa sağlık ocağında yaptıracağım?
saol kuzum benim ben de Duphastona başladığımdan beri midem alt üst ne yapcam bilmiyorum bıraksam korkuyorum progesteronım 16 çıkmıştı sanki düşük gibiMerhaba hanımlar nasılsınız herkes iyidir inşallahPasha22 canm çok sevindim gözünaydın sağlıkla devam etsin inşallah
Bulantılar yüzünden ilaçlarımı içemiyorum doktr da bulantı İçin çok ilaç verme taraftarı değil siz de durumlar nasıl folik asit içemiyorumüzülüyorum
Evet çok şükür nedense ben bebeği de görmeyi beklemiştim ama tabi bilmediğimiz süreçler olunca meraklaniyor insan teşekkür ederimSatlarimiz aynı 23.03de sadece kese gördük çok norml tabikide doktor 12nisanda 7+3de kalp için çağırdı bu norml bı durum canım
Kasığa ağrı saplanıyor gibi bazen de regl ağrısı gibi. Progestan kullanıyorum kullandığım saatlerde daha rahatım sankiNasil bir kasilma?Kasik agrisi mi karij agrisi mi ?
ilk günlerde bulantı oldu ama aniden durdu, acıkmadığım halde içim çekiliyor gibi bulantı gibi bir şey oluyor hafifBen de 5+0 im sadece kasiklarda ara sira agrilar dolasiyo ama cok uzun surmuyor bir de yatip kalkarken sanki kas gerginlikleri oluyo karnimda veya kasigimda.Sabahlari cok hafif bulanti oluyor bende.Sizde de oluyor nu ?
Benim 3 aydir vardi bir cok rahstsizliktan suphe ettim ama sonunda ilerlemjs idrar enfeksiyonu cikti herkesin farkli olabilirKasığa ağrı saplanıyor gibi bazen de regl ağrısı gibi. Progestan kullanıyorum kullandığım saatlerde daha rahatım sanki
Endişelenme canm düşük değl 10 üstü çıkması gerekiyor öle biliyorum içini ferah tutsaol kuzum benim ben de Duphastona başladığımdan beri midem alt üst ne yapcam bilmiyorum bıraksam korkuyorum progesteronım 16 çıkmıştı sanki düşük gibi
Göğüs benim sabahları kalkarken sizlayarak kalkıyorum aynı gibi suan için bulantimda geçen gün boyunca yoğun oldu onun dışında sabahları çok hafif..vucut bir süre sonra hormonal değişime alısıyormuş O yuzden belirtiler daha az hissedilebiliyormus endişe etmeyin benceKızlar göğüslerindeki sertlik ve ağrısı geçen varmı? Benim normale döndü göğüslerim bulantım azaldı belirtilerim azalıyor gidiyor bu kötüye mi işaret korkuyorum
Kuzu takvimini ayarlasana kızzBendede bu hafta başladı özellikle sabahları oluyor ama koku hassasiyetide olmaya başladı o zaman daha çoğalıyor,birde su içtikce bu yüzden su içemiyorum
Ben dün Medicalde doğum paketi görüştüm liste verdiler paketin içeriği hakkında. Bir sürü parametre var ama hangisinden ne kadar lazım oluyor ona emin olamadığım için araştırmaya başladım. Buraya koyuyorum paket içeriğini op.dr için paket fiyatı 9500müşDoktor şu şu tahliller demedi, sağlık ocağında da yaptırabilirsin dedi bakanlığın sanırım belirlediği tahliller varmış hamileler için. Sanırım sağlık ocağı doktoru bilir hangi tahlilleri olmamız gerektiğini
İçini ferah tut ♡Aynen canım bakalım kalp atışı duysaydım takmazdım da daha duymadık
Ben de İstanbul Maltepedeki medical park ile görüştüm doğum paketi için bize de 8500 civarı dediler. Ama paket içeriğini çok ayrıntılı konuşmadık. Bence ilk tahliller sağlık ocağında yapılabilir orda da gebe izlem dosyası açıyorlar hangi tahlil gerekiyorsa yaparlar ordaBen dün Medicalde doğum paketi görüştüm liste verdiler paketin içeriği hakkında. Bir sürü parametre var ama hangisinden ne kadar lazım oluyor ona emin olamadığım için araştırmaya başladım. Buraya koyuyorum paket içeriğini op.dr için paket fiyatı 9500müş
Canım göğüslerime dokunamazdım birkaç gün öncesine kadar iki gündür ağrı kesildi bende korkuyorum bir şey mi var diye insan sorguluyor o kadar alışmışım ki ağrıyaKızlar göğüslerindeki sertlik ve ağrısı geçen varmı? Benim normale döndü göğüslerim bulantım azaldı belirtilerim azalıyor gidiyor bu kötüye mi işaret korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?