2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim bunlarin icinde ikili tarama uclu tarama testleri yok herhalde..

Bol bol Kaysı ve yoğurt yiyin hatta kefir de içiniz sizi rahatlatır bebeğe iyi gelir. Gaz sancısı çektiğim de kefir içiyorum rahatlatıyor şifa olsun

Öyle yapayım o zaman başlangıç için ben yine paket almayı düşünüyorum bakalım halledecegiz bir şekilde

Dinlen hic kalkma imkanin varsa
Allahin izniyle birsey olmaz insallah

Boyke 9 ay geçmez ama biraz daha akışına bırakmak zorundayız
Olacak olanın onune geçemeyiz diye düşünüp herseyin hayirlisi için dua edip tadını çıkarmaya calismak

Kızlar iki gündür beyaz ve kokusuz akıntım var. Çok yoğun değil. Daha önceden düşük yaptığım içim her şeyden korkuyorum. Bu normal mi sizce? Aranızda akıntısı olan var mı? Kafamda deli sorular

A evet doğru.Almanın bir mantığı yok ozman .Eylül ortası yada sonu alırım büyük ihtimal
24. Haftada idari izne ayrılıp 32. Haftada doktordan çalışabilir alıp 37ye kadar devam edebilirsiniz böylece doğum öncesi 8 haftayı doğum sonrasına aktarabilirsiniz 24ten 32ye kader da evde dinlenmiş olursunuz

Kızlar göğüslerindeki sertlik ve ağrısı geçen varmı? Benim normale döndü göğüslerim bulantım azaldı belirtilerim azalıyor gidiyor bu kötüye mi işaret korkuyorum
Canım benimde belirtim yok önceden iştihahım açıktı şimdi hiç acıkmıyorum gögüslerim hiç ağrımıyor belim hiç ağrımıyor geçen gece midem bulandı o kadar
9 ay belirtisi olmayan birsürü hamile kadın var illa belirti olucak diye bişey yok

Doğum hariç mi bu fiyatlar? Ben henüz 15000 den aşağı fiyat alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…