- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Kakasını yaparken zorlanıyormmu ve kim yazmıştı hatırlamıyorum çatlak olabilir mi
Bugün zaten çok huysuzdu çok ıkındı. Aslında kabızlık yok ama gazdan dolayı çok ıkındı ondan mı acaba ? Moralim bozuldu , takip edicem eğer bidaha kanlı kaka yaparsa acile gidelim dedi eşimCanım benim çocuk doktoru akrabam böyle bir post paylaştı mukuslu kaka ile ilgili
Besin alerjisi olabilir. Popocuğunda çatlak olabilir. Veya münferit bi şey midir gelip geçici? Doktoruna da bi danış bence. Benimkinde her ikisi de oldu.Kızlar ya demin kaka yaptı kanlı mukuslu kakaydı sizce neden olmuş olabilir
Valla canım meme ile kavga etmeye başlıyor. Tekrar vermeye çalışmıyorum diğerine geçiyorumPeki memeyi nasıl bıraktırıyorsun canım, benim kız bırakmamakta ısrarcı, elimle dudağının kenarından altından üstünden çekiştiriyprum hemşirenin gösterdiği gibi ama daha çok yapışıyor memeye benim cimcime
canim cok yapmissa , sizdirmistir.Ya kızlar bizim de ufak bir kaka problemimiz varbir kaç defa kızım kakasını çok ve cıvık yaptı altını bi açtım ki bezi sızdırmış bacakları hep kaka olmuş. Prime premium care kullanıyorum buna rağmen sızdırma olmuş. Ben bezi yanlış mı bağlıyorum acaba?
Kan nasıldı mukus denilen sümüksü yapıda mıydıBugün zaten çok huysuzdu çok ıkındı. Aslında kabızlık yok ama gazdan dolayı çok ıkındı ondan mı acaba ? Moralim bozuldu , takip edicem eğer bidaha kanlı kaka yaparsa acile gidelim dedi eşim
Bu konularda Prof değilimPeki o memede süt oluyor muben süt toplasam geriye 1 2 ml süt kalır gibi geliyor da
Benim kız 13:30 da uyandı daha uyuyacakKızlar bebeleriniz kaç saat uyanık kalıyor.
Benim kızın şuan rutini bu Şekilde. Çok uyanık kalıyor sanki
Benimki de memede uyuyor. Birde kötü mü ettim ne ninni söylememi bekliyor her uykuda. Uyanıkken ne yapıyorsun peki canım. Benim kız 20 günlük oldu. Ne yapıcaz uyanıkken oyalamak için memede durdukça emiyor ve kusuyorBenim kız 13:30 da uyandı daha uyuyacakMamayı kestiğimden beridir uyku problemi yaşıyoruz. Umarım kısa zamanda atlatabiliriz
Canım ne kadar temiz içerik dese de ben ıslak mendil kullanmaya karşıyım yıkayarak kullanıyorum ve orijinal zeytin yağı kullanıyorum. Teyzemin oğlun da yara olmuştu önce pişik şeklindeydi geçmedi falan yaraya dönmüştü zeytin yağı geçirdi o gün bugündür aklımda hep bende bebeğime hep zeytin yağı kullandım. Yaz olsa kullanmam da kış mevsimi zaten krem yerine daha mantıklı geliyorKızlar bir de ben sleepy bio natural kullanıyordum. İnternetten aldığımız gecikince eşim gitmiş Bim'den bez almış. Adını şu anda hatırlayamadım. Sonra bezimiz bir geldi ki eşim sleepy ekstra almış yanlışlıkla.( Bu erkeklerin dikkatsizliği gerçekten çıldırtıyor beni) Neyse son bir haftadır oğlumun poposunda küçük bir yara var. Hiç geçmiyor. Yarayı fark eder etmez Bim'in bezini bıraktım. Sudokrem Sürmeme rağmen hala geçmedi. Sleepy mi yaptı acaba? Hangisi sebep oldu bilmiyorum. Ayrıca oğlumun kıçında bok hiç eksik olmuyor. Gaz çıkarırken bile azcik kaka oluyor. Hiç bekletmiyorum sürekli temizliyorum. Sleepynin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Artık onu bile yıkıyorum. Ama düzelmedi. Var mı bir öneriniz?
