- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Valla doğum fiyatı dahil bunun içineDoğum hariç mi bu fiyatlar? Ben henüz 15000 den aşağı fiyat alamadım
Canım bende Ankara Lokman hekimden fiyat aldimValla doğum fiyatı dahil bunun içinesiz nerelere baktınız ki? Ben sadece şu an tek hastaneden fiyat aldım
Ben özel kliniklere bakıyorum. Hastane hiç bakmadım. Hastanede tavsiye edilen doktor hiç bilmiyorum, arkadaşların tavsiyesiyle araştırıyorum. Ama çok fiyat farkı var, hastaneye yönelmeliyim sanırımValla doğum fiyatı dahil bunun içinesiz nerelere baktınız ki? Ben sadece şu an tek hastaneden fiyat aldım
Ankara’da başka hastaneden fiyat aldınız mı? Bir de lokman hekim de bildiğiniz bir doktor var mı?Canım bende Ankara Lokman hekimden fiyat aldim
Büyük ihtimal paketi
Alicam 7500 dedi
Doğum dahil canım hatta normalde 1 gece sezaryende 2 gece oda ücreti de dahilDoğum hariç mi bu fiyatlar? Ben henüz 15000 den aşağı fiyat alamadım
Ben Ankara da değilim ama sizin bu paketin içeriğide kapsamlı gibi iki üçlü dörtlü testleride dahil etmiş. Fiyatı da uygun gibi geldi..Canım bende Ankara Lokman hekimden fiyat aldim
Büyük ihtimal paketi
Alicam 7500 dedi
Merhaba bu ne zamana kadar devam edecek bi duyumunuz var mı? Ben Haziran diye duydum ama?Memurlara hala 24. Haftada idari izine ayrılma devam ediyor. 32 haftada çalışabilir yada çalışamaz alınıyor. Enson 37.hafta doğum iznine ayrılabiliyorsun
Evet öyle yapmamız gerekiyor ama insan dayanamıyor yaBoyke 9 ay geçmez ama biraz daha akışına bırakmak zorundayız
Olacak olanın onune geçemeyiz diye düşünüp herseyin hayirlisi için dua edip tadını çıkarmaya calismak
Notlarda sadece 4lu tarama testi dahil değildir yazıyo ama ikili üçlü yazmıyor bilemedimCanim bunlarin icinde ikili tarama uclu tarama testleri yok herhalde..
Zahide küçük ve çağrı Gülümser çok çok beğeniliyor övülüyor canım onlardan da fiyat aldım ama gereksiz pahalı biri 20 bin biri 14 bin dedi. Lokman da ki doktorum profesör oda çok sevilen bi doktor ben gebe kalmadan oncede ona gidiyodumAnkara’da başka hastaneden fiyat aldınız mı? Bir de lokman hekim de bildiğiniz bir doktor var mı?
Evet kapsamlı bence de bende begendimBen Ankara da değilim ama sizin bu paketin içeriğide kapsamlı gibi iki üçlü dörtlü testleride dahil etmiş. Fiyatı da uygun gibi geldi..
Aynen yazmıyor onlar önemli asıl başka bir arkadas atmış ankara lokman hastanesi diye görmüşsünüzdür o daha kapsamlı.. birde ikinci sayfadaki kan testlerinin bir çoğu geçen geçen gebeligimde keseyi gördükten sonra yapılmıştı bana..bu defa özel hastanede muayane oldum bir hafta sonra yapacakmış testleri..Notlarda sadece 4lu tarama testi dahil değildir yazıyo ama ikili üçlü yazmıyor bilemedim
Benim arkadaşlar da Çağrı Gülümser’e gidiyorlar. 20 bin dedi. Gerçekten çok pahalı bence. Lokmandaki doktorun adını yazabilir misin mümkünse canım? Bir de Liv’ e sordun mu ücret hiç?Zahide küçük ve çağrı Gülümser çok çok beğeniliyor övülüyor canım onlardan da fiyat aldım ama gereksiz pahalı biri 20 bin biri 14 bin dedi. Lokman da ki doktorum profesör oda çok sevilen bi doktor ben gebe kalmadan oncede ona gidiyodum
Şimdi ondan paket alicam çok memnumum
Benimde ıslaklığım çok fazlaydı şu an azalmaya başladı gelen akıntı renksizdi bende kokusuz. Bu da normalmiş zaman içerisinde geçeceğini öğrendimKızlar iki gündür beyaz ve kokusuz akıntım var. Çok yoğun değil. Daha önceden düşük yaptığım içim her şeyden korkuyorum. Bu normal mi sizce? Aranızda akıntısı olan var mı? Kafamda deli sorular
Aynen öyle çağrı Gülümser riski gebelik doktoru docent iyidir kesin ama 20 bin verecek kadar da yani bizi çok fazla sarsar. Liv sen fiyat almadım canım. Tabi söyleyebilirim prof.İbrahim AlanbayBenim arkadaşlar da Çağrı Gülümser’e gidiyorlar. 20 bin dedi. Gerçekten çok pahalı bence. Lokmandaki doktorun adını yazabilir misin mümkünse canım? Bir de Liv’ e sordun mu ücret hiç?
Teşekkür ederim. Başak Güler de yanlış hatırlamıyorsam 12 bin dedi. Ondan da memnuniyet fazla. İbrahim Beyle ben de görüşeceğim. İnşallah en içimize sineni ve uygununu buluruzAynen öyle çağrı Gülümser riski gebelik doktoru docent iyidir kesin ama 20 bin verecek kadar da yani bizi çok fazla sarsar. Liv sen fiyat almadım canım. Tabi söyleyebilirim prof.İbrahim Alanbay
Canım kendisi Sincandaki Lokman Hekimde mi? Bana çok uzak orası. Ben kızılaydakinde diye düşünmüştümAynen öyle çağrı Gülümser riski gebelik doktoru docent iyidir kesin ama 20 bin verecek kadar da yani bizi çok fazla sarsar. Liv sen fiyat almadım canım. Tabi söyleyebilirim prof.İbrahim Alanbay
Yaa evet canimCanım kendisi Sincandaki Lokman Hekimde mi? Bana çok uzak orası. Ben kızılaydakinde diye düşünmüştüminsragramdan da baktım, çok güzel yorumlar var hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?