2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kesinlikle doymuyorsa sakin olması uyuması mümkün değil

bende gidip dogum gerceklerini anlatmak istiyorum
icten ice

Yaaa hamilelikte bebek bizmişiz şimdi kürek işçisi gibiyiz.

canim benimkide meme de cok uyuyor. ilk baslarda soguk bez fln degdirip uyandiriyorduk senin yaptiklarinin disinda. ama artik cok ugrasmiyorum. emcegini emiyor zaten.

onada banada eziyet oluyor uyandirmaya calismak. kisa uyuyor haliyle, uyaninca tekrar meme veriyorum . artik baktim cok huysuzlaniyor meme yetmiyor o zaman sagdigim sut varsa onu veriyorum yoksa mama veriyorum.

hamileligim stresliydi ama guzeldi ya simdi degerini anliyorum

Kızlar yatın kalkın halinize şükredin, bir bebek hiç bebekmiş Oğlum kolikti yine de bu kadar zorlanmamıştım Ama çok güzeller gülmeye başladılar şimdi eriyorum
ay evet ya sen anlat biraz kuzum , nasil gidiyor neler yapiyorsunuz ikizler birbirine bagli olur derler , var mi oyle guzel baglari senin bebeklerininde ?

hastanede ki arastirmadsn bir sonuc cikti mi ?

Benim bebeğiminde emerken yanaklarından akıyor hatta bazen emzirirken diğerinden de akıyor yani sütüm var eminim ama ona rağmen akşamları mama veriyorum çünkü doymamış gibi tepkiler verip sürekli emmek istiyor. Mama verince rahatlıyor. Artık alıştığından mı yoksa akşamları daha çok acıktığından mı bilmiyorum ama istiyor akşamları mama içmeyi. Oğlumda 40 tan sonra kesmiştim ama kızımda kesemeyeceğim sanırım. Günde bir kere ile kaldığı sürece sıkıntı yok aslında ama başka bu durumda olan var mı merak ettim? Ya bir de bir iki mama vermedim sürekli uyandı gaz sancısı falan da derken 2-3 saat uyutmadı verdiğim gecelerde ise 4 saate kadar uyuyor ağlamıyor ben de mama vermiş olduğum rahat oluyorum uyandırmıyorum o yüzden de kesmek istemiyorum aslında. Bir de şu an 41 günlük ve 90 cc veriyorum ama hala aranıyor. Az mı acaba sizler kaç cc veriyorsunuz?

Bunlarin hepsini bende yiyorum üstüne uzun uzun emziriyorum çocuk benle doymuyor benim sagdigimda en fazla 40 50 çıktı.oda emzirmeden sagdigimda emzirip sagarsam 20cc anca cikiyir demek benim sütüm yok 44 günde gelmeyen süt bundan sonrada gelmez ben umudumu kaybettim.

Emzirdikden sonra 90 CC veriyirdum 2 gündür fazlasını istiyor ama genelde 90cc veriyirum hala ama ben her öğünde veriyirum çünkü benim sütüm fazla yok sütüne güven hikayelerine inanmıyorum dün denedim çocuk en son akşam katıla katıla ağladı 90 CC mama içti sonrasını istedi bitti mama diye 60 cc daha yaptık gene istedi ağlayarak bittiğinde çocuk aclikdan bütün gün kivranmis anlayacağın.

Valla bende cok korkuyorum ağlarsa duymam dite ama yapacak bir şey yok
Banyo önüne ana kucağıno çekip kundaklayıp yatırma fikri çık aklımdan
Bence de niye biri bizi uyarmadı ki gerçi hamileliğin tadını çıkarın diyenler oldı ama çoğumuz zorlu geçirdik ne tadı dedik kendimizce. Alın size zor dedi bebeler
Siz merak etmeyin ben yazışmaları stalklayıp bolca screenshot alıyorum. teşekkürler

Ahaha takipteyiz efenim, yazıp kaçmanıza gerek yok
Bol bol uyuyun diyenleri boşverin bol bol gezin bol bol yiyin hamilelikte bana herşey yasaktı doğurim yicem dedim şimdi oğlum kolik sıkıyorsa ye diyor
Kürek işçileri bile yemeklerini yerken ara veriyor uyuma saatleri belli onu geçtim UYUYABİLİYORLAR
Kızlar yatın kalkın halinize şükredin, bir bebek hiç bebekmiş Oğlum kolikti yine de bu kadar zorlanmamıştım Ama çok güzeller gülmeye başladılar şimdi eriyorum
Valla bilmiyorum yanıma çocuk düşünen kuzenim geldi 1 gece kaldı sabaha karşı gemileri batmış balıkço gibi boynu bükük halı deseni inceliyordu hamileyken oğlumu kimseye emanet etmem diyen ben alın nolur biraz uyuyim diye isyan eden ben başkasının elinde diye(yanımda) uyuyunca bensiz kalır diye uykusu kaçan yine ben

ay evet ya sen anlat biraz kuzum , nasil gidiyor neler yapiyorsunuz ikizler birbirine bagli olur derler , var mi oyle guzel baglari senin bebeklerininde ?

