2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ne güzel, senin adına çok sevindim içine sinen bir doktor buldun Umarım bu yolda sağlıklı ve huzurlu yürürsün, darısı bana inşallah :)

Canım göğüslerime dokunamazdım birkaç gün öncesine kadar iki gündür ağrı kesildi bende korkuyorum bir şey mi var diye insan sorguluyor o kadar alışmışım ki ağrıya
Evet normale döndüler ve yumuşadılar Hormonlara vücut adaptasyon sağladığı için azalıyormuş belirtiler öyle yazıyor nette ama insan korkuyor yinede

Baştan olmasa takmazdım ama bende belirtiler vardı özellikle göğüslerim epey acıyordu sabah bulantılarım çoktu ama şuan göğüs belirtim hiç yok bulantıda yok denecek kadar azaldı anlamadım

Benim de lekelenmeler devam ediyorum
Yarin tekrar doktorumu arayacağım bakalim
Bende bugünde geldi hafif sulu kırmızı pembe arası ama az ilaçları kullanıp dua etmekten başka yapacak birşeyde yok insallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Insallah saglikla duyarsin canim
Ne zamana kadar sürüyor acaba bu lekelenmeler
Herseye razıyım da kaybetme korkusu an be an insanın boynundayken cok zor
Bu arada benim pek belirtim de yok Halen bel ağrısı oldu bugun hafif kasik sizlamalari onun dışında aynıyım gibi

Bende de çok hafif arada kasık ağrısı arada bel ağrısı var fazla değil neye yorsam bilemiyorum

Ay benim bulqntilarim 3 gjndur falan sadece sabahlari oluyordu simdi sBahtan aksama ara ara ozellikle bir sey yedikten olmaya başladi, boyle yasayan var mi Allah askina ?

Hayırlı akşamlar kızlar ben 4+5 haftalık hamileyim bugün uyandığımda ağzımın içi de aralar var çok acıyor ve iki gündür gece uykum olmuyor benim gibi olan varmı ağız yarası için ne yapma lazım

Baştan olmasa takmazdım ama bende belirtiler vardı özellikle göğüslerim epey acıyordu sabah bulantılarım çoktu ama şuan göğüs belirtim hiç yok bulantıda yok denecek kadar azaldı anlamadım
Canım vucüt hamileliğe alıştıgı için belirtilerin tek tek gidiyor
Tabi ilerleyen zamanlarda mide bulantısı bel ağrısı yine başlar

Afttir büyük ihtimal daha önce varmiydi bende hep olurdu özellikle bağışıklık düştüğü zamanlarda çok oluyor birşey yapmıyorum çekiyorum bikac gün sonra geçiyor

Senin de mi yaa benden de geldi dun. Arabayla bi disari cikalim dedik dondum pembe akıntı gece de seninki gibi kirmizi geldi. Takmiyim diyorum ama acayip modumu dusuruyo

Kızlar şükürki 2 gündür lekelenmem kanamam durdu insallah yarında kalp atıslarını dinlemek için gidicez inşallah duyabiliriz
Kanaması olan bayanlar inşallah sizinde bian önce geçer benim aralıksız 8 gün sürdü kırmızı pembe kahverengi ilaçlarımı düzenli kullandım ve hep yattım yarın başka bi doktora gidicem kanamam dursada nedenini onada sorucam

Benim saglik anksiyetem de var her seyi cok kuruyorum kafamdan kizlar kanamasi olqnlara da cok gecmis olsun umarim bir an evvel nornale donersiniz.

Senin de mi yaa benden de geldi dun. Arabayla bi disari cikalim dedik dondum pembe akıntı gece de seninki gibi kirmizi geldi. Takmiyim diyorum ama acayip modumu dusuruyo
Bende çok korktum canım inşallah gelişip büyüyordur evlatlarımız Rabbim bizlere bağışlasın takmamak çok mümkün olmuyor doktor kalp atışını duyup iyi dese rahatlayacagim biraz ama Eylül anneleri gurubunda 16. Haftada olup hala lekelenmesi devam edenler var önemli olan bebeklerimizin gelişiminin sağlıklı olması .

Afttir büyük ihtimal daha önce varmiydi bende hep olurdu özellikle bağışıklık düştüğü zamanlarda çok oluyor birşey yapmıyorum çekiyorum bikac gün sonra geçiyor
İlk defa böyle oldu canım çok canım acıyor yemek bile yiyemiyorum dişlerim de ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…