Evin her odasını milyon kere geziyoruz. Göğsüme bağlayıp evin işlerini yapmaya çalışıyorum. Annem var o oyalıyor birazda ne bilim geçiyor zaman.Benimki de memede uyuyor. Birde kötü mü ettim ne ninni söylememi bekliyor her uykuda. Uyanıkken ne yapıyorsun peki canım. Benim kız 20 günlük oldu. Ne yapıcaz uyanıkken oyalamak için memede durdukça emiyor ve kusuyor
Onu deneyeceğim artık canım sağ olCanım ne kadar temiz içerik dese de ben ıslak mendil kullanmaya karşıyım yıkayarak kullanıyorum ve orijinal zeytin yağı kullanıyorum. Teyzemin oğlun da yara olmuştu önce pişik şeklindeydi geçmedi falan yaraya dönmüştü zeytin yağı geçirdi o gün bugündür aklımda hep bende bebeğime hep zeytin yağı kullandım. Yaz olsa kullanmam da kış mevsimi zaten krem yerine daha mantıklı geliyor
Benim kız 13:30 da uyandı daha uyuyacakMamayı kestiğimden beridir uyku problemi yaşıyoruz. Umarım kısa zamanda atlatabiliriz
Benimki de memede uyuyor. Birde kötü mü ettim ne ninni söylememi bekliyor her uykuda. Uyanıkken ne yapıyorsun peki canım. Benim kız 20 günlük oldu. Ne yapıcaz uyanıkken oyalamak için memede durdukça emiyor ve kusuyor
Ben uyku eğitimi kısmında değilim şuan canım uyanıkken nasıl oyalamam gerek onu düşünüyorum. Bende çok erken olduğunu düşünüyorum doktorum ilk 3 ay 4. Trimester sana ihtiyacı var kural koyma dediBen de hep bunları düşündükçe strese giriyorum. Napıcaz? Uyku eğitimine daha var diyor kimisi, kimisi de uyku düzeninin oturması gerektiğini söylüyor. Bir ara elimde bebek eğitim bakım kitapları, okumaya çalışıp zamansızlıktan okuyamadıkça stres oluyordum. Doktor da yenidoğanların anneye ihtiyaç duyduğunu, gece gündüz kavramlarının olmadığını, ilerleyen zamanlarda uyku eğitimi verilebileceğini ama şu aşamada çok küçük olduğunu söyleyerek rahatlatmıştı.
Ama hala düşündükçe stres oluyorum.
Benimki de aynı memenin ucunu aliyor esnerken kocaman açtığı ağzı memenin basina geldiğinde 0 yapip dilini çıkarıyor minicik acıyor aldigindada mememi acıtıyor biturlu iyilesmiyor yara oyuzden nezaman düzgün Alican diye ağlıyorum başında garibin.Benimde bir sorum varbençm tostos üşütmğş 2 gündür salya sümük resmen onu aşıyoruz çok şükür de işin aşılmayan yanı şu ki ağlarken apzı mağara gibi açan çocıl meme alırken 2 3 mm açıyor istiyor ki göğüs ucumu jöle gibi hüpleterek ağzına alsın ve öyle de yapıyor yeniden yara oldu her yanım burun sıkma falan denedim bi tek ağlarsa ağzına tepebiliyorım. ağlatmak da istemiyorum fıtığı var. Ağzını 2 3 mm açıp sürüyor sokuşturuyorum hüplete hüplete alıyor o da beni mahvediyor.
Merhaba, benim bebeğimin de burnundan hırıltı geliyor haftalardır böyle. Bu kullandıklarınız sprey mi? Bir de meden karşısınız sterimar dediğinize? Ben serum fizyolojikle açıyorum ama çok ağlıyor genzine gidinceaman aman serüven yeni başlıyor bidaha hamileliği kendileri çekecek sanki
Mustela chest rub kullanıyordum şuan üşürmüş çok fena burnu tıkalı karşı olmama rağmen sterimar aldım. Denemek için mustelasız kullandım(mustelayı üşütene kadar toplasan 3 gün kullanmışımdjr) o da geçici açma sağladı daha sonra ikisini birlikte kullandkm çocuğumun burnundan 2 haftadır gelen hırıltı gitti meğerse yapış yapış bi mukus varmış ortalama 2 haftadır. İkisi birlikte götürdü.
canim ben baya okuyup arastirdim. Ilk 3 ay zaten gece gunduz farklari olmuyor ve anneye ihtiyac duydugu an kucaginda sarilip guvende oldugunu hissettirmek gerekiyormus.Ben de hep bunları düşündükçe strese giriyorum. Napıcaz? Uyku eğitimine daha var diyor kimisi, kimisi de uyku düzeninin oturması gerektiğini söylüyor. Bir ara elimde bebek eğitim bakım kitapları, okumaya çalışıp zamansızlıktan okuyamadıkça stres oluyordum. Doktor da yenidoğanların anneye ihtiyaç duyduğunu, gece gündüz kavramlarının olmadığını, ilerleyen zamanlarda uyku eğitimi verilebileceğini ama şu aşamada çok küçük olduğunu söyleyerek rahatlatmıştı.
Ama hala düşündükçe stres oluyorum.
gecmis olsun kuzum , insallah kotu birsey yoktur. haberdar et biziKızlar hastaneye gidiyoruz.Kanlı sünen mukuslu gibi kaka var
ya bende dr a dedm gazi var agliyor fln, acaba gazi mi var dedi, guzel eglendirebiliyor musunuz dediBen uyku eğitimi kısmında değilim şuan canım uyanıkken nasıl oyalamam gerek onu düşünüyorum. Bende çok erken olduğunu düşünüyorum doktorum ilk 3 ay 4. Trimester sana ihtiyacı var kural koyma dedi
Canim geçmiş olsun ne oldu? Birde fıtık vardı diye hatırlıyorum senin oğlanda ameliyat olmusmuydu? Onunla ilgili bir şey olabilir mi sebebi?Kızlar hastaneye gidiyoruz.Kanlı sünen mukuslu gibi kaka var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?