hastanede ki arastirmadsn bir sonuc cikti mi ?
Valla zor ama mutluyum çok güzellerBu günler hızla geçiyor tecrübe ettim biliyorum. Sonra çok özleniyor da mis kokuları Bende annem vardı yardımcı sağolsun. Bugün yıllık izne çıkarıyoruz kendisini kayınvalidem geliyor 1 ay İkiz bebek yardımsız olmuyor. Dün gittiğimiz doktorun da ikizleri varmış damdan düşenin halini damdan düşen anlar diyo Anne baba 2 kişiyle yürümez ikiz evi mutlaka ücüncü kişi olmalı annelerle ilişkileri iyi tutun diyo

Pataloji sonucu tam da hocanın ve genetiğin tahmin ettiği gibi çıktı. İki plesenta birleşmiş sanki monokoryonik yani tek plesenta ikizliği gibi olmuş. Arada damar oluşmuş ve ordan kız oğlana oğlan kıza kan vermiş. İkisinin vücudunda birbirlerine ait kan var. Örneğin %89 xx, %11 xy gibi çıktı kızım. Bebekler plesentadan ayrılınca 2 yaşına kadar bu kanlar ayrışıyormuş. 3-4 ayda bir genetik bakacak. Dünyada örneği 40 civarıymış, şimdi ilk genetik sonuçları gelsin bebeklerle ilgili yayın yapılacak

Merhaba kızlar nasılsınız? Yarın bizim 40 günümüz tamam oluyor fakat 3gündür benden kan geliyor. 24cü gün tamamen durmuştu kan. Sizde oldumu böyle birşey? Bu reglmi yoksa sıradan kanama doktor gitmelimiyim acaba?

Aklıma gelmedi ama soğuk olmazmı ya ala bildin mi bende deneyeceğim ona göre

Sağlıklarına bu durumun etkisi olmuyor dimi
39.gündeyim kanamam sadece azalmıştı ne zaöandı unuttum. (Kendimi unutuyorum bazen) 20 lerin başıydı sanırsam. Rengi kahverebgileşip geri kırmızıya dönüp artmıştı. Geçenlerde yine azalmışkeb 2 gündür falan arttı bugün bide parça geldi. Sanırsam ben iyi bir örnek değilim durumum normal olmayabilir.
Aklıma gelmedi ama soğuk olmazmı ya ala bildin mi bende deneyeceğim ona göre
Banyonun içi değil kapının önü uyandı ondan sonra uyutamadım nasıl aldıysa artık uykusunu doğduğu ilk 1 haftadan sonra ilk kez böyle bakıyor yavrum şimdi zorla uyuttum deniycem az sonra buraya bi bakım dedim

Yani evet çocuk aç kalacağına mama vermek mantıklı ama onu muhtemelen o psikolojiye girme diye söylüyorlardır. Yani sütüm yok diye düşünüp üzülürsen sütün artmaz. Psikoloji de çok etkiliyor çünkü sütü. Sen süt yapıcı şeyler tüket ve sütüm her gün daha da artacak diye düşün, artar inşallah zamanla canım

Yok canım şükür sağlıkları yerinde

Ben aç kalıyor bu bebe diye düşünüp üzülüyorum ama ben de senin gibi yapmaya yakınım şu an çünkü hakkaten annelere de çok yorucu bu. Hele süt de az olunca boşa kürek çekiyoruz sanki.
Ayyyy ben hep ikiz gebelikten korkanlardanım. Allah size kolaylık versin. Eminim çok güzeldir ama ben tek bebekle helak oldum, sana helal olsun valla
Ayy ümidini kaybetme lütfen, benim bebem de 13 günlük sen kaybedersen ben de her an kaybedebilirim
Vay canına anne karnında neler yapmış seninkiler çok şükür sağlıklılar ama
Ben taburcu olurken "40 gün boyunca kanama durabilir yeniden başlayabilir. Endişe etmeyin lohusalıkta normaldir." demişlerdi

Peş peşe iki çocuk annesi olarak kesinlikle katılıyorum. İkinciyi düşünenler en azından bir 4-5 sene ara verin yoksa bebeğinizi her kucağınıza aldığınızda anne ben de istiyorum diye ağlayan, emzirmenize, alt değiştirmenize bile izin vermeyen, çaktırmadan kardeşinin bir yerini sıkan ya da yüzünü bir şeylerle örten çocuğunuz ile başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…