2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kese içindeki yolk sac mi bebek mi sizce emin olamadım doktor da birşey demedi bende dün telastan sormayı unutmuşum bilgisi olan var mı 6+3 deki ultrason görüntüsü

Eklentiler

• IMG_20220327_134859.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 134
Valla doğum fiyatı dahil bunun içine siz nerelere baktınız ki? Ben sadece şu an tek hastaneden fiyat aldım
Canım bende Ankara Lokman hekimden fiyat aldim
Büyük ihtimal paketi
Alicam 7500 dedi

Eklentiler

• C714134E-5AF8-4222-8E8A-503563C60783.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 133
Valla doğum fiyatı dahil bunun içine siz nerelere baktınız ki? Ben sadece şu an tek hastaneden fiyat aldım
Ben özel kliniklere bakıyorum. Hastane hiç bakmadım. Hastanede tavsiye edilen doktor hiç bilmiyorum, arkadaşların tavsiyesiyle araştırıyorum. Ama çok fiyat farkı var, hastaneye yönelmeliyim sanırım

Ankara’da başka hastaneden fiyat aldınız mı? Bir de lokman hekim de bildiğiniz bir doktor var mı?
Zahide küçük ve çağrı Gülümser çok çok beğeniliyor övülüyor canım onlardan da fiyat aldım ama gereksiz pahalı biri 20 bin biri 14 bin dedi. Lokman da ki doktorum profesör oda çok sevilen bi doktor ben gebe kalmadan oncede ona gidiyodum
Şimdi ondan paket alicam çok memnumum

Notlarda sadece 4lu tarama testi dahil değildir yazıyo ama ikili üçlü yazmıyor bilemedim
Aynen yazmıyor onlar önemli asıl başka bir arkadas atmış ankara lokman hastanesi diye görmüşsünüzdür o daha kapsamlı.. birde ikinci sayfadaki kan testlerinin bir çoğu geçen geçen gebeligimde keseyi gördükten sonra yapılmıştı bana..bu defa özel hastanede muayane oldum bir hafta sonra yapacakmış testleri..

Benim arkadaşlar da Çağrı Gülümser’e gidiyorlar. 20 bin dedi. Gerçekten çok pahalı bence. Lokmandaki doktorun adını yazabilir misin mümkünse canım? Bir de Liv’ e sordun mu ücret hiç?

Benimde ıslaklığım çok fazlaydı şu an azalmaya başladı gelen akıntı renksizdi bende kokusuz. Bu da normalmiş zaman içerisinde geçeceğini öğrendim

Benim arkadaşlar da Çağrı Gülümser’e gidiyorlar. 20 bin dedi. Gerçekten çok pahalı bence. Lokmandaki doktorun adını yazabilir misin mümkünse canım? Bir de Liv’ e sordun mu ücret hiç?
Aynen öyle çağrı Gülümser riski gebelik doktoru docent iyidir kesin ama 20 bin verecek kadar da yani bizi çok fazla sarsar. Liv sen fiyat almadım canım. Tabi söyleyebilirim prof.İbrahim Alanbay

En iyi doktor araştırmasında ben de devlet hastanesinde buldum. Melek gibi bi doktorum var. Doğum ve sonrasını düşünüyorum süreç beni korkutuyor. Bi kaç tane özel hastane ve doktora gittim en güzel cevapları devlet hastanesindeki meleğimde buldum. Tek sıkıntısı sıra beklemek çok yoğun olmasına rağmen üşenmeden ve bıkmadan insanların sorularına tek tek cevap veriyorum en önemlisi sizin be bebeğinizin değerli olduğunuza dikkat ederek yüzündeki tebessüm eksilmeden cevap vermesi ancak eşimle anlaşmazlığa düştük doktor iyi olabilir ancak çok kalabalık. Sıra beklerken hastalık kapman an meselesi diyor. Doğumu özel de yap diye biraz beni sıkıştırdı sanırım Sanırım diyorum cilveli cilveli söyledi karışma diye karşılık veremedim

Aynen öyle çağrı Gülümser riski gebelik doktoru docent iyidir kesin ama 20 bin verecek kadar da yani bizi çok fazla sarsar. Liv sen fiyat almadım canım. Tabi söyleyebilirim prof.İbrahim Alanbay
Teşekkür ederim. Başak Güler de yanlış hatırlamıyorsam 12 bin dedi. Ondan da memnuniyet fazla. İbrahim Beyle ben de görüşeceğim. İnşallah en içimize sineni ve uygununu buluruz

Canım kendisi Sincandaki Lokman Hekimde mi? Bana çok uzak orası. Ben kızılaydakinde diye düşünmüştüm insragramdan da baktım, çok güzel yorumlar var hakkında.

Canım kendisi Sincandaki Lokman Hekimde mi? Bana çok uzak orası. Ben kızılaydakinde diye düşünmüştüm insragramdan da baktım, çok güzel yorumlar var hakkında.
Yaa evet canim
Sincan da ben Sincan’da oturuyorum buralarda olsaydin yardımcı da olurdum evet yorumları çok güzel kendiside cok rahat anlayışlı bi doktor. Hatta gebelikte kan sulandirici kullanmam gerektiğinden dolayı ben daha hiç konuşmadan kendisi benim adıma rapor çıkarttırmış sağolsun sayesinde eczaneden 10 kutuya kadar çok çok az bi farkla ilaçlarımı alabildim yoksa her kutusu 380 TL allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…