2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bir de ben sleepy bio natural kullanıyordum. İnternetten aldığımız gecikince eşim gitmiş Bim'den bez almış. Adını şu anda hatırlayamadım. Sonra bezimiz bir geldi ki eşim sleepy ekstra almış yanlışlıkla.( Bu erkeklerin dikkatsizliği gerçekten çıldırtıyor beni) Neyse son bir haftadır oğlumun poposunda küçük bir yara var. Hiç geçmiyor. Yarayı fark eder etmez Bim'in bezini bıraktım. Sudokrem Sürmeme rağmen hala geçmedi. Sleepy mi yaptı acaba? Hangisi sebep oldu bilmiyorum. Ayrıca oğlumun kıçında bok hiç eksik olmuyor. Gaz çıkarırken bile azcik kaka oluyor. Hiç bekletmiyorum sürekli temizliyorum. Sleepynin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Artık onu bile yıkıyorum. Ama düzelmedi. Var mı bir öneriniz?

Kakasını yaparken zorlanıyormmu ve kim yazmıştı hatırlamıyorum çatlak olabilir mi

Canım benim çocuk doktoru akrabam böyle bir post paylaştı mukuslu kaka ile ilgili
Bugün zaten çok huysuzdu çok ıkındı. Aslında kabızlık yok ama gazdan dolayı çok ıkındı ondan mı acaba ? Moralim bozuldu , takip edicem eğer bidaha kanlı kaka yaparsa acile gidelim dedi eşim

Valla canım meme ile kavga etmeye başlıyor. Tekrar vermeye çalışmıyorum diğerine geçiyorum

Ya kızlar bizim de ufak bir kaka problemimiz var bir kaç defa kızım kakasını çok ve cıvık yaptı altını bi açtım ki bezi sızdırmış bacakları hep kaka olmuş. Prime premium care kullanıyorum buna rağmen sızdırma olmuş. Ben bezi yanlış mı bağlıyorum acaba?

Kızlar bebeleriniz kaç saat uyanık kalıyor.
Benim kızın şuan rutini bu Şekilde. Çok uyanık kalıyor sanki

Eklentiler

• D812AD32-66EF-428C-A773-18A717110E43.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 77
canim cok yapmissa , sizdirmistir.
bizde iki kere cis sizdirmis bez aldik altindan, baya yapmisti, cok agirdi bez

Bugün zaten çok huysuzdu çok ıkındı. Aslında kabızlık yok ama gazdan dolayı çok ıkındı ondan mı acaba ? Moralim bozuldu , takip edicem eğer bidaha kanlı kaka yaparsa acile gidelim dedi eşim
Kan nasıldı mukus denilen sümüksü yapıda mıydı
Peki o memede süt oluyor mu ben süt toplasam geriye 1 2 ml süt kalır gibi geliyor da
Bu konularda Prof değilim ama mantık olarak bir memeden gelen süt miktarı ile diğeri aynıdır diye düşünüyorum. Bi de sadece tek memeden akan sütü topluyorum. Yani bebek emmeye başlayınca yine gelmeye devam eder diye düşünüyorum

Kızlar bebeleriniz kaç saat uyanık kalıyor.
Benim kızın şuan rutini bu Şekilde. Çok uyanık kalıyor sanki
Benim kız 13:30 da uyandı daha uyuyacak Mamayı kestiğimden beridir uyku problemi yaşıyoruz. Umarım kısa zamanda atlatabiliriz

Benim kız 13:30 da uyandı daha uyuyacak Mamayı kestiğimden beridir uyku problemi yaşıyoruz. Umarım kısa zamanda atlatabiliriz
Benimki de memede uyuyor. Birde kötü mü ettim ne ninni söylememi bekliyor her uykuda. Uyanıkken ne yapıyorsun peki canım. Benim kız 20 günlük oldu. Ne yapıcaz uyanıkken oyalamak için memede durdukça emiyor ve kusuyor

Canım ne kadar temiz içerik dese de ben ıslak mendil kullanmaya karşıyım yıkayarak kullanıyorum ve orijinal zeytin yağı kullanıyorum. Teyzemin oğlun da yara olmuştu önce pişik şeklindeydi geçmedi falan yaraya dönmüştü zeytin yağı geçirdi o gün bugündür aklımda hep bende bebeğime hep zeytin yağı kullandım. Yaz olsa kullanmam da kış mevsimi zaten krem yerine daha mantıklı geliyor

Evin her odasını milyon kere geziyoruz. Göğsüme bağlayıp evin işlerini yapmaya çalışıyorum. Annem var o oyalıyor birazda ne bilim geçiyor zaman.

Onu deneyeceğim artık canım sağ ol

Ben de hep bunları düşündükçe strese giriyorum. Napıcaz? Uyku eğitimine daha var diyor kimisi, kimisi de uyku düzeninin oturması gerektiğini söylüyor. Bir ara elimde bebek eğitim bakım kitapları, okumaya çalışıp zamansızlıktan okuyamadıkça stres oluyordum. Doktor da yenidoğanların anneye ihtiyaç duyduğunu, gece gündüz kavramlarının olmadığını, ilerleyen zamanlarda uyku eğitimi verilebileceğini ama şu aşamada çok küçük olduğunu söyleyerek rahatlatmıştı.

Ama hala düşündükçe stres oluyorum.

Ben uyku eğitimi kısmında değilim şuan canım uyanıkken nasıl oyalamam gerek onu düşünüyorum. Bende çok erken olduğunu düşünüyorum doktorum ilk 3 ay 4. Trimester sana ihtiyacı var kural koyma dedi

Benimki de aynı memenin ucunu aliyor esnerken kocaman açtığı ağzı memenin basina geldiğinde 0 yapip dilini çıkarıyor minicik acıyor aldigindada mememi acıtıyor biturlu iyilesmiyor yara oyuzden nezaman düzgün Alican diye ağlıyorum başında garibin.

Merhaba, benim bebeğimin de burnundan hırıltı geliyor haftalardır böyle. Bu kullandıklarınız sprey mi? Bir de meden karşısınız sterimar dediğinize? Ben serum fizyolojikle açıyorum ama çok ağlıyor genzine gidince

canim ben baya okuyup arastirdim. Ilk 3 ay zaten gece gunduz farklari olmuyor ve anneye ihtiyac duydugu an kucaginda sarilip guvende oldugunu hissettirmek gerekiyormus.
zaten 4.-5. aydan sonra egitime baslaniyor. o yuzden kendini skma, tadini cikar. zaten harekerlendiklerinde kucaga gelmeyecek sipalar
Kızlar hastaneye gidiyoruz.Kanlı sünen mukuslu gibi kaka var
gecmis olsun kuzum , insallah kotu birsey yoktur. haberdar et bizi
ya bende dr a dedm gazi var agliyor fln, acaba gazi mi var dedi, guzel eglendirebiliyor musunuz dedi bende o an dusundum , oyalaniyoruz cok fazla. simdi onlari arastiriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…