Canim bunlarin icinde ikili tarama uclu tarama testleri yok herhalde..Ben dün Medicalde doğum paketi görüştüm liste verdiler paketin içeriği hakkında. Bir sürü parametre var ama hangisinden ne kadar lazım oluyor ona emin olamadığım için araştırmaya başladım. Buraya koyuyorum paket içeriğini op.dr için paket fiyatı 9500müş
Bol bol Kaysı ve yoğurt yiyin hatta kefir de içiniz sizi rahatlatır bebeğe iyi gelir. Gaz sancısı çektiğim de kefir içiyorum rahatlatıyor şifa olsunGaz sancısı sağ kasığıma öyle bi vuruyor ki kızlar nolur akıl verin yatakta zıplıyorum acıdan afedersiniz ama çıkmıyo da çıldırıcam ağla ağla içim çıktı yok mu bi çözümü olan bana
Kaçtı daha önce baktırdığindaKuzular acilde baktırdım betama fakat anlamadım çıktıda veremedi resim çektirdi sanırım nabıza da düşmücek ama bende anlamadım düşmüş mü yükselmiş mi????Papatyamelo @NurSu-14Ocak @OKYANUS302 @Eflatun1Kelebek @Ruyaperisi anlayan cevap yazabilir mi aklıma gelenleri etiketledim
Öyle yapayım o zaman başlangıç için ben yine paket almayı düşünüyorum bakalım halledecegiz bir şekildeBen de İstanbul Maltepedeki medical park ile görüştüm doğum paketi için bize de 8500 civarı dediler. Ama paket içeriğini çok ayrıntılı konuşmadık. Bence ilk tahliller sağlık ocağında yapılabilir orda da gebe izlem dosyası açıyorlar hangi tahlil gerekiyorsa yaparlar orda
Dinlen hic kalkma imkanin varsaKızlar merhaba bugün sabah açık pembe kanamam oldu kanama devam edince doktoruma gittim kesenin arkasında kanama alanı olusmus dedi iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrole çağırdı. Dua edin ne olur henüz çok küçük dedi kalp atışını dinleyemedim çok korkuyorum birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmuş
670 di ama burdaki kızlar 5000 in üzerinde dedi sanırım benim ölçüm yaptırdığım laboratuvar 5000 üzerini ölçmüyormuş zaten ufak bir ilçedeyizKaçtı daha önce baktırdığinda
Suan 5000 bin olarak gördüm ben gayet iyi
Boyke 9 ay geçmez ama biraz daha akışına bırakmak zorundayızKızlar yaa ben geçen haftalarda kalp atışını duydum çok şükür doktorumda 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi 1 hafta geçti kaldı 1 hafta doktora gitmem için ama içim içimi yiyo böyle korku oluyor acaba kalp atışı devam ediyor mu die sizlerdede böyle korkular oluyomu yani 1 haftayı nasıl geçircem onu düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Bu da kötü bir hatıra olarak unutulur gider.Dinlen hic kalkma imkanin varsa
Allahin izniyle birsey olmaz insallah
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Bu da kötü bir hatıra olarak unutulur gider.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Bu da kötü bir hatıra olarak unutulur gider.
Memurlara hala 24. Haftada idari izine ayrılma devam ediyor. 32 haftada çalışabilir yada çalışamaz alınıyor. Enson 37.hafta doğum iznine ayrılabiliyorsuncanım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
24. Haftada idari izne ayrılıp 32. Haftada doktordan çalışabilir alıp 37ye kadar devam edebilirsiniz böylece doğum öncesi 8 haftayı doğum sonrasına aktarabilirsiniz 24ten 32ye kader da evde dinlenmiş olursunuzA evet doğru.Almanın bir mantığı yok ozman .Eylül ortası yada sonu alırım büyük ihtimal
Canım benimde belirtim yok önceden iştihahım açıktı şimdi hiç acıkmıyorum gögüslerim hiç ağrımıyor belim hiç ağrımıyor geçen gece midem bulandı o kadarKızlar göğüslerindeki sertlik ve ağrısı geçen varmı? Benim normale döndü göğüslerim bulantım azaldı belirtilerim azalıyor gidiyor bu kötüye mi işaret korkuyorum
Öyle yapıyorum canım yatiyorum sürekli minimum hareket kesildi şimdilik lekelenme inşallah gelmez devamı bebeğimde sağlıkla gelişirDinlen hic kalkma imkanin varsa
Allahin izniyle birsey olmaz insallah
Çok teşekkür ederim canım benim amin İnşallah tek o iyi olsunda bu günler unutulur gider
Doğum hariç mi bu fiyatlar? Ben henüz 15000 den aşağı fiyat alamadımBen de İstanbul Maltepedeki medical park ile görüştüm doğum paketi için bize de 8500 civarı dediler. Ama paket içeriğini çok ayrıntılı konuşmadık. Bence ilk tahliller sağlık ocağında yapılabilir orda da gebe izlem dosyası açıyorlar hangi tahlil gerekiyorsa yaparlar orda
5-6 hafta arası başladı. 8. haftadayım artarak devam ediyor. (kusma dahil)Bulanttilariniz ne zaman basladi hanimlar ben 5+0 ım sabahlari hafif oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?