- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ne güzel, senin adına çok sevindim içine sinen bir doktor buldunYaa evet canim
Sincan da ben Sincan’da oturuyorum buralarda olsaydin yardımcı da olurdumevet yorumları çok güzel kendiside cok rahat anlayışlı bi doktor. Hatta gebelikte kan sulandirici kullanmam gerektiğinden dolayı ben daha hiç konuşmadan kendisi benim adıma rapor çıkarttırmış sağolsun sayesinde eczaneden 10 kutuya kadar çok çok az bi farkla ilaçlarımı alabildim yoksa her kutusu 380 TL allah razı olsun
Evet normale döndüler ve yumuşadılarCanım göğüslerime dokunamazdım birkaç gün öncesine kadar iki gündür ağrı kesildi bende korkuyorum bir şey mi var diye insan sorguluyor o kadar alışmışım ki ağrıya
Baştan olmasa takmazdım ama bende belirtiler vardı özellikle göğüslerim epey acıyordu sabah bulantılarım çoktu ama şuan göğüs belirtim hiç yok bulantıda yok denecek kadar azaldı anlamadımCanım benimde belirtim yok önceden iştihahım açıktı şimdi hiç acıkmıyorum gögüslerim hiç ağrımıyor belim hiç ağrımıyor geçen gece midem bulandı o kadar
9 ay belirtisi olmayan birsürü hamile kadın var illa belirti olucak diye bişey yok
Benim de lekelenmeler devam ediyorÖyle yapıyorum canım yatiyorum sürekli minimum hareket kesildi şimdilik lekelenme inşallah gelmez devamı bebeğimde sağlıkla gelişir
Aynen bende kendimi teskin ediyorumEvet öyle yapmamız gerekiyor ama insan dayanamıyor ya
Bende bugünde geldi hafif sulu kırmızı pembe arası ama azBenim de lekelenmeler devam ediyorum
Yarin tekrar doktorumu arayacağım bakalim
Insallah saglikla duyarsin canimBende bugünde geldi hafif sulu kırmızı pembe arası ama azilaçları kullanıp dua etmekten başka yapacak birşeyde yok insallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende de çok hafif arada kasık ağrısı arada bel ağrısı var fazla değil neye yorsam bilemiyorumInsallah saglikla duyarsin canim
Ne zamana kadar sürüyor acaba bu lekelenmeler
Herseye razıyım da kaybetme korkusu an be an insanın boynundayken cok zor
Bu arada benim pek belirtim de yok Halen bel ağrısı oldu bugun hafif kasik sizlamalari onun dışında aynıyım gibi
Zamanla geçecektir o zaman benim de. Çok teşekkürlerBenimde ıslaklığım çok fazlaydı şu an azalmaya başladı gelen akıntı renksizdi bende kokusuz. Bu da normalmiş zaman içerisinde geçeceğini öğrendim
Canım vucüt hamileliğe alıştıgı için belirtilerin tek tek gidiyorBaştan olmasa takmazdım ama bende belirtiler vardı özellikle göğüslerim epey acıyordu sabah bulantılarım çoktu ama şuan göğüs belirtim hiç yok bulantıda yok denecek kadar azaldı anlamadım
Afttir büyük ihtimal daha önce varmiydi bende hep olurdu özellikle bağışıklık düştüğü zamanlarda çok oluyor birşey yapmıyorum çekiyorum bikac gün sonra geçiyorHayırlı akşamlar kızlar ben 4+5 haftalık hamileyim bugün uyandığımda ağzımın içi de aralar var çok acıyor ve iki gündür gece uykum olmuyor benim gibi olan varmı ağız yarası için ne yapma lazım
Senin de mi yaaBende bugünde geldi hafif sulu kırmızı pembe arası ama azilaçları kullanıp dua etmekten başka yapacak birşeyde yok insallah Çarşamba kalp atışını duyup rahatlarim. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende çok korktum canım inşallah gelişip büyüyordur evlatlarımız Rabbim bizlere bağışlasın takmamak çok mümkün olmuyor doktor kalp atışını duyup iyi dese rahatlayacagim biraz ama Eylül anneleri gurubunda 16. Haftada olup hala lekelenmesi devam edenler var önemli olan bebeklerimizin gelişiminin sağlıklı olması .Senin de mi yaabenden de geldi dun. Arabayla bi disari cikalim dedik dondum pembe akıntı gece de seninki gibi kirmizi geldi. Takmiyim diyorum ama acayip modumu dusuruyo
İlk defa böyle oldu canım çok canım acıyor yemek bile yiyemiyorum dişlerim de ağrımaya başladıAfttir büyük ihtimal daha önce varmiydi bende hep olurdu özellikle bağışıklık düştüğü zamanlarda çok oluyor birşey yapmıyorum çekiyorum bikac gün sonra geçiyor
Benim de 5+1de sadece kese görünmüştübenim 5+1 di kese gorundu sadece henuz gorunmez kucuk dedi doktor kese boyu uyumlu sikinti yok dedi. su an 5+6 oldum gitsem belki simdi gorunurdututuyorum kendimi
Ölçmedi fetal pol görünüyor dedi sadece ama seninki daha büyük muhtemelen canım konuşmuştuk ya 1 hafta falan daha büyük :) hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallahkuzum bebek kaç mm dir peki ben de 5+5 tim bebek 20 mm dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?