2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay benim bulqntilarim 3 gjndur falan sadece sabahlari oluyordu simdi sBahtan aksama ara ara ozellikle bir sey yedikten olmaya başladi, boyle yasayan var mi Allah askina ?
Evet canım ben 6.haftadayım bugün tam, dün ilk defa en sevdiğim yemekten tiksindim. Bulantının yanı sıra midem devamlı rahatsız, yanıyor kazınıyor. Progesteron hormonundan dolayıymış

Canım sen dün anladığım kadarı ile doktora gittin değil mi? Sordun mu bu kanamaları, kanama alanları ne durumdaymış bir şey demedi mi doktor?

Baştan olmasa takmazdım ama bende belirtiler vardı özellikle göğüslerim epey acıyordu sabah bulantılarım çoktu ama şuan göğüs belirtim hiç yok bulantıda yok denecek kadar azaldı anlamadım
Canım merhaba görünce yazmadan edemedim... Bu kadar her şeye evham yaparak bebeğinizi de strese sokuyorsunuz bizim duygularımız direkt onlara geçiyormuş.. Kafanı biraz rahatlatmaya çalış başka şeylerle ilgilenmeye çalış nacizane tavsiyem, çünkü olumsuz düşünmek olumsuzu çeker bariz kanaman sancın olmadığı sürece bu tarz şeylere canını sıkıp bebeğini de etkileme

Tamsm canım benim aklım bat tarihine gitti tarihler karıştı heyecandan hemen bir düzenlemee

Canim benim ilk kese 20 Mart
27 Mart bebeği gördük kalp atışı dinledik listeye eklersin canim

Merhaba karbonatlı su ile gargara yapmanızı öneririm iyi gelecektir

Evet canım ben 6.haftadayım bugün tam, dün ilk defa en sevdiğim yemekten tiksindim. Bulantının yanı sıra midem devamlı rahatsız, yanıyor kazınıyor. Progesteron hormonundan dolayıymış
Canım bende 1 2 haftadır o belirtileri fazlasıyla yaşıyodum çok şükür şimdi gaviskon şurup kullanıyorum iyi geliyor

Gecenin bu saati oldu uyuyamadım öyle bir bel ağrım varki ağlattı beni resmen kasıklarımda hafif ağrı karnımda sertleşme nedirki bu anlamadım ben sabah 10 bucukta randevum var gaz sancısı dicem ama belim zaten gebeliğimi öğrendiğimden beri var ama bu gece dayanılmaz ağrılarım dua edin bana nolur

Ölçmedi fetal pol görünüyor dedi sadece ama seninki daha büyük muhtemelen canım konuşmuştuk ya 1 hafta falan daha büyük :) hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah
inşallah kuzum ben önümüzdeki hafta randevum var farklu doktordan bakalım o ne diyecek

kuzum çok geçmiş olsun eğer ağrın çok şiddetliyse bence hiç bekleme direk acile git

Korkma canım 5.ve 6.haftanın içindeyken benim de şiddetliydi bel kasık birlikte. Tam gömülüyor tam yerleşiyor yerine veya rahim büyüyor filan diye düşünüp rahatlatmıştım kendimi ve geçti. Eğer saat 10a kadar dayanılmicak gibi olursa durma git hastaneye hemen. Allahım şifa versin

Herkese merhaba

Kızlar mide bulantısını koku hassasiyetini geçtik benim gibi yoğun baş ağrısı yaşayan var mı? Varsa ne yapmalı ilaç içmek artık istemiyorum. içemiyorum da çıkaracağım diye korkuyorum

Aslinda haklisin ben de okudum oyle. Hatta benim 2arkadasima da doktorlar kesin dusuk yaparsin demisler yine de dogdular sapasaglam cok sukur. Ömrü olan geliyo ama ben kafamda kodlamisim herhalde kanama varsa sonu kotu diye onu asamiyorum. Carsambaydi randevum ama doktorum bu aksam nobetciymis. Aksama gidicem bi muayene olayim bakayim

Günaydın kızlar, grip olmuştum dün bütün gün şiddetli hapşırmaktan içim dışıma çıktı. En son gece 10 gibi wc ye girdiğimde kahverengi lekelenmem olduğunu fark ettim İkisi birbirinden bağımsız mı alakası var mı bilmiyorum tabii ama bütün gece korkudan uyumadım. Peçeteyle sildikçe hafif leke var hala. Biraz da bel ağrım var, doktorumu arıcam bugüne de rapor alıcam

Ara bakalim muhtemelen iğne yapar veya ilac verir uzanıp kalmamız lazım aslında ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…